8 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AVOCATA LUI KOVESI S-A IMBOLNAVIT – Ciuvica a suspendat procesul lui Kovesi de la Curtea de Apel Ploiesti, fara drept de apel. Sefa DNA a facut "contestatie privind tergiversarea procesului" cu jurnalistii Antena 3. Instanta i-a respins deplasatele pretentii ca nejustificate. Dosarul va pleca la Inalta Curte pentru solutionarea cererii de interventie accesorie formulata de Grupul de Investigatii Politice

Scris de: L.J. | pdf | print

12 December 2017 17:45
Vizualizari: 15664

Zi neagra pentru sefa DNA Laura Codruta Kovesi (foto), care a primit doua lovituri neasteptate la Curtea de Apel Ploiesti, unde insista cu pretentiile ei de a primi daune morale de 1 milion lei de la postul de televiziune Antena 3 si jurnalistii Mihai Gadea, Radu Tudor, Bianca Nae, Razvan Savaliuc si Mugur Ciuvica, pentru simple comentarii la adresa ei intr-o emisiune de televiziune la care unii dintre jurnalisti nu au participat sau nu au zis nimic despre ea.

Desi Laura Kovesi nu s-a prezentat la termenul de marti 12 decembrie 2017 (culmea, sefa DNA era nelipsita de la proces pana cand in presa au aparut informatiile ca s-a aflat in sufrageria lui Oprea si a preferat sa nu se mai arate la instanta pentru a nu i se pune intrebari deranjante), nici avocata ei Daniela Frasie nu s-a aratat la fata, depunand cerere de amanare pe motiv ca s-a imbolnavit.


Ce sa vezi, la dosar a fost trimisa o “contestatie privind tergiversarea procesului” de catre apararea lui Kovesi, in care se cerea instantei sa nu ia in consideratie cererile de interventie accesorie formulate in cauza si sa judece procesul mai repede sa-i dea banii ceruti. Incredibila aceasta cerere, raportat la faptul ca cererile de interventie accesorii sunt prevazute de lege si sunt reglementate strict ca modalitate de solutionare. Nu putem interpreta “contestatia privind tergiversarea procesului” decat ca pe o modalitate de presiune in cauza, cata vreme o cerere de interventie este absolut legala si justificata si poate fi formulata in orice faza procesuala. Din nefericire pentru Kovesi, contestatia privind “tergiversarea” a fost respinsa ca neintemeiata.

Cauza a fost suspendata pana la o data necunoscuta, intrucat Grupul de Investigatii Politice, condus de Mugur Ciuvica, a formulat recurs impotriva Incheierii prin care Curtea de Apel Ploiesti i-a respins cererea de interventie accesorie in aceasta cauza. Dosarul 6043/3/2015 a fost trimis la Inalta Curte pentru solutionarea recursului Grupului de Investigatii Politice, unde s-a format dosarul cu nr. 3344/1/2017 in care urmeaza sa se acorde termen.

Urmeaza ca instanta Curtii de Apel Ploiesti sa comunice partilor Incheierea de respingere a cererii accesorii, pentru ca pe baza motivarii acestei solutii, Grupul de Investigatii Politice sa poata sa isi formuleze la Inalta Curte motivele de recurs in extenso, in cunostiinta de cauza. 

Comentarii

# nedumeritul date 12 December 2017 18:13 +26

Ne poate spune cineva unde a disparaut Luluta?de vreo cateva zile vad ca tace(dar il impinge imn fata pe Lazar) si nu mai aminteste poporului ca ei sunt DNA :eek:

# CUCUVEAUA CRONCĂNE A JALE date 12 December 2017 18:14 +11

Chiar e posibil ca superdecorata 1/4dokta Kovesi să primească numai vești proaste? E cazul să meargă la o ghicitoare or să se sfătuie cu țațele din Obor :P :P :P .

# DODI date 12 December 2017 18:46 +16

De regulă când o corabie (să spunem generic DNA) se scufundă, primii care dispar sunt șobolanii. O fi aflat și CONDRUȚA-KĂTUȘĂ acest lucru și s-a gândit să-l experimenteze. Nu de alta dar se anunță vremuri negre pentru ea și instituția pe care a coborât-o în troaca interlopilor, zonă...portocalie în care ea se simte cel mai bine.

# Florin date 12 December 2017 19:57 +19

Plastografa de doctorat distrugatoarea destinelor unor oameni NEVINOVATI.....La Puscarie ! Pentru fals si uz de fals si pentru abuz in serviciu ...DNA SA VINA SA O IA !#

# efaws date 12 December 2017 20:57 +2

Ce mai zice grasa-plagiatoare (dovedita , pt. ambele) ? Daca crapa Klemm se duce pe ...tzeava si concubinajul SRI+DNA? :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2022 – Judecatori noi la Inalta Curte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva