24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COSA NOSTRA NU A SPALAT BANI LA GLINA – Decret de arhivare in ancheta italiana de la groapa de gunoi de la Glina, in care actionarul ECOREC SA Victor Dombrovschi a fost acuzat ca ar fi adus deseuri din Italia si ar fi spalat banii mafiei lui don Vito Ciancimino: Tribunalul din Roma a dat clasare pe toata linia. Directorul ECOREC Victor Dombrovschi a fost declarat nevinovat pentru toate capetele de acuzare (Decretul de arhivare)

Scris de: L.J. | pdf | print

22 January 2020 08:18
Vizualizari: 5986

Incepand cu sfarsitul anilor 2000 o uriasa diversiune mediatica lansata de autoritatile judiciare italiene, la care s-au raliat si reprezentanti ai autoritatilor romane aflati pe mana cu omologii italieni, a iscat un adevarat scandal in jurul gropii de gunoi de la Glina, operata de firma romaneasca ECOREC SA. Societatea comerciala ECOREC a fost adusa aproape in pragul falimentului de autoritatile italiene si romane, care fara nicio proba concreta au instituit sechestre nejustificate, sub acuzatia hazardata cum ca la groapa de gunoi din Glina s-ar fi adus deseuri din Italia si ca la ECOREC SA s-ar fi spalat banii mafiei italiene, mai precis banii fostului primar din Palermo Don Vito Ciancimino (suspectat ca ar fi fost unul din capii organizatiei Cosa Nostra) persoana care a decedat in urma cu mai multi ani. La baza “marii anchete” au stat denunturile unei firme italiene care visa sa puna mana pe groapa de gunoi de la Glina, prin preluare ostila, cu ajutorul dosarelor penale.


Una dintre persoanele cele mai atacate in tot acest scandal a fost directorul si actionarul majoritar al ECOREC SA Victor Dombrovschi (foto) care in Romania, pentru aceleasi acuzatii, a primit solutii de neincepere a urmaririi penale atat din partea DNA, cat si a DIICOT si Parchetului Judecatoriei Sectorului 2.

 

Clasare pe toata linia pentru directorul ECOREC Victor Dombrovschi


Dupa 12 ani de anchete ale magistratilor italieni, perioada in care operatorul ECOREC SA a fost adus in pragul falimentului, iar imaginea directorului Victor Dombrovschi a fost grav afectata, a venit si solutia finala pentru acuzatiile aduse acestuia ca ar fi spalat banii mafiei italiene. Procurorii italieni au stabilit ca Victor Dombrovschi nu a fost asociat cu mafia italiana si nu a spalat banii mafiei la Glina si nici nu a facut importuri de deseuri.

Prin hotararea Tribunalului din Roma din 8 ianuarie 2020 s-a confirmat Decretul de arhivare din 11 septembrie 2018 al aceluiasi Tribunal, care a confirmat ordonanta de clasare emisa de Procurorul Republicii Giuseppe Pignatone. De asemenea, s-a decis ridicarea tuturor sechestrelor instituite.

Prin aceste documente pe care le puteti vedea mai jos in facsimil s-a dispus cu autoritate de lucru judecat clasarea pentru toate faptele penale imputate directorului ECOREC SA Victor Dombrovschi si celorlalti italieni acuzati de constituire de grup infractional organizat, constituirea unui grup de tip mafiot, spalarea de bani etc in legatura cu groapa de gunoi de la Glina.

Concret, in ordonanta emisa de procurorul republicii Giuseppe Pignatone, de la Parchetul Tribunalului din Roma - ordononata pe care o puteti citi atasat la finalul articolului - s-a dat clasare pe faptul ca actionarul ECOREC Victor Dombrovschi ar fi fost asociat cu mafia italiana, cum ca ar fi spalat banii mafiei la Glina si ar fi facut importuri de deseuri din Italia la Glina

Cititi mai jos documentele legate de clasarea cazului Glina.

 

* Cititi aici cererea de clasare emisa de procurorul Republicii Giuseppe Pignatone de la Parchetul Tribunalului din Roma

Comentarii

# Pintea date 22 January 2020 15:46 +3

Saracu Don Vito Ciancimino, pare o victima pe langa mafioții nostri din parchete, politie, etc. Adica Cosa Nostra poate mai are de invatat de la noi, ar putea face un schimb de experiență, s-ar putea implica si SRI sa dea niste lectii despre ”cum sa devii mafiot”, înteleg ca e ceva de nișă asta, ar mai colabora si niste magistrați...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva