3 iulie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 5.09.2019 – A plecat scribul lui Horodniceanu. Maya se duce la CEDO

Scris de: L.J. | pdf | print

5 septembrie 2019 17:07
Vizualizari: 4659

* Pe site-ul CSM a fost publicata o hotarare care suntem convinsi ca le va rasuci cutitul in rana magistratilor activisti. O hotarare de numire in functie a unei judecatoare ce poate face istorie, si care poate elibera de sub sistemul securist una dintre cele mai importante institutii din Justitie. Click aici ca sa aflati despre ce anume este vorba.

 

* Fostul sef DIICOT Daniel Horodniceanu are motive de fericire. Procurorul Daniel Ticau, cel care i-a fost consilier la DIICOT, si-a terminat cariera in magistratura, presedintele Klaus Iohannis semnand eliberarea sa din functie prin pensionare. Nu stim daca o fi vreo mare pierdere pentru sistem, inclinam sa credem ca nu, dar ne gandim ca Horodniceanu ar trebui sa fie bucuros. Si asta pentru ca acum Daniel Ticau va avea mai mult timp sa il ajute pe ex-seful DIICOT in scrierea proiectelor pentru cine stie ce functii de conducere sau posturi bine platite, caci stim deja ca lui Daniel Horodniceanu ii place tare mult sa fie sef sau sa lucreze altundeva decat la DIICOT Iasi. Sa il ajute asa cum a facut-o si cand Horodniceanu a candidat pentru functia de Procuror General al Romaniei, atunci cand semnatura electronica a proiectului de management depus la Ministerul Justitiei de fostul sef DIICOT dezvaluia ca documentul a fost creat de procurorul Daniel Ticau (click aici pentru a citi, vezi facsimil mai jos).

* Avem un nou agent guvernamental la CEDO dupa demisia avocatului Viorel Mocanu, devenit tinta a unei operatiuni mizerabile din partea DNA. Si nu este vorba despre oricine, ci despre o fosta judecatoare CCR si fosta secretar de stat in Ministerul Justitiei. Numele ei: Simona Maya Teodoroiu. Aceasta a fost numita in functie de catre premierul Viorica Dancila, in urma unei propuneri formulate de Ministerul Afacerilor Externe (vezi facsimil). Speram ca alegerea sa fie una de bun augur, iar Maya Teodoriu sa isi faca treaba ca la carte, nu sa incerce, asa cum au facut altii, blocarea actiunilor prin care se incearca devoalarea la CEDO a abuzurilor comise in ultimii ani “Binomul DNA-SRI”.

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 5 septembrie 2019 18:41 +2

Încet mai cad pernele de sub fundul SRI și kurul impostorului ciolanis. Dar fiecare zi aduce câte o pietricică în bocancii cu care ciolanis încearcă să calce pe gâtul justiției.

# Edelweiss - Ivory Tower Seeker date 8 septembrie 2019 13:33 0

Ei Da! Maya - DA! :roll: Adicătelea Forza Maya! ;-)

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant date 8 septembrie 2019 13:37 0

Mey, dar ceva se întâmplă cu hashtag derbedeii înstruțați în robe: ca să recapitulăm: – Zeița Nef_utiti – inculpat; Portocală și amicul de paradeală – excluți din magistratură și inculpați; Man și ardelean nici ei n-o duc prea bine cu dosarele; Pîrlog – procurorul hastag autosesizant – deja la al treilea dosar de cercetare disciplinară; Popescu - gogomanul superbogătaș din caracal – cercetat de SIIJ :o Ceva se întâmplă cu golănașii hastag. Încep să se încoloneze înspre direcția firească: poarta penitenciarului. :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 153
    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie prelungita starea de alerta?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.07.2020 - “Bobita” a votat pentru “site-ul nefrecventabil”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva