16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LULUTA SUB PROTECTORATUL LUI WERNER – Decizie contra naturii a presedintelui Romaniei. In pofida incalcarilor grave ale Constitutiei de catre Laura Codruta Kovesi, Iohannis a hotarat sa respinga cererea de revocare a sefei DNA: "Motivele de revocare prezentate de ministrul Justitiei nu au fost de natura sa ma convinga"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

16 April 2018 18:03
Vizualizari: 8798

Decizie previzibila din partea Presedintelui Romaniei. Klaus Werner Iohannis a anuntat luni, 16 aprilie 2018, ca respinge propunerea de revocare a procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi, formulata de ministrul Justitiei Tudorel Toader. Decizia a fost luata la o luna de la momentul la care avizul negativ al Sectiei pentru procurori din CSM a fost trimis la Cotroceni.


Iata anuntul presedintelui Klaus Iohannis:

„Buna seara!

La jumatatea lunii februarie, Ministrul Justitiei mi-a trimis o propunere, propunerea de revocare a procurorului sef DNA, impreuna cu Raportul privind activitatea manageriala a DNA. Aceasta propunere este doar un prim pas dintr-o procedura in cadrul careia ultimul cuvant il are, conform legii, Presedintele.

Dupa cum probabil va amintiti, dupa ceva timp, la mijlocul lunii martie mi-a fost inaintat si avizul CSM, avizul CSM insa a ajuns la cu totul alta concluzie decat asa zisul Raport al domnului Ministru.

Avizul CSM, dupa cum stim, a fost unul negativ. Prin rolul constitutional al CSM, de garant al independentei justitiei, acest aviz nu poate fi tratat ca simplu element facultativ, aditional. Chiar daca el avizul nu obliga, el in nici un caz nu poate fi ignorat.

Constat, deci, ca in analiza acelorasi actiuni sau inactiuni si in aplicarea acelorasi texte legale, doua autoritati ale statului, respectiv Ministerul Justitiei si CSM, ajung la concluzii diametral opuse.

Odata sesizat cu propunerea Ministrului si dupa ce am primit avizului CSM, am solicitat, evident, Departamentelor de specialitate din Administratia Prezidentiala o analiza si cateva propuneri.

Acum, analizand motivele pentru care Ministrul Justitiei solicita revocarea procurorului sef al DNA, am constatat ca autorul Raportului, raport care a insotit propunerea, considera ca acesta este, citez, „o luare de pozitie” fata de dezbaterile publice din ultimul an, ceea ce, clar, induce perceptia ca evaluarea Ministrului Justitiei poate fi subiectiva. Aceasta perceptie este intarita si de prezenta in cuprinsul Raportului a unor aspecte referitoare la cariera profesionala a Ministrului Justitiei.

De asemenea, unele dintre motivele care fundamenteaza propunerea de revocare utilizeaza date si informatii care fie nu sunt pertinente, fie exced perioada anuntata de Ministru ca fiind evaluata. Unele rapoarte ale Inspectiei Judiciare, hotarari ale CSM sau decizii ale Curtii Constitutionale au fost interpretate si valorificate de Ministrul Justitiei intr-un sens cel putin diferit fata de continutul lor.

Mai multe despre argumentele tehnice de specialitate care au stat la baza deciziei pe care am luat-o veti regasi in documentul care va va fi pus la dispozitie la finalul acestei declaratii, document care, sigur, va fi trimis Ministrului Justitiei.

Drept urmare, motivele de revocare prezentate de Ministrul Justitiei nu au fost de natura sa ma convinga. De altfel, in mare parte, ele nici nu corespund prevederilor legale aplicabile.

In concluzie, nu voi da curs propunerii MJ de revocare a doamnei Kövesi, procuror sef al DNA.

Va doresc o seara buna!”

Comentarii

# Goargăș date 16 April 2018 18:19 +36

Acest individ (presedinte) s-a exprimat jignitor și defăimător la adresa unui ministru: "așa zisul raport al Minstrului Justiției". Hal de educator! Nu mai vorbesc de faptul că invocă aiurea avizul CSM, omul este total pe dinafară.

# JOS! Johann' paravanul PROTECTOR statului anticonstituțional date 16 April 2018 18:22 +15

Oare ce putea să zică impostorul anticonstituțional? Păi...ce i se spune în casca SRI impuse conform intereselor externe, că doar el nu e preşedintele țării ci un paravan bine plantat de afară. Chiar recent Preşedintele Macron a zis că:are încredere în Johann'!!! Având în vedere dovada clară că Tocmai el este DUŞMANUL CONSTITUȚIEI şI o ține strâns în brațe pe călcătoarea Nr2 a constituției SUSPENDAREA URGENTĂĂĂ !!!

# geo date 16 April 2018 18:33 +3

Domnul ghinion este un simplu guvernator de COLONIE!. Decizia de nerevocare a fostei sportive a venit de la o ambasadă.

# Justitia se face ilegal in ro date 17 April 2018 11:16 +4

Chestia asta cu ajutorul de pe la ambasade nu cumva este tradare de tara?? Ceea ce este mai grav, totul este public,la vedere, stim ca ambasadele fac jocurile in Ro , dicteaza totul, iar noi romanii cu prostia si ignoranta ce ne este caracteristica stam si ne uitam si asteptam... adevarul ca o justitie atat de ilegala asa cum s-a facut si inca se face in aceasta tara, nu exista nicaieri pe planeta. Culmea culmilor nu se ia absolut nici o masura... in afara de pierderea timpului si vacante... din cauza protocoalelor care fireste sunt ilegale toate procesele sunt nule de drept respectiv toate dosarele din 2005 sunt nule. Ce masuri s-au luat? Zero.sa nu uitam: se irosesc 40000 ron lunar cu fiecare parlamentar. Pt ce?????

# Liviu date 16 April 2018 18:38 -15

Oricum o luam, decizia Presedintelui e decizia lui si acest drept nu i-l putem lua. Minustrul Justitiei a PROPUS, Presedintele a DECIS. Asta e. Restul e retorica de birt.

# Capac date 18 April 2018 18:06 +1

Asta e măreția democrației românești. Securitatea primește ordinul de la ambasade, mascota securistă decide, iar românii au opțiunea birtului.

# mihail date 18 April 2018 23:37 0

Legea e buna dar aplicata prost de un prost alti prosti iteleg si mai prost. Ca sa inteleaga cine vrea : - Presedintele nu ,,e pe persoana fizica", el nu poate decide decat in baza legii. ( Nu cum il taie capul)

# adrian date 16 April 2018 18:38 -9

Decizie suta la suta corecta...si asa mai are cateva luni femeia asta/Stiam ca asa va fi.Am si zis.Cat despre CCR....care e politic,ce sa spuna?Ca a procedat corect Iohannis.

# Lupul astenic date 16 April 2018 18:43 +6

Johannis, simpla marioneta a lui Soros, ales cu sprijinul serviciilor secrete din tari straine mai mult sau mai putin partenere, si-a intrerupt huzurul si vacantele exotice pentru a citi o hartie vizata de stapanii Romaniei. Un spectacol mizerabil, gretos, vomitiv. Laura Codruta Kovesi exercita in continuare o putere nelegitima in Romania sustinuta doar de strainatate, isi depaseste cu mult prerogativele, se intalneste cu ministri din alte tari, cu ambasadori, cu sefii serviciilor secrete, dispune de buget nelimitat (din banii romanilor, of course) este stat in stat. Johannis a mai pus stampila pe statutul de colonie al Romaniei.

# Mielușelul Lăzărică date 17 April 2018 11:11 +1

STATUL PARALEL nu există! Ne garantează momîia Lazăr, ajuns din Penal al cincilea om în stat prin măsluirea Mapei sale profesionale de romanticul duo Ko-C0.

# Klaus-Klaus date 16 April 2018 18:44 +15

8) cine se uita atent VEDE CLAR ca insul este cam "necajit cu intelectul"... Deci re lulutza: -ca a plagiat jegos - NU SE PUNE? -ca a transformat de ne a-ul in aparat de OPRESIUNE POLITICA la COMANDA EXTERNA & ambasade - NU SE PUNE? -ca face dosare peste noapte cu TINTA ECONOMIC-POLITICA- NU SE PUNE? -ca a instaurat "legea propriului cherem" - NU SE PUNE? -ca a MINTIT RRRUPATOR pe tema SUFRAGERIA - NU SE PUNE? -ca a sfidat de cel putin 7x (numar cu dichis, nu?) parlamentul - NU SE PUNE? -ca se INTALNESTE $I$TEMATIC & TAINO$$ CU AMBASADORI (are o litra de norma la Externe/SIE?) - NU SE PUNE?. -ca are cel putin 2 consiliere de la ambasada.. -cu a cui voie?- NU SE PUNE?. -ca are deja deschise 3 proceduri de ancheta DISCIPLINARA de la IJ- NUU SE PUNE? -ca minte ULTRA-RRUPATOR pe tema PROTOCOALELOR - NU SE PUNE? -ca pica peste ea MUNTELE DE RESPINGERI DE "DOSARE" - NU SE PUNE? -lista DESCHISA.. PS pe pariu ca primul pe care se va RAZBUNA CRANCEN konitza va fi ..."sunt un politruc"? :P

# petre date 16 April 2018 21:44 +1

Nu e necajit cu intelectul pentru ca ii lipseste

# Maria date 16 April 2018 18:47 +11

Va dati seama ce presedinte are tara asta? Unul care deserveste imediat pe oricine din UE si SUA indiferent de cate abuzuri, jafuri, prejudicii ori incalcari de Constitutie se produc. Va amintit ce raspuns a dat individul asta cand a fost intrebat ultima data de codul silvic? Ori despre slugarnicia cu care a iesit el primul sa ii felicite pe americani cand au atacat Siria? Ce se aude non-stop din gura aceasta puturoasa si securistoida? Mizerii impotriva celor ce-si permit sa ii deranjeze afacerile si manevrele lui securist-PPE-iste. Ce mai avem de la acest ticalos? Indiferenta pana la nesimtire crasa fata de abuzuri si protocoale securiste, protectie nelimitata oferita abuzatorilor si jefuitorilor. Si-apoi, nu trebuie sa mai mearga baiatul prin strainataturi si sa antameze contracte pentru achizitie de armament? Ori sa mai dezvoltam si alte afaceri gen Schweighofer de unde sa-si mai achizitioneze si el o casa pe undeva prin lume?

# SANCHI date 17 April 2018 11:16 0

Renunțarea la datoria istorică a Germaniei de 19 MILIARDE EUR e un gest de curtoazie al Romaniei or nemții i-au băgat o aluzie lui Ciolannis von Joiannis?

# Sorin date 16 April 2018 18:48 +6

Klaus ne ia drept prosti, ba il ia drept prost si pe Toader Tudorel care are dreptul, profesor universitar, fost judecator la CCR. Daca Klaus nu a fost convins de Toader, atunci e musai sa fie revocat din postul de PRESedinte al Romaniei, poate atunci va fi convins ca a fost revocat datorita ca este ORB la ce se intampla in justitie.

# Corina date 16 April 2018 18:50 +4

Las, fricos. Halal presedinte. Pres in fata ambasadelor. Probabil ca scheletii din dulap nu-i dau pace. S-o fi sfatuit cu carmencita????

# ANONYMOUS date 16 April 2018 18:50 +3

Pai cum sa dea aviz si el penalul ca la o adica este la cheremul LULUTEI cu dosarele pe care le are pentru casele cumparate ilegal si pierdute.Asa ca o apara fara nici un motiv intemeiat numai pe un simplu cuvant ca nu e de acord.Cu pozitia lui Iohanesburg nu a convins romanii cu pozitia lui de neschimbare a LULUTEI.Huooooo !Presedinte fara coloana vertebrala,se indoaie dupa cum bate vantul. :P :D :lol: :-)

# Corina date 16 April 2018 18:51 +1

Las, fricos. Halal presedinte. Pres in fata ambasadelor. Probabil ca scheletii din dulap nu-i dau pace. S-o fi sfatuit cu carmencita????

# Edelweiss - Integrator de conținut (de Bukowina) date 16 April 2018 18:51 +12

Așea, mă! Domnul Zeu, încuie-le mințile și întărâtă-i! Cearta Boiarilor - hlizeala mujicilor! :roll: p.s. s-a devoalat și scopul vizitei Huidumei - Mamă Heroină a cătușelor - la Capuchehaia Cocoșălului Galiq: ingă-ta ce slo_bod și pe lângă hatul arăturii grăiește Macroul gerontofil: http://www.mediafax.ro/externe/emmanuel-macron-saluta-munca-lui-klaus-iohannis-privind-democratia-nu-isi-lasa-tara-din-mana-17131744 (am impresia că o să construiască tronsonul de autostradă Brașov -Comarnic la preț de adamante, sapphire și rubine - 8,6 miliarde de euro. Asta după ce anul ista s-o mai irosit vreo 4,7 miliarde de euro ca să cumpere TRĂDĂTORII niște prăștii americănești, ruginite și putrezite, de le zice pompos „rachete interceptoare Patriot”. :sigh: Asta în condițiile în care ALOCAȚIA UNUI COPIL ROMÂN ESTE DE 84 DE LEI - nici 20 de euro! AKUMA E KLAR CINE, CE, CUM ȘI DE CE? Hai să trăiești, Rromânikă, lua-te-ar draaqu sau Putin, sparge-te-ar în fărâmițe și duce-te-ar în afundul Sybiriei!)

# Edelweiss - Obersturmführer (r) de Bukowina date 16 April 2018 22:26 +10

Abia aștept ca ÎN CAZ DE CONFLAGRAȚIE să mă înrolez în forțele militare agresoare, ostile Rromânicii - Raia Americănească cu statut de Țară a lui Papură Vodă. NU ȘANDRAMAUA ASTA ÎMPUȚITĂ este ceea ce a visat generația mea, acum 28 de ani, când și-a pus la bătaie libertatea și viața în scopul cuceririi unor valori fundamentale. :-? LUA-TE-AR DRAAQU RROMÂNICĂ, SATRAPIE AMERICĂNEASCĂ, COLONIE PENITENCIARĂ ȘI EXPERIMENTALĂ, STÂNĂ FĂRĂ CÂINI PRIN CARE FIECARE-ȘI FACE CUM VREA MENDRELE, BUDĂ EUROPEANĂ ȘI MONDIALĂ ÎN CARE TOATĂ LUMEA URINEAZĂ ȘI SE KAKĂ ÎN CAPUL ROMÂNILOR! :sad: 'coz... „A patriot must always be ready to defend his country against his government.”

# „Io* vreu” - by P. Stratan date 16 April 2018 23:19 +3

„Cântă Klemmu’ în pădure – noi zvârlim dolari / Lu' Luluța'i cată mure Werner prin tufari / Mona (M.) umblă cu pacalu’ vrea să-l vadă plin / Eu mă duc să cat muscalul și-o să văd cum vin…” :roll:

# Klaus_Klaus date 16 April 2018 19:28 +5

8) Deschid ACUM un pariu.. pe un pet de 0,5 L de apa plata..(e criza, etc) .. cu mai multe capete: A. koana lulutza va capata decoratii/panglici/insigne/medalii/zdranganele de la cel putin 1 ambasada "mare"; B."SUNT UN POLITRUC" va pleca urgent pe undeva unde sa se refurbisheze fizic (moral si spiritual nu are rost.. :zzz .!) dupa care se va da iar in ski-uri ! 8) C. Abia ACUM incepe balciul TRADARII in PeSeDe... :D

# cubbu date 16 April 2018 19:30 +1

cu gugumaniile astea se pierde si ultima bruma de suveranitate. normal ar fi sa nu mai iasa nimeni la vot pentru legitimarea unor nerozi.va veni si o astfel de zi.

# Gilu date 16 April 2018 20:15 +7

Toate acestea sunt dictate din afara tarii . Noi , cei batrani ne mai amintim de ukazurile sovietice din anii ‘ 50 si de promptitudinea cu care erau executate ! Uniunea Sovietica Europeana se dovedeste mult mai brutala decat cea ruseasca , in privinta ingerintei in problemele interne ale Romaniei , promovandu_ si agentii pe fata , pentru a apara interesele puterilor care conduc asa zisa uniune ...Rusii erau tot asa ticalosi , insa mai discreti .

# MN date 16 April 2018 20:20 +3

Iohanis,rinjetul tau este unic, asa rinjet (in mintea ta probabil ,zimbet) am mai vazut numai in filme , nicidecum la un presedinte de stat. Un rinjet de satisfactie fata de incalcalcarea legilor , de dispret fata de cei care te-au ales, de lipsa elementara de respect, de rautate, .... Toate aceste incalcari ale bunului simt au niste limite , pe care tu le-ai depasit cu mult. Am avut parte de presedinti criminali, de presedinti depasiti de realitati, de presedinti ticalosi, si constat ca mergem din rau in mai rau. Lumea se schimba Johanis , dar tu ramii in continuare orb .

# Anton ( de pe cifarom !!) date 16 April 2018 21:35 0

imi amintesc de un apelativ ......"mula" cam asta i se potriveste johAnusului ,o fi fost in cincediu si habar nu are. Oricum e dator vandut celor ce l-au pus guvernator ,chiar avea cetatenie romana la alegeri ?!?

# Adriano-Ottaviano date 16 April 2018 21:41 +4

Umberto Eco: Pe nemti i-am cunoscut si am si lucrat pentru ei: cel mai scazut nivel de omenie ce se poate inchipui. Un neamt produce in medie dublul fecalelor unui francez. Hiperactivitate a functiei intestinale in dauna celei cerebrale, fapt ce demonstreaza inferioritatea lor fiziologica. Pe timpul navalirilor barbare, hoardele germanice presarau pe tot parcursul gramezi incredibile de materii fecale. Pe de alta parte, chiar si in secolele trecute, un calator francez pricepea numaidecit daca trecuse sau nu frontiera alsaciana dupa marimea anormala a excrementelor lasate de-a lungul drumurilor. Si de-ar fi numai asta: e tipica pentru neamt bromhidroza, adica mirosul dezgustator al sudorii, si e lucru dovedit ca urina unui neamt contine douazeci la suta azot, pe cind cea a altor rase doar cincisprezece. Neamtul traieste intr-o stare de perpetuu deranj intestinal datorat excesului de bere si de cirnati din aia de******cu care se ghiftuieste. (va urma)

# Lucan date 17 April 2018 10:07 0

Cimitirul din Praga

# Adriano-Ottaviano date 16 April 2018 21:45 +3

(continuare) Neamtul traieste intr-o stare de perpetuu deranj intestinal datorat excesului de bere si de cirnati din aia de******cu care se ghiftuieste. I-am vazut intr-o seara, in timpul singurei mele calatorii la Munchen, in acel soi de catedrale dezafectate, pline de fum ca un port englezesc, putind a untura si slanina, pina si doi cite doi, el si ea, cu miinile inclestate in jurul stacanelor de bere care ar astimpara ele singure cite o turma de pahiderme, nas in nas intr-un dialog amoros animalic, ca doi ciini ce-si adulmeca mirosul, cu izbucnirile lor in ris, rasunatoare si lipsite de gratie, cu ilaritatea lor guturala si tulbure, stralucind de o grasime perena care le unge fetele si membrele ca uleiul de pe pielea unor atleti de circ antic.Au mereu gurile pline cu Geist al lor, ce vrea sa-nsemne spirit, dar e spiritul de berica, ce-i prosteste inca de tineri, si asta explica de ce dincolo de Rin nu s-a produs nimic interesant in arta, afara de citeva tablouri cu mutre (va continu

# Adriano-Ottaviano date 16 April 2018 21:48 +1

... respingatoare si poeme ce te plictisesc de moarte. Ca sa nu mai vorbesc de muzica lor: nu zic de Wagner ala, neindeminatic si funebru, care astazi ii infurie si pe francezi, dar, din putinul pe care l-am auzit, compozitiile lui Bach al lor sint total lipsite de armonie, reci ca o noapte de iarna, iar simfoniile lui Beethoven sint o orgie de grosolanii. Abuzul de bere ii face neinstare sa aiba cea mai mica idee despre vulgaritatea lor, dar superlativul acestei vulgaritati este ca nu se rusineaza ca sint germani. Au luat in serios un calugar mincau desfrinat ca Luther (poti lua in casatorie o calugarita?) doar pentru ca si-a batut joc de Biblie traducind-o in limba lor. Cine a zis ca au abuzat de cele doua mari narcotice europene, alcoolul si crestinismul? Se considera profunzi pentru ca limba lor e vaga, nu are claritatea celei franceze si nu spune niciodata exact ce ar trebui, asa incit nici un neamt nu stie vreodata ce voia sa spuna – si confunda nesiguranta asta cu profunzimea.

# Adriano-Ottaviano date 16 April 2018 21:53 +3

Cu nemtii e ca si cu femeile, n-o scoti niciodata la capat. Din nefericire, limba asta neexpresiva, cu verbele pe care, cind citesti, trebuie sa le cauti infrigurat din ochi, pentru ca nu stau niciodata acolo unde ar trebui sa fie, bunicul m-a obligat s-o invat de mic copil – nici nu-i de mirare, cam austriac cum era el. Si asa ca limba asta am urit-o, cam tot pe-atit cit iezuitul care venea sa mi-o predea cu lovituri de nuia peste degete. (Umberto Eco- Cimitirul din Praga) Descriere perfecta a dobitocului neamt.

# Edelweiss - Zicălaș de Bukowina date 16 April 2018 22:36 +8

Asta cu „Motivele de revocare [...] nu au fost de natura sa ma convinga", prin oligofrenia infantilă a exprimării, îmi induce în memorie un catren din „Maxime și proverbe” culegere în traducerea lui George Coșbuc: „Ușor conduci pe un netot / Dar mai ușor pe cel cuminte. / Pe-un semidoct, nici tu, Părinte, / Nici zeii cerului nu pot!”. :eek: CINE-L POATE CONVINGE DE CEVA ANUME PE PLĂVANUL SEMIDOCT DE LA HERMANNSTADT? NICI ZEII CERULUI NU POT!

# livia date 17 April 2018 06:22 +3

El insusi este un presedinte contra naturii precum......Exista prin Tanzania un animal care se numeste lenesul. Acest animal, simpatic de altfel, le face pe toate cu foarte multa incetineala. Asa face si werner; ce o fi gasit sistemul la el de l-o fi pus in aceasta pozitie? Va ramane in istorie, daca ne vom mai aminti de el, ca presedintele care nu a facut nimic; doar a schiat, a fost in Tenerife, si a scos trei cuvinte, si alea proaste.

# tocilaru date 17 April 2018 11:32 +3

NU ne-am prins noi! Joiannis fu în Tenerife să-și caute strămoșii arieni! VIVI TENERIFE a publicat prin februarie un articol pe tema megalomaniei hitleriștilor de a se crede urmașii celor 9 regi ai insulei.

# Lucian Dumitriu date 17 April 2018 09:10 0

Cred ca al doilea prenume ar fi potrivit: WALKER

# Lucan date 17 April 2018 09:13 +3

Cate bube in cap are Klaus de ii tremura nadragii pe el cand vine vorba de DNA si Parchetul General. Sa-ti distruga cariera politica pentru niste tradatori de tara? Pe de alata parte nu este un om politic, ci un om de paie , un opornunist de cea mai joasa speta, un parvenit, un arivist de ocazie. Imi aduce aminte de Ciocoii vechi si noii a lui Nicolae Filimon

# COLANIS date 17 April 2018 10:02 +1

E colanis la mâna baschetbalistei și a preferat să ”””rezOlve CCR”””. CÂTE ORDINE NELENALE A EXeCUTAT BASCHETBALISTA, DATE DE LA ciolanis. !!!!!!!

# superficialitate, nu a abordat tdeloc adevaratele motive date 18 April 2018 00:26 0

doar nu credeti ca presedintele a fost dezinformat de SRI si ca nu stia nimic de protocoale care au transfomat statul de drept intr-un vertical stat in pozitie de drepti ! se pare ca nostalgia centralizarii puterii este boala  tuturor dictaturilor... dar nu se vede pana sus pe deal cum raportau procurorii la SRI... dupa meditatii deosebit de rentabile se parea ca ghinionul a trecut insa... emotiile se tin lant: va urma Curtea Constitutionala.

# mariana date 18 April 2018 12:57 0

Sunt uimita de faptul ca romanii nu observa ori nu-i intereseaza modul in care , spunand ca el nu vede nici un motiv pentru a o revoca pe Kiovesi, Iohanis le spune in fata ca sunt prosti, ori mai bine, dobitoci. Este doar EL, cel care vede bine lucrurile, doar El are dreptul de a o judeca pe Nefertiti, doar El are ochi de vazut... Va dati seama cat de PARALEL , cu poporul romqan este acest om ??? Chiar daca n-o declara public, el afiseaza prin gesturi, superioritatea rasei sale si dispretul suveran fata de romani. Cat despre felul in care, EL-Profesor de fizica , chiar daca, sfatuit de niste consilieri bine platiti, isi permite sa-l ia "in balon" pe Tudorel Toader, in fata unei tari intregi, ce sa mai zicem ... Este un nesimtit ordinar y un ignorant care a mentinut in aceeasi forma tot ce i-a lasat Basescu si, ar vrea sa-l perpetueze , pentru ca e avid de putere. Parlamentarilor, treziti-va si lauti-i prin lege toate atributiile abuzive mostenite de la Basescu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva