22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COLABORARE STRATEGICA PE ASISTENTA JURIDICA IN ROMANIA, GRECIA SI CIPRU – Mares & Mares si A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC au incheiat un parteneriat strategic dedicat disputelor complexe de natura penala, comerciala si financiara, care are toate premisele sa devina lider in domeniu. Avocatul Mihai Mares: “Suntem puternic pozitionati sa sprijinim antreprenorii care isi extind activitatea pe pietele dinamice din Cipru, Romania sau Grecia”

Scris de: L.J. | pdf | print

28 June 2024 10:51
Vizualizari: 2012

Societatile de avocati Mares & Mares SCP si A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC anunta incheierea cu succes a unui parteneriat strategic dedicat mediului de afaceri si antreprenorilor romani, greci si ciprioti, care isi desfasoara activitatea in aceste state. Parteneriatul, astfel cum este prezentat intr-un comunicat de presa remis publicatiei Lumea Justitiei, vineri, 28 iunie 2024, vizeaza oferirea de servicii de asistenta juridica in dispute de natura penala, comerciala si financiara, si cu precadere in dreptul penal al afacerilor, arie in care Mares si partenerul alalalt sunt lideri.


 

Trebuie precizat ca parteneriatul strategic al carui rol dublu de asistenta si consultanta juridica acopera toate elementele necesare dezvoltarii unei afaceri la nivel international are toate sansele sa devina un lider in domeniu, dat fiind ca dreptul penal al afacerilor capatat tot mai multe elemente de transnationalitate.


Prezentam comunicatul de presa al casei de avocatura Mares & Mares:


Societatile de avocati Mares & Mares SCP, cu sediul in Romania si, A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC, cu sediul in Cipru, sunt incantate sa anunte formarea unui parteneriat strategic destinat sa ofere servicii de asistenta juridica in Romania, Cipru si Grecia.

Aceasta colaborare valorifica avantajele, expertiza si resursele colective ale celor doua firme de avocatura de prestigiu, Mares & Mares SCP si A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC. Prin unirea fortelor, ele sunt in mod unic pozitionate pentru a aborda disputele complexe de natura penala, comerciala si financiara.

Dr. Mihai Mares (n.r. - foto), Partenerul Coordonator al Mares & Mares, a declarat: 'Sarbatorind acest moment important, am onoarea de a anunta parteneriatul nostru strategic cu A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC, o firma de avocatura de top din Cipru. Aceasta colaborare marcheaza extinderea ariei de actiune si intarindu-ne capacitatea de a oferi asistenta juridica personalizata unei clientele diverse, in special in domeniul dreptului penal de afaceri, pe masura ce acesta capata tot mai multe elemente de transnationalitate. impreuna, combinandu-ne expertiza si resursele, suntem puternic pozitionati sa sprijinim antreprenorii care isi extind activitatea pe pietele dinamice din Cipru, Romania sau Grecia, asigurandu-le asistenta juridica si suportul necesar pentru a reusi in eforturile lor.'

'Aceasta colaborare strategica cu firma de avocatura Mares & Mares SCP din Bucuresti, Romania, nu doar ca ne extinde prezenta geografica, dar ne si intareste capacitatea de a oferi servicii cuprinzatoare de consultanta pentru afaceri si asistenta juridica.' a declarat Presedintele Executiv al A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC, Prof. Achilles C. Emilianides. 'Expertiza noastra combinata va raspunde nevoilor romanilor care cauta sprijin in Cipru sau Grecia, va asista cipriotii in navigarea peisajului juridic din Romania si va oferi asistenta corporativa, consultativa si juridica companiilor infiintate si care opereaza in tarile noastre si dincolo de acestea.'

Pe masura ce peisajul juridic continua sa evolueze, acest parteneriat are toate premisele pentru a deveni un lider in domeniu, oferind clientilor reprezentare juridica de inalta calitate si consultanta strategica de care au nevoie pentru a reusi in mediul de afaceri in continua schimbare de astazi.

Prof. Dr. Achilles C. Emilianides

Managing Partner - A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC

Prof. Dr. Achilles C. Emilianides practica avocatura de mai bine de 20 de ani. De-a lungul carierei sale de avocat pledant a reprezentat clienti in fata Curtii Supreme a Ciprului, Curtii Supreme Constitutionale, Curtii de Apel, Tribunalelor Districtuale, in cazuri de drept civil si comercial, cazuri de drept constitutional si administrativ. In plus, experienta sa profesionala s-a remarcat si in cauze aflate pe rolul Tribunalelor pentru Familie si Tribunalelor pentru Litigii de Munca, in cazuri de drept penal, si in fata unor organe cvasi-judiciare, cum ar fi Autoritatea pentru Protectia Concurentei, Autoritatea de Revizuire a Licitatiilor si Autoritatea pentru Radioteleviziune, Curtea de Justitie a Uniunii Europene si Curtea Europeana a Drepturilor Omului, precum si a tribunalelor de arbitraj.

Prof. Emilianides este profesor si decan al Facultatii de Drept a Universitatii din Nicosia. A fost ales presedinte al Academiei de Stiinte, Litere si Arte din Cipru, cea mai inalta institutie academica si intelectuala din Cipru, si membru ordinar al Academiei Europene de stiinte si Arte. Lucrarile stiintifice ale Prof. Dr. Achilles C. Emilianides au fost predate in universitati din Cipru si din strainatate si au fost citate de instantele din Cipru si din alte tari.


Pentru mai multe servicii oferite de Mares & Mares SCP si A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates LLC, accesati https://mares.ro/ si respectiv https://ekllc.eu/en”

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva