4 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 29.06.2011 – Avocatul Valerica Stoica are o problema de conflict de interese. Inainte era impotriva lui Costanda, acum il apara!

Scris de: L.J. | pdf | print

29 June 2011 17:48
Vizualizari: 5488

* Ei bine, ce credeti ca se spune ca face fostul ministru al Justitiei, domnul Valeriu Stoica? Marele avocat Stoica a reprezentat la un moment dat interesele firmei Raptis Kavouras impotriva lui Costanda pe problema vanzarii Satului Francez. Acum, Valerica Stoica a schimbat calimera si-l reprezinta de Costanda in procesele afaceristului cu Primaria. Ce-i drept, intelegem ca cine da mai mult e prioritar intr-o profesie minunat de liberala, dar si aici se pune problema confictului de interese. Macar cel moral. Uite, asta ar fi o problema de dezbatut la nivelul UNBR... Sau asta nu se pune pentru ca e vorba de Stoica si de nuantele portocalii ale cauzei?

 

* Ziua Sfintilor Petru si Pavel a fost sarbatorita, in zona Justitiei, pe terenul ANP, intrucat a fost si Ziua Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Numai ca acolo nu prea a avut personalul angajat loc sa se cinsteasca, pentru ca se lucreaza la foc continuu, mai ales de cand cu pensiile ce trebuiesc recalculate. In capul celor de la Resurse Umane si de la arhivele insitutiei s-a varsat un maldar de adrese sosite de la SIE, SRI, MApN etc, prin care se solicita ANP perioadele de lucru ale unor ofiteri pensionati care au lucrat in aceste structuri. Va dati seama ca e cam complicat, pentru ca in decembrie 1989 iesea fum din curtile multor inspectorate de militie, dar si din cele ale puscariilor. Cu ocazia Zilei ANP, opt angajati la sediul institutiei au primit, in cadrul unei ceremonii, semnul onorific ”In serviciul patriei” pentru 15 si 20 de ani de activitate in preajma ”gratiilor”. La multi ani si din partea noastra tututor angajatilor ANP!

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

 

Comentarii

# Valerius din Osica date 29 June 2011 20:39 +5

Cum vorbiti voi de conflict de interese despre dl. ministru Stoica, inventatorul eliminarii pensiilor de stat, salariului minim sanatatii publice ? Pai voi nu stiti ca dl ministru Stoica s-a aflat in spatele aprobarii Caritasului lui Stoica de la Cluj (cand d. Valerica era secretar de stat la Justitie), in spatele afacerii SAFI (va mai amintiti de dezincriminarea, de catre d. Valerica, a bancrutei frauduloase pentru 2 saptamani, de care a profitat G. Danielescu, prietenii stiu de ce !) si, in fine, de FNI vegheaza pentru tine, cand unde era d. Valerica ? Nu cumva in guvern si, nu cumva, a aprobat oarece contracte de fideiusiune CEC - FNI ? Pai, atunci, de ce d. Basescu si d. Boc mai vitupereaza impotriva hotararilor prin care CEC, apoi AVAS, trebuie sa plateasca milioane si milioane de euro pentru FNI si FNA ? Nu ar fi mai simplu sa-l intrebe pe d. Valerica ?

# adoptatorul date 30 June 2011 08:04 +3

eiiii, neica Stoica in sisiielile lui a facut multi bani...si prostii nu l-au prins. unde sint dosarele de adoptii din anii 90? a venit la minister si le-a distrus. acum mai prinde hotul. un traseit politic care a stiut intodeauna sa faca si sa desfaca dupa cum i-a cantat teschereaua....

# XXX date 30 June 2011 10:44 +2

Cine sa-i faca probleme ? In acest dosar VS il apara pe Constanda impreuna cu Florea Gheorghe si cu Traian Briciu. Pana acum erau adversari in acest dosar. Acum sunt de aceeasi parte. Sa presupunem ca firma greceasca o sa faca o sesizare la UNBR. Cine o va solutiona ? Florea Gh ? Sau Traian Briciu ? Poate judecatorul Nasui de la Cluj !

# ilie date 3 July 2011 11:02 0

Valeriu Stoica din anul 2006 si pana........ a fost platit de Alro Slatina cu suma de 20.000 euro/luna pentru a produce un GENOCID in Alro (disponibilizarea prin acte false a peste 3.000 de salariati)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.02.2023 – Tot Buda e sef la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva