15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JOINT #REZIST - Noi inregistrari devastatoare ale fostului membru #rezist, despre consumul de marijuana din casele conspirative ale activistilor de profesie, din Bucuresti si Sibiu. Jandarmeria Romana a depus la DIICOT plangere pentru atentat la ordinea constitutionala. Liderii #rezist au inceput sa recunoasca faptul ca sunt finantati din strainatate, ca sa faca scandal in strada impotriva guvernarii. Cat de moral este sa inciti lumea impotriva alesilor poporului, cand o faci pe bani? (Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

12 September 2018 20:55
Vizualizari: 97975

Redactia Lumeajustitiei.ro continua publicarea de fragmente din senzationalele dezvaluiri ale unui fost membru #rezist, a carui identitate este protejata, care dupa evenimentele violente din 10 august 2018 din Piata Victoriei, realizand ca nu poate fi partas la actiunile ilegale, a decis sa paraseasca gruparea si sa rupa tacerea. In editia de azi publicam trei noi filme graitoare, cu mentiunea ca in zilele urmatoare vom publica si altele. Intr-unul din filme, se acuza faptul ca la intalnirile de taina ale #rezist se consuma marijuana. Se prezinta chiar o inregistrare audio efectuata la una din aceste intalniri, care il indica pe liderul Florin Badita vorbind de cum se fac dozajele, gramajele pentru asemenea tigari.

Daca se va dovedi ca este asa – si avem informatii ca anchetele procurorilor DIICOT au inceput deja – este posibil sa se ajunga in cadrul cercetarilor la constatarea ca unii dintre participantii la mitingul neautorizat si violent din 10 august 2018 au consumat droguri usoare interzise, de tip marijuana, care potrivit specialistii creaza dependenta si se manifesta la cei care consuma “iarba” prin emotii negative, agresivitate si impulsivitate. Consumul acestora se poate demonstra prin teste medicale, stiut fiind ca urmele de marijuana raman in organism pana la 30 de zile, iar in par pot fi depistate si pana la 90 zile. Mai mult, conform Legii nr. 60/1991, privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, consumul de droguri la manifestatii este interzis. La fel cum este interzis sa inciti la ura, sa incalci ordinea publica si siguranta nationala sau moralitatea publica.


Prima veste buna: liderii #Rezist incep sa recunoasca faptul ca agitatiile de strada au fost finantate din strainatate

Primele dezvaluiri ale fostului membru #rezist, cu identitate protejata, gazduite in editia Lumeajustitiei.ro de luni 10 septembrie 2018, au produs panica in mediile acestei miscari. Dar si revolta din partea multor persoane, care s-au simtit manipulate de indivizii din #rezist. Interceptarile audio prezentate in spatiul public nu au putut fi negate, stiindu-se cat s-a vorbit si mai ales despre ce s-a vorbit in cadrul intalnirilor din casele conspirative ale liderilor #rezist. Avertizam ca exista foarte multe inregistrari audio, extrem de clare, precum si imagini, care la vremea potrivita vor fi aduse la cunostiinta publicului.

Efectul benefic pentru societate al primei serii de dezvaluiri din Lumeajustitiei.ro este ca i-a determinat pe anumiti lideri #rezist sa recunoasca ca au primit bani din strainatate, chiar daca ei au vorbit de sume mici.

In opinia noastra, aceste recunoasteri scot la iveala ca bandele #rezist, care au incercat sa deturneze manifestatiile pasnice ale celor veniti in Piata Victoriei pentru propriile convingeri politice, nu mai pot sa convinga pe nimeni ca au fost protestatari de buna credinta, care au iesit spontan la miting pentru ca se simteau defavorizati de actualul regim. In opinia noastra cei care protesteaza pe bani sunt niste mercenari, care fac o afacere din ceea ce ei numesc “activism”. Cand strigi pe bani impotriva Guvernului si a majoritatii parlamentare si instigi lumea impotriva clasei politice conducatoare ori te pretezi la fel de fel de agitatii de strada, e clar ca avem cel putin o mare problema de moralitate.

Speram ca probele extrem de multe si graitoare stranse deja la DIICOT despre anumiti lideri #rezist sa contureze opinia multor romani, ca in 10 august 2018 s-a incercat o lovitura de strada violenta, pentru rasturnarea ordinii constitutionale si ca agitatorii extrem de violenti care au oferit un spectacol tragic, infiltrati printre protestatarii pasnici sa fie deferiti Justitiei potrivit faptelor lor. Deja Jandarmeria Romana a depus o plangere penala la DIICOT sub aspectul unei tentative de lovituri de stat – atentat la ordinea constitutionala.

Iata ce a declarat pentru DC News, Florin Badita, fostul consilier al ex-ministresei Monica Macovei: "Unica noastra campanie in care primim donatii recurente este cea prin care strangem suma de 800 si ceva de euro, bani cu care platim chiria pentru casa in care facem un hub de activism. In afara de asta, noi nu am avut donatii decat atunci cand au fost campanii punctuale, cand am strans, de exemplu, in februarie 2017, bani pentru a face steagul Romaniei si aveam nevoie de fonduri pentru a cumpara acele foi rosu, galben si albastru... Banii se strangeau prin campanii online, iar sumele sunt mult mai mici decat se vehiculeaza. Au fost cinci-sase oameni, cetateni romani care, satui de ce se intampla in tara, ne-au sustinut. Ne contacteaza si ne intreaba: cu ce putem sa va ajutam? Si, in total, nu cred ca au fost mai mult de 200-300 de euro".

https://www.dcnews.ro/membrii-rezist-finantari-florin-badita-primele-explicatii_612495.html

https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/679979229024710/

Iata ce a declarat marti agitatorul de serviciu Cristian Dide: „Grupurile din care noi facem parte si asociatiile din care noi facem parte primesc finantari din strainatate. In ce mod? Noi primim finantari de la romanii plecati in diaspora – sume mici: 10, 15, 50 de dolari. Maximul de donatie pe care Evolutie in Institutie il primeste, de exemplu, este de 25 de dolari lunar de la o persoana. Poate o proportie de 80% din sumele de care discutam sunt publice – pe platforme publice (se observa lucrul asta). Cu siguranta: atat organizatia pe care o reprezint, cat si alte organizatii pot pune la dispozitie dovezi si extrase de cont ale sumelor pe care le primesc de la romanii din diaspora si prin granturi. Sumele pe care le vehiculeaza acesti oameni (de ordinul miilor, zecilor de mii sau sutelor de mii de euro) se pot obtine doar prin granturi si eu deocamdata nu cunosc si nu lucrez cu o asociatie care sa fi luat un grant de 100.000 de euro”.

E bine sa recapitulam pentru persoanele, care cred ca pot face orice la un miting de protest, ceea ce prevedee Legea 60/1991 privind adunarile publice:

Art. 9 - Sunt interzise adunarile publice prin care se urmareste:

a) propagarea ideilor totalitare de natura fascista, comunista, rasista, sovina sau ale oricaror organizatii terorist-diversioniste, defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la ura nationala sau religioasa, incitarea la discriminare, la violenta publica si la manifestari obscene, contrare bunelor moravuri;

b) organizarea unei lovituri de stat sau altei actiuni contrare sigurantei nationale;

c) incalcarea ordinii, sigurantei sau moralitatii publice, a drepturilor si libertatilor cetatenilor ori punerea in pericol a sanatatii acestora.

Art. 13 - Participantii la adunarile publice sunt obligati:

a) sa respecte recomandarile facute de organizatorii adunarilor publice, imputernicitii acestora sau organele de ordine;

b) sa se abtina de la actiuni de natura a impiedica desfasurarea normala a adunarilor publice si sa nu incite la asemenea actiuni prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale;

c) sa nu introduca sau sa aiba, in timpul adunarilor publice, obiecte de natura celor prevazute la art. 12 alin. 1 lit. g) si j);

d) sa paraseasca imediat adunarile publice sau locul unde acestea se desfasoara, cand au fost somati de catre organizatori, imputernicitii acestora sau organele de politie;

e) sa nu participe la adunari publice in stare de ebrietate, sa nu consume si sa nu distribuie bauturi alcoolice sau droguri.”

Iata inca trei fragmente video cu expunerile fostului membru #rezist, care a rupt tacerea:

VIDEO 4


Cunosc faptul si pot sustine acest lucru, fiind martor la mai multe episoade in diferite locatii, cand membrii #Rezist consuma substante interzise si aici ma refer la consumul de marijuana...”

Voce Florin Badita: 'Ti-am spus aici se face pe dozaje, vin cu dozaje... ok cat e plata... spre exemplu eu o fac mica daca fumez la liber... dintr-un gram, cat faci 20?... 15?... daca sunt doua persoane mai putin si mai pui tutun de tigari si altele...'

Prima data cand am vazut acest fenomen a fost la Sibiu intr-o alta casa conspirativa in care sunt depozitate serverele cu care se fac mesaje de propaganda si rostogolirea lor in tot mediul online. Intr-o seara in aceasta locatie am observat un bol de plastic transparent, care era aproape plin cu marijuana, in jurul mesei aflandu-se Florin Badita, Angi Serban, Cristian Mihai Dide si alti membri #Rezist, care au inceput sa-si realizeze tigari cu marijuana, asa zise joint-uri. S-a stat acolo pana dimineata, casa aflandu-se in Sibiu, pe strada Crisanei, la numarul 13. O alta casa pusa la dispozitie pentru intalniri si consum de marijuana, la care am participat, in Bucuresti pe strada Educatiei, numarul 32, unde se afla casa conspirativa, numita de ei Casa Justitiei... Am fost prezent intr-o dupa amiaza, alaturi de mine fiind Florin Badita, Angi Serban si alti membri... La un moment dat Florin Badita a scos din geanta o punga cu marijuana si a inceput sa-si ruleze tigari, aceasta intalnire durand pana la ora 22.00”

VIDEO 5

Platforma de propaganda si de distribuire a mesajelor contine aproximativ 140.000 conturi de Facebook, printre care erau persoane, pagini de media, influenceri... Platforma era, pana in urma cu ceva timp administrata de Florin Badita, ordinele fiind primite direct de la Monica Macovei, pentru aceasta platforma, discutiile tinandu-se direct la Bruxelles sau la Strasbourg, iar dupa ce platforma a pierdut un numar de aproximativ 100.000 conturi si s-a inceput reconstructia ei in vederea promovarii mitingului din 10 august, a fost schimbat si administratorul pe care nu l-am cunoscut. Dar stiu ca platforma a functionat si in ziua de 12 august, cand au indemnat oamenii sa iasa in strada spunand ca, in caz contrar, Liviu Dragnea va deveni invincibil... acelasi mesaj fiind transmis si de Malin Bot, intr-o postare live pe care a facut-o in jurul orelor 18.00”

VIDEO 6

In legatura cu campania Fara Penal a USR-ului, pot face urmatoarele precizari: Exista o legatura stransa intre liderii #Rezist si liderii USR si aici nu ma refer la ideile si principiile pe care le au ambele grupari, ci la legatura financiara dintre cele doua. Cand activam ca si membru #Rezist mi-au fost platite deplasarile, transportul, cazarea, masa, plus un bonus. Acele corturi instalate de USR in diferite orase din tara, nu au strans numarul necesar de semnaturi pentru aceasta campanie, asa ca cei de la USR, impreuna cu cei de la #Rezist au recurs la trei variante... Organizarea de mitinguri unde numarul de participanti fiind destul de mare, exista posibilitatea sa se stranga foarte multe semnaturi pentru aceasta campanie. Iar cea de-a treia era sa fie platiti anumiti oameni sau mai bine zis stimularea lor cu sume cuprinse intre 6 si 10 lei pe semnatura, pentru a se strange semnaturi in orasele in care USR-ul nu reusea sa depaseasca limita de 22.000 de semnaturi. In data de 10 august, fiind in Piata Victoriei, am vrut sa probez una dintre variante si am mers la diferite persoane, care strangeau semnaturi pe acele liste, si am declarat nume false, CNP-uri false si adrese diferite, putand sa fac acest lucru fara ca sa mi se ceara actul de identitate. Unul dintre nume pe care l-am dat a fost un nume usor si foarte mediatizat in ultimul timp, acesta fiind Mircea Negulescu, zis si Portocala”.

Comentarii

# un mizantrop date 12 September 2018 21:22 +6

Daca e maijuana, e Olanda, sau invers, mai degraba, invers...Majoritatea dosarelor DIICOT sunt pe consum, unele chiar ridicole, gen conducere sub influenta, desi, influenta asta se poate detecta in sange si sase luni, deci, daca ai tras un fum la revelion (de multe ori nici nu stii cine ti-a servit-o), pana la jumatea anului te poate lua rutiera si plasa la DIICOT, ca intr-un veritabil stat mafiot, nimeni nu vrea sa atace la CC legea aia care permite abuzul si nediferentierea intre consum permanent si accident, chiar daca toti recunosc ca nu e corecta, dar, cum altfel sa-si faca DIICOT si rutiera norma de dosare si amenzi?! In vremea asta, ai "la liber", la indemana oricarui adolescent, substante de mare risc, in cluburi, la concerte (mai ales) si DIICOT-ul doarme-n bocanci, desi respectivele locatii sunt vizitate si de copiii procurorilor (care, bineinteles, au "imunitate"). Cum o fi aia "legea egala pentru toti"? Eu cred ca de-asta vor olandezii portul Constanta, sa-si mute traficul

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 12 September 2018 21:31 +13

PUN GITUL PE BUTUC CA SI IN 10 AUGUST AU FOST DROGATII DE DREAPTEA IN FRUNTE CU RARES BOGDAN.EFECTUL S/A VAZUT SI SE VEDE PE IREALITATEA DROGATA

# Salvamar date 12 September 2018 21:38 +24

Am si eu o intrebare. Ce face SRI? Adica lasa o astfel de GRUPARE sa destabilizeze Romania si nu misca un deget? Concluzia la aceste intrebari este clara - acesti indivizi sunt coordonati de oameni din SRI in favoarea lui Iohanis pemtru a destabiliza actuala putere. Alta explicatie nu exista. ”Platforma” de la Sibiu probabil ca este aceeasi care a functionat si in timpul alegerilor prezidentiale si daca se urmareste cine asigura finantarea platformei, chiria pentru spatiu, banii pentru administrator, consumabile, facturi de curent, internet,etc...ajungem, in mod sigur, la oameni apropiati de Iohannis din Sibiu. Pentru o asemnea LOGISTICA sunt necesare sume importante de bani. Faptul ca SRI nu a avut in atentie aceasta grupare infractionala este un mare SEMNAL de ALRMA. Mai este SRI un servicu secret care asigura securitatea Romaniei sau este un serviciu secret la dispozitia vointei si intereslor lui Iohannis? Dezvaluirile astea sunt cumplite si ne sugereaza niste complicitati

# Catalin date 12 September 2018 23:51 +2

Pai ce vezi tu in aceste filmulete de unde crezi ca a aparut ? Probabil SRI a decis sa sparga gasca Rezist intr-un mod in care sa nu iti dai seama ca a avut infiltrati printre ei.

# ecaterina rodica zamfir date 14 September 2018 10:18 +2

ce e ciudat e faptul ca aceste filmulete ale sri-cum banuiti dumneavoastra-au aparut imediat dupa ce mitingul din 10 aug.nu a avut rezultatul trimbitat-darimarea guvernului! sint curioasa daca sri le-ar mai fi facut publice daca scopul ar fi fost atins...pe de alta parte,daca intr-adevar sri-ul este autorul!-poate helving ,omul lui johanis,prin mediatizarea lor,vrea sa izbeasca in ciolos ,candidatul usr-ului,singurul partid mentionat ca fiind in strinsa legatura cu ,,rezist''

# '*^^^^***** date 13 September 2018 00:17 +15

La SRI si DIICOT le convine de minune aceste proteste #rezist. Cum a declarat membra rezist sunt copiii securistilor in aceasta grupare. #rezist sprijina mafia din justitie. Asadar #rezist pot sa aibe tone de droguri ca anchetele DIICOT vor fi un fas. DIICOT aresteaza fraierii pe probe inventate, pe probe obtinute in mod ilegal, pe suspiciuni,inchipuiri doar sa aibe norma de condamnari.#rezist este o extensie a institutiilor mafiote DNA DIICOT SRI ICCJ CSM ANP. Sistemul trebuie daramat printr-un soc, printr-o reforma adevarata nu cu mangaieri cate putin cate putin si arestati toti Ciolos, maior, pruna, coldea si toti sefii si sefutii din toate parchetele. Sri si Diicot sunt un real pericol pt siguranta nationala.sunt in stare sa faca orice pt mentinerea puterii( atacuri teroriste, un nou colectiv??!,orice), asadar nu este timp de pierdut.

# Marinache date 12 September 2018 22:00 +6

Va dau eu direct adresa lui Badita...... E o casa veche, cu mai multe sa le zicem apartamente. Se intra intr-o curte, iar apartamentul lui Badita e in dreapta, in capatul curtii. E un jeg infernal in casa, deci jeg jeg. Vase nespalate in chiuveta (probabil cu saptamanile), sosete aruncate, chiloti (horror). In camera lui Badita, un fel de livind/dormitor este un ”dreamcatcher” prins de tavan. Se drogheaza acolo toti fara grija si pe urma delireaza cum vor dovedi ei PSD. Badita era si la intalnirile lui Macovei cu M10. Probabil vine si Danilet si mai trage cate un joint.

# Catalin date 12 September 2018 23:52 +2

Am pus pe GPS "o casa veche, cu mai multe sa le zicem apartamente. Se intra intr-o curte, iar apartamentul lui Badita e in dreapta, in capatul curtii." si nu imi arata nimic :(

# Edelweiss - Strabon de Bukowina date 13 September 2018 01:19 +5

Nu-ți iese fiindcă ai făcut 2 greșeli: prima e identică celei făcute de IGSU și Romatsa la accidentul aviatic din Apuseni: supraviețuitorii comunicau coordonatele în sistem zecimal - grade.zecimale (GG.ZZZZZ) iar prostanii din instituțiile rumânești încercau să ruleze aceste coordonate pe aplicații ce lucrau cu coordonate în format sexagesimal grade.minute.secunde (GG.MM.SS). Dar a doua eroare este cea mai gravă: ai uitat să introduci în gipies blidele nespălate, dreamcatcher-ul și mai ales chiloții nespălați! :lol: :lol: Nu mai bine aplici metoda canină de identificare? Te iei după miros: unde pute a buruiană arsă, acolo e Casa Activistului Hashtag. :roll:

# Andrei date 13 September 2018 04:01 0

Destul de grav, pt Catalin, incearca Strada Educatiei nr 32... dar de ce, si tie iti place sa te droghezi?

# Statu-Palma-Barba-Cot date 12 September 2018 22:24 +18

SRI-ul trebuia sa stie si sa-i opreasca p-astia care se joaca si cu banii si cu drogurile si cu mitingurile neautorizate,și cu rabdarea marii majoritati a po******tiei.SRI-ul n-a trimis informații esențiale Ministrului de Interne în legătură cu pregătirea și desfășurarea rebeliunii din 10 august.SRI-ul n-a informat Președintele în legătură cu finanțarea rebeliunii.SRI-ul n-a prevenit si n-a blocat campania de instigare la rebeliune desfășurată pe net înainte de 10 august ,deși din punct de vedere tehnic putea s-o faca.Concluzia pe care o putem tragem noi, prostimea,este ca SRI-ul ne mănâncă banii degeaba.Atenție ,SRI-ul nu pare sa lucreze pt Romania!Parlamentul are datoria ca la întocmirea bugetului pe 2019 sa le reduca bugetul la mai putin de jumătate. Ii plătim prea mult pt prea puțin.

# gelu date 13 September 2018 01:01 +3

SRI este capul capilor grupului de crima organziata care a capusat Romania si aceasta agentie de informatii malefica pentru tara nu poate sa destructureze adunatura de narcomani #rezist pentru ca chiar SRI o coordoneaza.

# Hopa , se ingroasa gluma ... date 13 September 2018 00:02 +8

Deci cum era mei Lazar ? Sa depuna cat mai multe plangeri contra jandarmilor ? Cine ma , mosh pendula , astia drogatii , prietenii lui Macovei ? :-* Deci li s-au dat bani sa-si ia droguri ca sa poata fi violenti la maxim ...interesant . PS. Soros , n-ai crapat inca fosila ?

# Edelweiss' Knowledges date 13 September 2018 00:07 +9

Mna! Ce să zic? Din stagiile mele minuscule prin pârnăile patriei, am avut ocazia să interacționez cu persoane condamnate pentru consum sau trafic de droguri de risc și de mare risc. Acuma, lăsând deoparte prevederile detaliate, punctuale ale Legii 143/2000, din interiorul camerei de deținere din temniță, lucrurile se văd așa: 1. Mercurialul în materia pedepselor referitoare la droguri pleacă de pe la 5 ani în sus. Nu prea contează că sunt de risc sau mare risc. 5 ani este plafonul minim, de la care pleacă practica judiciară. 2. În ceea ce privește DIICOT-ul, cutuma este asemănătoare: doar la zvon, la miros de joint sau la analiză pozitivă la THC, MDMA sau alte substanțe dintr-astea cuprinse în anexele Legii, ÎN SECUNDA 2 AI DEJA DIICOTUL PE CAP, LA UȘĂ, ÎN CUTIA POȘTALĂ, ÎN E-MAIL, MESSENGER, TELEFON, VIAȚA PERSONALĂ ETC. Adică e unul din domeniile de investigare față de care NIMENI NU SE JOACĂ DE-A ANCHETA și NIMENI NU SIMULEAZĂ ACTELE PROCESUALE referitoare la urmărirea penală.

# Neanae date 13 September 2018 00:41 +16

Dom-le e teribil! Nu ce combina descreierații astia #total genetic alterați, bașca cu substanțe pătrunjel/diverse, ci ca nu pot opri din ras miliardrele mele de celule. Mama, Dumnezeu s-o ierte, zicea ca nu e nici bine și nici frumos sa râzi de necazul altuia. Nuuuu, nu rad de deviații Angi, Bâdițâ, Bot, Dănileț și de menopauza devastatatoare a frumoasei ca căzută din soare, noaptea, Monicuța cea drăguța. Râd de cretinii, tembelii, dementii și cretinele, tembelele și dementele care crezând ca salvează viitorul țărișoarei asteia și a copiilor lor, ieșeau și cu cățeii la proteste, adunau semnături, se dădeau de ceasul morții sa primească m*ie pentru ca niște drogați sa fie plătiți pentru a-i convinge ca sunt eroii viitorului. Vor juca toți in AVATAR RELOADED! Pe GRATIS! Doamne ce coooomiiiic, hahahahââk, tâmpiti de nu se poateeeeee! Hahaha

# ana date 13 September 2018 00:54 +2

SE VA AUTOSESIZA PARCHETUL, COLEGII LUI MACOVEI?

# Nic date 13 September 2018 08:55 +1

Daaa se va autosesiza si in urma anchetei va constata ca fumau musetel combinat cu menta, curata sanatate.

# Vlad date 13 September 2018 01:31 +5

Nu ii ignorati pe mult mai discretii declic.ro , care sunt sursa raului pentru ca pe acolo trec in mare parte si finantarile groase de prin alte tari si multe din campaniile pe care restul platformelor online doar le promoveaza, fiind pana si "tatucii" siglei #rezist ! Iata cine sunt defapt: https://gandeste.org/adevaruri/afaceristi-tepari-din-cluj-in-spatele-unei-platforme-care-sustine-si-organizeaza-protestele-rezist/84599 In concluzie, daca tot v'ati pornit pe dezvaluiri, domnule Savaliuc, intreabal pe baiatul ala ce stie de declic.ro si poate reusiti sa aflati si alte informatii legate de ONG'ul asta discret dar una dintre cele mai principale piese ale puzzelului! :-)

# Catre recactia luju.ro date 13 September 2018 08:44 +5

De ce nu sesizati Parchetul cu privire la implicarea Monicai Macovei in organizarea/finantarea protestelor si pentru tentativa de rasturnare a unui guvern legitim?!? Daca tot e vremea sesizarilor, aceasta poate fi una de foarte mare bun simt! Din inregistrarile dvs reies indicii solide privind anumite fapte penale comise de Macovei.

# GO date 13 September 2018 08:51 +1

inteleg caa exista institutii abilitate care trebuie sa cerceteze aceste fapte, sa le incadreze juridic avand in vedere agravanta de grup (des)organizat...si sa dispuna masurile legale.

# Soulless date 13 September 2018 09:21 +4

8) Acum fru'2 ani, aparuse o stire ca nu stiu ce Ciber-team va opera la (unde altundeva ?!) Sibiu, avand ca patron spiritual Ciolos-SRI, in a contracara fake'news-urile (de fapt adevarurile car curgeau in valuri despre abominabilitatile tehnocrato-securiste). Si au bagat-o cu intership la Guvern, cu tinere speranta in IT, care toti se duceau la noua MECCA, Sibiu OPS/intel/IT. Sa fie vorba de ce spune poetul in articolul de mai sus ? :o

# Anca date 13 September 2018 10:12 +2

Multi dintre #rezistenti au fost angajati in sri pe vremea sinistrei kovesi & coldea. Chiar ma mir ca mai exista patrioti in sri dupa epurarea din 1996 (pensionarea in bloc la cererea lui soros, seful conventiei democrate). Dumnezeu sa le dea putere tuturor celor care fac eforturi sa salveze aceasta tara de ciuma soros & company. Amin!

# ?????? date 13 September 2018 10:29 -9

Un astfel de material publicat de speciaiștii de la Luju.ro, despre cei pe care îi susține doamna Moncica Macovei, Mihail Șora, a fost văzut și Adrian Vasilescu de pe la BNR la proteste, etc. ?

# Prometheus date 13 September 2018 10:33 0

Imi pare rau sa va contrazic dar marijuana nu creaza dependenta. Asta nu e parere ci e un fapt demonstrat stiintific. Nu aveti decat sa cautati nenumaratele lucrari stiintifice care demonstreaza asta. Nu cadeti si voi in plasa etatistilor care vor sa fie cat mai multe chestii ilegale ca sa poata gasi usor scuze sa dea omului de rand in cap daca are tupeul sa deschida gura.

# SPARTAKUS date 13 September 2018 11:32 +1

Este cat se poate de limpede aceea ca narcomania provoaca utilizatorului o vatamare fizica si mentala,emotionala sau sociala.Drogurile deprimeaza intreg sistemul nervos central.Simtomele narcomaniei consta in modificarea aspectului comportamental,conducand la schimbari bruste de stare efectiva si atitudine agresiva fata de cei din jur,fiind predispusi la incalcarea si deteriorarea regulilor de convetuire sociala!Pe cat posibil,persoanele din aceasta categorie trebuiesc evitatate!

# Iulia date 13 September 2018 11:45 +1

Dincolo de institutiile statului care trebuie sa faca cercetari, nimeni nu vorbeste de fondatorul Facebook, Zuckerberg. Pe omul asta nu-l poate trage nimeni la raspundere, nu exista nicio lege pe planeta asta, prin care o tara/Stat sa-l poata acuza de complicitate la lovitura de stat/terorism, prin permiterea propagarii mizeriilor pe reteaua de socializare? De ce sa nu-si asume, fie si in parte, actiunile utilizatorilor din diverse tari, gen Bot, Dide, etc? Daca Z permite manifestari de acest gen pe FB, inseamna ca e de acord cu ei. Cand te gandesti ca la fiecare click i se mai strang cateva milioane de dolari in cont, te apuca revolta. Asteptam ca DIICOT/BCCO sa se ocupe de fumatorii din #, sperand ca nu vor concluziona ca Angy si gasca sunt niste tineri cool, care au mancat doar niste baigli cu mac.

# cozia date 13 September 2018 15:30 0

e na, daca ti veneau tie banii astia mai clantaneai tu acuma? tu esti din alea cu gunoiul dupa usa...

# iRezistibil date 13 September 2018 11:51 +5

si eu care credeam ca protestele au fost provocate de incredibila coruptie, incompetenta si ipocrizie a guvernului :(

# Ardeleanu' date 13 September 2018 12:36 -34

Ba da da-i dracului... exact din Sibiu si din Olanda, dar cata coencidenta...?! "liderii" parca era numai unul, acum sunt mai multi? asa ceva... Dragnea va da m*ie de stiri si el isi face damblaua. FRAIERILOR!

# unul din lumea cea mare date 13 September 2018 21:26 0

ptr ardeleanu// ba se vede cit de doct esti!!!!!!! altfel no comment muica( ca sa ti/o bag direct din sud spre north

# Ardeleanu' date 14 September 2018 12:06 0

pai asta stiti, se vede. Intrebare: esti din Videle? :)))

# Ion Ilie date 13 September 2018 21:17 +1

Felicitări ...ați ajutat sa iasă adevarul la suprafața....intr-o țara normala instituțiile ar fi acționat pentru eliminarea acestor infractori...

# Gilu date 13 September 2018 23:44 +4

Acum il cred pe dide ca l- a vazut pe Dragnea calare pe tunul cu apa ...

# ginel date 14 September 2018 12:10 -6

N-am vazut sa se interzica manifestatiile PSD care e un partid comunist. Si nici ale noii drepte care e un partid fascist.

# Ileana date 14 September 2018 12:30 +1

Va rog sa verificati pe facebook : Crina Dobre si o multime de 'prieteni ' dintre care unii de etnie maghiara. Foarte iubitori de tara.

# katalina date 15 September 2018 16:21 +1

:-? Sincer nu cred o iota din ce povesteste aceasta persoana,de ce isi ascunde fata,de ce vocea este schimbata!?Cert este ca sa vazut clar ce sa intamplat in 10 august,nu ne considerati prosti si orbi,aveti un singur tel,stiti foarte bine care,nu mai e nevoie sa mai detaliez.tara noastra daca merge tot asa,se duce de rapa,nu este de mirare ca foarte multi romani vor sa paraseasca Romania,pentru ca aici nu au nici o sansa de reusita,mai bine slugi in strainatate,si ii ajuta pe cei ramasi in tara,asta ne ofera mai marii sefi ai tarii noastre din pacate.

# B date 15 September 2018 18:49 0

Au găsit la sediul... #rezist droguri, mașini automate de scris, valută... sau cum era? Sunteți penibili, măcar dați toate pozele ca să se vadă că era filtru normal, nu de carton... la "joint-ul" #rezist. Mizerii care mint, asta sunteți... sau proști. Sunt o grămadă de oameni care își rulează tutun vărsat, iar țigările arată urât, ca un joint... dar nah, trebuie să puneți în mișcare aparatul de propagandă pentru proști...

# Cristi date 3 November 2018 17:17 +1

De unde pot sa cumpăr niște iarba în Sibiu?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva