18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

EXAMEN DE ADMITERE IN INM SI MAGISTRATURA – Cei 417 candidati care au trecut cu brio de proba eliminatorie de verificare a cunostintelor juridice la concursurile de admitere in INM si in magistratura sustin duminica testul grila pentru verificarea rationamentului logic. La prima proba au picat mai mult de 90% din cei aproximativ 5.000 de candidati inscrisi (Listele)

Scris de: Alex PUIU | pdf | print

12 September 2014 12:30
Vizualizari: 11503

Cele doua examene de admitere in Institutul National al Magistraturii (INM) si in magistratura continua cu testul grila pentru verificarea rationamentului logic. La aceasta a doua proba a primei etape a concursului – care se va desfasura duminica, 14 septembrie 2014, ora 10:00, la Universitatea Romano-Americana – participa candidatii care au obtinut minimum 70 de puncte la proba eliminatorie de verificare a cunostintelor juridice.


In aceasta situatie se afla 352 de candidati la concursul de admitere in INM, dintr-un total de 3.896 de candidati care au sustinut proba eliminatorie, si 65 de candidati la concursul de admitere in magistratura, dintr-un total de 929 de candidati.

Dupa testul grila de verificare a rationamentului logic va incepe cea de-a doua etapa a concursului, constand intr-un interviu, desfasurat in perioada 26 septembrie 2014 – 5 octombrie 2014. Candidatii vor trebui sa elaboreze o analiza, pe care sa o sustina oral. In cadrul acestei etape, candidatii vor avea de efectuat si o analiza orala a unei spete cu elemente de etica specifice profesiei. Vor fi declarati admisi cei care au obtinut cel putin nota 7.

Cate locuri sunt disponibile

Concursul de admitere in Institutul National al Magistraturii este organizat intre 1 iulie 2014 si 7 octombrie 2014, pentru ocuparea a 160 de locuri de auditori de justitie - 80 de locuri alocate pentru ocuparea functiei de judecator, 80 de locuri alocate pentru ocuparea functiei de procuror.

La concursul de admitere in magistratura, ce se desfasoara in perioada 1 iulie 2014 – 16 octombrie 2014, sunt disponibile 20 de posturi de judecator si 10 posturi de procuror.

* Cititi aici lista cu rezultatele obtinute la proba de verificare a cunostintelor juridice de candidatii la concursul de admitere in INM

* Cititi aici lista cu rezultatele obtinute la proba de verificare a cunostintelor juridice de candidatii la concursul de admitere in magistratura

Comentarii

# ioan duscas date 12 September 2014 13:10 +1

AMU IE MOMENTU' CU SEXU ORAL S-AU ATRECUT DEJA ??? KASA SHITE JUSTITZIABILATORII ASHTEPTATORI !!

# Indignat date 12 September 2014 16:03 +1

Ce ne-o tot bagati pe gat pe procuroarea asta care nu mai avea  maini sa ia  si  guri sa ceara ,"ajutor " pentru bietii  copilasi bolnavi ? Sunt atatea femei in tara asta cu reale probleme si nedreptati ! Ati gasit-o pe patachina asta sa va folositi de ea.    

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva