24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

UNDE E SANTAJUL? – Proba cheie a procurorilor invocata in acuzarea directorului Sorin Alexandrescu este o banala discutie de afaceri in care se vede de la o posta ca administratorul RCS/RDS nu a fost sub nicio forma amenintat. Stenograma DNA abunda in pasaje neinteligibile, care pot ascunde contrariul acuzatiilor. Plangerea de denunt calomnios impotriva administratorului RCS/RDS, zace la sertar (Stenogramele)

Scris de: L.J. | pdf | print

1 October 2013 17:39
Vizualizari: 6393

La fel ca si in alte cazuri, DNA isi bazeaza acuzatiile in dosarul RCS/RDS-Intact in mare parte pe interceptari ale unor discutii telefonice sau ambientale. Una din interceptarile depuse la dosarul supervizat de procurorul sef al Sectiei I a DNA Lucian Papici (foto), care a si semnat rechizitoriul, in care au fost trimisi in judecata Dan Voiculescu, fiica acestuia Camelia Voiculescu, dar si societatile Antenta 3, Antena TV Group si Intact Publishing priveste o discutie purtata de Sorin Alexandrescu, directorul Antena TV Group, si administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, in data de 19 aprilie 2013. Adica ziua in care Bendei a formulat plangere la DNA impotriva lui Alexandrescu sustinand ca a fost amenintat de acesta.

Exista insa o mare problema. Din discutia a carei stenograma a fost depusa la dosar nu reiese in niciun moment acuzatia sau amenintarea despre care vorbea Ioan Bendei. Practic, plangerea formulata de Ioan Bendei nu este sustinuta si de continutul convorbirii din data de 19 aprilie 2013. Dupa cum se va putea observa, stenograma este plina de cuvinte “inteligibile”, care pot insa ascunde contrariul acuzatiilor, iar Sorin Alexandrescu si Ioan Bendei nu fac altceva decat sa vorbeasca despre detalii comerciale. Presupusa amenintare nu apare in nicio clipa.


De altfel, chiar si in cuprinsul incheierii Judecatoriei Sectorului 5 din data de 22.04.2013 se mentioneaza ca “din continutul interceptarii din 19.04.2013 nu rezulta date care sa confirme sustinerea partii vatamate”. La randul sau, Sorin Alexandrescu a aratat in plangerea penala pe care a formulat-o impotriva lui Ioan Bendei pentru denunt calomnios ca “din interceptarirle din data de 19.04.2013 si 22.04.2013 nu rezulta date care sa confirme sustinerea partii vatamate”. De asemenea, Sorin Alexandrescu a precizat ca “absolut toate discutiile purtate in ziua de 19.04.2013 s-au referit la companiile pe care le reprezentam, pietele in care activam, sub nicio forma la persoanele noastre”.

Lumeajustitiei.ro va prezinta in continuare transcriptul discutiei dintre Sorin Alexandrescu si Ioan Bendei, din data de 19.04.2013:

Consilier Stanciu Cristian, ofiter de politie judiciara din cadrul DNA – serviciul tehnic

Astazi data de mai sus, avand in vedere cercetarile ce se efectueaza in dosarul penal 129/P/2013 al DNA sectia de constatare a coruptiei in temeiul art 913 din codul de procedura penala si a adresei cu acelasi numar din data de 29.04.2013 am procedat la redarea in forma scrisa a continutului dialogului ambiental purtat de catre BI cu AS la data de 19.04.2013 in Mun.Bucuresti, inregistrari audio si audio-video aflate pe raport tehnic optic tip DVD-R marca Verbatim cu seria constructive 2099 512 – RED 09864, inscriptionat “Ordonanta nr 236/P/2013 din 19.04.2013” rezultatul fiind urmatorul:

[In debutul inregistrarii, cei doi interlocutori se aseaza la o masa intr-un restaurant, dupa care Bendei Ioan initiaza dialogul]

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….nu?

Alexandrescu Sorin: E al dumneavoastra?

Bendei Ioan: Nu, ca n’are nici……… neinteligibil

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….ca nu mai aveti forta, a?

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Nu, sambata lucrez de dimineata pana pe la vreo sapte, opt

Bendei Ioan: Sambata!

Alexandrescu Sorin: Sambata! Iar in timpul saptamanii…. In timpul saptamanii ceva noua, unu dimineata, ceva de genu’asta, adica……

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Nu, da’ nu merge

Bendei Ioan: De ce nu merge?

Alexandrescu Sorin: Trebuie sa vina……… ce beti?

Bendei Ioan: Apa!

Alexandrescu Sorin: [aici se adreseaza unui ospatar]: Apa!? Da ne si noua doua, doua ape, un cappucino si adu’ ne si noua un pix si niste hartii. Nu e, ca nu merge. La noi vaporu’ ……[neinteligibil]…. Deci, nu merge?

Bendei Ioan: Mda! Stiu, am auzit! ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: …[neinteligibil]….Inainte……[neinteligibil]…., pai ce sa fac? …[neinteligibil]…. Imi pare rau

Bendei Ioan: Lasa ma pe mine ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Zce mii de oameni e enorm, zece mii de oameni….. Asta ……[neinteligibil]…. In afara Bucurestiului

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]…. E destul de mare

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin:……[neinteligibil]….Eu am o vorba, daca nu esti prea hotarat, ramai un nimeni!

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]…. In mijlocu’ lor ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….Asta e meseria mea, de optispe ani, optispe ani ……[neinteligibil]….de optispe ani o fac

Bendei Ioan: Asta este un lucru minunat

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]…. Nu si nu la dimensiunea asta, la cat vreau eu. Cand e vorba de dimensiunea asta, nu te joci. Aici nu lucrezi decat cu oameni, nu lucrezi cu nimic altceva, aicea oameni si nu, nu. Oameni si informatii ……[neinteligibil]…. In rest totu’ e……… echipamente poate sa aiba oricine

Bendei Ioan: Da, ca sa nu ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin:……[neinteligibil]….Poa’ sa aiba oricine, ……[neinteligibil]….spun! ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Da, normal, da!

Alexandrescu Sorin: E, ca si cum s-ar apuca cineva sa zica: “ce sa eu nu pot sa fac ce face el? ……[neinteligibil]…. Iti trebuie oameni, doua scari, trei, trei kilometri de cablu si ma apuc si eu sa fac ce face el”. E nu e chiar asa.

Bendei Ioan: Am priceput, am priceput! Nu e chiar asa! Am inteles! Toata lumea face cu ……[neinteligibil]…. Nu?

Alexandrescu Sorin: E ……[neinteligibil]…. Asta cu televiziunea e asa o fantasma pentru multa lume…

Bendei Ioan: E si asta o investitie buna ca o jucarie, asa. Eu vad cand merg prin orasele astea mici, fac actiuni din astea locale, ……[neinteligibil]….nebunii sa faca, pierd licente si intr un final ii auzi ca… da?

Alexandrescu Sorin: Eu va spun ca este la nivel de ……[neinteligibil]….. asta e la nivel de orgoliu, ……[neinteligibil]…. Cand se face un business din orgoliu, s-a terminat. [se adreseaza ospatarului] Aduceti mi si mie un ……[neinteligibil]….

OSPATAR: ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Cand faci un business din orgoliu, s-a terminat cu el. Halal! Aia e orice altceva, fiindca din orgoliu faci asa ……[neinteligibil]….. Nu aici pentru ca in meseria asta, in meseria asta te arzi rau. In meseria asta te arzi rau!

Bendei Ioan: E o meserie ciudata!

Alexandrescu Sorin:……[neinteligibil]….Eu i-am spus! Patru ori patru! Cum iti spuneam. Ala a trebuit…. El a pornit pe principiul: “de, ba, daca Voiculescu a stiut sa faca, daca SARBU a stiut sa faca, daca VANTU a stiut sa faca, eu de ce sa nu fac?” Pai cine sunt aia si cine sunt…? Credeti ma asa a pornit televiziunea. Asa a pornit televiziunea in tara asta, a costat o ……[neinteligibil]….douasutecincizeci de milioane de dolari

Bendei Ioan: Douasutecincizeci de milioane, douasutecincizeci de milioane?

Alexandrescu Sorin: Pai ce vrea televiziune va costa mai mult? ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Cum fac!

Alexandrescu Sorin:……[neinteligibil]…. Daca era usor ……[neinteligibil]….. daca era usor ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….Nu inteleg……procesul verbal, eu mi am notat atunci, dar poate nu mi am notat bine ……[neinteligibil]…. Procesul verbal……[neinteligibil]….. la process verbal ……[neinteligibil]…. e intradevar, un contract acolo, dar inclusiv……[neinteligibil]….act aditional. Ce ziceti? Nu, parca asa ziceati, nu?. Proces verbal ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]…. Ca vi’l arat

Bendei Ioan: Ba da! Vineri. Inseamna ca el….Dar dumneavoastra il aveti?

Alexandrescu Sorin: Da!

Bendei Ioan: Ihi!

Alexandrescu Sorin: pai, nu, nu, nu! Nu-l am la mine!

Bendei Ioan: I?

Alexandrescu Sorin: L-a dus in partea ailalta ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Pai cine era? N-am inteles!

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]…. Eu n-am de unde sa stiu ce e aici, in general in ograda ……[neinteligibil]….. La noi ……[neinteligibil]….cu refuz clar!

Bendei Ioan: Inseamna ca impart acea daca nu, nu l-a nimeni n-a…

Alexandrescu Sorin: Ca poate ii dadea si lui ……[neinteligibil]….. Mie mi e ca nu prea… atata timp cat exista si intr-o parte si in cealalta nu prea cred ca ii. Eu din punctu’ asta de vedere, vezi, treaba e foarte clara. Foarte clara! Cum stam noi doi de vorba

Bendei Ioan: Ma surprinde faptu’, da ……[neinteligibil]…. Nu e asa ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Cand plecati…..treceti pe la noi pe la birou

Bendei Ioan: Am plecat si ala ……[neinteligibil]…. Au contestat pe ……[neinteligibil]….. au contestat pe ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Am inteles!

Bendei Ioan: Am stat, asta este!

Alexandrescu Sorin: A?

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: E lumea care ma cunoaste! Daca nu era………[neinteligibil]…. Am avut hartia asta, acum am gasit-o ……[neinteligibil]….

[In continuare, timp de 1 minut si 10 secunde cei doi interlocutori vorbesc in soapta, dialogul fiind neinteligibil, iar BI conform inregistrarilor video BI se uita pe niste hartii pe care se afla inscrisuri olografe, dupa care reia dialogul]

Alexandrescu Sorin: Eu n-am discutat asta cu nimeni altcineva

Bendei Ioan: De dimineata a fost extraordinar! ……[neinteligibil]…. Atuncea o…….. tu cunosti pe aicea?

Alexandrescu Sorin: Nu!

Bendei Ioan: Sunt bani, bani multi

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan:……[neinteligibil]….Dute ma! Noi amandoi ce treaba avem noi cu…..si………[neinteligibil]….dumnezei si cu astia toti odata. A? ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Nu e el acolo?……[neinteligibil]….ieri m-am intalnit! Deci nu, nici ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Cum ii zice? Haideti ca va uitase-ti ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: E o mafie acolo! Ce am vazut eu!

Bendei Ioan: m-ai bine ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: credeti ma ce va zic!

[pentru 24 de secunde dialogul este neinteligibil]…

Alexandrescu Sorin: Le punem dracu’ capat si m-am dus dracului invartindu-ma

Bendei Ioan: Da, da’cu cine?

Alexandrescu Sorin: Le, le punem pe toate, tine-n mapa, practic ……[neinteligibil]…. E schimbu’- doi, dracu’. ”ne-am oprit aici!”

Bendei Ioan: daca este unu’, doi, da!

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]…. De ce! Ascultati-ma, o pune in plic, in plic, e in scris ba, i-a sa vad…

Bendei Ioan: urma sa multumim cum se face

Alexandrescu Sorin: da’e-n scris. Nu e. ……[neinteligibil]….nu ne jucam!

Bendei Ioan: hm, hm! Daca…n-am avut de aface pana….daca ……[neinteligibil]….sunt foarte linistit, adica, n-am eu……[neinteligibil]….unu dragut. Da!

Alexandrescu Sorin: vezi din astea care?! Daca a zis decat treizeci nu ma mai intereseaza

Bendei Ioan: tu nu auzi, mai ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: cum?

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin:……[neinteligibil]….. actele noastre cu cablul eu nu le consemnez. Eu va spun ce se face, ce zice lumea de DIGI, intelegi? Eu nu vorbesc decat de DIGI, eu nu vorbesc ……[neinteligibil]….eu pe cablu nu am ce sa vorbesc cu el, pentru ca e la seria alea la noi e zero, zero, aia e! eu vorbesc numai de Digi, numai de Digi vorbesc. N am nici o treaba cu cablu’ala, pentru ca nu am ce sa ii spun, de fapt. Eu nu ma ascund, numai pe cablu’, de, de DTH-u’

Ospatar: stati un pic sa sterg

Bendei Ioan: nu, da!la un sezon scapa de tine. Poate castig eu?

Alexandrescu Sorin: ce vrei?

Bendei Ioan: cum? A-ti filmat………[neinteligibil]…. Cum? De ce sa ramana acolo? Trebuie vandut permisu’……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: asa!

Alexandrescu Sorin: o, da mi l si o sa l dam noi.

Bendei Ioan: pai contractu’este aproape ca nu-l mai dai

Alexandrescu Sorin: incepatori

Bendei Ioan: E, facem noi din care ramane cate un million.

Alexandrescu Sorin: sa vedem! Face procedurile investitiei asa

Bendei Ioan: Ihi! E noua dupa ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: trebuie sa i dau ……[neinteligibil]….ce-i mai trebuie sa i faceti ……[neinteligibil]…. I-am zis si lui PLESA: “ba, ce mai asteptati, ma, ca stiam o ……[neinteligibil]…. sunteti”.

Bendei Ioan: sa-i dea ……[neinteligibil]…. Deci, ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: i-am si zis: ”sa-l intrebi, ba, pe ……[neinteligibil]….nu mai lasa, ma, pe altii, sa intre, ma, ca ia multi canalu’dai si cei mai buni pe treaba asta. Cei mai buni sunteti. Cel mai tare INTERNET, cel mai….. Pai, ce uite ……[neinteligibil]….. Ma rog da’ín sfarsit nu decid eu”

Bendei Ioan: tehnica ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: da

Bendei Ioan: bun!

Alexandrescu Sorin: Deci, eu spun asa, la nivelul asta de aici, o sa inchida in asa fel incat n-o sa ne mai deranjeze niciodata. Pentru ca sunt date noi, eu asa o vad, eu asa am considerat mereu.

Bendei Ioan: Da’vezi tu……[neinteligibil]….un avantaj ca-i un dezavantaj

Alexandrescu Sorin: Nu, nu, credeti-ma ce va zic. Eu nu privesc dupa ….din perspectiva asta. Ca prima……[neinteligibil]….eu nu pot sa-l mai stabilesc……[neinteligibil]….acolo. asta mi-e profesia! Cand vreau sa platesc pe celelalte statii, deci, eu n-am cum sa nu ii platesc.ca nu se face d’astea! Ele sunt un pic diferite pentru ca, spre exemplu. ……[neinteligibil]….daca luam trustul Pro, dvs platiti si pe cablu si pe DTH. Cum ti am venit……[neinteligibil]….Sorin Pantis. Aici n-am ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: A?

Alexandrescu Sorin: Credeti ca Deutche Telecom nu plateste banii ……[neinteligibil]…. Haideti sa fim seriosi!

Bendei Ioan: Cui?

Alexandrescu Sorin:……[neinteligibil]….face cui? Romtelecom? Pai, plateste, e ……[neinteligibil]….el are o gramada de magazine, el are contractele. Orange care l-a incheiat acuma……[neinteligibil]….. e scris planul, pentru ca e interceptare, cu ……[neinteligibil]…. Rau.

Bendei Ioan: Nu, enorm, enorm! Puneti-va in locul nostru!

Alexandrescu Sorin: Pai, nu!

Bendei Ioan: Puneti-va in locu’ nostru si tot ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Fa ne si tu gelos

Bendei Ioan: Nu pot

Alexandrescu Sorin: E vorba de echilibrare. Un fel de echilibru. Cat profit estimate intr o zi pentru statiile de…………..? in jur de million? Cat profit obtineti pentru toate statiile tale?

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]…. La contabilitate

Alexandrescu Sorin: Saptezeci, optzeci de milioane, nu…

Bendei Ioan: A…..

Alexandrescu Sorin: Ei au vandut cu documentele de ……[neinteligibil]….cu RATOIU’ acuma! ……[neinteligibil]…. Fata de ce?

Bendei Ioan: Im!

Alexandrescu Sorin: Fata de ce?

Bendei Ioan: In fata ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Disperat ……[neinteligibil]…. Cum se spune ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: A ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Langa ……[neinteligibil]…. Vreau

Alexandrescu Sorin: Si acum a sfarsit, a? ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Cum? “Bre!” zice: “ce zici duc?”, “normal!”, “dincolo duc?”

Alexandrescu Sorin: Ihi

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Nu ……[neinteligibil]…. Nu, pe bune. Daca canalele astea devin maxime si pe DTH inseamna ca nu se plateste nimic. La ……[neinteligibil]…. Inseamna ca DTH-ul e maxim.

Bendei Ioan: Nu plateste nimic……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: N-o plati pentru…. E clar, pai, da’e clar cum e cu ……[neinteligibil]….iese MAX primi?

Bendei Ioan: La cat……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Cu exceptia DTH-ului si IPTV-ului, e clar in lege. Ma astept zeci de apeluri sa-mi intre……[neinteligibil]…. peste tot

Bendei Ioan: N-am ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Tu cat in aparare, tu cat vrei sa dai? ……[neinteligibil]…. Eu nu stiu cum ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: E modest

Bendei Ioan: A-ti ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: nu, nu, nu, ……[neinteligibil]…. Pe acolo. Asta e discutia…….

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]…. Un million pe la astia….ca au de recuperate

Alexandrescu Sorin: O suta……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Sau un million pentru tot……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Cum zici!

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]…. Da-o in ma’sa ! ……[neinteligibil]….

[in continuare BI ia in mana sa un telefon mobil cu touch screen si incepe sa tasteze pe ecran mai multe cifre, continuand dialogul]

Bendei Ioan: Noua sute de mii inmultit cu zero virgule sase. Cinci sute patruzeci!

Alexandrescu Sorin: Ori doispe! Pe luna! Cat pe luna?

Bendei Ioan: Ori doispe luni……[neinteligibil]….sase milioane, patru sute optzeci!

Alexandrescu Sorin: Ihi

[in continuare, timp de 2 minute si 1 secunda, cei doi interlocutori vorbesc in soapta, dialogul fiind neinteligibil, iar BI continua sa tasteze cifre pe ecranul telefonului, apoi dialogul este reluat de catre AS]

Alexandrescu Sorin: Cat ii platiti lu’asta?

Bendei Ioan: Im

Alexandrescu Sorin: Lui……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Cu cat il platim? ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: E bine asa……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Nu, noi platim integral ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Pai, nu ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Stie ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Cat aveti? Trei milioane, cata, a?

Bendei Ioan: Da, da cu trei milioane

Alexandrescu Sorin: Trei milioane, nu?. Atat ii platiti pe luna?!

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]…. Nu, nu stiu

Alexandrescu Sorin: Platiti zece, douasprezece milioane pe an. Pentru ca idea e urmatoarea: aicea pun 2 milioane, aici ii pune un million, si platiti pentru amandoua, pentru astea trei milioane, intelegi?

Bendei Ioan: Nu stiu ca oricum iti trebuie

Alexandrescu Sorin: Da

[in continuare, timp de 1 minut si 56 secunde, cei doi interlocutori vorbesc in soapta, dialogul fiind neinteligibil, apoi dialogul este reluat de catre AS]

Alexandrescu Sorin: Deci e liniste.

Bendei Ioan: Ihi

Alexandrescu Sorin: Omul vrea sa se faca liniste deci e perfect

Bendei Ioan: Trebuie sa facem ceva, daca stiam faceam, omul este foarte agresiv. Am fost pan’, pana la ……[neinteligibil]…. Daca o scot o trage in jos. Cine stie?

Alexandrescu Sorin: Super!

Bendei Ioan: Im!

Alexandrescu Sorin: Sa vedem! Pe luni dimineata dam un raspuns unde sa……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: Un raspuns? Contabila daca si-a pus pe luni dimineata.

Alexandrescu Sorin: Luni,

Bendei Ioan: In, in cazu’ cu ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Este foarte simplu, este angrenata si pe urma avem de lucru pe fiecare dintre spete

Bendei Ioan: Hotarati! Sun la avocat acum sa-i zic: “domné hai!”

Alexandrescu Sorin: Sa le faca asa si gata. Zi-i sa le faca asa. Nu prea ma intereseaza discutia

Bendei Ioan: Stiam ca nu ……[neinteligibil]….chiar am fost eu ca sa vorbesc

Alexandrescu Sorin: Ca sa nu va suparat

Bendei Ioan: Nu

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….. Nu eu o vad in mod constructiv

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]…. E asa de ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Da. Intre timp c-am facut o ……[neinteligibil]…. Adresa, luni ……[neinteligibil]….. este foarte simplu. Situatia e clara si… sa raspundeti la ea. Daca nu i-am dat drumul oficial, nu mai putem sa facem…

Bendei Ioan: Da

Alexandrescu Sorin: Nu e treaba…

Bendei Ioan: Asa cu…?

Alexandrescu Sorin: Da, da! Da!

Bendei Ioan: Daca vreau, eu am mai zis si repet: Tu stii, o sa incerc ……[neinteligibil]…. In plus de asta, nu stiu ce……[neinteligibil]…. La dumneavoastra……[neinteligibil]…. Care nu inteleg ce sunt chestiunile astea

[in continuare, timp de 1 minut si 12 secunde, cei doi interlocutori vorbesc in soapta, dialogul fiind neinteligibil, apoi dialogul este reluat de catre Bendei Ioan:]

Bendei Ioan: In plus ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Imposibil

Bendei Ioan:…[neinteligibil]….raspund de copii……[neinteligibil]….L-a semnat si CARMEN……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: Eu am zis sa nu faca cu astia

Bendei Ioan: Im?

Alexandrescu Sorin: Nu fac cu astia, eu ti am zis de mult. E o ……[neinteligibil]….clara. E o ……[neinteligibil]….clara.

Bendei Ioan: Nu poa’ sa ……[neinteligibil]…. Pai eu zic ca trebuie ai dracu’!

Alexandrescu Sorin: Mai vorbim pe ……[neinteligibil]….

[in continuare, timp de 42 secunde, cei doi interlocutori vorbesc in soapta, dialogul fiind neinteligibil, apoi dialogul este reluat de catre BI]

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]…. Ma consult si cu CODRESCU!

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: NU! ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]…. Orice suma care

[in continuare, timp de 18 secunde, cei doi interlocutori vorbesc in soapta, dialogul fiind neinteligibil, apoi dialogul este reluat de catre BI]

Bendei Ioan: Uite ……[neinteligibil]….in conditiile astea. Da’ credibila ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin:……[neinteligibil]….nu sunt sigur si s-ar putea sa iau o hotarare pentru Domnu’Alexandrescu……[neinteligibil]….ultima suma……[neinteligibil]…. Sa vedem urmarile

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]…. La orice suma, care am………[neinteligibil]….

Alexandrescu Sorin: ……[neinteligibil]….

[in continuare, timp de 27 secunde, cei doi interlocutori vorbesc in soapta, dialogul fiind neinteligibil, apoi dialogul este reluat de catre BI]

Bendei Ioan: ……[neinteligibil]….eu sunt un tip foarte ……[neinteligibil]….si, fata de randul trecut m-am panicat asa un pic asteptand ……[neinteligibil]….pe avocatul meu nu l-ar deranja, ca e mai obisnuit ……[neinteligibil]….dar sa fiu dat cu nu stiu ce prostii, si cum stiu ce lucruri neadevarate ……[neinteligibil]….

[in continuare, timp de 27 secunde, cei doi interlocutori vorbesc in soapta, dialogul fiind neinteligibil si convorbirea se incheie].

* Cititi aici plangerea formulata de Sorin Alexandrescu impotriva lui Ioan Bendei

Comentarii

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații.................,, date 1 October 2013 18:05 +5

Dar în Dosarul FLOTA - adică Flota ROMÂNIEI, care a fost furată de un PIRAT - PIRAT COMANDANT ;  PIRAT ȘEF DE VAPOR; PIRAT - PRIMAR; PIRAT -MINISTRU, ETC. avem STENOGRAME  ??????? Toată stima pentru rechizitoriile meștrilor BOCȘAN GHEORGHE, PAPICI, STOINA, SURDU, ETC.

# Dan date 1 October 2013 18:09 +2

Nu pot să cred că nu ați văzut amenințarea. Mai căutați, alții au găsit-o, poate nu e în conversația asta, mai căutați, sigur o găsiți.

# Goe date 1 October 2013 18:32 -4

Nici eu nu pot sa cred cat esti nde prost.

# Luca date 1 October 2013 18:19 +9

Cu probe,fara probe s-a impamantenit de 2,3 ani ba ca nu exista probe dar stie instanta ca ala a fost corupt, ba ca nu se vede ca s-ar fi dat un plic daca instanta crede ca s-a dat, ba ca a aparut un nou mijloc de proba telepatia, ba ca daca iti recuperezi masina furata si cinstesti hotii cu un whisky inseamna ca i-ai lipsit de libertate, eu zic sa luati la mana toate hot.date de ICCJ in ultimii ani in dos.DNA si veti vedea ca in proportie de 90% sunt condamnari fara probe sau cu incalcari flagrante ale procedurii penal....in concluzie urmeaza condamnare si falimentare INTACT.

# BTS date 1 October 2013 18:23 +8

Pe astfel de prostii se poate condamna un om???  Pe interceptari unde apare mai mult cuvantul \"neinteligibil\"??? Sa se extinda Spitalul de Psihiatrie de la Balaceanca si sa fie internati toti procurorii de acest gen acolo,in frunte cu Basescu,dar de fapt Base ar trebui sa mearga la parnaie.

# HUNTER date 1 October 2013 18:45 -1

asta este finalul Varanilor , veti vedea cine a fost omul din interior .....in curand .... nici LUJU nu este departe de .....

# Un plictisit date 2 October 2013 11:18 +5

Tu,  însă, ești ( plecat) departe,... departe,... cu sorcova.

# sic date 1 October 2013 19:01 -5

auzi, baaaa, vanatorule, pe cine vinezi tu ba? pe cine ameininti? hai mars de aici, nemernicule.

# hunter date 1 October 2013 19:50 -3

te perpelesti varanele ....te perpelesti....la foc mic ....varanele

# Goe date 1 October 2013 19:54 +5

Jet mah, postac basist jegos! Noroc ca nu mai sunteti decat vreo 15% , daca numaram si defunctul PPDD. Ho cu tata ca va vine randul si voua.

# hunter date 3 October 2013 09:19 -1

pentru creduli , s-a facut putina lumina ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva