2 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GROAZNICA MARTURISIRE CARE I-A ADUS MOARTEA – Intr-o declaratie atestata de avocat, judecatorul Stan Mustata a dezvaluit cum a fost arestat de un posibil ofiter SRI sub acoperire: “Arestarea mea s-a efectuat in 29.04.2014... Pe data de 29.04.2014 era planificat pentru luarea masurilor de arest preventiv, judecatorul Mihai Oprescu – agent acoperit SRI (de notorietate)... Trebuia sa urmeze al doilea pas, desemnarea unui complet, care sa le execute ordinele” (Declaratia)

Scris de: George TARATA | pdf | print

10 August 2018 16:50
Vizualizari: 13629

Cu aproape patru luni inainte sa fie ucis de Sistemul ticalosit care l-a tinut in penitenciar in pofida bolilor grave de care suferea, judecatorul Stan Mustata (foto), de la Curtea de Apel Bucuresti a facut dezvaluiri explozive despre modul in care a fost executat ca sa fie scos din dosarul “Telepatia” pentru simplul motiv ca intentiona sa judece cauza in mod corect, nu asa cum isi dorea Statul Paralel. Si nu le-a facut oriunde, ci intr-o declaratie atestata de un avocat, data in 20 aprilie 2018, prezentata vineri, 10 august 2018, de jurnalista Sabina Iosub de la Antena 3 si publicata pe blogul lui Dan Voiculescu.


Dezvaluirile lui Stan Mustata facute in aceasta declaratie sunt fulminante. Judecatorul dezvaluie numele unui magistrat posibil ofiter al SRI sub acoperire. Acelasi Stan Mustata relateaza cum un alt judecator de la Curtea de Apel Bucuresti a fost nevoit sa se pensioneze in urma presiunilor exercitate asupra sa. Nu in ultimul rand, Mustata explica pas cu pas cum dosarul a fost pus pe culoar, astfel incat Sistemul sa obtina condamnarea lui Dan Voiculescu. Toate aceste lucruri, dar si posibilitatea ca marturia lui Mustata sa fi fost "interceptata" prin mijloace specifice de oameni ai Sistemului, ne fac sa ne intrebam:

Oare nu cumva tocmai aceste dezvaluiri pe care le-a facut i-au adus moartea?  

Astfel, Stan Mustata face grave acuzatii la adresa unui fost coleg de-al sau. Este vorba despre judecatorul Mihai Oprescu de la Curtea de Apel Bucuresti, cel care l-a arestat in 29 aprilie 2014, la propunerea DNA. Despre judecatorul Mihai Oprescu, Stan Mustata afirma ca ar fi agent acoperit al SRI, lucru de notorietate.

Stan Mustata explica faptul ca arestarea sa a fost doar prima actiune pentru destructurarea completului de judecata din dosarul “Telepatia”. A urmat apoi scoaterea colegului sau de complet, judecatorul Florica Duta, despre care Stan Mustata arata ca s-a pensionat la 60 de ani, in urma presiunilor facute asupra sa, desi isi manifestase dorinta de a activa in magistratura pana la 65 de ani.

Dupa destructurarea completului care trebuia sa judece dosarul “Telepatia” a urmat al doilea pas, arata Stan Mustata, si anume aducerea unui nou complet care sa desavarseasca executia lotului Voiculescu. Mai exact, completul format din judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihai Mihalcea, promovati la Curtea de Apel Bucuresti de la Tribunalul Bucuresti, complet despre care Stan Mustata acuza ca nu a fost legal constituit.

Iata fragmente din declaratia data la notar de judecatorul Stan Mustata cu patru luni inainte de a muri, aceasta putand fi citita integral la finalul articolului:

Arestarea mea s-a efectuat in dimineata zilei de 29.04.2014, in care trebuia sa intru in sedinta de judecata pentru dos. I.C.A.

Alegerea acestei zile nu a fost intamplatoare:

-mesajul era dur si clar pentru toti judecatorii...cine nu se lasa controlat, asa va pati!!!

-pe data de 29.04.2014, era planificat pentru luarea masurilor de arest preventiv, judecatorul Mihai Oprescu – agent acoperit SRI (de notorietate);

-nu trebuia sa fiu lasat sa mai dispun vreo masura legala in dos. ICA! 'Ii incurcam'.

Prin arestarea mea s-au creat presiuni inimaginabile asupra colegului meu de complet - judecatorul Duta Florica. Nu am probe directe in acest sens! Dar, judecatorul Duta Florica implinise 60 ani, la 28.I.2014 si intr-o discutie cu mine, si-a manifestat dorinta de a ramane in justitie pana la 65 ani!

Nu poate exista alta explicatie a pensionarii sale, la doar 60 ani, decat presiunile exercitate asupra sa.

De altfel, eu am inteles, fiind in arest preventiv gestul sau de a se pensiona intempestiv, la 60 ani, ca fiind un protest pasiv, in sensul ca...nici el nu se lasa controlat de 'basistoizi'.

Primul pas fusese facut...inlaturarea completului (Mustata-Duta) care nu se lasa controlat.

Mustata fusese arestat la 29.04.2014;

Duta si-a anuntat pensionarea dupa circa o luna...de presiuni.

Trebuia sa urmeze al doilea pas!...desemnarea unui complet de judecata, care sa le execute ordinele.

Nu s-au mai 'complicat' sa respecte Regulamentul de ordine interioara al instantelor. (ROIIJ-HCSM 387/2005)

Au promovat doi judecatori si le-au fost date cele mai grele dosare ale completului desfiintat.

Atentie: Trebuie verificata aceasta informatie!

Eu am aflat de la diverse persoane ca nu toate dosarele completului Mustata-Duta le-au fost repartizate celor doi promovati! Acestora le-au fost date doar cele 'grele'.

Cele usoare au fost solutionate de alte complete! Dar trebuie verificata aceasta informatie.

(…)

Deci, s-a incalcat legea! Cauza a fost data nelegal si abuziv 'noului complet promovat'!

S-a intamplat in iulie 2014!

Totusi, au sesizat nelegalitatea si au incercat 'acoperirea' ilegalitatii!!

Cum au procedat?

La data de 07 oct. 2014, prin Hot. CSM 1049/2014, a fost introdus alin. 12 al art. 99, potrivit caruia 'prin hot. a colegiului de conducere se poate stabili prelucrarea cauzelor de un alt complet in cazul...'

Atentie: la data preluarii dos. ICA de noul complet 'promovat' nu exista aceasta procedura!!!

Concluzie: Preluarea dos. ICA, de noul complet, in iulie 2014, este nelegala deoarece completul nu era legal constituit.

In octombire 2014 s-a instituit un al treilea sistem de repartizare, alaturi de cele 2 (aleatoriu si ciclic!).

Pentru ascunderea ilegalitatilor au adaugat, pe ascuns, la alin. 5/3 al art 99 exceptia prev de alin 12”.


Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 10 August 2018 18:26 +17

mermelica nendertaliana,cu crime bine facute ,pas cu pas, si cu foarte mult ghinion pentru cei ce ajung la mina mermelelei(numita justitie) cu jachewta rosie.ghinionul vostru romanilor!!!!!!ca inca v/au mai rammas copiii acasa si case.dupa cum bine a spus chiriac razboiul romano roman o sa fie in continuare un nou COLECTIV.DUPA CUM SE VEDE PREA BINE AZI,CU MITINGUL,,DIASPOREI SE CAUTA UN nou colectiv

# DODI date 10 August 2018 20:22 +2

Staliniștii erau mici copii pe lângă statul mafiot creat de bășe pentru interesele și orgoliile sale personale. Acesta, în micimea caracterului său infect, s-a înconjurat de lichele care îi executau ordinele fără cârtire. Exemple sunt nenumărate (PDL, PMP, macovei și alte adunări de bețivi fruntași) care, în obediența lor bolnavă, îi depășeau de multe ori visele bețivului de a-și vedea adversarii politici reduși la zero sau trimiși la răcoare. Din păcate ciolanis și actualul PNL au extrapolat facerile bătrânului bețiv și acum culegem roadele nepăsării, indolenței și toleranței noastre.

# unul din lumea cea mare date 10 August 2018 18:50 +8

toate mermelelile din seara aceasta cu diversiunile,,diasporei,, sint COMANDATE DIRECT DE LA COTROCENI SI FAC PARTE DIN REGIA ,, VREAU GUVERNUL MEU,PAS CU PAS SI BINE FACUT,,......asa se intimpla cind o tara este condusa in ultimi 14 ani de 2 penali

# unul din lumea cea mare date 11 August 2018 00:03 +4

off topic//dovada de mermeleala suprema organizata de serviciile secrete germane!!!!!! toata lumea/i mirata in ciuda evidentelor ,ca in filmele cu porosti!!!!!!!! acum ma uit la asazisele ,,proteste ale diasporei,, organizate de serviciile secrete germane cu mina si ADEPTII LUI JOIANUS DE LA POARTA NOUA A COTROCENIULUI..si ca cineva sa nu ma acuze de prosteala o sa va dau urmatoarele HINTURI.1) rares boul de la reralitatea cotroceniului zbiara cit il tin plami9nii,,CA ESTE TIMPUL CA PRESEDINTELE JOIANIS SA INTERVINA PUBLIC,, si nici nu dureaza citeva minute si apare COMUNICATUL MINUNATULUI JOIANIS PE FACEBOOK(antena 3 te rog fa/mi o placere si calculeaza minutele) hintul nr 2.de 4 zile imi apare un asa zis diasporez care/mi spune ca este ,,dreptul lui sa ii zmulga pistolul unui jandarm sau politist si sa/i traga in cap ,ca/i in legitima aparare.surpriza ,3 PISTOALE AU FOST ZMULSE DE LA POLITISTI SAU JANDARMI. bai nboul de la poarta noua ,mai lasa/ma in pace ca/s satul de mermeleli de

# TITULESCU date 11 August 2018 01:19 +2

Ceilalti care au ramas judecatori in sistem cum sunt ? Corecti sau executanti ? Presa e mult mai vinovata decat justitia !!!!!!!!! Ce a facut sa nu se ajunga aici la moartea unui om ????? Cum au mediatizat cazul ???? Aveau puterea de a,, toca ''efectiv acest caz zi si noapte ... a facut ceva presa ca sa preintampine asasinatul asta ???? Cand spui la televizor si in presa ca doar unii judecatori sunt rai si incorecti si majoritatea sunt minuni atunci ,tu presa care spui asa ceva esti parte din crima asta .

# Eugen date 11 August 2018 09:34 0

Nimic nu va merge in Romania pana ce justitia un iese de sub conducerea SRI Iese Cristina Tarcea-Boroi si da-I cu politica, Acum tace si- facut numarul Moare judecatorul Mustata In Piata Victoria, de unde I-or fi scos, unii vor Sange johANUS iese si condamna jandarmeria Numai pentru acest comunicat iresponsabil si Ar trebui arestat, sa nu mai vorbim de instigarile pe care le a facut PNL, USR condamna Pentru toate acestea exista legi Legile nu le respecta nimeni Si este anul centenarului Romania condusa de Bot, Sandi batausul si altul cativa domni Care normal, trebuiiau sa fie in asteptarea unei amnistii Dar Justitia...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.09.2022 – Premiu pentru procurorul Nita, palma pentru judecatoarele Panioglu si Gulutanu (Galerie foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva