22 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FIRMA DE AVOCATURA A ANULUI – Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat cel mai prestigios premiu european de excelenta, “Firma de Avocatura a Anului”, oferit de editorii ghidului britanic dedicat pietei de avocatura, Chambers Europe. Trofeul a fost acordat pentru performantele inregistrate in ultimele 12 luni, proiectele semnificative gestionate, evolutia strategica impresionanta si excelenta in relatia cu clientii

Scris de: L.J. | pdf | print

27 April 2020 17:32
Vizualizari: 3663

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata “Firma de Avocatura a Anului” in cadrul Chambers Europe Awards 2020. Practic, Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat cel mai prestigios premiu european de excelenta – „Firma de Avocatura a Anului” – oferit de editorii ghidului britanic dedicat pietei de avocatura – Chambers Europe.


 

Publicatia internationala Chambers Europe, versiunea europeana a prestigiosului ghid international al firmelor de avocatura, a desemnat Tuca Zbarcea & Asociatii drept “Firma de Avocatura a Anului” din Romania, in cadrul galei premiilor de excelenta “Chambers Europe Awards for Excellence”, organizata vineri, 24 aprilie.

Anuntata initial sa aiba loc la Madrid in Spania, ceremonia de premiere s-a transformat intr-un eveniment online, pe fondul restrictiilor si ingrijorarilor provocate de raspandirea pandemiei COVID-19.

Din Romania, cinci societati de avocati independente si internationale au intrat in competitia pentru premiul “Firma de Avocatura a Anului”. Potrivit editorilor ghidului international Chambers Europe, trofeul a revenit Tuca Zbarcea & Asociatii pentru performantele inregistrate in ultimele 12 luni, proiectele semnificative gestionate, evolutia strategica impresionanta si excelenta in relatia cu clientii.

“Firma de Avocatura a Anului” reprezinta cea mai inalta recunoastere europeana atribuita unei case de avocatura de catre editorul britanic Chambers & Partners iar anul acesta premiul a fost decernat in 24 de jurisdictii, si anume Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria, Ucraina.

Premiul “Firma de Avocatura a Anului” confirma recunoasteri similare anterioare ale Tuca Zbarcea & Asociatii, printre care distinctia “Law Firm of the Year” conferita recent de un juriu independent, in cadrul Business Review Awards Gala 2020.

Lista nominalizatilor și a premiantilor din cadrul „Chambers Europe Awards for Excellence” este disponibila aici - https://chambers.com/events/chambers-europe-awards-2020

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.04.2024 – Acuzatiile impotriva judecatoarei din cazul Pascu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva