30 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COLDEA PLEACA UMILIT. URMEAZA KOVESI? – Seful SRI Eduard Hellvig a scapat elegant de generalul Florian Coldea. Seful operativ al SRI a fost spalat de comisia interna, repus in functie, eliberat la cerere din functie, dupa care Hellvig i-a cerut presedintelui Iohannis trecerea in rezerva a generalului Florian Coldea. Zilele sefei DNA Laura Kovesi sunt numarate

Scris de: George TARATA | pdf | print

17 ianuarie 2017 13:12
Vizualizari: 14234

Generalul SRI Florian Coldea (foto) a fost indepartat definitiv de la conducerea Serviciului Roman de Informatii. Directorul SRI a scapat elegant de Florian Coldea, propunandu-i presedintelui Klaus Iohannis trecerea in rezerva a generalului, care a solicitat eliberarea din functie. Totul s-a intamplat insa dupa ce Coldea a fost spalat de Comisia de ancheta interna din SRI, dispusa dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita.


Astfel, potrivit unui comunicat al SRI de marti, 17 ianuarie 2017, Comisia de ancheta a SRI a stabilit ca Florian Coldea nu a incalcat legea si nici normele interne, fiind repus in functia de prim-adjunct al Serviciului. Dupa aceasta decizie, Coldea i-a cerut lui Eduard Hellvig eliberarea din functie si punerea la dispozitia institutiei, din ratiuni de onoare si demnitate militara, dar si pentru a nu afecta activitatea institutiei. Ulterior, seful SRI Eduard Hellvig i-a solicitat presedintelui Romaniei Klaus Iohannis trecerea in rezerva a lui Florian Coldea.

Totusi, ne-a atras atentia o precizare din comunicatul SRI. Si anume ca “nu au rezultat indicii care sa se constituie in incalcari ale legii”. Deci, Florian Coldea nu a incalcat legea. De cand pana cand insa SRI are atributii in a constata daca s-a incalcat sau nu legea? Este SRI organ de ancheta cumva? O eventuala ancheta a PICCJ si un dosar penal impotriva lui Coldea inseamna ca i-ar transforma pe cei de la SRI in niste amatori. Sau inseamna ca PICCJ nu poate declansa o ancheta impotriva lui Coldea pe motiv ca s-a pronuntat deja SRI?

Iata comunicatul SRI:

In urma verificarilor efectuate de comisia constituita potrivit cadrului normativ intern, a fost intocmit un raport care clarifica toate aspectele vehiculate in spatiul public privind activitatea domnului general-locotenent Florian Coldea, dar si alte aspecte care tin de activitatile unor cadre ale Serviciului care au fost vehiculate public.

Mentionam ca s-a desfasurat o investigatie complexa, minutioasa, cu privire la toate afirmatiile din mass-media din ultima perioada, fiind analizate aspectele vizate. Persoanele verificate au oferit tot sprijinul, au prezentat documentele necesare si au raspuns complet tuturor intrebarilor. In concluzia raportului, prezentat intr-o sedinta a Biroului Executiv al SRI, comisia speciala a precizat ca din activitatea domnului Coldea, supusa verificarii, nu au rezultat elemente care sa se constituie in incalcari ale legii sau normelor interne in vigoare. Dupa prezentarea raportului, Biroul Executiv a decis repunerea in functie a domnului general-locotenent Florian Coldea.

In cadrul aceleiasi sedinte, Prim-adjunctul Directorului a solicitat Directorului SRI, domnul Eduard Hellvig, eliberarea din functie si punerea la dispozitia si nevoile institutiei, dupa aproape 12 ani de cand exercita aceasta functie. Prim-adjunctul Directorului a prezentat motive ce tin de demnitatea si onoarea militara si de riscul afectarii grave a activitatii institutiei. In acest sens, Directorul SRI a solicitat Presedintelui Romaniei trecerea in rezerva a domnului general-locotenent Florian Coldea. Atributiile functiei de Prim-adjunct al Directorului au fost preluate de domnul Eduard Hellvig, Directorul SRI.

SRI isi reafirma determinarea de a indeplini asumat misiunile sale, in parteneriat cu toate institutiile nationale si internationale cu care colaboreaza pentru apararea intereselor de securitate nationala si protejarea cetatenilor romani, la standarde euro-atlantice de profesionalism. SRI ramane ferm in ceea ce priveste transparentizarea institutionala si respectarea procedurilor de evaluare si control intern”.

Urmeaza Kovesi?

Decizia de trecere a lui Florian Coldea in rezerva trebuie sa fie salutata. Ea nu trebuie sa opreasca insa verificarea acuzatiilor extrem de grave facute de Sebastian Ghita la adresa fostului prim-adjunct SRI. Este obligatoriu ca PICCJ sa declanseze o ancheta si sa cerceteze posibile infractiuni comise de Florian Coldea.

Pe de alta parte, dupa decizia de a-l scoate din joc definitiv, se ridica urmatoarea intrebare: in pofida spalaturii, oare nu cumva trecerea in rezerva a lui Florian Coldea reprezinta o confirmare a existentei indiciilor ca acesta ar fi comis faptele de care l-a acuzat Sebastian Ghita?

Inlaturarea lui Florian Coldea de la varful SRI a provocat panica, credem noi, la varful DNA. Mai exact, in biroul sefei DNA Laura Kovesi, care a ramas astfel fara partenerul de “Binom”. Este evident, in opinia noastra, ca zilele Laurei Kovesi sunt numarate si ca o inlaturare a acesteia din functie este inevitabila in contextul dezvaluirilor lui Sebastian Ghita, care, dupa cum a anuntat fostul deputat, vor continua si mai puternic, inculusiv cu filmari.

UPDATE, 17.01.2017, ora 18.00 - Presedintele Iohannis a semnat decretul privind trecerea in rezerva a generalului Florian Coldea.

Comentarii

# Ultimul Charlot date 17 ianuarie 2017 13:19 +2

Codruta Kovesi este amestecata si in mafia avocaturii sprijinind fatis structura traditionala. Preluarea la Parchetul General a dosarelor celor din structura Bota, directivele date parchetelor teritoriale, prezenta la congresele acestora, legaturile cu Florea&company sunt de notorietate, trebuie doar scoase la suprafata. De cine are interes sa o pna pe faras.

# BERCEA MONDIAL ,, E MANEVRA LU FRAȚII MIEI...........,, date 17 ianuarie 2017 13:57 +12

Și membrii comisiei din SRI, constituita potrivit cadrului normativ intern, care au intocmit un raport care clarifica toate aspectele vehiculate in spatiul public, pot fi cercetați sub aspectul infracțiunii de ,,COMUNICARE DE INFORMAȚII FALSE - ART. 404 C.PENAL, ASOCIERE ÎN SCOPUL COMITERII DE INFRACȚIUNI, FAVORIZAREA INFRACTORULUI, ABUZ ÎN SERVICIU, DACĂ INFORMAȚIILE SUNT FALSE ÎN RAPORT DE PROBELE EXISTENTE.

# N-o mai necăjiți pe LULUȚA! date 18 ianuarie 2017 18:50 0

Ko pe făraș? Mare minune! Tipa a pregătit o replică să taie macaroana: orice înregistrări apar cu ea + Ghiță = trucaje. Un pic de înțelegere, o fi tăind + spînzurănd Ko fără milă, dar e sensibilă nevoie mare. „”Este adevărat, domnule general-locotenent Florian Coldea, că de ani de zile ai o relație sexuală cu Laura Codruța Kovesi, lucru arhicunoscut la cel mai înalt nivel din SRI, şi odată a ameninţat că se sinucide când dumneata te-ai combinat cu o tânără extrem de sexy, recrutată ulterior pentru SRI?” http://www.cotidianul.ro/sri-si-acuzatiile-de-mare-coruptie-294478/

# Ticu Isari date 17 ianuarie 2017 13:27 +11

Asta-i tara. Asta este materia coloidala din Romania: hoti, golani, curve, tradatori. Datorita aceste compozitii scarboase, Romania a trecut de la comunism la dictatura. Romani, bucurati-va, sunteti in aceiasi oala langa Coreea de Nord!

# DOREL date 17 ianuarie 2017 14:01 +7

Ce se intampla, e dupa dictare ! Mai departe, isi va numara linistit agoniseala si va rade privindu-se in oglinda ca ce prostii sunt Miticii, urmeaza Codruta la oglinda. Legea e numai pentru prostii pusi sa plateasca indiferent daca au facut sau n-au facut ceva ! Si, b): daca si acest parlament lasa lucrurile tot asa, romanii se vor imparti in doua categorii: in hoti si in prosti. Primii nu muncesc dar fura de sting, ailalti muncesc de le sar capacele si inghit in sec, tertium non datur ! Parerea mea ...

# asterix date 17 ianuarie 2017 13:28 +7

deci pana la urma mafiotii au invins si au reusit sa ne ia si ultima speranta.Liber la furaciune din nou.

# unul din lumea cea mare date 17 ianuarie 2017 13:31 +9

mi/ar placea sa vad un comentariu onest din cadrul sri cum ar fi din partea lui daniel florea.deci ,ce parere ai coldea?mai crezi acum in ,,predictii,, venite din lumea mare???!!!!coldea mai ia o predictie dacilisa,URMEAZA PANDAIMOSUL PENTRU TINE(deschid si bura pariurilor) pahobtule tu ce parere ai?cit mai dureaza si pentru tine????hai pahontule ca ati fost toti 3 la pachet pahontule si tie ti/am prezis/o ca urmezi la puscarie(de pe vremea cind lumea nu stia ca ai impuscat un om,vezi mai pahontule ce inseamna sa culegi informatii,ca tu ai deprofesionalizat fosta directie a 5 a ,actualul spp)hai opris ca si tie ti/am prezis/o,crezi ca iese ceineva sa spuna cum s/au furat alegerile in 2009 si nu numai?pahontu si opris urmeaza si ei in scurta vreme,coldea o sa/i toarne(printre altii). ce ma rid!!!!!!!OARE ACUSILEA CIT LE FLUIERA CHILOTEII SI ALORA DIN JUSTITIE,DAR ALAORA DIN CESEMEA?hai coana victorito pune de o greva,aranjeaja o taiere de frine ,ca sa creasca salariile MINJITILORSTAT

# Alin date 17 ianuarie 2017 13:34 +11

De ce considerați că este elegant? Și de ce nu cercetați de ce totuși a scăpat? Alo, presa?

# Unul care se uita... date 17 ianuarie 2017 13:43 +1

Usurel cu fata popii..la ora asta Coldea e activ in functie si comisia SRI a stabilit ca Ghita bate campii...asa ca asteptati intai ca Johannis sa-i accepte demisia 8)

# profesionalism date 17 ianuarie 2017 13:45 +11

asa ieftin scapa? ceva conturi prin strainatate? averi pe la neamuri? ceva dosare penal pentru toate cele? mita data de ghita ? pentru ce a fost data mita asta?

# Sorin date 17 ianuarie 2017 13:49 +14

Nu e corect! De ce comisia interna din cadrul SRI l-a spalat pe Codlea? Pai sa intelegem ca cei din SRI se spala unii pe alti precum magistratii intre ei care nu vor raspunderea magistratilor. Atunci fratilor, sa se formeze si institutia HOTILOR, instituitia CRIMINALILOR, institutia PROSTITUTIEI, si fiecare institutie sa isi judece membrul sau. Dupa cum magistratii si membrii comisiei SRI aplica ,,CORB LA CORN NU ISI SCOATE OCHII'' la fel si criminalii, hotii, prostitatele sa isi apere membrii sai care savarsesc furturi, crime, prostitutie, etc. Cerem ca magistratii si SRI sa fie judecati de popor, caci in popor exista medici, ingineri, cadre didactice, patroni, soferi, etc care si ei (poporul) pot judeca drept. Ori cei din popor sunt chiar asa de prosti?

# XXX date 17 ianuarie 2017 14:05 +5

Eu zica sa-l mai chemati ca operatia la care a fost parte a cam dat cu rest si mai are ceva de incasat.

# V date 17 ianuarie 2017 14:10 +6

Probabil ca maine-poimaine urmeaza sa fie extras. Oricum, daca nu il urmeaza si Codruta se numeste "vopsitul gardului". Si nu trebuie sa fie in functie ca sa apese un butoane . Ne prindem oricum din ce se va intampla in continuare in sistem. Este mult mai interesant insa cum va evolua situatia la noi in paralel cu frecusul dintre licuriciul nou, cel cu trompa, si licuriciul clasic ( the deep state leekooritch ).

# candiano popescu date 17 ianuarie 2017 14:22 +5

Am și io o nedumerire, de fapt două, dacă poate cineva să mă dumirească este rugat să o facă: ce pensie o să aibă domnu general și dacă în caz de degradare o mai primește.

# Trasnea date 17 ianuarie 2017 16:06 +6

Nu-l degradeaza nimeni ! L-au facut ca la scoala pe vremuri, l-au scos in careu si i-au zis sa nu mai faca (de fapt nici macar atat) si apopi i-au sugerat sa-si ceara el lasarea la vatra ca sa-si numere banutzii. O laba trista s-a-ntamplat ! El trebuie judecat la tribunalul militar probabil pt. inalta tradare, mita , santaj , trafic de influenta, etc ; pe scurt , inchis pe viata ! Si apoi Ciolanis , fiind complice, chair daca santajat. Broblema e ca SRI-stul se pare ca-i cetatean strategic si va pati ce a patit si ucigasul militar ameriloc a lu` Teo Peter : nimic !

# oarecare date 17 ianuarie 2017 14:24 +2

lipseste un postac de la apel, avocat traditional. nu te mai plateste stapinaul sa postezi sau nu te lasa serviciul sa postezi? avi avi acoperitul!! iti pica izmenele avi, cind vei fi dibuit o sa -ti intre RIL-ul in poponeata! stim ca esti progenitura de securist comunist travestit in sri-ist!

# Sorin date 17 ianuarie 2017 14:30 +5

Demisie a cerut Codlea? Asa de usor? Si pana la urma, Helving i-a admis demisia? Nu e drept! Pai puneti-ma si pe mine sef general la SRI, sau la orice institutie importanta, sa stau si eu ani multi ca sef important, sa iau salariu de 3.000- 7.000 euro / luna, sa comit infractiuni de inselare a statului roman, si apoi sa imi dau demisia fara sa fiu tras la raspundere. Pana acum SRI si DNA a tras la raspundere penala pe orice director, parlamentar, politician, iar acum cand chiar Codlea a savarsit infractiuni ce trebuie si el tras la raspundere penala, el sa scape asa de usor prin cererea de demisie? Domnilor directori ai statului roman, furati cat puteti, apoi dati-va demisia, caci in felul acesta nu mai sunteti trasi la raspundere penala. Luati exemplu de la Codlea, agent 007 SRI.

# vai de capul nostru date 17 ianuarie 2017 14:48 +7

in toata frasuiala asta cu ghita, coldea si codrutra a trecut destul de jos in lista de prioritati faptul  ca nu stiu ce madama reprezentanta a judecatorilor a facut public documentul CSAT care instituia si institutionaliza 'campul tactic' . acum vedem ca maior ca s-a scapat intr-un interviu, ofiterul (general parca) sri , nefericitul care a dat in fapt campul tactic, etc.  aveau o baza solida pentru ce debitau. si acum imi pun intrebarea, de ce tanti din justitie a asteptat atata timp ca sa faca public documentul? hai sa zic ca inteleg ca a tacut cat era basescu, ca erau uniti ticalosii, dar cand a vazut ea binishor ca se divide gasca, de cand a venit matrahaus iohannis de ce nu a ciripit? ce a asteptat? ea cerea lamuriri de la cotriceni? ce, nu stie legile, nu stia ea tanti ca era ilegal ce i se cerea - sau ma rog, i se aducea la cunostinta? ea stia f bine, ca doar nu e absolventa de mecanica agricola, daca o mai exista asa ceva? ..

# adi date 17 ianuarie 2017 14:49 +11

Se pare ca a demisionat pentru a nu fi nevoit sa explice celor din comisia parlamentara si pentru a ramine cu gradele si pensia.

# jos binomul date 17 ianuarie 2017 16:34 +4

"Esact" , bravo ! ;-)

# vai de capul nostru 1 date 17 ianuarie 2017 14:55 0

ne amintim pe cine am platit noi bine inca de pe vremea lui nastase, cand PIB-ul era de 3-4 ori mai mic? cui am dat noi din toata saracia pensii fara contrbutivitate, inmultite cu 3,14? pai cui? judecatorilor. de ce le-am dat not sarmanii asa vantaje materiale, cand salariile si pensiile restului lumii erau de mizerie? pai pentru ca ei sunt destepti si frumosi si ne vor apara interesele. ERONAT. plus, ca ne-a cerut UE sa se asigura confort material, ca sa fie independenti, sa fir bine sa nu fie rau.  i-am protejat materia pt ca ei sa NU isi impleteasca cozile cu toti cocalarii, cu toti hotii, cu toti devalizatorii de paduri, industrie sau agricultura, etc, cu orice politician idiot si lacom si in ultima instanta cu SRI sau alte servicii care au in gena mostenita de la securitate controlul. le-am dat ca sa ii protejam cu bina credinta si ne-am restrans ca tara akte investitii, iar ei s-au grabit sa ne contrazica intentiile bune si sa fie primii corupti ai tarii. 

# vai de capul nostru 2 date 17 ianuarie 2017 15:04 -1

eu nu am lmai mult de reprosat politicienilor corupti comparativ cu judecatorii corupti. nu , petru ca pe politicieni nu i-am platit la fel de bine ca pe procurori, nu i-am lasat in pace, liber de injuraturi si dispret. domnii si doamnele judecatori au stat la caldurica, am decis ca pot ancheta cand vor cum vor si copii de gradinita, ca pot intemnita la comanda pe cine doresc, ca pot lua cata spaga vor iar nor le platim toate mizeriile condamnate la CEDO.  iar daca i-a atins cineva cu o floare au sarit cat au putut ca trebuie sa le reabiliteze careva onoarea? care onoare de fapt, ma intreb eu? onoarea sau indepnedenta reala este mai importanta? bag de seama ca pseudo-onoarea, cu nu independenta, caci de ani de zile au inclinat in tacere complice steagul independentei. dar ai tipat ca mirinositele ori ca cate ori le-a picat bine, ca vezi doamne nu stiu care le-a zis da-te mai in colo. ipocriti, niste ipocriti

# vai de capul nostru 3 date 17 ianuarie 2017 15:11 +2

pai din  motivele de mai sus ne trebuie legea responsabilitatii magistratilor si a procurilor. da, trebuie, caci sunt la fel de iresponsabili si ei, marea putere judecatoreasca, ca si securistii care au reusit sa duca in penibil prin Coldea si aliatii din interior si exterior o institutie a statului de care speram ca nu trebuie sa ne fie total rusine, ca de multe altele. ERONAT. Clat ca nu sunt doar corupti ci si foarte, foarte prostii marii securisti ai tarii. presedinte de calitate nu avem, procurori si politisti nu mai zic, legislativul a fost varza, dovada legile tampite , facute cu picioarele, din tara asta? de fapt nici pamant nu mai avem, asa ca ma mir ca ma mai mir. ultima intrebare retorica. Tariceanu era in CSAT-ul care a decis 'campul tactic' ? sper ca nu

# Vladimarrr...!!! date 17 ianuarie 2017 15:47 +4

ASTA-I INCA UN TROC CU MIROS DE TROACA SCUIPAT IN NASUL NOSTRU.. !! IAR GRABA CU CARE S-A MANARIT AFACEREA ASTA ADUCE SUSPICIUNI DE DATA ASTA A B S O L U T C E R T E CA STAPANUL LUI A ORDONAT SA FIE LASAT IN PACE !

# pelin date 17 ianuarie 2017 16:07 +8

Pt.cat rau a facut si nr.imens de oameni incarcerati fara sa fie vinovati,activitate la care si-a adus aportul din pozitia pe care o ocupa,Fl.Codea merita retinera,cercetarea si depunera lui de urgenta la Peniteniciarul Gherla sau altul tin tara.(Aceiasi parere o are insasi tatucul Basescu)Acest individ ocult,misterios si cu multe bube in cap,nu se impune a fi repus in functie si apoi trecut in rezerva cu toate drepturile ce i-se cuvin unui pensionar miltar,lucru pe care-l solicita,ceea ce nu i-se potriveste.Niciodata nu-i prea tarziu.Am mai vazut oameni iesind la pensie si apoi aruncati dupa gratii pt.diverse fapte savarsite impotriva umanitatii!!Comisia de ancheta interna a SRI,care l-a verificat,apoi fiind spalat "bec"reprezinta o simpla formalitate ce nu poate fi luata in seama.Cu siguranta serialul lui El Fugarul GHITA nu se va opri,care are o alta opinie!Asadar,suprizele pot aparea ori/cand chear de proportie!!!!

# COLDEA=VISINESCU date 17 ianuarie 2017 17:04 +6

pai stimabililor domni de la sereii, dumneavoastra sunteti campioni la aruncat cu praf in ochi; l-ati scos pe tov COLDEA=VISINESCU din mizeria in care colcaia si coabita cu KOVESI=PAUKER , l-ati dat bine cu ariel si l-ati scos din masina de spalat( pacate) nou nout , imbracat in uniforma aia frumoasa si cu o pensie frumusica in buzunar, platita de aia de care si-a batut joc timp de 12 ani de zile.. pai nu e frumos tovarasi.

# avocat traditional date 17 ianuarie 2017 16:22 -5

Mai multe probleme: 1.Comisia SRi poate stabili ca Fl.Coldea nu a incalcat nici o lege.Dar sa nu uitam ca lege,in sens larg,este si un regulament de functionare si un cod deontologic si norme de comportrare.Si sigur,daca se descoperea o incalcare a LEGII,comisia putea sa o valorifice prin sesizarea organelor abilitate.2.oricum,solutia cu retragerea este onorabila pentru SRI dar nu pentgru Coldea.2.Bica vorbeste aiurea.De unde si pana unde 20 de ani de inchisoare?Ce infractiune a savarsit Coldea pentru a fi pasibil de o astfel de pedeapsa?.Eu nu cred in balivernele lui Ghita ca Luluta si Coldea sunt agenti ai unei puteri straine.3/Luluta incearca sa ne abureasca zicand ca a participat la intalniri oficiale organizate in sediile unor institutii si nu a avut relatii personale cu inculpati.Da,poate fi adevarat in sensul ca intalnirile din casele K si T si Sinaia sa fi fost organizate de SRI dar tot au iz de intalniri particulare.Onorabil pentru Luluta este sa demisioneze

# cucuveau rozalie date 17 ianuarie 2017 17:22 +1

bai avocatul lui peste, tu esti rezultatul comunismului, un securist pina in maduva oaselor. comentezi aiurea.stii tu mai bine decat Bica?ai fost in pielea ei? da ma, coldea merita detentie pe viata pentru fabricare de dosare si tradare. baliverne spui tu, ghita prezinta dovezi. dar tu unealta securistoida, stim bine ca esti postac permanent si ce rol ai avut in minciuna cu RIL-ul lui Nitu, ii dai inainte cu vrajeala. fugi tare ca esti doar un mic trepadus guraliv diversionist.

# obraznic traditional date 17 ianuarie 2017 18:48 +1

@cucuveaua , Da-l in gatu` ma-sii de avocat SRI : vezi ca intra aici si acoperiti ca sa depunceteze , in spiritul ca lumea n-ar fi de acord cu indepartarea binomului , sanki !

# Plutonier Capsulă date 17 ianuarie 2017 19:37 0

Tovarășe milițian avi, scrie bre ce-ți trece peste circumvoluțiunile de la șapcă, că ne-am obișnuit cu matale dar te rog...te rog frumos...măcar scrie corect gramatical și ortografic. Fă un efort, întreabă un prieten, arată-ne că ești capabil și de altceva. Apropos, anul ăsta e preconizată vreo sporire la zeciuială în ograda cumetriei cutumiare sau tarabostele e mulțumit și cu cozonaci mai mici și râncezi?

# ARGUS date 17 ianuarie 2017 16:26 +6

Vad ,aici pe luju,ca multi vor anchetarea Codrutei Kovesi.Nu uitati,insa,ca o aatre ancheta poate fi facuta doar de Parchetul General.Il vedeti voi pe Lazar sa deschida o asemenea ancheta?Dupa cum il cumoastem noi,din activitati specifice,Lazar este omul celor puternici.Si ,pe moment, este vorba despre Kovesi,SRI,Iohannis.Oare de ce tace Lazar de atata timp?

# REVOLTA date 17 ianuarie 2017 16:43 +7

Atat??? Asta e tot? Cum adica este NEVINOVAT??? Isi bat joc de noi??? Daca Coldea este nevinovat, atunci ce trebuie sa faci ca sa fii vinovat??? Helvig asta are mamaliga in loc de creier? L-a pastrat in functie atatia ani pe taranul asta prost si incompetent, el fiind doar un subaltern. Sa fii director al SRI, dar sa nu indraznesti sa schimbi un angajat care incalca legea, comite abuzuri, santajeaza, terorizeaza sistemul de justitie, manipuleaza, etc., asta mi se pare culmea prostiei si a lipsei de barbatie si fermitate. El impreuna cu Basescu trebuia arestat si dus direct la ZDUP, asa, fara drepturi, fara prezumtii, fara nimic, cum a facut si el cu altii. Dar partenera lui in toate, Kovesi nu il urmeaza? Sau ea nu are onoare?! Asa ceva numai la noi se putea intampla si vad ca in continuare, cetatenii sant considerati mari prosti, care inghit orice. "Este nevinovat, dar din onoare militara el a preferat sa isi dea demisia"! Dar de plans (de ciuda), nu plange putin? El stie ce este aceea onoare? In afara de starile de nervi, a fost capabil de alte stari izvorate din onoare, demnitate? Cand se ducea cu Ghita pe banii acestuia in vacante si huzurea la soare, nu avea onoare? Si altele, si altele. Apropo, zecile acelea de milioane de euro pe care Ghita le mentioneaza in declaratia de avere ca sant imprumutate lui Alexandru Iacobescu, nu cumva sant banii lui Coldea, sub acoperire? Cine da atatia bani unui prieten? Nimeni in lume!! Ce tara! Credeam ca sub mustata de haiduc a lui Dragnea se ascunde altceva decat sub lasitatea lui Ponta, dar nu este nici o diferenta. A numit niste nevertebrate, si la justitie, la SRI, acelasi circ., numai infecti sant angajati. Trebuie desfiintat si DNA si CSM, abunda in spioni si tradatori de tara, cu complicitatea ministrului justitiei si pe banii si nervii nostri. Cata bataie de joc!! Poti sa furi, sa omori in tara asta, daca intri in sistem esti nevinovat intotdeauna!

# justo date 17 ianuarie 2017 18:21 +1

in mod normal ar trebui infiintat un serviciu care sa se ocupe de condamnari, sa se verifice daca sunt condamnari corecte bazate pe probe reale si nu pe santaj si alte chestii, asa-zisul CONVICTION ! la noi cu acest cod penal idiot si cod de procedura penala si mai idiot, care trebuiesc de urgenta inlocuite, omul recunoaste de frica, pune botul la pacaleala procurorilor care-i promit ca va iesi basma curata. astea nu sunt legi, ci niste cretinisme dupa mintea si asemanarea pdl-istului Predoiu. Stim toti cine este ex ginerica Predoiu si ce rol a avut in modificarea codurilor de tip KGB-ist. Au distrus ce este bun, si au bagat niste ineptii de legi pe care nu le gasesti nicaieri in lume. Toti plimbaretii pdl-isti au creat legi ca sa-l multumeasca pe tatucul de la cotroceni, si am ajuns cu o legislatie de tip stalinist!

# Edelweiss - Photoșopist de Bukowina date 17 ianuarie 2017 19:58 +2

„Vino și vezi!” http://tazmaniandemoon.blogspot.ro/2017/01/vino-si-vezi-ap-sf-ioan-teologul.html :D

# Edelweiss - Zicălaș de Bucovina date 17 ianuarie 2017 20:32 +1

Trista singurătate a cârdașilor systemici Multe spuse și nespuse, multe făcute și purcoi de nefăcute. Dar, acum, altceva trebuie de subliniat: trista nefericire a cârdașului systemic din Jamahiria Absurdistană, Neosecuristă și Experimentală Rroemenica. Studiu de caz – binomul Co&Ko. Oameni care, zice-se, sunt aidoma nouă. Sanki! Și unul, și celălalt, trăiesc sub funestul și infamul spectru al trădării. Ambii au fost promovați de ticălosul acela de băsescu – ambii au ajuns în situația de a fi nevoiți să se laude că „ei i-au legat inclusiv pe cei care i-au susținut și numit în funcții”. Ambii s-au bătut pe umeri și și-au strivit păduchii reciproc cu ghiță și ponta – ambii au fost nevoiți să-și renege prieteniile conjuncturale și să încerce să-și arunce prietenii în temniță. Ambii s-au tras de nojițele bocancilor cu o altă urdoare pseudo-cazonă - jenerălașul izmenar oprea –

# Edelweiss - Zicălaș de Bucovina date 17 ianuarie 2017 20:33 +1

ei bine, ambii, care au fost scoși din năcaz de oprea la diferite momente delicate ale carierei lor de ilustre mediocrități, au fost nevoiți să-i „dea în cap” Mecenei lor. Ce poate fi mai semnificativ decât amănuntul că florian și-a obținut doftoratul de mucava chiar la kakademia de informații a jenerălașului izmenar. Ca să nu mai spunem de sprijinul esențial pe care i l-a oferit oprea cu ocazia suspendării din 2007 a lui Bouteflika de Colentina. Și exemplele pot continua până pică apa din tavan. Așadar, TRISTĂ ȘI ÎMPOVĂRĂTOARE ESTE DESTINUL DE CÂRDAȘ SYSTEMIC. Nu ai prieteni, nu ai cunoscuți, nu ai rude, nu ai nevastă, nu ai copchii, nu ai ibovnik sau țiitoare, NU AI NIMIC. Ai doar o aparență abulică de PUTERE care TÂMPEȘTE și o situație materială confortabilă. Dar, ce sacrificii implică aceste efemere și deșarte avantaje? Să fii nevoit să privești tot timpul peste umăr; să fii nevoit să nu te încrezi nici măcar în oglinda din baie,...

# Edelweiss - Zicălaș de Bucovina date 17 ianuarie 2017 20:35 +1

... în fața căreia monologhezi atunci când te bărbierești sau îți boiești genele cu mascara. Să fii nevoit să trăiești sub spectrul unui canibalism social, să fii nevoit să-ți devorezi prietenii, cunoscuții, binefăcătorii. Nu le fie cu supărare acestor TRIȘTI SINGURATICI, dar decât trăitori în cumplita lor kharmă nefastă, mai bine om simplu, cu câteva barabule acasă, un boț de mămăligă și o hodină liniștită. Dar Oameni între Oameni, cu prieteni, rubedenii, vecinătăți, simpatii și dușmănii tradiționale și ponderate între limitele bunului-simț. SINGURĂTATEA TRISTĂ A CÂRDAȘULUI SYSTEMIC NU-ȘI MERITĂ ATÂTEA SACRIFICII. AM ZÂS!

# hahahaha date 17 ianuarie 2017 20:38 +4

zice unul care se da avocat traditional ca intalnirile din casele conspirative au iz de intalniri particulare.. :D :D :D dupa mintea nebunului traditional cred ca ghita se intalnea cu kovesi acolo ca nu avea bani de camera la hotel... :D :D :D bai cum draq ai ajuns avocat ca esti de o prostie fantastica? avocat traditional? cred ca esti frate cu fenechiu ca ala cind apare la televizor imi arde circuitele. asa niste indivizi fara rusine care au intentii clare de parvenism rar mi-a fost dat sa vad. nu pot uita cum se gudura la dan diaconescu sa-i ia locul lui Bota.

# avocat traditional date 17 ianuarie 2017 22:00 -4

Ti-am zis in comentariul care a fost trimis fara voia mea,ca esti un neispravit.De ce te legi de mine?daca eu sunt nebun tu ce pozitia fetala esti?Daca ai avea nitica minte,numai putin mai multa decat a unuia cu scoala tehnica de ingineri,ajuns vanzator de produse comerciale,patron de firma de 3 placaje in gara si apoi locatar in subsolurile Devei,ai aprecia exact ce am vrut sa spun.Fratele Fenechiu,asa cum este el,nu are ce circuite sa iti arda,pentru ca nu le ai.Si sa iti mai amintesc despre enormitatile juridice de la OTV pe vremea cand toti se dadeau ,mari avocati si nu stiau nici macar ce fac avocatii in proces?Ce ar fi sa pun pe iutub niste inregistrari de pe vremea aia,cand un pseudoavocat tinea lectii de drept?Si sa deschid o rubricas,,botistii au umor,,?

# e clar avi date 17 ianuarie 2017 23:41 -2

draga avi esti ramolit, apreciez ca esti trecut de 60 de primaveri pe un picior. iutub???? e clar ca tastele sunt ozn-uri pentru tine. deja te indrepti cu viteza spre pensie. esti depasit tataie, plimba catelul, ia o baba de 20 de ani sa mai vezi si tu lumea. dupa cum vad esti ramolit rau cu tehnica. se pare ca nu ai copiii si implicit nepoti, altfel nu gafai. deja ai devenit noul vanghelie pe luju cu iutub si goagăl.

# avocat traditional date 18 ianuarie 2017 02:31 -1

avi? :D :D Se pare inca inca o data ti-ai aratat aiqiuul.Mic,mic de tot.Pai ,bai acesta,tu chiar nu te prinzi?Nu ai nici memorie?Nu stii ce de multe ori scriu asa cum se pronunta?Esti ramolit,batrane,esti ramolit.Si decide-te:sunt ramolitul trecut de 60 de ani pe un picior,sau odrasla diplomatului comunist si am facut facultatea la Spiru Haret sau la o alta, privata.Oricum nu am facut-0 la mare distanta la cea din Lugoj.PS.In mod voit am scris iutub ,asteptand reactia ta(am pariat cu un coleg ca ,mic la minte ,cum esti,te vei lega de chestia asta).Esti jalnic,tipule,esti jalnic.In loc sa pui mana pe carte,sa va faceti apararile la Suceava,tu te ocupi de smecherisme.(oare asta este un cuvant acceptat sau ramolismentul meu l-a inventat?) PPS.spre deosebire de tine,eu stiu ce varsta ai si iti recomand,din nou,sa te pensionezi.

# Berceanu date 18 ianuarie 2017 06:21 0

Constat cu tristete lipsa de reactie a institutiilor si a romanilor la faptul ca la sedintele binomului mai venea si reprezentantul CIA in Romania de parca noi am fi colonie !!!! Ce reactie ar fi avut romanii daca la sedinte venea reprezentantul KGB in Romania ?

# omu' date 18 ianuarie 2017 08:45 +1

asa umilinta si-ar dori 95% dintre romani.sa iesi la pensie cu cat aipus deoparte(muluuult) la 46 de ani si cu o pensie de 5000 euro PS..daca pensia e de 5000,cat era salariul???hotarat lucru,se impune impozitarea progresiva...

# Charlie date 18 ianuarie 2017 12:23 +2

Este o mare rusine pentru SRI si institutiile statului aceasta musamalizare. Individul trebuia degradat si deferit Justitiei pentru imixtiuni in politica, ca si pentru tradare economica si de tara.Noua putere a tradat neavand o reactie ferma conform promisiunilor. Raman la ideea ca tradarea electoratului intrece si adversitatea noastra fata de cei de alta orientare politica.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.06.2022 – Scutea ne cearta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva