14 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURA "DINU ELENA" – Cunoscuta ca practician cu experienta in domeniul dreptului civil si dreptului penal, avocata Elena Dinu afirma: "Imi doresc ca pe viitor judecatorii, singurii care infaptuiesc actul de Justitie, sa se aplece cu toata atentia asupra tuturor actelor dintr-un dosar si sa ia in considerare orice proba in aparare care poate inclina balanta intre condamnare si achitare"

Scris de: L.J. | pdf | print

4 September 2016 12:26
Vizualizari: 144523

Cabinetul individual de avocatura "Dinu Elena", infiintat in 2001, este cunoscut pentru serviciile sale de inalta calitate, atat in domeniul civil, cat si in sfera penalului. Vasta experienta a titlurarului Cabinetului de avocatura, avocata Elena Dinu (foto), a facut ca, in timp, acest cabinet sa isi desfasoare activitatea nu numai in judetul Valcea, ci si in Bucuresti. Situat in Strada Calea lui Traian nr. 139 bl. Dr. Filipin Scara 2 apt. 3 parter din Ramnicu Valcea, precum si in Bucuresti, cabinetul este deschis consultantei in functie de programarile care se fac la telefonul 0744.160.913 sau 0743.220.411, dar si pe adresa de e-mail dinu_liana@yahoo.com. Avocata Elena Dinu activeaza in domeniul avocaturii de 15 ani.


De-a lungul carierei sale, avocata Elena Dinu s-a facut remarcata in profesie, fiind cunoscuta ca o persoana foarte corecta, dedicata profesiei si se numara printre putinii specialisti in drept ale carei pledoarii in fata instantei nu se rezuma doar la articole din lege, fiind o reala placere pentru audienta sa asiste la un mod de interpretare a cauzisticii si de expunere a spetelor din care nu lipseste niciodata empatia.

Prin intermediul cabinetului individual de avocatura, Elena Dinu ofera consultanta si asistenta juridica pe maii multe paliere ale Dreptului, precum:

-Dreptul familiei (divorturi, partaje, succesiuni, violenta domestica, etc.);

-Dreptul proprietatii (revendicari, retrocedari, contracte vanzare-cumparare, obligatia de a face, succesiuni);

-Dreptul penal.

Asistenta juridica oferita de cabinetul de avocatura "Dinu Elena" acopera toate nivelurile instantelor, inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cei care o cunosc pe avocata Elena Dinu stiu ca este un om de cuvant, care nu isi abandoneaza clientii, iar cariera si-a construit-o dintr-un vis al copilariei, primul rol de avocat jucandu-l in clasa I intr-o piesa de teatru.

Elena Dinu a fost indrumata la inceputul profesiei de avocat de catre maestrul Paul Angelescu, avocat de mare valoare care a vazut in tanara licentiata o persoana cu un real talent, chiar daca nu provenea dintr-o familie cu traditie sau bunastare.

In ultima perioada de timp, avocata Elena Dinu a fost solicitata in multe dosare penale ce privesc abuzul in serviciu. Legat de aceasta abundenta de acuzatii pe infractiunea de abuz in serviciu, Elena Dinu afirma: "In Romania, asa cum este ea definitiva, infractiunea de abuz in serviciu a devenit o arma penala impotriva oricui, institutiile statului fiind practic paralizate in ce priveste solutionarea oricarui tip de activitate. Din cauza modului in care se instrumenteaza astfel de dosare, exista in orice institutie victime colaterale acuzate la gramada cu unele persoane vinovate de infractiuni de coruptie, precum luarea de mita sau traficul de influenta, insa fara legatura de cauzalitate, fara dovedirea asa numitei conivente pe care o acuza parchetele. Din acest motiv, imi doresc ca pe viitor judecatorii, singurii care infaptuiesc actul de Justitie, sa se aplece cu toata atentia asupra tuturor actelor dintr-un dosar si sa ia in considerare orice proba in aparare care poate inclina balanta intre condamnare si achitare. De asemenea, imi doresc ca vinovatiile sa fie probate in asa fel incat orice specialist in drept care se uita in dosarul respectiv sa aiba certitudinea ca acea persoana este cu adevarat vinovata si merita pedepsita. Altfel, Romania va continua sa fie o scena pe care vom asista la nemeritata vanatoare de vrajitoare".

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.04.2024 – Deliberari cu judecatoarea ICCJ Lavinia Lefterache: “Esti idioata?”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva