22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 5.09.2017 - Hans Klemm PERSONA NON GRATA

Scris de: L.J. | pdf | print

5 September 2017 16:28
Vizualizari: 8960

* Interesanta informatie. Am fost anuntati ca seful Inspectiei Judiciare, judecatorul Lucian Netejoru, are deschis la DNA dosarul penal nr. 69/P/2017 si ca procurorul de caz e nimeni altul decat Danut Volintiru. Lucian Netejoru e cercetat pentru un pretins abuz in serviciu. Acum nu-i plangem noi de mila lui Netejoru, si nici Inspectiei Judiciare, care musamalizeaza mai tot ce ii pica in mana. Dar nu avem nicio indoiala ca acest dosar penal i-a fost deschis inspectorului sef Lucian Netejoru ca sa fie speriat si sa nu iasa nimic nasol despre DNA in raportul de control asupra activitatii din ultimii ani a acestui parchet.

* S-a pus de o petitie strasnica pe www.petitieonline.com pentru expulzarea animalului politic Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti. Asta da veste. Pe noi ne-a uns la inima. Sa vada individul ca nu mai merge cu prosteala lui sorosista si ca romanii nu cred o iota din ce spune el ca reprezinta politica Statelor Unite. Ia sa citim mai jos textul integral al petitiei care a adunat din prima zi peste 700 de semnaturi:

Hans Klemm - PERSONA NON GRATA

In baza articolului 80 din Constitutia Romaniei, care stabileste datoria Presedintelui tarii de a garanta independenta nationala, solicitam presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, sa il declare pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, PERSONA NON GRATA, conform articolului 9 din Conventia de la Viena din 1961, pentru urmatoarele motive :

1. incalcarea articolului 41, paragraful 1 al Conventiei de la Viena din 1961 cu privire la imixtiunea diplomatilor in activitatea de guvernare.

2. Pentru nerespectarea statului de drept, prin sustinerea nesupunerii magistratilor nici unuei forme de control.

3. Pentru nerespectarea drepturilor cetatenilor Romaniei, prin sustinerea unor persoane care incalca drepturile omului, fapt evidentiat si de despagubirile pe care le obtin cetateni romani la CEDO.

4. Pentru nerespectarea votului romanilor, prin impotrivirea la unele acte normative propuse de coalitia de guvernamint, care detine majoritatea in Parlament.

5. Pentru presiuni facute asupra Guvernului si Parlamentului in activitatea de legiferare.

6. Pentru indemnul facut unor categorii profesionale de a sustine un sistem de justitie abuziv.

Romania trebuie tratata cu respectul cuvenit unui STAT SUVERAN. Domnule Presedinte Klaus Iohannis, va cerem sa va respectati obligatia constitutionala de a fi roman !”

* Voua nu vi se pare penibila smiorcaiala celor de la DNA? Noua da! Va dati seama ce labili psihici sunt procurorii DNA care au dat in plans. Adica ei baga nevinovati in puscarii, pun catuse la babe si gravide, distrug firme, cariere, vieti, nu le pasa de nicio culoare de raul pe care il produc altora, si brusc, pisa brusc ochii cand sunt luati la intrebari cum au instrumentat un dosar. Noi credem ca e o tehnica de imagine la care au fost selectate cateva procuroare care plang la comanda, ca sa se victimizeze. Oricare ar fi adevarul, sa ajunga sa dea in plans al cateva intrebari mai la obiect, de-a binelea sau la comanda, asta arata ce distrusi psihic lucreaza in dosarele DNA! Astia sunt un real pericol public!

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Ene Maria date 5 September 2017 18:33 +31

Sunt de acord cu declararea ambasadorului Hans Klemm persona NON grata in România!

# DODI date 5 September 2017 18:58 +12

1. Klemm nu poate fi tradus nici măcar ca și CREMĂ el nefiind bun de pus la o rană pentru că prin vinele lui curge vitriol, iar în loc de inimă are un cip legat direct la soroș. 2. DNA a reușit, ceea ce părea imposibil în urmă cu 2 ani, să se tranforme din sperietoarea României în omul de paie al luluței. Cum e turcul și pistolul. Ați realizat ce curaj nebun are individa care nu a dat curs invitației de la Parlament, nu a încercat să-și dea/negocieze demisia și ține cu dinții de un scaunul fără picioare (chiar dacăea le are zdravene!). Dacă ar știa măcar baschet ar fi realizat că acolo coșul este spart la fund. Ceea ce a reușit să facă ea din DNA. Așa că mingile cad zilnic din DNA, iar din luluța se va alege praful. Ea a reușit performanța istorică de a se vorbi mai mult decât Pauker. Element comun: ambele au făcut enorm de mult rău României. Diferența: doar luluța a primit ordine și medalii pentru asta. Sper că finalmente va primi și niște ani. La Jilava. Ca recunoaștere a meritelor!

# Ailime date 5 September 2017 19:52 +1

Si eu sunt de acord să fie declarat persona non grata si expulzat ambasadorul Hans Klemm

# Adrian date 5 September 2017 20:36 +3

Atenție că ați pus site-ul greșit. Nu e petitieonline.ro ci petițieonline.com ...... Sunt diferite.

# Pif date 6 September 2017 03:44 +3

Mai repede as crede ca a fost speculat incidentul cu plansul procurorilor intr-o strategie de imagine si nu ca ar fi fost teatru ieftin, regizat special ca sa aiba ce scrie sefa echipei de control. Aceleiasi intamplari i se pot da semnificatii diferite, functie de interesul povestitorului. Posibil ca atmosfera din DNA sa fie atat de tensionata si de infernala, incat unii sa cedeze nervos. Nu degeaba pleaca multi din DNA. In lipsa unor detalii reale despre ce se intampla acolo, mi-ar fi imposibil sa apreciez daca e o situatie doar penibila ori ceva mult mai grav, ingrijorator. Desigur ca se poate face si caterinca pe tema asta, insa mie nu mi se pare deloc a fi de ras.

# Mona date 6 September 2017 08:28 +3

Am trimis o nouă cerere catre prim-ministru si MAE, pentru a-l declara PERSONA NON GRATA pe Klemm. Cererea a fost inregistrata la MAE cu nr.E1/P/708/31.08.2017. Textul cererii si raspunsurile pe care le-am primit, anul trecut, sunt la acest link: https://www.petitieonline.com/a/145575 Petitia mai poate fi semnata.

# Gabriel Iacobescu date 6 September 2017 15:59 0

Ok, dar unde găsesc petiția asta?

# Gabriel Iacobescu date 7 September 2017 20:24 0

Revin cu întrebarea din 06.09.2017: unde găsesc petiția asta? Dacă nu există, atunci sunt niște nemernici cei care anunță.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva