21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BIRSAN POPESCU SI ASOCIATII – O echipa de profesionisti condusa de avocatii Ofelia Birsan si Mugur Popescu. 20 de ani de experienta. Specializare in drept administrativ si contraventional, dreptul societatilor comerciale, drept civil, dreptul muncii, dreptul fiscal, drept penal, dreptul proprietatii intelectuale

Scris de: L.J. | pdf | print

17 March 2015 10:56
Vizualizari: 313248

Societatea “Birsan, Popescu si Asociatii” activeaza ca societate civila de avocati de peste 8 ani, avand la baza o echipa cu o experienta de 20 ani in domeniul juridic, coordonata de avocatii Ofelia Birsan (foto) si Mugur Popescu (foto).

Avocatii ce isi desfasoara activitatea in cadrul societatii sunt specializati in domeniile: drept administrativ si contraventional, dreptul societatilor comerciale, drept civil, dreptul muncii, dreptul fiscal, drept penal, dreptul proprietatii intelectuale.


Cartea de vizita a societatii: “In relatia cu clientii am reusit sa fim un factor de incredere si stabilitate, oferind probitate morala, confidentialitate, rezultate, optimizarea cheltuielilor si termene rezonabile pentru solutii care au dat satisfactie deplina asteptarilor si tintelor propuse de clienti. Tratam cu aceeasi maxima seriozitate atat probleme aparent marunte, cat si probleme complexe, interesul major al clientului reprezentand obiectivul ce trebuie atins, dovada stand atasamentul si stabilitatea clientilor fata de societatea noastra de avocati. Putem lucra atat in mod independent cat si ca parte a unui sistem integrat de servicii in domeniul juridic si domenii conexe, printr-o colaborare profesionista cu orice partener, avand o vasta experienta a dialogului si solutiilor complexe rezultate din punerea in comun a cunostintelor specifice, inventivitatii si dialogului constructiv. Activitatea echipei este una dinamica, asigurand asistenta si reprezentare juridica la nivel national.

In portofoliu societatii “Birsan, Popescu si Asociatiise regasesc importante persoane juridice de interes public si privat, precum:

- Arhiepiscopia Romano Catolica;

-Episcopia Slatinei si Romanatilor;

-Parohia Sf Silvestru;

-Muftiatul Cultului Musulman;

-Professional Brands Marketing & Distribution SRL (Wella Romania SRL);

-SC Marathon Distribution Group SRL;

-Contec Foods SRL;

-Dussmann Grup;

-Eisberg SRL;

-SC Pro Tech SRL;

-Orion Grup;

-OPV Grup, Uzin International SA;

Societatea isi desfasoara activitatea la sediul din Bucuresti, str. Dr. Dimitrie Draghiescu nr. 12 bis, etaj 1-2, sector 5;

Telefon/fax: 0040 – 21 3185594; 0040-21-3186133;

mobil: 0040 – 752 – AVOCAT;

0040-745-109.602; 0040-724-336.560; 0040 -728.266.866;

e-mail: office@bpavocati.ro

 

 

 

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva