Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Avocatul Titus Spanu dezvaluie: Judecatorul Petre Lazaroiu “era nepotul favorit al lui Nicolae Ceausescu... student in ultimul an la Drept era si secretar de partid pe facultate. Avea un birou mai spatios ca al decanului”

Joi, 13 septembrie 2012 17:17 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

 

Avocatul Titus Spanu (foto) cel care a aparat-o pe chelnerita care i-a intentat un proces de paternitate lui Petre Lazaroiu (fost Ceausescu), dezvaluie in cartea “Golani de lux” ca actualul judecator de la Curtea Constitutionala a Romaniei este nepotul dictatorului Nicolae Ceausescu. Povestind cazul copilului pe care Petre Lazaroiu l-a avut cu o chelnerita si pe care nu a dorit sa il recunoasca, caz prezentat in premiera de Lumeajustitiei.ro, avocatul Titus Spanu afirma ca Petre Lazaroiu era nepotul favorit al lui Nicolae Ceausescu:


Fragmente din cartea "Golani de lux"

Directorul Mazgareanu de la ONT Carpati Brasov, vine la mine disperat, rugandu-ma sa-l ajut.

Protejata lui, o tanara chelnerita, fiind detasata la Paraul Rece, este ademenita de un tanar student la facultatea de Drept, intr-o camera a hotelului si in acest loc s-a conceput un copil.

Firesc, tanara fata a cerut autorului sa recunoasca paternitatea.

Dar, tanarul avea un statut care nu-i permitea inrudirea cu o tarancuta prostuta, chiar daca baietelul ii semana lei. Precis cand va fi mare, acest copil va semana si cu Nicolae Ceausescu.

Da, tanarul era nepotul favorit al lui Nicolae Ceausescu si i se intrevedea o cariera politica fulminanta

Atunci era student in ultimul an la Drept si era secretar de partid pe facultate. Avea un birou mai spatios ca al decanului. Aici a venit, cu copilul in brate, tanara mama, pentru drepturile minorului”.

Tocmai pentru a nu se face nicio legatura intre el si familia Ceausescu, actualul judecator al CCR a decis sa-si schimbe dupa decembrie 1989 numele in Lazaroiu.

* Cititi aici mai multe despre copilul pe care Petre Lazaroiu l-a avut cu o chelnerita

Accesari:7186

Comentarii

# Curat murdar date 13 septembrie 2012 21:01 +14

Va dati seama ce a ajuns Romania "mesterita" de Basescu, daca nepotul lui Ceausescu a fost cocotat la Curtea Constitutionala. Ce mizerie morala

# Gheorghe Anton date 26 noiembrie 2012 15:25 0

Curat Murdar Coane Fanica.Sincerely Gheorghe Anton

# REVOLUTIONAR-INDIGNAT date 14 septembrie 2012 09:16 +5

Sunt foarte indignat de ce se intampla in Romania. Inseamna ca trebuie sa stam cu frica si astazi. Tot ei COMUNISTII sunt la putere si o sa ne puna pielea pe bat. Un asemenea om sa fie la CCR si cati or mai fi. Va dati seama ce s-ar intampla daca as riddica o exceptie de neconst. si acesta afland cine sunt si ce am facut m-ar judeca. Ar fi in stare sa ma distuga pentru ca am participat la caderea unichiului sau Nicolae Ceausescu si a integului sistem comunist. SSPR-COMISIA revolutionarilor din Parlament, colegi revolutionari hai sa ne trezim si sa ii dam jos iar pe acesti NOI COMUNISTI. Nu pentru aceste lucruri ne-am riscat noi viata ca acesti comunisti sa se cocote in varfurile piramidelor

# Alba ca Zapada date 14 septembrie 2012 09:35 +4

Petrica ceausescu a luat numele sotiei care, coincidenta (?) e acelasi cu Lazaroiu - Alba ca Zapada ! Ce legatura o fi ? Cine stie sa ne spuie !

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie revocata Kovesi pentru ca si-a incalcat juramantul si nu s-a prezentat in fata Parlamentului?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 22.11.2017 – Luluta s-a intalnit cu sorosistii, tefelistii iar ies in strada pentru Legile lui Macovei

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER