25 noiembrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COZMA & HOROTAN – Avocatii Marius Cozma si Vasile Constantin Horotan, membri ai Baroului Satu Mare, ofera servicii juridice de business eficiente, integrate si specializate, practicand in egala masura consilierea juridica si activitatea de instanta la standarde profesionale inalte. Echipa „Cozma & Horotan” acopera toate ariile de practica importante pentru activitatea comerciala - drept fiscal, drept comercial, falimente, asigurari, drept bancar si dreptul muncii

Scris de: L.J. | pdf | print

18 aprilie 2016 15:48
Vizualizari: 47754

Cozma & Horotan” este o societate de avocatura de business, membra a Baroului Satu Mare, care a luat fiinta in februarie 2015 prin fuziunea cabinetelor de avocati conduse de Marius Cozma si Vasile Constantin Horotan, ca urmare a unei vechi si fructuoase colaborari intre acestia. Astfel, in baza expertizei acumulate in anii in care si-au desfasurat activitatea individual, avocatii SPARL „Cozma & Horotan” si-au propus sa constituie o societate bazata pe capacitatea de a alege si de a implementa pentru clienti cele mai bune strategii juridice, propunandu-si ca principal obiectiv oferirea de servicii juridice de business eficiente, integrate si specializate.


Societatea de avocatura „Cozma & Horotan” se adreseaza comerciantilor din majoritatea domeniilor de interes importante pentru activitatea comerciala, practicand in egala masura consilierea juridica si activitatea de instanta la standarde profesionale inalte.

Ariile de practica acoperite prin serviciile de asistenta juridica pe care le ofera echipa de avocati „Cozma & Horotan”:

-Drept comercial;

-Drept fiscal;

-Falimente;

-Asigurari;

-Drept bancar;

-Dreptul muncii.

Cozma & Horotan S.P.A.R.L.

Adresa: Satu Mare, str. Mileniului nr. 16/1-2 440037, jud. Satu Mare

Telefon: 0261.716.716

Fax: 0261.716.716

Web: cozmasihorotan.ro

E-mail: [email protected]; [email protected]

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 158
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.11.2020 – Cosmarul lui Zdreanta, pus pe hold

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva