13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SEFA UNJR IL DISTRUGE PE IOHANNIS – Judecatoarea Dana Girbovan: „Profit de interesul aratat de Iohannis pentru apararea independentei Justitiei si ii propun un referendum in care sa intrebe cetatenii daca doresc sa se clarifice implicarea serviciilor secrete in justitie ori lamurirea modului in care instantele de judecata au devenit 'camp tactic' pentru SRI... Lupta anticoruptie a devenit un slogan, iar Justitia continua sa fie folosita ca arma in bataliile politice”

Scris de: G.T. | pdf | print

24 January 2017 13:13
Vizualizari: 382642

Presedinta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, judecatoarea Dana Girbovan (foto) de la Curtea de Apel Cluj, face praf initiativa lui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pentru ca romanii sa fie intrebati daca doresc sau nu continuarea luptei impotriva coruptiei. Girbovan explica faptul ca exista deja un cadru legislativ si institutii dedicate impotriva coruptiei, ceea ce inseamna ca Iohannis doreste sa intrebe poporul daca legile mai trebuie respectate in Romania.

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de marti 24 ianuarie 2017, Dana Girbovan ii propune in schimb altceva presedintelui Iohannis. Si anume, organizarea unui referendum in care cetatenii sa fie intrebati daca doresc sa se clarifice implicarea serviciilor secrete in Justitie sau lamurirea modului in care instantele au devenit „camp tactic” pentru SRI. Evident, Dana Girbovan nu trebuie sa se astepte la un raspuns de la Klaus Iohannis. Caci presedintele, credem noi, se sperie numai la gandul ca ar putea deranja Sistemul a carui varf de lance este in prezent.


De asemenea, Dana Girbovan reitereaza cererea adresata presedintelui Klaus Iohannis de a face demersurile necesare pentru declasificarea deciziilor secrete CSAT prin care, cu incalcarea legii, au fost create „echipele mixte procurori-ofiteri SRI”. Nici in acest caz Dana Girbovan nu ar trebui sa se astepte sa primeasca un raspuns.

Iata postarea de pe Facebook a judecatoarei Dana Girbovan de la Curtea de Apel Cluj din data de 24 ianuarie 2017:

"Intentia Presedintelui Klaus Iohannis de a face un referendum pentru “continuarea luptei impotriva coruptiei si asigurarea integritatii functiei publice” relativizeaza legea si discrediteaza lupta anticoruptie, deoarece face din ea dintr-un instrument de aplicare a legii o arma in batalia politica.

Din punct de vedere juridic, lupta impotriva coruptiei trebuie sa fie una ce tine strict de aplicarea legii. Cu alte cuvinte, exista un cadru legislativ si institutii ce sunt dedicate luptei impotriva coruptiei. Sa inteleg ca Presedintele Iohannis doreste sa intrebe poporul daca vrea in continuarea respectarea si pastrarea acestui cadru legislativ? Adica intrebam poporul daca legile mai trebuie respectate in Romania?

Mai departe, conform unei hotarari a CCR, chiar daca referendumul este consultativ, rezultatul acestuia este obligatoriu. Prin decizia 682/2012, Curtea a constatat ca "reglementarea unor prevederi prin care se tinde la o solutie legislativa care nu respecta vointa exprimata de popor la referendumul consultativ mentionat este in contradictie cu prevederile constitutionale ale art. 1, 2 si 61"- pct.1.12 din decizie.

In anticiparea consecintelor referendumului, trebuie pornit de la premisa ca rezultatul acestuia este incert. Care atare, poporul poate raspunde la fel de bine DA sau NU.

Pentru ca daca este cert ca se va raspunde DA, ce rost are sa cheltui din banii publici peste 20 de milioane de euro, cat s-au cheltuit in 2012, o suma echivalenta cu bugetul anual alocat ICCJ?

Iar in ipoteza unui raspuns NU, cum va armoniza Presedintele vointa poporului de suprimare a luptei impotriva coruptiei cu obligativitatea respectarii legii?

Din pacate, problemele ridicate mai sus nu fac altceva decat sa arate ca lupta anti-coruptie a devenit un slogan, iar justitia continua sa fie folosita ca arma in bataliile politice.

Profit insa de interesul aratat de Presedinte Iohannis pentru apararea independentei justitiei si ii propun un referendum in care sa intrebe cetatenii daca doresc sa se clarifice implicarea serviciilor secrete in justitie ori lamurirea modului in care instantele de judecata au devenit “camp tactic” pentru SRI.

Iar pana cand un astfel de referendum va fi initiat, reiterez cererea adresata Presedintelui Iohannis de a face toate demersurile pentru a declasifica deciziile secrete CSAT prin care, intr-un mod ce contravine Constitutiei si legii, serviciilor de informatii, cu precadere SRI, li s-au dat competente extinse, care s-au materializat inclusiv prin acele "echipe mixte operative" formate din procurori si agenti SRI, a carui mod concret de actiune nu a fost inca lamurit".

 

Comentarii

# Edelweiss - Sophist de Bukowina date 24 January 2017 15:29 +6

DENIQUE/2: „Actul de justiție” este O CACEALMA iar „lupta anticorupție” este O PUNGĂȘIE! /// DIXI!

# Edelweiss - Pișicher de Bukowina date 24 January 2017 16:07 -15

Commentul ăla cu Nils Holgersson nu s-a admis la publicare? :P

# DODI date 24 January 2017 17:14 +3

Clămpăii binomului sa-u pus pe ”fapte mari”. Necazul lor este acela că nu pot nega evidența: ciolanis este prost grămadă, consilierii săi sunt aidoma șefului, iar strategia urmată nu face decât să deschidă ochii românilor. Problema lor capitală este că în cazul unor noi alegeri PNL și USR vor avea mari probleme de a intra în Parlament. Cu așa locomotivă direcția acestor partide este clară.

# unul din lumea cea mare date 24 January 2017 19:40 -10

eu nu mai comentez pina nu repara astia siteul.!!!!!este clar ca/i hakerit si eu am patit/o de la articolul cu demisia

# adi date 24 January 2017 15:52 -2

Pai eu zic sa-i puneti personal intrebarea elefantului cu picioare de furnica ,dl. Claun (fost Klaus) ,care s-a refugiat tocmai cind trebuia sa participle la serbarea (nu cum s-a spus comemoreze) unirii.Ma intreb daca manifestatiile nu sint facute chiar pentru a se "ingropa" aceasta sarbatoare a romanilor....Mare patri(h)ot acest Claun...

# basicuta date 24 January 2017 15:57 -8

Frumoasa si desteapta - cu un asa om consilier, Turistul nu ar mai fi facut greseli de scolar ce n a invatat lectia. Danuto, cere si dosarele un care au colaborat echipele mortii ! sa vedem si noi pedepsele aplicate !

# Nica Leon date 2 April 2018 13:59 +2

basicuta, dacă ar fi posedat măcar un pic de minte şi oarece bun simţ, poate s-ar fi dovedit să fie în stare să priceapă că turistul de la Cotroceni nu se află, de drept, în nici o funcţie publică, în România, ţară în care nu există încă înfinţată, de drept, funcţia Preşedintele României! Că aşa este o dovedeşte şi cauza dosarului nr. 6153/3/2017, cu termen la data de 17 mai 2018, la ne înfiinţata, de drept, Curte de Apel Bucureşti, făcut după ce a refuzat să îmi transmită informaţia publică care să confirme că ar fi fost înfiinţată, de drept, funcţia publică pe care o ocupă abuziv, făcînd pe prostul şi pe turistul!  

# r date 24 January 2017 16:05 -3

cand ai judecatori prosti proveniti din absolventi de licee industriale si urcati in functie de Traian Basescu (ex. : Manoloiu - Judecatoria Slatina, etc.) , ce performante sa mai cerem de la sistemul juridic romanesc ?!

# Taranu de la Tara date 24 January 2017 16:06 +7

:lol: Cine a mai pomenit, blonda, frumoasa (foc!), desteapta (foc!) si cu o atitudine SUPER brici, care sa-l castreze intelectual pe Clampaul tut? Cum cine? Noi dragilor! Noi privind aceasta, minunatie de OM - asupra careia bunul Dumnezeu a varsat cu darnicie nemasurata tot ce inseamna frumusete si valoare. Cinste parintilor care au educat-o! Cinste dascalilor, care au instruit-o! Cinste EI! Un copil minunat! Privind-o, mi-e drag sa admir un, cu adevarat, tinar frumos si liber, profesionist de exceptie, cu inalta valoare morala. Felicitari, copile! Mergi mai departe pe acest drum, mai capata un pic de experienta si sigur, vei continua urcarea spre piscul muntelui dreptatii. Iar TU Clampaule, nu mai ai mult pana (Doamne ajuta!) ai sa beneficiezi de o justa judecata, din partea EI. Nu-ti convine? GHINION! ;-) :P

# obiectiva date 24 January 2017 17:58 -22

Unule drag,tu ai mai pomenit si o blonda si frumoasa si desteapta :o :o :o cu atitudine de Super brici?Taranule de la tara,azi Werner mi-a intrerup curentul care-l primesc din iran,mi-a taiat feisbucul ca-s personaj important !!! :o :-? :-x Noua dragilor,noua! :-x

# obiectiva date 24 January 2017 19:24 -14

descoperitii s-au plictisit de schimbat semnele vezri -rosii....au trecut iar la furaciunea de nick uri :-x :-x :-x :-x

# Pif date 24 January 2017 22:59 -19

Mda. Gretoasa ipocrizie ai in tine.

# unul din lumea cea mare date 24 January 2017 20:27 -21

ptr obiectiva// sa obiectivo am mai pomenit o blonda si frumoasa si desteapta ERA ALBA CA ZAPADA CU CEVA IN GIT.......mar parca sau altceva,nu mai stiu.aaaaaa te referi la asta din poza?astai alba ca zapada cu moroiul in git

# Ma_mutul date 24 January 2017 16:36 -9

Felicitari doamnei judecator ! PS. Dragnea remaniaza-l pe ala care-a dat 2 mrld. pt. bugetul SRI. Se para ca Ciolanis, asa cum a incercat sa-l corupa pe Tariceanu, asa incerca si cu ministrul finantelor ,evident Palton-Voda fu convins de SRI, prin santaj probabil, asupra Primei Tzoape.

# Dan date 24 January 2017 16:51 -13

Pt luju. Voturile pentru se contabilizeaza la impotriva.

# obiectiva date 24 January 2017 16:53 -15

UNULE,dragul meu drag....tu ce spui de Taranul de la tara :P numai Pif il intrece in opinii regizorale :P :P :P

# SPARTAKUS date 24 January 2017 17:29 +3

Ceea ce face in prezente KLAUS FRAUS,prin practicile la care recurge,demonstreaza fara echivoc ca face parte dintr-o vasta conspiratie de natura criminala indreptata impotriva poporului roman.KARLOS are in sprijinul sau asa zisul PNL dar si NICUSOR DAN cu gasca lui de trapadusi.Actiunea este serioas finantata de hodorgul Georg Soros.Din grupare face parte si cel care acum ne roseste per/total.Cand te afli pe marginea prapastiei pui in practica toate mascaradele.Spor la treaba!!!!!!!

# Diacnu Diaconu date 24 January 2017 18:09 -16

Sefa sindicatului judecatorilor se plange ca sunt sub privirea sri. Cum poate un serviciu, fie el si secret, sa impuna decizii cand judecatorii sunt inamovibili si nu pot fi santajati cu nimic? Sau poate ca sunt santajabili? Credeti ca un judecator ar rezista tentatiei unei spagi de 1 milion de euro pentru a tranti o decizie? E foarte adevarat ca posibilitatea ca sri sa intervina pe filiera si sa-si piarda pensia de magistrat ii incurca si trebuie sa ia o decizie pentru care nu pot fi atacati mai tarziu.

# Edelweiss - Agnostiq de Bukowina date 24 January 2017 18:45 -12

Offtopiq: ieri am fost la Magna Cloaca Bukowineana (CA Sv.) c-am avut un termen la Judecătorie. Aclo, când s-o strigat dosaru meu, cât îmi aranjam foile pe pupitrul martorilor, nuș ce naiba m-o împins să deschid Biblia de-aclo: Ciurpraiz! :o La Curtea de Apel Suceava se utilizează Biblii în traducerea Cornilescu - 1921. Amu' Io* n-am nica cu traducerea lui Cornilescu, că din postura de închinător la Măritul și Înțeleptul Zeu Odin am cetit și Biblia canonică ortodoxă, și pe cea Cornilescu. Zău că mai mult mi-o plăcut cea Cornilescu. Dară altu-i năcazul: dacă un om pravoslavnik, care țâne cu adivarat la credință și religie, ajunge să depună mărturie la CA Suceava, poate să sperjure? Că doară dacă jurământul este dezgolit de sacralitate, punându-l pe enoriașul ortodox să jure pe o Carte nerecunoscută de BOR ca fiind canonică, asta vra să-nsemne că se poate giura strâmb, că Domnul Zeu n-o să-l pedepsească. Poci să mă apuc să-i reclam la Patriarhie pe cei de la Magna Cloaca Bukowineana?

# obiectiva date 24 January 2017 18:49 +15

80 de milioane de euro costa referendumul ...ASTA este SABOTAJ la bugetul public doar ca mutulica sa isi satisfaca impotentele......baaaaaaai, scuipati-l repede pe werner afara ....ca asta ne mananca finantele si ficatii...

# Alin date 24 January 2017 23:03 -14

4/Euro de persoana. 4 Euro da fiecare roman, ca sa nu se fure mai mult decat acum, ba chiar sa continue sa scada coruptia. Stai jos si reformuleaza.

# obiectiva date 25 January 2017 07:28 -5

bre, aline, bre, fraiere, dar tu chiar crezi ca suntem 20 de milioane de romani in tara asta ??? :o :o :o si, chiar de am fi, de ce sa plateasca fiecare bebelus cate 4 euro pentru nebuniile lui werner ???? v-ati facut de ******t....gunoaielor.....ati iesit in strada cu werner in frunte, si asta a dat inapoi cand a primit palme peste ceafa groasa, ochii tulburi si gura de guster .....la STRASBOURG.... 8) 8) 8) pentru AMNISTIE si GRATIERE.....te blestem sa mori ca un vierme ars in vreun CLUB de NOAPTE....ca mai sunt cladiri de ars in Romania pentru piramanul de la cotroceni...... :-x :-x :-x

# Caridosu date 25 January 2017 14:29 +7

:o bre asta,cea mai obiectiva inculpata,condamnata si executata :P exact asta cred, ca suntem 20 de milioane de romani in tara asta,FRAIERO!Ai ochii bulbucati si tulburi,unde ai vazut tu ca a dat inapoi Werner la Strasburg,mai incet cu pianul pe scari,da!

# hai cu sloganu date 12 January 2019 20:15 0

Gatul scurt,ochii tulburi,GURA DE GUSTER :eek: ,obiectiva ,ne lipsesti...cine se recunoaste in descriere sa ridice obiectii.

# Edelweiss - Agnostiq de Bukowina date 24 January 2017 18:54 -11

Auzi la ei șotie: în ȚARA MONASTIRILOR căpcăunii iștea țân în instanțe Biblii considerate de profesioniștii teologiei ca având conținut neoprotestant. Amu' crecă de asta n-o făcut magiștrii de la Suceava rost de Cărți acătării, cu autograful lui Pimen Suceveanul sau al lui DaniEL The holy Traphalet, ca să nu atragă mânia Domnului Zeu. Că de ar fi adus Scripturi Genuine, crecă ar fi început să se scorojească varul de pe pereți, să se miște singure pupitrele și băncile din sală sau să zboare tablourile de pe pereți direct în capul magiștrilor. Că la câtă ticăloșie diabolească s-a sedimentat în acele Cetăți ale justiției Gomorite, crecă numai cu foc și pucioasă le mai poți purifica. Așa că am impresia că măsura dotării pupitrului martorilor cu biblii pârâte are ca singură motivație asigurarea solemnității ședinței, obligație față de care trebuie să se supună inclusiv Domnul Zeu. Gata! De mâne pleacă cerere la judecătorie, pe Legea 544/2004, să-mi comunice de unde au Scripturile alea.

# Toma credinciosu date 24 January 2017 19:56 -13

Poate le ţin pentru membri cultelor neoprotestante.

# Ton date 24 January 2017 19:09 -9

Corect punctat. Pas cu pas, Iohannis se afunda in absurd. Era acelasi lucru daca propunea referendum cu intrebarea: daca sa se desfiinteze DNA sau nu. Pana si Luluta se ia cu mainile de cap ca nu mai poate cu asta.

# mihai date 24 January 2017 19:22 +28

Expediatii postarea pe adresa presedintelui!

# Nelu date 24 January 2017 19:24 +31

Acest DERBEDEU nu  are nimic in comun cu Romänii nici cu Romäänia, dar in Romänia isi poate face de cap. Are apucäturi tota nedrmpocratice, Dacä poate cineva sä-i caute spita neamului-?nu cumva are de-a face cu Austro-ungaria??

# george date 24 January 2017 19:34 +19

propun ca banii pentru referendum sa fie luati din bugetul dat pentru presedinte, iar in cazul in care nu trece (prezenta sub 30%) sa-i fie imputati. Deasemeni propun ca dupa referendum sa stea la poarta palatului cotroceni pentru a primi cate un bocanc in gura de la toti cei care nu vor merge la vot, asa cum fac cei care merg la mitinguri neautorizate cu persoanele care nu sunt de acord cu ei. Tot acesti tineri spun pe toate posturile TV ca legea trebuie respectata, da, da, dar nu de ei.

# Helena date 25 January 2017 15:51 0

Si ce va faceti daca trece?? Daca prezenta este mult mai mare decat sustineti dvs.? 

# Pif date 25 January 2017 16:45 0

daca trece referndumul initiat de Iohannis cu Nu, eu zic ca Romania este plina de umor :lol: Indifernt ce ar vrea Iohannis,eu as vota cu NU la referendum, in semn de protest.

# penalu CIOLANNIS date 25 January 2017 16:08 +21

Penalu' Ciolannis von Joiannis e galanton cu banii românilor. Nu mai contează costul plebiscitului pe lîngă mita babană de 19 miliarde euro dată nemților... În plus se pune surdină pe tema Mika Plagiatoare (doar 4%)

# MIHAI date 25 January 2017 00:09 +57

FELICITARI DANA! JOS PALARIA!

# Ioan date 25 January 2017 01:23 +32

Respect , stimata doamna!

# livia date 25 January 2017 07:44 +44

Securistii au primt ordin sa iasa la atac. Va doare rau? Eu credeam ca totusi securistii de rit nou au alte metode decat aia vechi, dar, nu. Merg tot pe aia: cine nu este cu noi, este impotriva noastra. Chiar nu aveti idei? Parca ombilic ala de la parazitii spunea sa nu va lasati condusi de batrani. Pai de ce le luati ideile? Hai cu rosu!!

# zn-zn*!* date 25 January 2017 09:00 +16

Chiar majoritari in alegeri,(50% din 30% alegatori prezenti la vot), li se intoarce roata istoriei(culmea, cu un Iohannis mocofan, ce face declaratii si provocari tipic ceausiste, - probabil linsat de secu-masonii, in-out, intereselor nationale!) celor ce mai poarta sigla si ideea de socialism(adica masuri de asa zisa "bine pentru toti", pana li se gata visteria, si incapabili de viziuni realiste, pe prognoze artificiale, baga tara in alte datorii seculare. Dar culmea, multi dintre noii frumosi si tineri, au orbul gainilor, - sa ignore cat si cum au pradat acolitii lui Basescu - azi mai toti in noul PDL, zis(ce rusine(!), PNL("-Noi stim ce facem", vedeti-va de treaba, ca altfel, vizoru sistemul de teroare indusa asupra po******tiei(...)? Oare vor dovedi maturitate si minimum de intelepciune, noile generatii, cand se vor implica, preluand stafeta de consolidarea unei tari, - sau se vor multumi cu ciubucul si vor injura sclavia timpurilor moderne de consumatori -colonia RO/EU?!

# ceir date 25 January 2017 09:33 +10

8) Ii rog pe sasi care au mai ramas in Romania sa se duca in capitala sa si ia odrasla acasa si sa inceapa un nou proces de educare .

# lovin date 25 January 2017 10:15 -69

Suficientă și arogantă ,cu dragnea-n suflet ,gârbovan îl atacă ,nepermis pe Președintele Iohannis ,fără a ști ce întrebare va propune la referendum și e lezată de controlul de integritate asupra justiției ,atât de necesar ,pe care crede că îl exercită SRI-ul , de-ar da Domnul să fie așa ,altfel cum aflăm de cumetriile dintre justițiabili și penali !Poate e disperată că nu se va aplica dezincriminarea furtului până la 200 000 de lei ,cam până aici au mers șpăgile unor magistrați !

# avocatul date 25 January 2017 10:16 +5

Potrivit legii, judecătorii au atâta independență câtă își doresc.Numai că unii dintre ei vor să fie remarcați de Sistem pentru a fi promovați in funcții de conducere, funcții în care numirea este decisă de persoane din afara organismului judiciar , adică de persoane din Sistem.Acesta este mecanismul prin care justiția a fost încălecată, mani******tă și folosită ca armă în lupta politică. În mod vizibil conținutul mapei informative pusă la dispoziție de servicii este mai important pentru orice procuror decât probațiunea iar judecătorii pentru a-și conserva starea de confort personal, de teamă și frică, acceptă toate cererile procurorilor. Mai mult, cum în ultimii 5 ani aproape tot personalul instanțelor a fost obligat să obțină ORNIS iar în instanțe s-au înființat CAMERE DE SECURITATE, există date potrivit cărora mapa informativă este pusă în aceste CAMERE la dispoziția judecătorului, care în acest mod este influențat să dispună condamnarea chiar dacă în dosar nu există probe.

# Helena date 25 January 2017 15:55 +1

Daca judecatorii se stiu curati, fara "musca pe caciula" cum pot ei fi santajabili?? Daca vreau sa fac dreptate, atunci nu primeaza confortul personal, teama sau frica cu spuneti dvs. 

# România first, România first, România first.. :-) date 25 January 2017 10:53 -11

În timp ce România este spoliată, lipsita de mijloacele vitale de aparare, industRia si economia strategică și aproape dezmembrată, apare doamna G. și ne spune ce agendă personală are. Nu zic că nu o fi importantă și această problemă, dar aruncă cu petarde ”de ce oare” și ”ce interes are” în perioada în care zeci de mii de oameni sunt revoltați din cauza gratierii si a dezincriminării practic a mai mulltor fapte. GRATIEREA ARE IZVORUL VIU IN PUSCARIE, OAMENII SUNT NERABDATORI SA IASA AFARA, ALTFEL POT FACE DENUNTURI? IMPOTRIVA CUI? SI DE CE SE ZBAT PE TOATE POSTURILE SA-I LINISTEASCA, CU MESAJUL ”GRATIEREA O SA VINA STATI LINISTITI LA ”LOCURILI VOASTRE” :-)

# Margareta Matei date 25 January 2017 11:15 -24

Sunt curioasa cine vorbeste prin gura respectivei doamne.  Sunt cuvintele si initiativele ei sau i le dicteaza cineva? E un comportament deontologic pentru un judecator sa sara la beregata presedintelui tarii?  :-)

# Vladimarrr...!!! date 25 January 2017 13:05 +2

Stimata si atat de draga Lu Ju, imi pare tare rau, dar trebuie sa Te contarzic: nu distinsa doamna magistrat Dana Garbovan, ramasa cam singura pe baricadele luptei pentru o drepta justitie, il distruge pe caricaturalul si aservitul nostru pseudopresedinte, ci DORINTA sa DE NECINSTITA INAVUTIRE, RAUTATEA VISCERALA, INCULTURA POLITICA, PROSTIA, FUDULIA SI MAI ALES MAGAREASCA LUI INCAPATANARE !!! Mai rar atatea ingredinente nocive intr-o jalnica persoNULITATE, pusa pe o porceasca capatuiala pe banul saracitei si umilitei noastre Romanii ...! Daca milenara noastra istorie a fost slujita de o serie de MARI DOMNITORI, acum, noi romanii suntem OBLIGATI sa slujim un autentic ratat care doarme pe el si care va ramane in istoria damboviteana ca pricopsitul cu CEL MAI MARE D O R M I T O R ...!!!

# unul din lumea cea mare date 25 January 2017 14:36 +1

ptr dragul meu prieten Vladimarrr...!!!// in primul rind la multi ani si tie ptr 24 ian,si TUTUROR ROMANILOR PATRIOTI(chiar daca ieri pe o primarie, niste nenorociti care maninca PIINE ACESTEI TARI au arborat un drapel negru de mort,avea/r/ar parte de el la poarta.dragnea pune in comisia sri sa fie intrebat helWig cum de sri NU A LUAT NICI O MASURA LA ASA UN SACRILEGIU).VLADI CE CREZI EXISTA DORMITOR DE 600 MP LA PENTAGON SAU IN CASA POPORULUI.hitlerica in spilhozeni ii calca bine pe urme mustaciosului,la fel de megaloman .ala il avea pe alfres speer care i/a facut proiecte megalomane asta oare pe cine a avut sa/i faca proiect ptr dormitor de 600 de mp?????doamne mare iti este puterea ta doamne!!!!,,hitlerica cind s/a vazut imparat,intii in spilhozeni s/a scapat,,

# Vladimarrr...!!! date 25 January 2017 16:22 +2

Multam pentru urari Unule! Dintre toate flatulatiile scapata de KWH, cea referitoare la "CEI CARE CRED CA EI CONDUC TARA ACUM", mi se pare cea mai grava. Asta ar fi trebuit sa-i hotareasca pe cei in drept, ca IRESPONSABILUL TREBUIE SUSPENDAT IN REGIM DE MAXIMA URGENTA SI DEMIS IN CEL MAI SCURT TIMP PERMIS DE LEGE. Fiecare minut, fiecare, ora, fiecare zi, fiecare luna, care trec, ne va aduce in situatia repetarii experientei amare din lunga vara fierbinte a lui 2012, ale caror ponoase le tragem din plin si astazi. Dar de data asta consecintele pot fi mult, mult mai grave si cu efecte de foarte lunga durata. Cand vezi ce se intampla in jurul nostru si in lume, a avea in fruntea tarii un iresponsabil de asa calibru, este sinucidere curata. Citeste rogu-te si postarea lui "purul adevar", ca semnatarul ei stie ce spune. Sa ai o seara buna !!!

# purul adevar date 25 January 2017 14:11 +4

Cu respect pt.ceier:Odoasla la care te referi nu mai poate fi recuperat,nici de sasi si nici de alte natiuni pamantestesti,deoarece aceasta FORMA DE VIATA,rar intalnita a suferit din copilarie un sindrom nefericit,echivalent AUTISMULUI care i-au provocat serioase dificultati,avand drept rezultat diminuarea coificentului de inteligenta,nu ma pot prunta asupra gradului,prin urmare este imposibil de recuperat.Aceasta catastrofa umana,extrem de nociv a fost aruncata conjuctural pe capul roamanilor,un fel de "plaga"care deja ne-a adus in pragul disperarii!!!!!!!!

# intrigat de atita ue cu lamaie date 25 January 2017 14:45 +1

tare imi mai place cind facebucilisti furiosi se reped pe dat clicuri pe voturi.... e greu presupun sa fii atit de rupt de lumea reala incit sa poti crede ca votul +/- ar altera continutul postului si ar conta pentru cei ce intra aici 8) insa, un craniu de facebucilist, cu un os atit de săanatos ar fi pacat sa fie stricat de poluarea cu neuroni.

# Lucian date 25 January 2017 17:18 -36

io cer demisia judecatoarei Dana Girbovan pt că se face că nu înţelege şi sprijină tâlharii la albit dosare: OUG în discuţie au fost introduse pe şest, fără a fi trecute pe ordinea de zi, au fost redactate cu data de 18 ianuarie 2017. Dragnea a fost validat defutat  cu încălcarea regulamentului camerei care exclude la validare condmnaţii penali. Este nepermis caa un judecător cu funcţie în organizaţia judecătorilor să ia atât de făţiş apărarea celor ce încalcă legea. DEMISIA, ne-stimată doamnă!

# ?????? date 25 January 2017 23:56 0

O fi citit legea 51 din 1991 ?

# ADEVARUL date 12 May 2017 10:49 -1

ÎN TEORIE SUNTEȚI BUNI,ACOLO LA CLUJ,DAR SE STIE CĂ IN PRACTICĂ NU AVEȚI NICI VOI MAGISTRATI CARE SĂ NU SE EXECUTE IN FAȚA FAMILIEI DE AVOCATI MORAR,DACĂ NU AR FI PRACTICA,AȘADAR-TOTUL AR FI OK.

# Mesterul date 6 January 2018 12:04 +2

RESPECT DOAMNA GARBOVAN ! NU CEDATI SCOATETI LA LUMINA CIMPUL TACTIC CARE A DISTRUS JUSTITIA DIN ROMANIA PE TIMPUL LUI BASESCU SI CONTINUATA ACUM DE ACEST GHINION NUMIT IOHANNIS.

# Luiza date 27 January 2018 13:26 +1

Chiar daca a trecut un an,doamna judecator Garbovan are perfecta dreptate ! Pentru ce vrea referendum Iohannis ?? Pentru a-si spala pacatele multe si grele ??

# liv livadaru date 28 January 2018 10:03 +1

Roamanii sunt lamuriti 100%,cu politica PRESEDINTELUI,chiar inainte ca D-NA JUDECATOARE sa spuna clar ce JOC face Johanes.

# Nica Leon date 2 April 2018 13:50 -38

Ce bine ar fi fost ca România, să fi avut oameni adevăraţi şi nu atît de mulţi prostălăi penali, cum e şi această fudulă, ce se visează a fi judecătoare, ba chiar şi preşedinte peste penalii purtători de robe, deşi orice ştiutor de carte, cu oarece bun simţ şie bine că nu au fost încă înfiinţate, de drept, în România, nici instanţele de judecată şi nici juncţia de judecător!  Dacă ar fi existat oameni, în această blestemată ţară, niciodată nu ar fi fost posibil ca după o revoluţie anticomunistă prostimea să suţină cu îndîrjire şi să dea votul tot criminalilor comunişti, alogeni, iar azi, impasibilă, se văicăreşte duios cînd nu aruncă vina ei mereu numai pe alţii! 

# Tuturici Ioan Liviu date 27 August 2018 17:37 +7

In opinia mea, judecatorii si respectiv procurorii trebuie lasati sa-si faca singuri ordine in propria ograda, bineinteles sub atenta supraveghere a CSM, IJ si a MJ ! !

# Avocat traditional date 13 January 2019 15:14 0

Mai postacilor,ce este cu avalansa asta de cartoase rosii? Faceti misto iar eu nu ma prind?

# Dinita Diana-Elena date 3 April 2019 22:49 0

:D :lol:

# Gabriela date 22 May 2020 17:49 +18

Am constatat cu totii cum dl. Arafat anuntat public cetatenii - intr-o criza de sinceritate, probabil - ca serviciile secrete "vad"!!! Aceasta atitudine amenintatoare ca lumina zile sa intelegem ca este vadit indreptata spre cei ce isi exprima propriile idei pe facebook sau media, mai ales in legatura cu situatia extrema a celor aproape trei luni,situatie la care dumnealui se asteapta sa nu existe reactii. Suntem vii, suntem lucizi noi cetatenii cunoastem bine drepturile si obligatiile ce ne revin precum si prevederile Constitutiei si alte legi foarte utile - spre deosebire de unii - care chiar nu au citit niciodata Constitutia. Ar fi momentul sa reflectam serios, pornind de la amenintarea d-lui Arafat si deducem ca tara s-a impartit in doua - dumnealor(puterea) cu serviciile secrete, armata,jandarmeria sunt de o parte, iar po******tia de celalata parte...asta aminteste de spusele lui Voda Lapusneanu catre Motoc (despre norod):"prosti, dar multi..!"

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva