3 October 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GERMENII DICTATURII – Judecatoarea Gabriela Baltag l-a pus la punct pe presedintele Iohannis, care a ordonat CSM sa se ralieze actiunilor pentru desfiintarea SIIJ: “Domnia Sa confunda CSM cu fidelii dorintelor lui. Jos mainile de pe Justitie, domnule presedinte”. Victor Alistar: “Este in neconcordanta cu miile si sutele de mii de oameni care sunt victimele unor erori, unor abuzuri care se intampla in Justitie”. Judecatoarea Afrasinie: “Pentru dansul, legile tarii sunt la capitolul 'si altele'”

Scris de: George TARATA | pdf | print

10 July 2019 14:49
Vizualizari: 9497

Jos palaria, Gabriela Baltag! Judecatoarea l-a pus la punct pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto), dupa iesirea stupefianta pe care acesta a avut-o, in care a dat ordine CSM sa se ralieze actiunilor pentru desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. O iesire in care, din punctul nostru de vedere, s-au putut vedea cat se poate de clar germenii dictaturii.


Klaus Iohannis a sustinut miercuri, 10 iulie 2019, o declaratie de presa in care s-a folosit de maculatura GRECO pentru a ataca din nou Guvernul PSD-ALDE. In acest context, Iohannis a cerut Executivului sa faca demersurile pentru punerea in aplicare a recomandarilor facute de GRECO, printre care si desfiintarea atat de temutei SIIJ. Presedintele Romaniei a avut insa acelasi mesaj imperativ si pentru CSM, ordonandu-i sa puna umarul la aceasta actiune indreptata impotriva sectiei speciale, actiune de care in relitate vor beneficia toti magistratii care au comis abuzuri in ultimii ani si care in prezent sunt sau vor fi anchetati de SIIJ:

“Avand in vedere toate acestea, solicit Guvernului sa initieze cu celeritate un proiect de lege care sa contina masurile necesare pentru reasezarea legislatiei in concordanta cu coordonatele statului de drept, in acord cu vointa populara si cu recomandarile organismelor europene. Acestui demers trebuie sa i se ralieze, in mod obligatoriu, si CSM-ul, cu asumarea rolului sau de garant al independentei justitiei”.

Ordinul trasat CSM de catre a produs revolta in randul anumitor membrii CSM si judecatori din tara. Evident ne referim la cei aflati in tabara sanatoasa a Justitiei care doreste curatarea sistemului de infioratoarele abuzuri si abuzatori din ultimii ani.

O replica de-a dreptul senazationala a venit pentru Klaus Iohannis, la cateva minute dupa halucinanta declaratie, din partea judecatoarei Gabriela Baltag din CSM. Prin intemediul unui mesaj adresat jurnalistei Oana Stancu Zamfir, in timpul emisiunii emisiunii “Obiectiv” de la Antena 3, Gabriela Baltag i-a recomandat presedintelui Romaniei sa nu confunde CSM cu oamenii sai fideli. Si nu doar atat, caci judecatoarea Baltag a mai avut un mesaj pentru acelasi Iohannis: “Jos mainile de pe Justitie, domnule presedinte”.

Iata replica judecatoarei Gabriela Baltag din CSM pentru presedintele Klaus Iohannis:

Este inacceptabila solicitarea presedintelui Romaniei! CSM nu raspunde sugestiilor formulate de oamenii politici! Domnia Sa confunda CSM cu fidelii dorintelor lui! Jos mainile de pe Justitie, domnule presedinte!”.

Sfidarea romanilor cu destinele distruse de abuzuri

Gabriela Baltag nu este insa singurul membru CSM care a reactionat dupa iesirea cu iz dictatorial a lui Klaus Iohannis. O replica pentru presedintele Romaniei a venit si din partea reprezentantului societatii civile Victor Alistar. Intr-o interventie telefonica la emisiunea “Esential” de la Antena 3, realizata de jurnalista Ana Maria Roman, Victor Alistar a precizat ca declaratiile lui Iohannis reprezinta o neconcordanta cu miile si sutele de mii de romani care sunt victime ale unor erori judiciare sau ale unor abuzuri:

CSM nu se poate ralia demersurilor pe care le solicita oamenii politici. Este un lucru evident daca ne uitam in Constitutie, daca ne uitam la regulile constitutionale. In al doilea rand, un asemenea demers este in neconcordanta cu miile si sutele de mii de oameni care sunt victimele unor erori, unor abuzuri care se intampla in Justitie”.

Iohannis nu da doi bani pe lege

Nu in ultimul rand, o reactie dupa ordinul trasat de Iohannis a venit si din partea judecatoarei Madalina Afrasinie, sefa Sectiei a VI-a Civile de la Tribunalul Bucuresti:

CSM ul nu face politica!

Faptul ca presedintele tarii solicita CSM-ului 'sa lupte' alaturi de politic, arata ca, pentru dansul, legile tarii sunt la capitolul 'si altele'.

Cand veti lasa judecatorii in pace si nu ii mai aruncati in lupte care exced atributiilor lor?

Poate vor incheia si un protocol, zic!

Sa fie toata lumea fericita!

Comentarii

# Cristi date 10 July 2019 15:16 +22

D-na Baltag trebuia sa ii spuna sa nu confunde o parte din CSM cu lingaii sau pupincuristii sai, mai ales ca unii nici nu se mai jeneaza sa ii pupe in public dosul generos, mai ales cei cu dosare penale care impiedica SIIJ si se dau de ceasul mortii sa nu ajunga din paraditori, paraditi. Inca o dovada ca lui Werner ii place sa fie sluga la straini si sa acopere infractiunile si infractorii din justitie, el insusi fiind un penal ordinar. Toars'u Johannis, jos labele murdare de penal de pe justitie, asa lesinata cum e ea.

# DODI date 10 July 2019 16:36 +9

Are impresia că a avut dreptate cu ”referendumul” (furat pentru el de SRI+STS) și în amintirea vremurilor în care justiția românească însemna doar coliva stanciu, tractoristul, slujirea și garcea îl fac să se comporte ca un vechil pe moșie. Atunci când justiția românească va merge până la capăt cu acuzarea fărădelegile comise de acest tembel, în nume propriu sau a organizației SS, atunci poate îi va truduce cineva ce înseamnă Jilava sau Rahova. Poate atunci va învăța și el românește. Că nemțește de la mer******el se pare că știe. Dar nu înțelege noțiunea de RAUS KLAUS.

# Gina date 10 July 2019 18:05 +12

Românii nu înțeleg că această dictatură de 30 de ani care îşi schimbă mereu forma şi îşi măreşte puterea ilegalităților...trebuie rasă din temelii cu tot cu staul paralel al SRI,SIE,SPP,STS,DIICOT,DNA,JUSTIȚIE şi în acelaşi timp şi_Statul Fals Politicianist şi mincinos şi Impotent...Degeaba Descoperim, Dezvăluim şi Aflăm TOATE ilegalitățile că pe mafioții tupeişti nu-i doare nici în k'ur :-x Românii sunt bolnavi de ignoranță şi au pretenția că va veni "ALTCINEVA" şi totul se va schimba în Prosperitate şi Dreptate...DAR NU SE VA SCHIMBA NIMIC,...BA MAI RĂU VA FI până când TOTUL VA COLAPSA şi apoi ne vor trebui încă 30 de ani să ajungem terorizați la "sapa de lemn" de unde am pornit <img src=ops:' /> inacțiunea este forma perfectă a prostiei! prin care sistemul lui Johann..parazitează poporul chinuit iar javrele trăiesc in lux.

# Răspunderea magistratului date 10 July 2019 15:29 +14

Cum am mai spus si săptămana asta ... Respect Gabriela Baltag!!Respect Victor Alistar !!!Tocmai cere care cereau cu atata tupeu " jos labele de justiție " incerca acum sa dea directive ..distinsule domn președinte , dar nu al romanilor .. Al cui sunteți Dvs.. Încercați sa va respectați fisa postului Dvs ..va deranjeaza cumva csm ul asa cum va deranjeaza Siij???deci sunt instituții ca funcționează !!!!

# Marcu date 10 July 2019 15:45 +9

Azi KWJohannis ( LUPU cu manta de MIEL) se viseaza stapan la stana oilor - adica JUSTITIE cu ajutorul acestui zis guru GRECO.

# Gilu date 10 July 2019 16:20 +8

Ia- n uite la constipatul asta ! Cui dai ordine , ma nefericitule? Crezi ca discuti cu Mandolica , sau cu Cartu - Partu ? Nu te- am auzit guitand nimic in cazul procuroarei gestapoviste de la corupta currrte de apel de la Craiova ... Sau asta nu te avantajeaza in campanie ...Ori nu- ti dau voie serviciile ...

# imun/teanu date 11 July 2019 09:43 +1

"Constipat". Inseamna unul care nu se poate c..a (editat!). In caz, total gresit. El se (conf. editat). Nu pe el. Ci pe noi toti, pe legi, pe Constitutie, pe orice este (inca!) neaos al nostru. Cine ni l-a pus pe clanta!

# pepemaru ines date 10 July 2019 16:43 +6

Minunat! Bravo lor!

# George date 10 July 2019 16:52 +4

Daca dl. Presedinte sta cocotat sus nu cunoaste suferintele celor care anii de zile isi cauta dreptatea in justitie pe care un om de rind fara relatii cu dovezi acte cinstite este invins de ESCROCII /

# Homoroceanu Adrian Camil date 10 July 2019 17:51 +4

Pt.a fi intimidata si a nu spune nimic din ceea ce stie despre cele petrecute cu ocazia numararii buletinelor de vot cu ocazia alegerilor prezidentiale din 2009pt a fi "reales"T.Basescu cu sprijinul softului unei firme agreate deSTS ,DNA Ploiesti i a facut dosar penal Anei Mariei Patru cu functie de conducereAEP.Iata de ce santajat de Basescu,Iohannis declara la intrebarile catorva jurnalisti:"Nu stiu si nu ma intereseaza!" PNL ul preluat de PDLa sesizat CCcu privire la modificarea art.76 alin3,4.Cam.Dep.pt.anchetarea alegerilor prezidentiale din 2009Basescu fiind reales doar datorita softului agreat de STS Mihuleac M. fiind atunci vicepresedinte AEP,acum fiind amenintat cu dosar penal daca misca in front inclusiv la audierea in comisia parlamentara legata de rezultatele din 26 mai ora17.41ziua10.7.19

# Judecatoarea Gabriela Baltag : presedinte ! O votez clar ! date 10 July 2019 18:59 +12

Ce i-a tras o smetie peste bot la 6-case ! :D

# La concurenta cu Carmen Dan , la presedintiale : date 10 July 2019 22:34 -2

"nu-mi dau demisia : nici imediat , nici imediat ! " raspunzandu-i lui Palton-Voda care-i cerea demisia : imediat, imediat ! 8)

# Gata date 10 July 2019 21:08 +3

Domnule Presedinte Subsemnatul,Om jumulit de javre,chem in judecata pe Dumnezeu,pentru ca prin hotarirea ce veti pronunta sa constatati ca piritul,ne-a nenorocit cu un rebutul al sau in timpul Creatie,uitat in Univers apoi in mod intentionat si total neinspirat la aruncat pe pamint fix in Romania.Cu aceasta ocazie,si din greseala,piritul rebut a ajuns Presedinte si vrea sa-l intruchipeze pe Hitler,lucru interzis in Romania. Pe cale de consecinta solicit,anularea mandatului de Presedinte si trimiterea inapoi in Univer a piritului.

# GRECO date 11 July 2019 07:18 -1

Decizie Istorica in Justitia ROMANA. DRAGNEA va fi eliberat din puscaria politica in schimbul ramanerii TONELOR de AUR romanesc la Londra .Au hotarat guvernatorul Mugur Isarescu , prezidentialul KWJohannis si STATUL PARALEL. Decizia se pune in aplicare cu data de ... NU va speriati draci #rezist si stat paralel A FOST O GLUMA.

# imun/teanu date 11 July 2019 09:55 +1

In poza asta nici nu il ploua in gura si nici invers. Doar, de la ambele, se abtine. In sine, pe obicei, "clocind". Manechin activat in clocitoarea mecanica a "serviciilor" (cate-or fi azi /Ceausescu avea unul). Pe obiceiuri deja, cloceste razbunari cat mai supreme oamenilor curajosi care-ndraznesc sa-i carteasca contrand. Acum trei sferturi de secol era simplu, dusi la cuptoarele Auschwitz.

# petrea date 11 July 2019 10:30 +1

"Celeristul' iohannis?Nu.SCELERATUL iohannis !

# Florins date 13 July 2019 07:44 0

Doamna Baltag, desi ati pus degtul pe rana, ati facut-o intr-in mod elegant! Poate locul si functia nu va permite mai mult. Am sa fyu mai direct cu atitudinea de dictator a acestui alogen: " Jos labele de pe Justitie, mai animalule”.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 2.10.2023 – Predoiu e capul rautatilor. Actiuni impotriva procurorilor lui Soros

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva