1 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CROSEUL LUI OBREJA – Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a facut plangere la DIICOT impotriva semnatarilor Protocolului SRI-PICCJ, Laura Kovesi, Florian Coldea si George Maior: “Grup infractional extrem de periculos, letal, care s-a folosit de toate parghiile puse la dispozitie de sistemul constitutional pentru a actiona in secret in vederea subordonarii reale a puterii de catre ei insisi... Plan diabolic si distructiv la adresa puterii judecatoresti” (Plangerea)

Scris de: Bogdan GALCA | pdf | print

16 aprilie 2018 14:32
Vizualizari: 6371

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, judecat alaturi de Elena Udrea in dosarul “Gala Bute”, a facut plangere la DIICOT impotriva sefei DNA Laura Kovesi, la data faptelor Procuror General al Romaniei, fostului prim-adjunct al SRI Florian Coldea si fostului sef al SRI George Maior, in calitate de semnatari ai Protocolului dintre PICCJ si SRI. In postarea sa de pe Facebook, in care anunta depunerea plangerii, Rudel Obreja cere ca impotriva celor trei sa fie luate masurile legale care se impun, mai ales avand in vedere ca avem de-a face cu un pericol pentru ordinea publica si a statului. 


De asemenea, Rudel Obreja a facut plangere si impotriva tuturor procurorilor care au facut parte din 'echipe mixte', dar si contra celor care au transmis informatii, date, probe din dosare catre angajati ai SRI sau au colaborat in orice mod cu structurile de informatii in baza acestui protocol. Obreja considera ca "este necesar sa se stabileasca la ce moment, in ce structura si cu ce resurse a luat fiinta acest grup, cine a fost initiatorul si constituitorul acestui grup, cat de extinse au fost legaturile sale si cati membri au aderat la acest grup - devenind beneficiari ai informatiilor strict secrete si implicit ai puterii oculte care a ingrozit justitia si justitiabilii, cati membri sprijinitori au avut, cine sunt acestia si in ce forma au actionat in vederea punerii in aplicare a acestui 'plan zero, diabolic si distructiv la adresa puterii judecatoresti". Fostul presedinte al FR Box mai arata in plangere ca Protocolul, care este ilegal, reprezinta doar o mica parte de actiunile exteriorizate de un “grup infractional extrem de periculos, care s-a folosit de toate parghiile puse la dispozitie de sistemul constitutional pentru a actiona in secret in vederea subordonarii reale a puterii de catre ei insisi". Obreja sustine ca va aduce martori si inscrisuri pentru a proba lucrurile sustinute in plangere.

Foto: Agerpres

Comentarii

# ??? date 16 aprilie 2018 14:40 -7

Ce infracțiune s-a comis: ”întocmirea unui plan diabolic și distructiv” ? Vorbesc foarte serios! Face plângeri ca să se afle în treabă.

# PIRCALABESCU ADRIAN date 17 aprilie 2018 12:17 0

In atentia redactorilor de la Lu Ju!Invatati-i pe toti napastuitii astia despre care publicati mereu,sa-i nenoroceasca pe banditii astia cu plangeri penale si de asemenea sa le ceara daune materiale ,pana or deveni muritori de foame.Sa vada si ei cum este.Vine cat de curand ziua judecatii.

# Mihail date 17 aprilie 2018 17:49 0

:lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.06.2022 – Citu si Orban, pe teava la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva