21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

DETERMINARE LA SINUCIDERE – Terorizat de procurorul Teodor Nita de la PT Constanta, Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, a incercat sa-si puna capat zilelor. Zglobiu s-a taiat cu un cutit la gat, cand politistii au venit sa-l duca la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare. Zglobiu acuza ca procurorul Nita l-a amenintat ca daca se va interna de buna voie, va fi inchis la psihiatrie cu forta. Lumeajustitiei.ro cere CSM sa declanseze cercetari fata de procurorul Nita

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 May 2014 11:22
Vizualizari: 11105

UPDATE - Adrian Zglobiu a fost scos de la Spitalul Judetean Constanta si dus la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare.

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu a cedat. Adrian Zglobiu a incercat miercuri dimineata, 28 mai 2014, sa-si puna capat zilelor. Totul s-a intamplat in momentul in care acasa la Zglobiu si-au facut aparitia politisti si procurori, care aveau misiunea de a-l ridica si de a-l duce la Spitalul de Psihiatrie din Palazu Mare, pentru a fi supus unei noi expertize. Potrivit Antena 3, in momentul in care s-a trezit cu procurorii la usa, Zglobiu a fugit in spatele casei si a vrut sa se sinucida. El s-a taiat cu un cutit in zona gatului si in zona abdomenului, fiind insa oprit la timp de politisti.

Gestul barbatului este evident cauzat de haituirea la care este supus de catre procurorul Teodor Nita (foto 1), de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta. Asa cum se stie, dupa ce l-a retinut pentru 24 de ore, anterior Zglobiu fiind tinut la Parchet alte 12 ore, Teodor Nita (foto 2) a dispus eliberarea barbatului de 39 de ani, fara sa ceara arestarea lui.


Ulterior insa, dupa ce presedintele Basescu a depus plangere penala impotriva lui Zglobiu, acesta a fost ridicat luni, 26 mai 2014, de acasa si dus la Spitalul din Palazu Mare, unde a fost expertizat. La fel s-a intamplat si a doua zi, marti 27 mai 2014, cand procurorii l-au dus din nou la expertiza psihiatrica pe Zglobiu. Marti s-a intamplat insa ceva si mai grav. Zglobiu a povestit la Antena 3 ca a fost obligat de procurori sa se interneze la psihiatrie, urmand sa stea sapte zile la Spitalul din Palazu Mare. Acesta a explicat ca procurorii l-au amenintat ca daca nu se va interna de buna voie, vor obtine de la judecatori internarea pentru 30 de zile:

"Au venit de la Parchet si m-au pus sa semnez propria internare pentru sapte zile. In caz contrar, voi fi nevoit sa stau 30 de zile internat la sanatoriu. Am fost nevoit să semnez. (…) Eu nu am cum sa ma bat cu ei. Am un avocat din oficiu care doar semneaza acte. Sunt somer, fara loc de munca. Am o sora pe moarte, o mama batrana si un frate care e si el in somaj. Nu-mi permit avocati”.

Ca pe vremea comunistilor: cine nu poate fi bagat la puscarie, este inchis la nebuni

Este mult decat clar ca in acest caz avem de-a face cu un posibil abuz al procurorului Teodor Nita. De ce este nevoie de o expertiza psihiatrica, in conditiile in care aceasta se realizeaza doar atunci cand este vorba despre cazuri extrem de grave? Mai mult, nu intelegem de ce procurorii intarzie sa solutioneze acest dosar, atat timp cat exista imagini cu momentul in care Zglobiu in scuipa pe Traian Basescu (un gest reprobabil de altfel), iar acesta si-a recunoscut fapta, cerandu-si chiar scuze. O explicatie ar putea exista insa: constienti fiind ca nu pot sa il inchida pe Zglobiu, o asemenea fiind sanctionata cu o amenda administrativa, procurorii urmaresc de fapt sa ii faca rau acestuia, iar singura solutie este practica folosita si in timpul regimului comunist, atunci cand cei care nu puteau fi bagati in puscarie erau inchisi la spitalul de nebuni.

Lumeajustitiei.ro cere CSM sa declanseze verificari in ceea ce-l priveste pe procurorul Teodor Nita de la Parchetul Tribunalului Constanta. Mai ales ca, din informatiile vehiculate in spatiul public, acesta a mai fost cercetat disciplinar in trecut pentru abuzuri.

Pe de alta parte, trebuie spus ca procurorii care il haituiesc pe Zglobiu sunt pasibili sa intre si sub incidenta articolului 191 din Codul penal, “Determinarea sau inlesnirea sinuciderii”.

Iata ce prevede articolul 191 din Codul penal:

(1) Fapta de a determina sau inlesni sinuciderea unei persoane, daca sinuciderea a avut loc, se pedepseste cu inchisoarea de la 3 la 7 ani.

(2) Cand fapta prevazuta in alin. (1) s-a savarsit fata de un minor cu varsta cuprinsa intre 13 si 18 ani sau fata de o persoana cu discernamant diminuat, pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 10 ani.

(3) Determinarea sau inlesnirea sinuciderii, savarsita fata de un minor care nu a implinit varsta de 13 ani sau fata de o persoana care nu a putut sa-si dea seama de consecintele actiunilor sau inactiunilor sale ori nu putea sa le controleze, daca sinuciderea a avut loc, se pedepseste cu inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

(4) Daca actele de determinare sau inlesnire prevazute in alin. (1)-(3) au fost urmate de o incercare de sinucidere, limitele speciale ale pedepsei se reduc la jumatate”.

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 28 May 2014 11:39 +28

un lucru demn de reliefat......A DOUA PERSOANA CARE ARE O TENTATIVA DE SINUCIDERE DIN CAUZA IMPERIULUI RAULUI.deci zglobiu si adrian nastase.incearca cineva sa/l ,, SCOATA iresponsabil si pe nastase ca si pe zgloniul.incearca sa ,,SPUNA,,CINEVA CA CA/S DOAR INCHIPUIRILE NOASTRE.NENOROCITUL DE IMPERIUL RAULUI PE LINGA MIILE DE OAMENI omoriti prinn toate metodele REFORMATE NU CONTEAZA NU I LE IMPUTA NIMENI.....dar acesti 2 oameni sint DIRECT IMPUTABILI LUI. la adrian nastase SOCIETATEA A RAMAS NEPASATOARE........ si imperiul raului A RECIDIVAT CU ADRIAN ZGLOBIU.inca un lucru demn de RELIEFAT.....justitia a ajuns arma favorita pentru a PROVOCA SINUCIDERI......ca omoruri deja a comis.ATENTIE,MARE ATENTIE NAPIRCI SI VIPERE!!!!!!

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 28 May 2014 12:50 +17

cred ca zglobiul cu certitudine ARE DREPTATE,acest om a DEVOALAT EXTRAORDINAR DE BINE modul de lucru al NAPIRCILOR.......napircilor deja SINT TOATE TEMEIURILE DE A PUTEA ORICINE SA VA ACUZE DE POLITIE POLITICA.....NICI O DIFERENTA INTRE VOI ,,CEI DEMOCRATI,, SI VISINESCU......zglobiu a reusit sa va INFUNDE....deasemeni nici macar NASTASE nu a reusit sa va lege fedeles cum REUSIT ZGLOBIUL!!!!!!!! chiar EROU NATIONAL (obiectivo ai avut mare dreptate!!!)

# unul din lumea cea mare date 28 May 2014 12:58 +13

unde esti DANKH,KOKO,VIKY CAPSUNAREASA SI TOATE ALIASURILE ,,VOASTRE PROASTE,, hai mai povesteste/ne despre ,,greselile voastre neimputabile,, dankh AZI toata procuratura POATE SA FIE ACUZATA (CU GLOATA SI FARA DREPT DE PREZUMPTIE DE NEVINOVATIE)DE POLITIE POLITICA!!!!!!LA DISPOZITIA SI ORDINELE IMPERIULUI RAULUI!!!!!!!!azi mai mult ca ORICIND imperiul raului trebuie DEMIS pentru INCALCAREA EXTREM DE GRAVA A DREPTURILOR CONSTITUTIONALE a unui om si A TUTUROR CETATENILOR ROMANIEI

# dank date 28 May 2014 14:41 -19

sunt aici omule mic...si idiot..ia si citeste art 184 din CPP, procurorul a aplicat legea.ART 184 În cazul infracţiunilor comise de minorii cu vârsta între 14 şi 16 ani, în cazul uciderii sau vătămării copilului nou-născut ori a fătului de către mamă, precum şi atunci când organul de urmărire penală sau instanţa are o îndoială asupra discernământului suspectului ori inculpatului în momentul săvârşirii infracţiunii ce face obiectul acuzaţiei, se dispune efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice, stabilindu-se totodată termenul de prezentare în vederea examinării.n cazul în care suspectul sau inculpatul refuză în cursul urmăririi penale efectuarea expertizei ori nu se prezintă în vederea examinării la comisia medico-legală psihiatrică, organul de cercetare penală sesizează procurorul sau judecătorul de drepturi şi libertăţi în vederea emiterii unui mandat de aducere în scopul prezentării la comisia medico-legală psihiatrică. În cazul în care consideră că este necesară o examina

# Judecator Mihaela Ciocea CAB date 28 May 2014 17:45 +8

Mi se pare ca ii hartuiesc prin expertizarea repetata. Dupa \"modelul\" acesta, s-ar ajunge sa se dispuna expertizarea psihiatrica in orice caz de lovire. Luju a facut eforturi deosebite publicand insistent stiri despre o plangere penala facuta de catre presedinta Curtii de Apel Bucuresti impotriva unei judecatoare, adica a mea, pentru ca as fi spart o usa. In realitate, grefiera cea mai apropiata presedintei mi-a trantit usa in cap atunci cand incercam sa intru la ea in birou, dupa ce venise la mine in birou sa provoace scandal si a plecat trantind usa. Procurorul a vazut nu numai certificatul medicolegal dar a constatat nemijlocit vanataia, pentru ca m-a chemat la audieri la 3 zile de la momentul depunerii plangerii. In solutia sa nu a pomenit nimic nici de provocare si nici de lovirea mea. Plangerea mea impotriva grefierei a fost disjunsa si zace si acum la Parchetul sector 4 desi a trecut un an si 2 luni de la data faptei. Plangerea presedintei CAB a fost solutionata intr-o luna.

# obiectiva date 28 May 2014 17:51 +5

bine ati revenit, stimata DOAMNA ! 

# obiectiva date 28 May 2014 17:57 +6

normal ca exagereaza ! i-au studiat prin testele anterioare SLABICIUNILE, PROFILUL PSIHOLOGIC , si acum incearca sa il destructureze total pe plan psihic ! oricum, desi barbat, NU este un om puternic pe plan psihic ! pe mine NU m-ati fi vazut spunand ca regret ceva, ca sa scap ! nici asa de TIMORATA la TV.....vor sa fac balamuc, fac balamuc, vor sa fac puscarie, fac puscarie ! da` sa ii fereasca Dumnezeu de FURIA cu care ma intorc impotriva lor ! AIKIDO ! 

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 28 May 2014 20:31 +3

PENTRU ONORABILA JUDECATOR M.CIOCEA- CAB// prin exemplul personal dat........MA BUCUR SA CONSTAT ca prin exemplul personal pe care l/ati dat in fond NE INTARITI OPROBIUL SI CONSTERNAREA IN ACELASI TIMP ,PRIN CURAJUL DVS REPREZENTATI SI PCTUL DE VEDERE AL CITORVA ONORABILI JUDECATORI DEZGUSTATI DE SITUATIA JUSTITIEI DIN ACEST MOMENT(este doar interpretarea mea personala,care poate sa fie chiar si gresita)

# dank date 28 May 2014 22:56 -7

pt dna judecator..chiar vi se pare ca textul legal care lasa la latitudinea organului judiciar efectuarea unei expertize psihiatrice(respectiv atunci cand are indoieli asupra starii de sanatate a inculpatului) ca ar trebui modificat?in ce sens dna judecator?in cazul unei simple loviri cum sustineti, daca suspectul are discernamant procurorul dipsune renuntarea la urm penala ..daca nu are discernaman dispune clasarea...solutiile sunt total diferite ij cazuol renuntarii poate sa i dea niste obligatii de ex sa munceasca 60 zile la culesul fructelor pt comunitate...astfel ca nu vad de ce o exp psihiatrica nu ar trebui efectuata..chiar daca nu a comis o fapta penala se poate interna fortat..vezi lg sanatatii publice..pt ca acel om suspicionat de procuror sau oricine altcineva ca e bolnav psihic-prin raportare la fapele lui...poate fi un pericol nu numai pt el sau basescu..ci si pentru noi..plebea...

# Băscase date 29 May 2014 00:00 +7

Doar un cretin l-ar putea suspecta pe zglobiu că e lipsit de discernământ și doar niște securiști l-ar putea intimida să-și semneze singur internarea doar pentru ca propaganda securistă să trâmbițeze că cel care l-a flegmat pe jegul statului e nebun. Nu e, dar jegul statului ar trebui consultat de mulți specialiști, iar securiștii concediați. :roll:

# unul din lumea cea mare date 29 May 2014 00:45 +2

ptr bascase//pai dankh este un cretin!!!! in rest actul semnat de zglobiul sub presiune ,intimidare........este CADUC!!!!!!!!!! SA MA CONTRAZICA CINEVA!!!!!cineva serios un onorabil judecator,accept sa fie onorabila ciocea,costiniu,nu alde(nu pnlul european) sprincenata,aia cu sarmale in cap sau limbricul sau ala cu nasul in suflet,macar daca invatam ceva sa avem de la cineva serios!!

# dank date 28 May 2014 14:43 -17

În cazul în care consideră că este necesară o examinare complexă, ce necesită internarea medicală a suspectului sau a inculpatului într-o instituţie sanitară de specialitate, iar acesta refuză internarea, comisia medico-legală sesizează organul de urmărire penală sau instanţa cu privire la necesitatea luării măsurii internării nevoluntare. (6) În cursul urmăririi penale, procurorul, dacă apreciază că solicitarea comisiei medico-legale este întemeiată, poate cere judecătorului de drepturi şi libertăţi de la instanţa căreia i-ar reveni competenţa să judece cauza în primă instanţă sau de la instanţa corespunzătoare în grad acesteia în a cărei circumscripţie se află locul de internare ori sediul parchetului din care face parte procurorul care a întocmit propunerea luarea măsurii internării nevoluntare, pentru maximum 30 de zile, în vederea efectuării expertizei psihiatrice.

# obiectiva date 28 May 2014 13:40 +16

pai, am avut ca stiu din PROPRIE EXPERIENTA....din 2010...eu sunt IMUNIZATA deja ! STIAM PRECIS ca asa se va intampla ! si eu sunt eroul necunoscut ! ca protestatar si comentator pe forumul basescu.ro, mi-au distrus copilul , familia si viata !!! m-au ridicat si pe mine de pe strada, politia, , mi-au pus catusele si m-au dus direct la psihiatrie....unde am fost sechestrata 8 zile ! FARA A ANUNTA FAMILIA ! familia mea NU stia unde am disparut !!! la politie, nu, la morga nu...internata NU figuram ! nici fisa medicala NU mi-au facut ! dar de injectat cu FORTA m-au injectat de cate ori imi ceream telefonul sa sun un avocat !! m-au indopat cu pastile de ma loveam cu capul de pereti de drogata ce era, si ametita.......si cand reusit sa scap din mainile lor, pe semnatura mamei , eram si mai FURIBUNDA decat la internare.DIRECT LA AVOCAT AM AJUNS. iar avocatul MI-A `RATACIT` DOSARUL.ce am trait eu atunci, din pacate pentru ei, NICI NU M-A SPERIAT, NICI NU M-A INTIMIDAT ! Zglobiu este maislab !

# unul din lumea cea mare date 28 May 2014 14:07 +11

ptr obiectiva//CHIAR ESTI NOROCOASA!!!!!!!!!!totdeauna EI(procuurorii)incearca sa intimideze si sa infricoseze.cu mine si/au dat imediat seama ca nu POT ,stiind ca/s antrenat sa rezist la presiuni psihice.au incercat odata sa ma sune noaptea pe la ora2 si i/am luat la injuraturi......atunci (caci le/a fost mai usor) au inceput sa VORBEASCA CU JUDECATORII......ca sa scoata decizii din burta(si in felul acesta pot sa PRETINDA ca esti nebun,caci viperele nu mai tin cont de hotaririle anterioare cu putere de lucru judecat,nu le mai citeaza in deciziile NOI(asta/i una dintre cauzele pentru care se pierde la cedo si nimeni nu zice nimic).aceste napirci si vipere NU INTELEG,ca nu toti sintem labili psihic si ca PROSTIA SI CORUPTIA LOR NE INDIRJESTE SI DECLANSEAZA RESORTURI NEBANUITE!!!!!

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 28 May 2014 14:15 +12

TOT DIRECT IMPUTABIL lui boc este si cazul de incercare de sinucidere a cameramanului de la tvr care s/a aruncat in parlament.SA NU UITAM NICI DE EL!!!!!!!!!!! deci un pm si un presedinte care au DIRECT LOR IMPUTABIL cazuri de cetateni care au fost impinsi sa/si curme viata din cauza lui ,, SA TRAITI BINE,,!!!!!!!!!MAI MULT ,,inaltimea sa micutul boc,, ESTE VINOVAT (ca si in APUSENI LA ACCIDENTUL AVIATIC SI CA SI LA MIHAILESTI) pentru ORDIN DE MUSAMALIZARE......PRIN DISTRUGEREA SCENEI ACCIDENTULUI( gasbriel oprea)....se observa cu OCHIUL LIBER cum se musamalizeaza JUSTITIA,si voi unii aveti tupeul sa afirmati ca 90% are grad de incredere

# dank date 28 May 2014 14:52 -14

iar ma simt nevoit sa ma iau de omul mare...sa i arat ca e incoerent si nelalocul lui: citez\\\"pe mine au incercat odata sa ma sune procurorii noaptea pe la ora2 si i/am luat la injuraturi.\\\"Cum poti sa crezi ca poti injura unul care INCEARCA sa te sune, deci nu te suna..si in plus si a dat seama ca e procuror ala care voia sa sune... ar fi bine sa nu incalci legea omule ca la cat de logic esti in gandire spui tot...si ce nu ai comis..si in cazul asta poti provoca erori judiciare...ahhh, acum m am prins de ce esti suparat pe justitie..ai recunosct faptele si acum te plangi ca te au condamnat...apropos nu e eroare judiciara daca partea a contribuit prin atitudinea ei procesulaa la condamnare.. :lol:

# Vlad date 28 May 2014 15:25 -11

Ne place, nu ne place dar Dank are dreptate in ceea ce priveste legea. Asa cum spunea si domnul Udroiu, in cazul expertizei psihiatrice, procedura e asemanatoare cu cea de la arestarea preventiva. Partea buna, e ca pe Noul Cod de procedura, o persoana poate fi internata in vederea efectuarii expertizei doar cu aprobarea instantei.

# Băscase date 28 May 2014 16:14 +4

Dacă procurorii și medicii care l-au îmbins spre actul suicidal vor recurge la același gest, ne place, nu ne place, o flegmă în ochii nesimțitului statului merita o amendă. Acum, securiștii trebuie pedepsiți. :lol:

# Băscase date 28 May 2014 16:16 +4

Bedebsiți. :D

# obiectiva date 28 May 2014 17:27 +3

da, mai dank, DA, si DA, DOAMNE sa aplice porcurorii art 184 din CPP si in CAZUL baSSescu - FIREA, lui baSSescu ca SUSPECT ca o natiune intreaga, nu doar porcurorii, au mari indoilei privins starea de sanatate psihica a suspectului ! poate scapa baSsescu cu internarea la BALAMUC, NU SE DUCE LA PUSCARIE.....DA` SA STEA PE VIATA SI LA BALAMUC !

# santinela date 28 May 2014 11:43 +23

Procuror mare cit \"malul\" sare pe 50 de kile ala care l-a scuipat pe asimetric.Curaj ce sa mai ! Mare cit malu creier cit nuca.Nu poate sa-i faca nimic \"atentatorului\",dar absolut nimic.O amenda poate chiar ea si penala.In rest nimic.

# unul din lumea cea mare date 28 May 2014 12:30 +17

ptr santinela//cered ca se potriveste aia ,,NALT CA BRADUL PROST CA GARDUL,,!!!!!!!!

# avocat BB 53 date 28 May 2014 11:46 +24

Ai dreptate unul........ asa se proceda pe timpul lui Ceausescu si vad ca aceasta metoda se foloseste si in prezent. vai mama ei de democratie si drepturile omului care sunt incalcate mai rau ca in unele tari din lumea a III-a. 

# geu date 28 May 2014 11:53 +22

Basinescu a cerut eliminarea fizica a celui care l-a scuipat. De aceea procurorii vor sa-l interneze pe acesta la nebuni pentru a fi sedat la greu cu sedative si barbiturice pana ce constanteanu va reusi sa se sinucida pe bune.

# ba., ani mmalule ,ce cauti tu in aceasta lume a oamenilor ! date 28 May 2014 12:06 -23

ba., ani mmalule ,ce cauti tu in aceasta lume a oamenilor ! du-te in lumea sconcsilor si hienelor ! CRED CA SI SCONCSII AR FUGII DE TINE ! PUTZI DE MINCIUNA SI MANI******RE ! PUTZI CA OM ! Cat de proosti crezi tu ca sunt romanii ? AS VREA SA VAD SI EU IN FATA SI SA VORBESC CU UN ASTFEL DE OM CARE AR CREDE CE SPUI ! CA SA VAD DACA E REAL, ---SA-L PIPAI ...SI SA MA MINUNEZ ca Arghezi ....eXISTA !

# gelu date 28 May 2014 12:51 +16

Animale sunt ma..ta si cu tactul si bineinteles Basinerscu caruia tu-i iei apararea asa ca hai sik..ti..re.

# IATA EFECTUL CANCERIZARII PRESEI ! VOI SUNTETI VINOVATI ! date 28 May 2014 12:01 -26

IATA EFECTUL CANCERIZARII PRESEI ! Acest nefericit A CREZUT CE SE SPUNEA LA GAZNAUA3 ! ELCHIAR A CREZUT CA BASESCU E RAU !- pentru ca asa a auzit la GAZNAUA3 ! La fel a patit si celalalt nefericit care s-a aruncat de la balconul parlamentului INVINUIESC PENTRU ACESTE INCERCARI DE SINUCIDERE GAZNAUA3 ! Ati inebunit poporul CU MINCIUNILE SI MANI******RILE VOASTRE ! DUMNEZEU SA VA BLESTEME SI SA VA PEDEPSEASCA ! Daca spuneati adevarul SI ANUME CA BASESCU ESTE CEL MAI MARE OM POLITIC ROMAN DIN ULTIMA SUTA DE ANI....ERA BINE SI PENTRU ACESTI NEFERICITI DAR SI PENTRU VOI SI FAMILIILE VOASTRE!

# Băscase date 28 May 2014 12:05 +18

Transmite-i lui băs să nu-i mai protejeze pe securiștii care finanțează propaganda securistă din afaceri cu statul sau obligatorii (vezi cazul RCA auto - locuințe). E un penal protejat de mafia securistă, dar va fi condamnat mai devreme sau mai târziu.

# Ma fratilor ,VOI SUNTETI IN TOATE MINTILE ? date 28 May 2014 12:18 -16

Ma fratilor ,VOI SUNTETI IN TOATE MINTILE ? VOI NU VEDETI CA SUNTETI IN ALTA DIMENSIUNE ? Sau stiti unde sunteti, stiti adevarul ...dar sunteti nenorociti , sunteti nemernici sunteti nebuni de ura ....PARE UN FILM HORROR ... cu serpii care ies din pamant ....tai capul la unu si ies 20 ....CATI NEMERNICI A NASCUT ACEST POPOR ...CARE PARE UN IZVOR NESECAT DE LICHELISM, NEMERNICI E SI PPROSTIE ! Ii arati unuia ca e pprost si te inchini si te minunezi vazand nivelul pprostiei lui si IMEDIAT APAR ALTE POSTARI CARE-TI ARATA CA EXISTA ALTII SI MAI PPROSTI MAI SUNTETI MA….MULTI ?

# Băscase date 28 May 2014 12:28 +13

Frați să le spui securiștilor tăi, eu n-am frați retardați. Asta este, vor fi tot mai mulți români care vor revendica reformarea securității statului. Nu se poate ca la 25 de ani de la eliminarea fizică a mascotei în spatele căreia își făceau de cap, de fapt, securiștii, aceiași securiști să ne pună la punct și să decidă în locul românilor. În ianuarie 2012 ați fost la limită, la referendumul din 2012 a mers lovitura de stat dată de securiști, dar se strânge lațul. Veți da socoteală, mai ales voi, ciobanii din umbra mascotei!!! :D

# Daca vorbesti din ograda lui Don Felixce, si te razboiesti c date 28 May 2014 12:37 -17

Daca vorbesti din ograda lui Don Felixce, si te razboiesti cu SECURISTII ---CONSIDERAND CA AILALTI SUNT SECURISTI ...atunci tu nu esti ppsot ...tu esti nebun ! Du-te si joaca-te cu frate-tu napoleon si cu varu-tu arhimede ...si lasa-ne ca avem treaba ! O veste trista : la pprosti si la nebuni cred ca nu o sa mai raspund !

# Băscase date 28 May 2014 12:43 +11

Abia atunci când nu vei mai răspunde proștilor și nebunilor nu vei mai vorbi singur. :lol: Știm, Securitatea s-a reformat în seara zilei de 22 decembrie 1989. Deja ați intrat în tocătorul public. :P

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 28 May 2014 13:02 +8

PTR Daca vorbesti din ograda lui Don Felixce, si te razboiesti c// SE VEDE CLAR SI FARA DUBII CA TE UITI TOATA ZIUA IN OGLINDA ........ CA TE PRICEPI FOARTE BINE LA PROSTI SI NEBUNI!!!!!!!

# Băscase date 28 May 2014 12:02 +14

V-am spus că securiștii vor să-l scoată nebun. Oricine nu acceptă establișmentul securist e paria. Dragi securiști, cazul este deja public, e cunoscut de câteva milioane de români, iar autorii vor fi recompensați după merit. Exact aceeași strategie o foloseau ciobanii retardați la comisariatele militare de recrutare a purtătorilor de cuc. Cine nu era de acord cu ceea ce credeau ciobanii că trebuie să fie un proces de recrutare, obligatoriu, era trimis la neuropsihiatrie. :lol: Din păcate zglobiu e foarte firav și sărac lipit. Securiștii au nevoie doar de puțin noroc să dea de unul cu tupeu care-și permite un avocat alfabetizat. Tot sistemul securist s-ar duce la fund dintr-un singur caz mediatizat. :lol:

# TITULESCU date 28 May 2014 12:25 +14

CEEA CE SE INTAMPLA ACUM DEMONSTREAZA CA EXPERIMENTUL PITESTI SI ALTE ASEMENEA CONTINUA, astfel de entitati care au doar chip de om si atat sunt platiti ca si procurori in ROMANIA ANULUI 2014,nu ma intereseaza cine i-a dat ordin DAR E UN ABUZ PE FATA SI FARA JENA, AR TREBUI SA IESIM IN STRADA DEJA E MULT PREA GRAV UNDE S-A AJUNS. In ce alta infractiune asemanatoare s-a ajuns la asemenea teroare psihica asupra unui OM doar nu a incercat sa omoare pe nimeni,a fost un protest gresit ales ca si mod DAR TREBUIE VAZUTA SI DISPERAREA SI DIFICULTATIILE FINANCIARE SI SOCIALE ALE ACESTUI OM ,E POSIBIL ASEMENEA COMPORTAMENT AL PROCURATURII IDENTIC CU CEL DIN ANII \'50 S.U.A. CHIAR NU SANCTIONEZI ASA CEVA DACA NU SA VINA RUSII CA ORICUM OBICEIURILE ADUSE DE EI SE PRACTICA SI AZI,DECI SUNT INCA AICI. S.U.A. TOTUSI ,O REACTIE, CEVA !

# Goe date 28 May 2014 14:28 +10

A incercat si cu mine un gainar de inspector principal prin 2003 la o sectie din Bucuresti. Numai ca pe final l-au lasat pe el nervii.

# adi date 28 May 2014 14:41 -14

eu din cate stiu exista procedura internarii nevoluntare, prevazuta de legea sanatatii publice, chiar in cazul persoanelor care nu au comis infractiuni. in cazul celor care comit dar sunt iresponsabili, se ia masura de siguranta de la 110. ce e nelegal aici?

# bai adi date 28 May 2014 14:48 -11

degeaba incerci sa oferi un argument juridic hoardelor de prosti....nu vor intelege..auzi pe omul mare citez\"pe ine au incercat odata sa ma sune procurorii noaptea pe la ora2 si i/am luat la injuraturi.\"Cum poti sa crezi ca poti injura unul care INCEARCA sa te sune, deci nu te suna..si in plus si a dat seama ca e procuror ala care voia sa sune...omul mare e scapat de la nebuni pun pariu

# Băscase date 28 May 2014 14:51 +10

Chiar așa, de ce vă bateți capul cu noi? Cei implicați să-și caute avocați, să caute repede niște bilete de avion prin țările calde, că încălcările drepturilor omului nu rămân nerăsplătite. :lol:

# mircea date 28 May 2014 14:49 +12

Intr-o justitie cat de cat normala(nicaieri in lume nu este perfecta!), s-ar analiza care este portofoliul de dosare pe care le are de rezolvat acest procuror,cate sunt de aceeasi complexitate cu dosarul lui Zglobiu si DE CE,daca sunt nerezolvate unele cu vechime mai mare,acesta i-a acordat prioritate absoluta? O fi(!!!)o simpla coincidenta cu modul de solutionare(atunci nu avea imunitate absoluta???) a dosarului privind Casa din Mihaileanu? Daca procurorul a procedat in mod arbitrar in acest caz si nu a primit un ORDIN sa procedeze asa,atunci trebuie exclus din magistratura.

# dank date 28 May 2014 22:48 -7

pt mircea..sugerezi sa vina un control la procuror sa l intrebe d c rezolva dosarul asta mai repede...in comparatie cu altele...in afara de faptul ca o asa tematica de control este hilara(vizand moptivul solutionarii rapide a unor dosare in comparatie cu altele) este si absurda pt un specialist(nu pt un narod)...Te as intreba daca in dosare se administreaza acelasi tip de probatoriu... si care necesita acelasi timp de rezolvare..adicatelea sa astepte dosarul cu scuipatul in care se audiaza 2 oameni si se ataseaza o fimatre la dosr si se face o expertiza, dupa dosarul lui X aflat la acelasi procuror in acre deruleaza o comisie rogatorie in Elvetia pt a afla o chestiune bancara...sau nu stiu ce verificari..expertize tehnice..criminalistice etc..cat de idiot esti...

# unul din lumea cea mare date 29 May 2014 00:54 +4

ptr dankh// despre mircea cel nebasist stim ,,cit de idiot,, este.....ADICA NU ESTE,cit despre tine dankh cit de idiot esti stim!!!....ADICA ESTI!!!

# Propunere date 28 May 2014 14:50 +10

Daca asteptam pana in decembrie il putem scuipa toti pe cetateanul Basinescu si pe slugilele lui devotate, desi ma gandesc ca si un scuipat ar fi prea nobil pentru jegurile astea (Basinescu, Vasilica Facalet, Alinula si pentru creata aia nespalata, Haimanaua)....

# legistul cedo date 28 May 2014 16:07 +6

:lol: mai securistii basistii ??? nu mai lingeti pe infractorul flota,nana,blana udrea :P zglobiu ia intors ce a facut porcul basescu cu copilul lovit,cap in gura la uni,hotiile lui,mincunile lui si cei 7,4.milioane care lam scuipat in 2o12, pe excrocul urat de noi totii merita decorat ca erou curajos zglobiu basescu un cane maidanez la celula sau la psihatrie anormalul securist :lol: :lol: :lol:

# nicolae date 28 May 2014 18:44 +4

Procurorul asta cu mutra de macelar , trebuie sa-l pedepseasca pe Zglobiu , caci a gresit scuipandu-l pe Basescu . Trebuia sa-i tranteasca un******in ochi !

# ADEVARUL date 28 May 2014 22:46 +6

PONTA,DACĂ ESTE BĂRBATUL ADEVĂRAT CARE DORESTE VOTURILE NOASTRE,NU 40 %,400%! SA BINEVOIASCĂ SĂ CLARIFICE PROBLEMA JUSTITIEI ASERVITĂ BANULUI,JUSTITIA ESTE BĂSISTĂ,DE AICI INEFICIENȚA CRONICĂ A JUDECĂTORILOR,ABERATIA NOTIUNII DE PROCUROR,DE AVOCAT SAU EXPERT,TREBUIE PRINS TAURUL DE COARNE,TOATE DRUMURUILE DUC LA O LUPTĂ CU INEFICIENTA SI CORUPTIA JUSTITIEI,SOMNUL JUSTITIEI NASTE BASISMUL,ESTE EMANATIA PUTORUILOR CARE SE DUC AZI MAINE IN VACANTE SI UITA DE TRAGEDIA PENTRU CARE TREBUIE SĂ LE MULTUMIM :-*

# vladut date 28 May 2014 22:53 +4

Domnule Procuror Nita Teodor te cunosc de la Oltenita,prost ai lucrat la acest Parchet prost lucrezi si la Constanta.Domnule Procuror Sef al prostului asta .De cind procurorul solutioneaza direcr si personal infractiunea de lovire sau alte violente si culme si fara plingere prealabila.Sunt agent de politie cu multa vechime.Miar fi rusine sa lucrez cu un asemenea Procuror.Vreau sa va mai spun ca nici un stagiar nu cadea in capcana asta.Va-ti facut de ris domnule Nita .Se vede ca ertati prieten cu Colegul NITA MARIAN pe atunci ambii la Oltenita.Nu degeaba a vrut sa va bata DUCA. Stim multe.Le vom da pe toate

# dank date 28 May 2014 23:04 -7

ba destept esti vladut...scuiparea presedintelui tarii constituie lovire sau alte violente?ia mai citeste pe la infr contra autoritatii...si mai citeste gramatiac:\"Va-ti facut de ris\"...doua greseli in 4 cuvinte...faci tagma politiei de rusine ce naiba..in politie sunt si oameni destepti..dar tu nu..cu siguranta...de und sa stii daca tu in afara de furturi de gaini din Oltenita nu ai instrumentat?

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 29 May 2014 01:00 +4

PTR DANKH//DE PARCA TU INSTRUMENTEZI ALTCEVA DECIT FURTURI DIN BUZUNARE IN CENTRUL VECHI SI!!!!!! VIOLURI. ride ciob si el e zob!!!

# obiectiva date 29 May 2014 06:12 +3

prost nu e doar porcurorul, vladut, prosti sunt si consilierii `specialisti in drept constitutional`, adunati de pe maidane, ai lui baSSescu !!!! daca NU faceam eu referire la necesitatea existentei acelei plangeri, aici, pe Luju, plangerea nici macar luni NU exista..NU exista NICIODATA !  incerc sa ma abtin sa le dau idei, dar totusi, NU ma pot abtine sa scriu pe aici...iar oamenii lui baSsescu NU stau pe nici un alt site mai mult decat pe Luju !!! aici ii gasesti zi si noapte !

# vladut date 28 May 2014 23:08 +3

Domnule Basescu fii tu si presedinte cind spui ca ai depus plingerea? Esti bun sa o pui pe un sait sa vedem si noi ce ai scris in ia.Ce ceri si ce-ai patit.Tea scuipat Zglobiu e contravenitie.Legea nu precizeaza pozitia subiectului.Tea lovit cu palma pumnul picioarele sau cu ghioaga ori tea amenitat cu moartea e ultraj si atunci omoritil pe Zglobiu ca a comis infractiunea de ultraj.Ma intreb cite tone de scuipat in frunte vei primi tu si ai tai din 16.12.2014.Bafta Traiane.

# vladut date 28 May 2014 23:18 +3

Domnule DANK ati luato in freza nu sunt nici politist si nici nu solutionez dosare cu gaini.Despre gramatica multumesc.Totusi scrin pe un sait.Vedeti-va de lungul nasului.Stim cine sunteti

# Sa traiti bine! date 29 May 2014 14:46 +1

Pana una alta am cam menghelizat statul de drept sa se ocupe cu metode verificate de toti cei care nu-l iubesc pe chioretele disperat.

# Stolojan.Ungureanu.Videanu si Udrea date 29 May 2014 16:43 +2

Legistu cedo.Citi sunt ca dumneavoastra sa transeje lucrurile.Nu vedeti ca din zece postari noua sunt BASSSIISTE.Uite la desteptul ala da DANK.Vezi ce pozitie are.SINCER MIE RUSINE cu astfel de romani. DANK mai bine ai merge la closet decit sa scrii pe internet.

# Ce fata ai!!! Ce fata ai!! date 30 May 2014 17:10 0

La fel! :o :o :o :-x :-x :-x 8) 8) 8) 8)

# 0 date 7 June 2014 22:20 0

Acum inteleg cine ii asigura spatele dl procuror Nita....din moment ce este sustinut de dl Basescu abuzurile lui vor continua. Si in cazul meu a facut abuz de functie si putere....sunt sigura ca mai tarziu o sa plateasca ptr, tot

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva