28 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CSM O SCALDA CU REVOCAREA – Purtatorul de cuvant Monica Prejmereanu a declarat pentru Lumeajustitiei.ro ca solicitarile de revocare a judecatorilor Alina Ghica si Vasilica Danilet, formulate de Curtea de Apel Cluj si Judecatoria Rm Valcea: „Vor fi puse pe ordinea de zi a Plenului cand vor decide doamna presedinte Oana Haineala si secretarul general Roza Marcu”

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

4 februarie 2013 18:11
Vizualizari: 8700

 

Pe ordinea de zi a sedintelor CSM programate pentru aceasta saptamana lipsesc cu desavarsire solicitarile Curtii de Apel Cluj si Judecatoriei Ramnicu Valcea, care au sesizat Plenul Consiliului sa ia act ca judecatorii Alina Ghica si, respectiv, Cristi Vasilica Danilet, au fost revocati de majoritatea instantelor si judecatorilor de pe palierul instantelor care i-au ales. Lipsa sesizarilor celor doua instante este cu atat mai surprinzatoare cu cat, potrivit legii, in termen de 15 zile de la sesizare, Plenul CSM este obligat sa dispuna revocarea din functie a membrilor CSM revocati, dispozitia fiind una imperativa! Cum sesizarea CA Cluj dateaza din 30 ianuarie 2013, iar ce a Judecatoriei Ramnicu Valcea e chiar anterioara, ne-am interesat la CSM de ce se intarzie.


Revocarea este obligatorie potrivit legii CSM

Potrivit articolului 52 din Legea 317/2004 privind functionarea CSM: “...(4) Membrii alesi ai Consiliului Superior al Magistraturii sunt revocati si la cererea majoritatii adunarilor generale de la nivelul instantelor sau parchetelor pe care le reprezinta, in cazul neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare a atributiilor incredintate prin alegerea ca membru al Consiliului. In cadrul adunarilor generale, decizia se ia cu votul a doua treimi din numarul judecatorilor sau procurorilor... (7) Procedura de revocare poate fi declansata de orice adunare generala de la nivelul instantelor sau parchetelor pe care le reprezinta membrul Consiliului Superior al Magistraturii a carui revocare se cere, precum si de organizatiile profesionale ale judecatorilor si procurorilor.

(8) Centralizarea rezultatelor votului se realizeaza de adunarea generala care a initiat procedura sau de prima adunare generala sesizata de organizatiile profesionale ale judecatorilor si procurorilor.

(9) In termen de 15 zile de la inregistrarea sesizarii semnate si motivate de reprezentantii adunarilor generale prevazute la alin. (4), Plenul Consiliului Superior al Magistraturii dispune revocarea din functie a membrului ales...”

Cand o sa vrea Oana Haineala si Roza Marcu!

Intrucat am primit informatii pe surse ca Oana Haineala, in loc sa puna pe ordinea de zi a Plenului CSM sesizarile de revocare a celor doua instante, ar fi sesizat Inspectia Judiciara sa faca nu stiu ce verificari de legalitate, ne-am adresat purtatorului de cuvant al CSM Monica Prejmereanu (foto) pentru a afla care este soarta acestor cereri. Monica Prejmereanu ne-a dat asigurari ca presedinta CSM Oana Haineala nu stie ca vreo sesizare a celor doua instante sa fi fost directionata catre Inspectia Judiciara, si a dat asigurari ca acestea au fost inregistrate ca primite la institutie.

Despre cand vor fi puse aceste cereri pe ordinea de zi a plenului ni s-a raspuns doar atat: „Vor fi puse pe ordinea de zi a Plenului cand vor decide doamna presedinte Oana Haineala si doamna secretar general Roza Marcu

Comentarii

# Băiatu' lu' Luluţa date 4 februarie 2013 18:17 +61

Oana Hăineală - Noaptea Justiţiei! Fraţilor, trebuie să facem lumină cu forţa! Nu vedeţi, nu se poate altfel.

# HUUOOOOOOO!!!!!!! date 4 februarie 2013 19:30 +39

RUSINE INFRACTORILOR DIN CSM!!!! HUOOOOOOOO!!!!!!!!

# VIKY date 4 februarie 2013 18:27 +50

Fara cuvinte...doar o revocare urgenta a acestei haimanale...

# perversu de pe tg ocna date 4 februarie 2013 18:28 +32

pe cat pariu ..ca o sa spuna ca procedura e viciata>? si ce o sa-i faca daca nu le pune.....plangere penala la Parchet? :lol: ..si cine o rezolva?

# judecatorul X date 4 februarie 2013 20:44 +17

Miscarea asta o asteptam ! :lol:

# estera date 5 februarie 2013 14:33 0

dusa la nebuni cu forta, aia nu are ce cauta acolo

# Dramo date 4 februarie 2013 18:33 +45

Va avea de ales între revocarea celor doi si o grevă a magistraţilor judecători. Vom afla curand ce prefera inconstienta asta de Haineală. 

# halucinant date 4 februarie 2013 18:48 +36

" In termen de 15 zile de la inregistrarea sesizarii semnate si motivate de reprezentantii adunarilor generale... Plenul Consiliului Superior al Magistraturii dispune revocarea din functie a membrului ales...” Dar cu cele 15 zile cum ramane? Si cine mai e si aceasta Roza Marcu?

# pamfil date 5 februarie 2013 15:48 -1

Name-days of Roza Marcu: In Hungary name-days are very important dates. Almost that important as birthdays. So if you have friend named ROZA MARCU don't forget to congratulate (him/her). •23rd August. Next name-day in One Hundred and Ninety-Eight day(s) and Eight hour(s). •30th August. Next name-day in Two Hundred and Five day(s) and Eight hour(s). •4th September. Next name-day in Two Hundred and Ten day(s) and Eight hour(s). Frequency of ROZA name and MARCU surname in Hungary The Roza name frequency in Hungary: The name is in TOP Sixty-Seven most common woman name in Hungary. As 1.st name: 0.1906% (Nineteen Thousand and Fifty-Six), as 2nd name: 0.0368% (Three Thousand Six Hundred and Seventy-Six) woman have this name.. Marcu surname frequency: 20

# Băiatu' lu' Luluţa date 4 februarie 2013 19:31 +23

Ce preferă? O oră de amor tridimensional  cu Monica Macovei, la Casa de Cultură şi Educaţie Revoluţionară "Jilava!

# Usurel date 5 februarie 2013 07:17 -18

Usurel cu indemnurile belicoase la revocare, cu pretentii false de greva generala si alte minciuni ordinare. Adevarul e ca magistratilor nu le pasa mai mult de Ghica si Danilet decat de Dumbrava, Neacsu, Serban si ca daca nu se initiau procedurile intr-un mod dubios toti erau votati pentru revocare.

# VIKY date 5 februarie 2013 11:07 +10

Ia-o usurel la vale, ca prea esti pe Deal. Revocarea Haimanalei este urmatorul pas legal. Daca vrei sa vorbesti de dubii, ai exemple pana la D-zeu si inapoi, inclusiv alegera DUBIOASA si NECONSTITUTIONALA a Haimanalei la conducerea CSM. Nu latrati a paguba, ca doar nu se aplica declaratia paranoica a gunoiului de Danilet: "majoritatea se supune minoritatii". Dupa aceasta declaratie se impunea un contro psihiatric de urgenta, a acestui individ, si a altor psihopati ca Motoc, Morar, Alcolista, Haimanaua...

# Sebastian date 4 februarie 2013 18:49 +38

Se joaca cu focul! Nu m-ar mira sa-i scoata in strada si pe judecatori la miting. Eu m-as duce alaturi de ei sa-i sustin. Cred ca stirea unei manifestatii publice a magistratilor-judecatori, care ies in strada sa protesteze ca nu se respecta legea ar facea inconjurul lumii. Si tare sunt sigur ca multa lume ar "achiesa", ca sa ma exprim asa...in termeni procesuali...Mi se pare ca ar fi singurul mijloc sa se lamureasca si oficialii europeni cu cine au de-a face in tara asta...Dar si asa...raman uimit cum acesti oficiali, prezumati a fi de buna-credinta, pot sa dea efect unor informatii provenite de la oameni care in mod sistematic, de luni de zile, isi blameaza tara lor... Dar oare sunt de buna-credinta?

# Sfârşitul nopţii! date 4 februarie 2013 19:27 +32

Corect, din păcate! Se pare că numai asociată "STRĂZII",  Justiţia îşi poate redobândi puterea, ca adevărată Putere a Statului. Este, să ia aminte descreieratul din capu' statului, ultima şi proxima soluţie! 

# haimanaua haineala securista date 4 februarie 2013 19:23 +33

;-) reforma statului lui mafiotul basescu cel demis,nu mai reprezinta numai pe securistii lui ca macovei,preda,ungurenii lui,haineala,dna sluga morar,ccr,odiosii batranii carel ling pe porcul basescu ,satanistul care se roga la diavolu,si lui maior-melescanu sal spele de rahat ,dupa ce a cazut an hasnaua dela cotrocenii,blestemul pe capul lor dela 98% din popor care nul mai vor sal vada decat in teapa cu udrea si lingaii pdl,sobolanii portocalii ,ci 3% incredere numai dela interlopii ,hotii,criminalii,violatorii ca ei sa muriti rapid gunoie ce suntetii :lol: :lol: :lol:

# obiectiva date 4 februarie 2013 19:36 +23

romanii sunt obisnuiti sa NU fie bagate in seama voturile lor..vezi referendumul....8,4 milioane de romani PREZENTI nu au contat.....au contat cei care NU s/au exprimat si au boicotat !!! asa vor conta si acum CAP BC, SV si Bucuresti...degeaba a incerca GHISE sa faca o revolta sa adune 7, 4 milioane de DA uri la protest !!! daca ieseau macar 100000, macar 10000 de bucuresteni fugea javra ordinara de la cotroceni in secunda 1...el era pe picior de plecare, de FRICA, inca din IANUARIE 2012....dar, nu gaseau securistii pe cine sa puna in locul lui....si pana sa se stranga mai multi protestatari, a venit gerul acela cumplit, au intervenit spargatorii de greve si infiltratii.... SPER ca judecatorii sa termine ceea ce au inceput, sa NU lase sa se treaca si peste VOTUL LOR.....chiar si cu o REVOLTA in strada !!! NOI, cei 7, 4 milioane, ii sustinem din toata inima....vom veni si noi !!! asta ramane SINGURA iesire....daca NU o vor face, va fi vai si amar de cei care au votat...ati vazut cum fugareau plozii lui haineala, cu DNA ul, inclusiv, taranii din satele romanesti dupa referendum ....asa se va intampla si cu judecatorii....ii vor haitui pana la moarte !!! STIU ce spun...ii cunosc ca pe buzunarul meu pe satanistii lui baSSescu, iar pe SATANA chiar mai bine decat pe mine insami !!!!

# Ana date 4 februarie 2013 20:23 +20

Cum adica, cind décidé Haineala??? Este mosia ei? Nu are niste réguli de respectat??? RUSINE! Face justitia de RUSINE! 

# Magistrat date 4 februarie 2013 21:06 +17

haimanaua nu are nici un cuvant de spus....e doar procuror...trebuia ca in 15 zile CSM sa ia act de revocarea hotarata de Adunarile Generale. Ar trebui sa se faca plancere penala pentru abuz in serviciu pentru cele doua parasute ordinare! Ar trebui sa facem protes, sa nu mai intram in sali pana nu scapam de ciumele astea....

# VIKY date 4 februarie 2013 21:32 +17

"Ar trebui sa facem protes, sa nu mai intram in sali pana nu scapam de ciumele astea..."...Pana la urma acolo se va ajunge, se pare ca haimanau intinde coarda prea tare. Ea vrea sa va faca sclavi de "curte", iar daca deschideti gura...vă deschide dosar.

# KIWY date 5 februarie 2013 07:24 -12

VIKY, tu esti prima cu dosar. Medical. Si cu o camasa. De forta sau cu dungi.

# Viky date 5 februarie 2013 12:32 +6

Doare, doare adevarul?. Nici o problema, agonia in care va zbateti, va fi "intrerupta" in curand de o greva generala, asta ca voi sa puteti intra in "etapa"...istoria intunecata a justitiei, si revenirea justitiei independente la lumina.

# VIKY date 4 februarie 2013 21:21 +15

"Procurorul Oana Hăineală Schmidt, se pare că se pregăteşte pentru a invalida votul celor 1700 de judecător pentru revocarea din funcţia de memebru al CMS a doamnei judecător Alina Ghica, a domnului judecător Cristi Vasilică Dănileţ. Miercuri la ora 8:00 să fie cel mai interesant live al CSM", .......Este posibil sa faca asa ceva?

# TREZITI-VA ! date 4 februarie 2013 22:04 -19

APEL CATRE MAGISTRATI ! REZISTATI! REZISTATI ! REZISTATI ! SPERANTA acestui neam… ESTE IN VOI ! Daca mafia va pune mana pe justitie ……suntem pierduti ! PROCURORI, JUDECATORI ..acum SUNTETI …DUMNEZEI ! . Voi intelegeti? ACUM…SUNTETI… DUMNEZEI !!! . Nici la Judecata de apoi , nici in fata lui Sfatu Petru nu trebuie sa justificati deciziile voastre ! . Vreti sa ajungeti iar slugile lui Cattaliin Boicu , ale puuttoarei blonde , ale puuttoarei de onoare si a sotului ei pusscarias ? . Ce veti fi voi atunci ? . Niste jegguri ! . Niste tzucalari …. care asteapta DEZLEGARE DE LA GATALLIN BOICU CE DOSAR SA FACA SAU CE SENTINTA SA DEA …! Aliant MAFFIIOTILOR USSSL se va destrama….MAI REPEDE DECAT CREDETI !Nu intelegeti ca suntem in UNIUNEA EUROPEANA? REZISTATI .pana atunci NU VA VINDETI CONSTIINTA … NU VA VINDETI VIITORUL, .SI..VETI .. FI ..EROII ..ACESTUI ..NEAM ! Catre POPORUL ROMAN : VRETI CU MERCKEL SI GERMANIA SAU CU BELARUS SI LUKASENKO ?

# VIKY date 4 februarie 2013 22:26 +14

Holera basista, canta(latra) la alta masa, ca aici nu se potriveste repertoriul vostru.

# cata date 4 februarie 2013 22:31 -17

ba, da tu n-ai alta treaba ?zi si noapte stai pe net ?Minti cu nerusinare ca esti din alata tara ! Tata ,daca erai din alta tara ....munceai ....nu stateai ca waka !cAT TE PLATESTE FELIX CA SA SPUI ATATEA PPPROOSTII ?

# VIKY date 4 februarie 2013 22:45 +13

Tu gunoi cat ai delapidat, de te zbati in agonie?. Simtiti sfarsitul?. Ai rabdare cateva zile, si va imprastie lumea ca pleava uscata, gunoaie umane.

# PNL date 5 februarie 2013 07:31 -13

Greva nu va fi. Ce e val, ca valul trece, iar toata indignarea a trecut sau s-a canalizat spre problemele reale, nu spre Danilet, Ghica si altele care nu intereseaza magistratii. Nu va fi nimeni revocat.

# cata date 4 februarie 2013 22:34 -10

DEZASTRU IN JUSTITIE ! Sunt aproape 2000 de judecatori corupti ! SE CUNOSC CU NUME SI PRENUME !SUNT CEI CARE AU VOTAT CA TURMA “”fara nici un motiv “” revocarea unor judecatori de la CSSM…la comanada “zanei maffiotilor –blonda lui Voronnin” aceste jiiggodii NU TREBUIE SA MAI AIBA NICIODATA UN ROL IMPORTANT IN JUSTITIE ! DATI-I AFARA !Poate unii vor sustine …ca a fost vot deschis …ca ei gandeau altfel…dar au fost fortati de sefi …dar atunci ori sunt pprroosti ori sunt influientabili ,,,,si NU MERITA SA FIE JUDECATORI ! PASTRATI LISTELE ,…SA-I TINEM MINTE SI SA-I URMARIM…SA VEDEM CE PROCESE VOR JUDECA SI CE SENTINTE VOR DA !!! Aceasta banda care a pus mana pe tara …va cadea mai repede decat credeti… P.S. Acum inteleg de ce JUDECATORII ASTIA NU se MAI simt REPREZENTATI DE CEI DIN CSSM! stiti de ce ? AIA ERAU CINSTITI ! ! SI Acum la putere a venit maffiia ….si ASTIA CINSTITI nu o reprezinta ! De ce nu o puneti pe Viorica –zana maffiottilor sau direct pe Gatalin Boicu

# taranca date 5 februarie 2013 09:58 +6


Citeza pe cata
DEZASTRU IN JUSTITIE ! Sunt aproape 2000 de judecatori corupti ! SE CUNOSC CU NUME SI PRENUME !SUNT CEI CARE AU VOTAT CA TURMA “”fara nici un motiv “” revocarea unor judecatori de la CSSM…la comanada “zanei maffiotilor –blonda lui Voronnin” aceste jiiggodii NU TREBUIE SA MAI AIBA NICIODATA UN ROL IMPORTANT IN JUSTITIE ! DATI-I AFARA !Poate unii vor sustine …ca a fost vot deschis …ca ei gandeau altfel…dar au fost fortati de sefi …dar atunci ori sunt pprroosti ori sunt influientabili ,,,,si NU MERITA SA FIE JUDECATORI ! PASTRATI LISTELE ,…SA-I TINEM MINTE SI SA-I URMARIM…SA VEDEM CE PROCESE VOR JUDECA SI CE SENTINTE VOR DA !!! Aceasta banda care a pus mana pe tara …va cadea mai repede decat credeti… P.S. Acum inteleg de ce JUDECATORII ASTIA NU se MAI simt REPREZENTATI DE CEI DIN CSSM! stiti de ce ? AIA ERAU CINSTITI ! ! SI Acum la putere a venit maffiia ….si ASTIA CINSTITI nu o reprezinta ! De ce nu o puneti pe Viorica –zana maffiottilor sau direct pe Gatalin Boicu
Mai pune Rudotel sa adormi linistit. Coruptie in masa??, ti-ai pierdut mintile / asa ti-a spus tie cineva 8)

# cata date 4 februarie 2013 22:46 -7

ma numesc cata si am uitat sa-mi iau rudotelul! scuze!!! mamaaaa, ascunde dracu votca aia ca iar scriu prostii pe luju !!! scuze...

# cata date 4 februarie 2013 22:50 -9

Felix, iarta-ma dar votca cu rudotel ma face sa ies la atac! n-am bani s-o combin cu JD, stii tu,ca sefu, sa vezi  ce misto scriu dupa aia...chioru e zgarcit... da bani numai la blonde si noi il pupam degeaba...

# cata date 4 februarie 2013 22:53 -5

da cine e despletita din poza! sigur n-a tras nimic? pe...

# HOMER date 4 februarie 2013 22:58 -2

Ca bine zici bai cata:il pupi degeaba.Mai penibilule,daca tot ce este semnat cata,catalin,cg,etc.este scris de tine am impresia ca bagi sazanie.Ti=am inventariat scrfiiturile si am im[presia ca tu nu ai nici o conv ingere.Scrbalesti sa tge afli in traba,pentru ca nu votca sta la baza acestei atitudini hotarate.Repet,bagi zazanie.DFaca nu e asa ,inseamna ca esti prost de tot.Reteta:votca cu martini,JD+gin+amareto sau JD+martini+campari.Hai pa.

# CATA date 4 februarie 2013 23:16 -10

Sunt mai multe postari cu numele CATA . ALEA INTELIGENTE ,CU VIZIUNE,PATRIOTICE ...CARE AU CEVA DE SPUS SUNT SCRISE DE MINE. Celelalte sunt scrise de tzucalarii lui felix...niste securisti nenorociti ,sau reporteri fara talent gen angheleasca (pampers cu gaura cum o alinta colegii ) sau realizatori penibile ca PANARAMA (BASINA URATA CURENTATA ...ASA CUM O ALINTA COLEGII )

# HOMER date 4 februarie 2013 23:26 +7

Si cum stim noi cine este cata inteligentul si patriotul?Ca multe,unele nu chiar inteligente ,se aseamana.De azi,daca ma mai lasa mami sa mai scriu,o se urmaresc cu atentie sporita.Un merci ,ceva,pentru retete?nimic.nimic/

# rasvan filip date 5 februarie 2013 08:38 +4

Mai patriotule, ti-ai luat de lucru la domiciliu? Castigi ceva din porcariile pe care le debitezi?

# Dan date 4 februarie 2013 23:12 +9

Senatu de ce nu-i demite pe toți si sa denclaseze alegeri pentru toți membri CSM?????

# sanda date 5 februarie 2013 01:55 +9

D-na Haimana face pisu pe ,,Maretia Legii"?

# Hm date 5 februarie 2013 07:27 -11

Hm, doamna presedinte CSM este procuror, iar procurorii sunt mai atenti cu legile decat judecatorii. Precis a detectat ceva nereguli, e normal sa se faca verificari.

# Sanda date 5 februarie 2013 16:28 +2

Vrei sa subliniezi ca judecatorii nu sunt suficient de atenti si procurorii ( ma refer la cei care dau NUP-uri pe banda rulanta infractorilor basescieni si fabrica dosare pentru adversarii politici si votantii impotriva lui) sunt atenti? Aberezi?

# VIKY date 5 februarie 2013 16:35 +3

Nu abereaza, delireaza.

# ADEVARUL date 5 februarie 2013 06:42 +10

Niste curve de judecatori,politicieni si infractori deasupra legilor.moralei sau bunului simt. 

# Vartan date 5 februarie 2013 07:22 0

Ca sa fie o chestiune corect facuta, propun sa se verifice realitatea fiecarui document intitulat hotarare de adunare generala, proces verbal sau ce au mai nascocit cei cu revocarea. Sunt semnale clare din tara ca printre acestea sunt acte false. NU se poate pune in discutia plenului nimic pana nu se face un raport complet pe realitatea actelor.

# Miraj date 5 februarie 2013 07:47 -2

Ei, as! Pot fi erori materiale , care erori pot fi corectate dupa exemplul curtii constitutionale, adica...in mod ilegal! Alte probleme?

# VIKY date 5 februarie 2013 11:45 +4

"Sunt semnale clare din tara ca printre acestea sunt acte false."...Dar acele "semnale" OPACE, nu au depistat ca probabil nici nu exista asociatiile magistratilor, si nici nu exista 2000 de judecatori care au votat revocarea gunoaielor?. Aceste "semnale" au venit de pe "Deal"?. Ca numai de acolo vin "semnale" in toata tara, pentru a consolida "statul de drept"...dictatorial, si o justitie (in)DEPENDENTA de ...Cotroceni.

# Miraj date 5 februarie 2013 14:58 +1

Vad ca trebuie sa traduc, ironia din postarea anterioara nu a fost inteleasa...a fost extrem de fina!!??? Vartan face cateva afirmatii gratuite, fie din necunoastere, fie cu rea intentie... Cei cu revocarea nu au nascosit nimic, au respectat procedura de convocare a adunarilor, incheiate prin procese-verbale, cum spune legea. Mai spune ca sunt semne clare...atat de clare incat le intrezareste numai el si...cei carora nu le prea convine rezultatul. Ceva mai concret? Ca la Bacau ne-am cam lamurit cum e cu semnele astea clare...Si ne intoarcem la lege, care spune extrem, da' extrem de clar care este procedura de urmat din momentul in care curtea care a declansat procedura instiinteaza csm, culmea, fara a se mentiona rapoarte, anchete etc. Asa cum referendumul pentru demiterea nedemnului nu a fost anulat-sau macar amanata re-investirea nedemnului- pana la definitivarea anchetelor privind posibilele fraude, asa si aici, mergem inainte, cum prevede legea, si mai vedem pe urma...

# taranca date 5 februarie 2013 09:50 +5

Are spate la Barroso, nu o impresioneaza sesizarile procurorilor (sic). Daca comisiile procurorilor din tara nusi retrag sesizarea , D-na Haineala se duce iarasi la Baroso si se va plange ca din comisie fac parte USL-istii/ masmedia si pun presiuni politice. Uite asa se termina cu, coabitarea** :D

# Diana Diaconu date 5 februarie 2013 10:36 +5

Stat in stat! Avem un presedinte ...la masa verde! De ce nu am avea si o haineala, o ghica si un danilet dupa chipul si asemanarea stapanului?

# bmarinescu41 date 5 februarie 2013 10:55 +5

Chiar aşa,de ce nu  :sad: ??? Ai noştri ca brazii cu mucii pe piept  :D !!!

# marian bolovan date 5 februarie 2013 11:37 +3

Fraaatilooor !Poporul unde este ? Cum mai rabdati ?

# Diana Diaconu date 5 februarie 2013 13:18 -1

Ssst!!! Doarme!!! Va rog sa mergeti in varful picioarelor!

# Dorin date 5 februarie 2013 16:32 +2

Morala : Va bateti joc de acest popor amarat si incercat, voi sunteti ,,ZEII" cazuti ai unui popor adus in pragul nebuniei !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.06.2022 – S-a decis soarta lui Scutea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva