27 ianuarie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DISTRUGATORUL DE PARADITORI – Fostul deputat Vlad Cosma, reactie dupa trimiterea in judecata a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu: “Multumesc procurorilor onesti si curajosi de la SIIJ si Parchetul General, care au lucrat cu profesionalism pentru a scoate la iveala toate probele falsificate de cei 2 inculpati, desi exista o lupta continua pentru decredibilizarea sectiei de investigare a infractiunilor din justitie. Ce magistrat onest/curat ar avea ceva impotriva acestei sectii?”

Scris de: G.T.

16 iulie 2019 15:11
Vizualizari: 2034

Fostul deputat Vlad Cosma (foto centru), cel care a demascat grupul infractional de la DNA Ploiesti, a avut o prima reactie dupa trimiterea in judecata a procurorilor Lucian Onea (foto dreapta) si Mircea Negulescu (foto stanga) de catre Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ). Intr-un comunicat de presa dat publicitatii marti, 16 iulie 2019, Vlad Comsa considera ca finalizarea dosarului privindu-i pe procurorul Lucian Onea, zis “Lucica”, si pe fostul procuror Mircea Negulescu, zis “Zdreanta” sau “Portocala”, reprezinta o dovada ca justitia poate reveni la normal si un prim pas pentru repararea abuzurilor comise de paraditorii de la DNA Ploiesti.


Vlad Cosma le multumeste procurorilor onesti si curajosi de la SIIJ si PICCJ care au lucrat in dosarul Onea-Negulescu si se intreaba, corect credem noi, ce magistrat curat ar putea avea ceva impotriva Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. De asemenea, fostul deputat le multumeste si judecatorilor care au verificat cu atentie rechizitoriile si documentele fabricate de DNA Ploiesti, devoaland mizeriile comise de aceasta asa-zisa “Unitate de elita”, in pofida eforturilor lui Lucian Onea si Mircea Negulescu de a induce in eroare organele judiciare.

Prezentam comunicatul fostului deputat Vlad Cosma:

“Vreau sa multumesc, prin intermediul acestui comunicat de presa, tuturor celor care isi doresc o justitie curata ai celor care lupta pentru a dezvalui neregulile si metodele ilegale de lucru de la DNA Ploiesti.

Totodata, multumesc tuturor institutiilor media care au prezentat in mod obiectiv si profesional situatia familiei mele si abuzurile la care am fost supusi de câtiva procurori care cautau 'trofee' profesionale.

Ieri, Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justite a finalizat primul rechizitoriu privindu-i pe inculpatii Onea si Negulescu. Acest rechizitoriu confirma in mod oficial ca justitia poate reveni la normal, o normalitate care sa readuca increderea cetateanului in justitie.

Pe aceasta cale, doresc sa le multumesc procurorilor onesti si curajosi de la SIIJ si celor de la Parchetul General, care au lucrat cu profesionalism pentru a scoate la iveala toate probele falsificate de cei 2 inculpati, desi exista o lupta continua pentru decredibilizarea sectiei de investigare a infractiunilor din justitie.

Ce magistrat onest/curat ar avea ceva impotriva acestei sectii?

Asa cum eram noi sfatuiti cand ne plangeam de abuzurile procurorilor de la DNA Ploiesti, asa va sfatuiesc si eu: Aveti incredere in justitie si in magistratii onesti! Ei exista si vor lupta pentru o justitie care sa urmareasca aflarea adevarului.

Odata finalizata urmarirea penala, fiind depasite piedicile si presiunile care au fost utilizate pentru apararea celor 2 inculpati timp de un an si jumatate, consider ca a fost facut un pas important in repararea consecintelor abuzurilor de neimaginat ce au avut loc in judetul Prahova in perioada 2013 - 2018, cand zeci de oameni si sute de familii au fost victimele acestor tortionari care aveau 'fetisuri' si se considerau 'ucigasi de destine'.

De asemenea, trebuie sa le multumesc judecatorilor care au verificat cu atentie rechizitoriile si documentele trimise de 'Unitatea de elita' si care, in ciuda eforturilor inculpatilor Onea si Negulescu de a induce in eroare organele judiciare (acuzatie pentru care astazi cei doi sunt trimisi in judecata), nu s-au abatut de la profesionalism si au scos la lumina probele false fabricate de cei doi 'paraditori' in rechizitorii si au reparat, prin hotararile luate, nedreptatile savarsite de acestia.

S-a mai facut un pas inainte pentru a demonstra ca tot ceea ce am prezentat in cele 8 episoade reflecta adevarul si ca zeci de probe au fost falsificate prin multe metode (pe care tin sa le reamintesc: martori inventati cu mai multe identitati protejate, denuntatori fortati si amenintati, probe informatice contrafacute, teste poligraf masluite, prejudicii inventate, denunturi false si neasumate), in zeci de dosare penale.

In acest moment exista speranta pentru toate persoanele supuse abuzurilor unor procurori ca justitia are sanse sa redevina o garantie a respectarii drepturilor cetateanului.

O justitie abuziva nu ocoleste pe nimeni. Hodie mihi, cras tibi (Azi pentru mine, maine pentru tine)”.

Comentarii

# Alex date 16 iulie 2019 15:55 +5

Felicitări SIIJ!Dumnezeu nu doarme!Vlad Cosma și familia Cosma au fost victime ale unui sistem ticăloșit!Vivat onestitatea!

# Ioan Barbatei date 16 iulie 2019 16:28 +6

CE VICTORIE!!! BRAVO FAMILIEI COSMA PENTRU LUPTA CE-AU AVUT-O CU ACESTI DOBITOCI, CRIMINALI, ESCROCI...

# Anna date 16 iulie 2019 17:24 +5

Felicitari pentru curaj! Dreptatea invinge intotdeauna!

# Arsene Tudor date 16 iulie 2019 18:44 +5

Felicitari lui Vlad Cosma pentru curaj, felicitari SIIJ! Odata si odata trebuia sa se ajunga aici! Increderea in justitie a scazut odata cu abuzurile lui Zdreanta-Portocala si Lucica de la haules, dar trebuie sa credem ca exista si procurori demni si drepti care isi vor face meseria pentru demonstrarea falsurilor acestor paraziti ai societatii!

# Gabi date 16 iulie 2019 23:35 0

Cred în nevinovăția lui Vlad Cosma! România trebuie să scape de torționari!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Cum catalogati propunerile privind numirea Gabrielei Scutea ca Procuror General, a Giorgianei Hosu ca sefa DIICOT si a lui Crin Nicu Bologa in fruntea DNA?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2010 – Scutea poate fi fericita: are doi fani in PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva