6 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GHICA SI-A VAZUT VISUL CU OCHII – Fosta sefa a CSM Alina Ghica a promovat la Inalta Curte. Judecatoarea Alina Ghica de la Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa activeze la Sectia de contencios administrativ si fiscal a instantei supreme. La aceeasi sectie au mai promovat judecatorii Maria Andries de la CA Suceava, Beatrice Maris de la CA Constanta, Adina Ponea de la CA Craiova si Doina Visan de la CA Bucuresti (Tabelul)

Scris de: G.T. | pdf | print

20 April 2021 16:36
Vizualizari: 9933

Fosta presedinta a Consiliului Superior al Magistraturii, judecatoarea Alina Ghica (foto) de la Curtea de Apel Bucuresti, pleaca la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Alina Ghica a reusit sa promoveze la instanta suprema, urmand sa activeze la Sectia de contencios administrativ si fiscal.


 

CSM a publicat marti, 20 aprilie 2021, rezultatele candidatilor pentru Sectia de contencios a ICCJ la proba interviului. Alina Ghica a obtinut 36,66 puncte, fiind ultima dintre cei declarati admisi.

De asemenea, declarati admisi la proba interviului au fost si urmatorii judecatori:

-Adina Ponea de la Curtea de Apel Craiova (49,77 puncte);

-Doina Visan de la Curtea de Apel Bucuresti (43,75 puncte)

-Beatrice Maris de la Curtea de Apel Constanta (40,30 puncte);

-Maria Andries de la Curtea de Apel Suceava (39,40 puncte);

Punctajul minim ce trebuia obtinut la interviu pentru a fi declarat admis era de 35 de puncte. Cei care au luat sub 35 de puncte la interviu au picat automat, indiferent de cat au obtinut la prima proba, cea a evaluarii lucrarilor.

Practic, toti cei cinci candidati care au luat proba interviului vor ajunge la ICCJ, in conditiile in care sunt sapte locuri disponibile, doua posturi urmand sa ramana neocupate.

 

Iata rezultatele obtinute la proba interviului de judecatorii care au candidat la Sectia de contencios administrativ si fiscal a Inaltei Curti de Casatie si Justitie:

 


Comentarii

# maxtor date 20 April 2021 19:49 -16

discriminare...secsuala?!

# kent date 21 April 2021 08:54 -16

Frumoasă masina!!!O fi acel Audi A6 pe care atunci când era preşedinte al CSM il cumpărase pentru eă ,dar pe persoană juridică CSM(Sau SPP)???

# Iorga's date 26 April 2021 09:26 +3

Numai femei. De ce ? Pentru ca sunt marionetele perfecte ale papusarilor. Un barbat nu se lasa atat de usor manipulat. De cand au venit numai femei peste tot in functiile de conducere, ca asa cere legea (nu ca ar avea vreun merit)numai decizii cotroversate si la comanda sunt....din pacate.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva