10 iulie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Clanul Sicilienilor!

Scris de: Calin Popescu TARICEANU | pdf | print

20 iunie 2020 11:12
Vizualizari: 3764

Iata un exemplu de felul in care cei din Guvernul Orban parjolesc totul inainte de a fi dati jos de la butoane.In data de 8 mai, Politia Romana trimite unor operatori economici invitatie de participare la selectia de oferte pentru pistoale, munitie si alte echipamente de protectie si interventie in valoare de peste 40 milioane de lei! As fi zis si eu ca si dvs: e bine, dom’le, sa se mai doteze cu armament, nu vedeti ca se inmultesc raufacatorii?!

Asta daca nu ar fi aparut public si termenul pana cand aceste oferte trebuiau depuse: 11 mai! Adica 3 zile mai tarziu!

Stati asa, ca nu s-a terminat!

8 mai a fost vineri si invitatia a fost transmisa la ora 20.36 si 11 mai a picat lunea, deci doritorii trebuiau sa faca o oferta serioasa si toata documentatia necesara peste weekend!

11 mai era inca in perioada de stare de urgenta, atunci cand deplasarile erau limitate si institutiile statului functionau asa cum functionau: adica prost!

Vi se pare asta o achizitie cu dedicatie sau ce???

A castigat cine trebuie si acum toata lumea e fericita, mai putin bugetul si banul public! Cine spune ca starea de urgenta si de alerta nu este o sursa nelimitata de bani pentru partidul de guvernamant, sa explice achizitia de mai sus!

Ati vazut ca dl Iohannis sa aiba vreo tresarire fata de aceasta achizitie cusuta cu ata alba?

Ati vazut procurorii dlui Iohannis sa ridice vreun semn de intrebare fata de acest abuz savarsit la umbra starii de urgenta?

 

Comentarii

# Val date 20 iunie 2020 12:15 +5

Tariceanu trebuia sa vada inainte de a l trada pe cel care l a bagat in parlament la ultimele legislative!Acum tradatorul tipa,dar desi are dreptate el va lua drumul spre brutarie!

# VIKY date 20 iunie 2020 13:49 +19

Ultima declaratie a asa zisului presedinte interimar al PSD-ului, afirma ca motiunea de cenzura va fi depusa la sfarsitul lui septembrie, inainte de alegeri, si ca fiind in opozitie PSD-ul are sanse sa creasca, si pnl-ul se erodeaza. FALS !. Intelegerile dintre acest presedinte interimar (chiar nu pot sa ii mai scriu numele), cu dictatorul si guWernul meu, este pe fata. Dansul va merge la pachet cu toti cei care submineaza tara. Toti oamenii zdraveni la cap vad planul diabolic al acestor gunoaie. Oare s-a intrebat cineva, de ce in timpul pandemiei, cand economia este pusa la pamant, cand somajul este in "floare", cand nu au bani pentru copii si batrani, cand nu au bani pentru agricultura si intreprinderile romanesti, cand se imprumuta masiv, si nimeni nu stie unde se duc banii, acest guWern infect mareste bugetul poltiei, la mareste salariile, le cumpara 80.000 de masini noi, peste 4000 de pistoale?. Asta lipsea Romaniei?.

# REMEMBER date 20 iunie 2020 13:59 +13

VIKY iunie 19, 2020 la 5:05 pm Miza se vede si din „avion”, numai populatia nu vede, si in special cei care POT, si NU vor sa spulbere din temelii acest guWren infect. In starea de urgenta, nu au avut timp sa se ocupe de pandemie, s-au ocupat de infintarea a mii de firme noi pentru clientele, de sponsorizarea acestora, si a altora existente deja. Au transpirat din greu sa schimbe toti specialisti din tara din punctele cheie, incepand cu directorii de spitale, au incercat printr-un tertip scarbos, bine organizat sa schimbe si directorul de la aeroportul Cluj, directori de inteprinderi… Timpul a fost prea scurt sa schimbe si maturatorii de strada, asa ca au dat-o pe starea de alerta, pentru imprumuturi uriase, negocieri pentru lichidarea companiilor cu capital romanesc. Au incercat scoatera lui Tudorel Toader din comisia de la Venetia, acum vor sa schimbe Avocatul Poporului si Guvernatorul Banci. Atata dezinformare, minciuna, lipsa de profesionalism, oameni fara caracter, nu am vazut...

# Tipa date 20 iunie 2020 15:50 +2

Este ilegala subordonarea de catre secretariatul general al guvernului a Transgaz , Transelectrica etc.Conform HG 334/ 2000 de infiintare a Transgaz etc toate drepturile si obligatiile ce decurg din calitatea de unic actionar a statului roman revin Ministerului Industriei si Comertului.Conform legii 90/ 2001 si Constitutiei secretariatul general al guvernului nu poate sa - si subordoneze si sa treaca sub autoritatea sa societati de genul celor enumerate si nu poate avea legal nicio atributie in acest sens.In mod ilegal au emis o HG si au inserat la art 3 pct 7 atributii contrare legii si hg de infiintare. HG se emit in vederea executarij intocmai a legii si nu pot contravenii legii si constitutiei.Legea 90 enunta clar atributiile secretariatului si in niciun caz nu - i confera dreptul de a- si trece sub autoritatea sa societati nationale, exercitarea drepturilor statului ca actionar unic. Toate actele emise de secretariatul general al guvernului ce vizeaza atributiile ilegale

# Tipa date 20 iunie 2020 15:51 +1

Toate actele emise de secretariatul general al guvernului ce vizeaza atributiile ilegale pe care si le aroga sunt nelegale cu toate consecintele penale ce decurg de aici.

# VIKY date 20 iunie 2020 17:20 +4

Asta lipsea Romaniei?. Raspunsul este simplu: intr-o dictatura, prioritatea este politia si armata, infrastructura (tancurile au nevoie de drumuri bune), iar sclavi, pardon populatia, este pe ultimul loc. Somn usor romani, pana cand „sirenele” va vor trezi, numai ca va fi prea tarziu, ghinion, vorba dictatorului. Cu acest cuvant si-a inceput mandatul de dictator, si tot cu acest cuvant va va „ingropa” de tot: ghinion ca nu vati trezit cand trebuia. Răspunde

# VIKY date 21 iunie 2020 08:51 +4

A aparut stirea in Franta, care vrea sa oblige UE sa recunoasca sclavia. M-am bucurat, dar numai pana am termint de citit titlul. Este vorba de sclavia din trecut, nu din zilele noastre. Intreb: pentru recunoasterea sclavilor "moderni" din tarile sarace, vanduti tarilor bogate, nu se scoate nici-o lege pentru recunoasterea lor?.

# clanul date 21 iunie 2020 20:00 +1

Clanul sicilienilor e .... mic copil pe langa grupul infractorilor din politica!

# livia date 22 iunie 2020 08:36 +4

Desi criticile sunt intemeiate, pentru faptul ca, inexplicabil (cel putin pentru noi) a avut un rol important in daramarea guvernului PSD si aducerea ciumei galbene la putere, Tariceanu poate sa taca; nu mai e credibil.

# nae din dealul feleacului date 29 iunie 2020 19:01 0

Prin comportamentul sau politic,Tariceanu(si Ponta)trebuie exclus din oricare guvernare viitoare si trimis la lada de gunoi a politicii romanesti.Ciolacu este o "drona"in PSD si trebuie si el eliminat;are cine sa-l inlocuiasca:Corlatean,Negrescu,Petrescu,Manole,...Dragnea stie ce spune treebuie doar sa citim printre cuvinte si observatie la mimica,gestica ca intelegem tot.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 148
    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie prelungita starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 9.07.2020 – Procesul cu Kovesi a nimerit la nevasta unui SRI-ist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva