21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SAVIN & ASOCIATII – Formata dintr-o echipa agila si dinamica, casa de avocatura Savin & Asociatii pune in centru nevoile clientilor. Avocatura tailor-made, conceptul cu care Savin & Asociatii a adus casa de avocatura in top

Scris de: L.J. | pdf | print

3 November 2022 16:34
Vizualizari: 47066

Savin & Asociații este o casă de avocatură, inființată în urmă cu 21 de ani de avocat-coordonator Alina Savin, fiind ridicată împreună cu partenerii la cel mai înalt nivel al serviciilor juridice din România.

Formată dintr-o echipă agilă și dinamică, cu un etos aparte, care pune în centru nevoile clienților, gândite holistic, casa de avocatura Savin & Asociații raspunde cu maximum de performanță și eficiență, la cele mai înalte standarde profesionale.

Ceea ce oferă casa de avocatură Savin & Asociații s-ar putea numi: avocatură tailor-made – știința de a oferi clienților cunoașterea de ansamblu, perspectiva obținută grație experienței și celor mai avansate cunoștințe de detaliu necesare pentru a reuși si performa, în atingerea întregului potențial.


 

Savin & Asociații: "Știm și putem, pentru clienții noștri"


Experiența Savin & Asociații acumulată în mai bine de 21 de ani de activitate continuă se concretizează în servicii tailor-made oferite clienților, cu care formează cu adevărat o echipă. În toți acești ani, Savin & Asociații a practicat avocatura cât mai adaptat la nevoile clientului. Doar în acest fel au putut găsi soluții cu adevărat viabile, identificând posibile probleme pe care clientul nu a avut posibilitatea să le observe, în cel mai scurt timp posibil.


Savin & Asociații practica avocatura exclusiv la cele mai înalte standarde ale pieței, motivați de pasiunea partenerilor si colaboratorilor casei de avocatură pentru arhitectura sistemului judiciar și de succesul pe care știu că viziunea partenerială aparte îl poate aduce.

Fiecare membru al echipei Savin & Asociații aduce în proiecte instinctul juridic, flexibilitatea și agilitatea naturale pe care doar anii îndelungați de practică le pot asigura, adăugându-le empatia, integritatea și deschiderea totală care fac posibilă o relație personală unică cu clienții acestora.


Avocații din Savin & Asociații au o experiență predilectă în materia dreptului afacerilor și dreptului fiscal, incluzând și partea de structurare juridico-fiscală, în care s-au dezvoltat și parteneriate de durată cu consultanți fiscali. Echipa a dobândit astfel o experiență valoroasă în asistarea clienților de la momentul inițierii unei afaceri, până la momentul valorificării cu succes a acesteia, succes ce nu poate fi conceput decât cuprinzând și raporturi echitabile cu autoritatea fiscală.


Începând cu anul 2019, Savin & Asociații a dezvoltat o practică solidă în asistarea contribuabililor persoane fizice în verificările fiscale, inclusiv în privința controlului marilor averi. În acest moment, aceste verificări reprezintă o prioritate pentru autoritățile fiscale, vizând 561.000 de persoane au acumulat o diferență între veniturile estimate de fisc și veniturile declarate și impozitate de 20 de miliarde de euro. Clienții firmei sunt oameni de afaceri, sportivi, liberi profesioniști, pe care Savin & Asociații îi consiliază încă din faza pregătirii inspecției fiscale și pe tot parcursul procedurilor, ce pot dura chiar și 18 luni, având o rată de succes excelentă, niciunul dintre clienți neavând de achitat sume suplimentare ca urmare a controlului.


SUNTEM DESCHIȘI.

SUNTEM APROAPE.

Calea Floreasca 218, Etaj 4
014473 București, Sector 1, România
T: +40 312 286 900
F: +40 312 286 901
office@savin.eu.com

website: https://savin.eu.com/

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva