4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GRUP INFRACTIONAL LA DNA PLOIESTI – Executat de procurorul Mircea Negulescu pentru ca a fost un simplu „fetis”, adjunctul Politiei Locale Ploiesti, Cristinel Toader, a facut la PICCJ plangere penala: „Procurorul Onea Lucian Gabriel a tolerat abuzurile procurorului Negulescu, continuate si in faza in care dosarul s-a aflat la DNA, fiind lucrat cu complicitatea altui procuror, Deaconu Giluela... Au produs, falsificat ori ticluit probe nereale in scopul condamnarii mele pe nedrept” (Plangerea)

Scris de: George TARATA | pdf | print

13 February 2018 12:56
Vizualizari: 8046

Una dintre victimele a celebrului procuror Mircea Negulescu (foto 1) si a „unitatii de elita” de la DNA Ploiesti condusa de procurorul Lucian Onea (foto 2) a facut plangere la PICCJ, acuzand modul in care i-a fost fabricat dosarul. Este vorba despre directorul general adjunct al Politiei Locale Ploiesti, Cristinel Toader, executat de Mircea Negulescu pe motiv ca a fost un „fetis”, asa cum insusi Negulescu a recunoscut in discutia cu Vlad Cosma. Cristinel Toader a fost defilat in catuse, aruncat dupa gratii si apoi trimis in judecata pentru pretinse infractiuni de santaj, evaziune fiscala, abuz in serviciu, folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si efectuare de operatiuni financiare incompatibile.

Dupa aparitia la Antena 3 a inregistrarilor devastatoare in care se devoaleaza modul in care se falsifica dosare la DNA, Toader a depus la PICCJ o plangere penala impotriva lui Negulescu, pe care il acuza de influentarea declaratiilor, compromiterea intereselor justitiei, cercetare abuziva, represiune nedreapta, purtare abuziva si constituire de grup infractional organizat. Nu este prima plangere pe care o face Cristinel Toader, insa noua actiune este urmare a difuzarii inregistrarilor de la Antena 3, care, in opinia adjunctului Politiei Locale Ploiesti, „confirma si dovedesc acuzatiile formulate pana in prezent impotriva acestui magistrat, care a actionat in coniventa cu colega sa de parchet, Deaconu Giluela, cu sprijinul direct al procurorului lor ierarhic superior, procurorul sef al Serviciului Teritorial Ploiesti din cadrul DNA, Onea Lucian Gabriel”. De altfel, in plangerea sa directorul general adjunct al Politiei Locale Ploiesti prezinta stenograma discutiilor dintre Vlad Cosma si Mircea Negulescu, in care acesta din urma dezvaluie ca „Toader a fost dauna totala” si ca „a fost asa...un fetis”.


Cristinel Toader nu face acuzatii grave doar impotriva lui Cristinel Toader, ci si fata de procuroarea Giluela Deaconu de la DNA Ploiesti si fata de seful DNA Ploiesti Lucian Onea. Toader sustsine ca Lucian Onea ar fi tolerat abuzurile lui Negulescu, complice la comiterea lor fiind procuroarea Deaconu. Potrivit lui Cristinel Toader, procurorii Mircea Negulescu, Lucian Onea si Giluela Deaconu ar fi produs, falsificat si ticluit probe nereale in scopul condamnarii sale pe nedrept.

Iata un fragment din plangerea lui Cristinel Toader, atasata integral la finalul articolului:

In temeiul art. 288 si 289 Cod procedura penala, urmare sesizarilor penale anterioare depuse la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Directia Nationala Anticoruptie Bucuresti, formulez o noua

Plangere penala

Fata de faptele prevazute si pedepsite de legea penala, savarsite in anii 2014, 2015, 2016 si intervalul ianuarie – februarie 2017 de acelasi magistrat, respectiv numitul:

NEGULESCU MIRCEA, in fosta calitate de procuror al Serviciului Teritorial Ploiesti din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, anterior in aceeasi functie la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, exclus din magistratura de Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii in sedinta din 30 ianuarie 2018 (in dosarele IJ nr. 3/P/2017, 6/P/2017 si 9/P/2017),

fapte a caror incadrare juridica preliminara arata incidenta urmatoarelor texte din Codul penal:

-Influentarea declaratiilor (art. 272 Cod penal);

-Compromiterea intereselor justitiei (art. 277 Cod penal);

-Cercetarea abuziva (art. 280 Cod penal);

-Represiunea nedreapta (art. 283 Cod penal);

-Purtarea abuziva (art. 296 Cod penal);

-Constituirea unui grup infractional organizat (art. 367 Cod penal).

Astfel, in contextul tuturor faptelor si imprejurarilor pe care le-am sesizat oficial organelor judiciare, afirmatiile / sustinerile procurorului NEGULESCU MIRCEA (redate mai jos la dialog, date publicitatii la postul TV la Antena 3 in seara zilei de 11.02.2018) vin si confirma / dovedesc acuzatiile formulate pana in prezent impotriva acestui magistrat, care a actionat in coniventa cu colega sa de parchet, DEACONU GILUELA, cu sprijinul direct al procurorului lor ierarhic superior, procurorul sef al Serviciului Teritorial Ploiesti din cadrul DNA, ONEA LUCIAN GABRIEL.

Dialogul dintre deputatul de Prahova, COSMA VLAD si ex-procurorul NEGULESCU MIRCEA la care fac referire, este urmatorul:

Negulescu: Nu vreau sa aiba reprezentarea ca eu am fost la capatul...

Vlad Cosma: Pai oricum o are.

Negulescu: Ca ce?

Vlad Cosma: Ca tu esti.

Negulescu: Ca eu sunt? De ce? Ai vorbit cu el acum si ti-a lasat

Vlad Cosma: Nu, dar vede toata lumea.

Negulescu: Adica ce vede toata lumea? Ca nu inteleg. Cine vede?

Vlad Cosma: Ca intrebi. Ca Toader, ca Badescu, ca na...

Negulescu: Toader e dauna totala!

Vlad Cosma: Pai vede ca-l chemi...mna.

Negulescu: Pai nu l-am chemat, il ard asa, din zbor. Toader a fost asa...un fetis!

Vlad Cosma: Da, dar vede ca tu..

Negulescu: Si cine sa-l ia pe Toader? Il iau eu...

Vlad Cosma: Pai nu-l lua nimeni pâna acum. Dintr-o data, l-a luat cineva pe Toader.

Negulescu: Asta e...ce? L-am luat pe el? L-am luat pe Toader.

Vlad Cosma: Mda.

Negulescu: Stie ca, daca intru pe el, i-am dat-o la temelie. Vreau sa-l paradesc, dar nu cu mana mea!

Vlad Cosma: Vrei sa vezi daca au astia forta (n.n. - DNA Ploiesti).

Negulescu: Nu, vreau sa-l paradesc cu mana altcuiva pentru ca asa s-a stabilit.

Vlad Cosma: Si daca ieseai tu, ce?

Negulescu: Nu stiu care au fost...”

Apreciez ca afirmatiile procurorului NEGULESCU MIRCEA evidentiaza, fara putinta de tagada, ca:

-Acesta avea reprezentarea ca sunt nevinovat; pentru magistratul Negulescu cauza penala, respectiv persoana mea, au fost asa...un fetis!

-In lipsa vinovatiei probate, procuror DEACONU GILUELA a pus in miscare actiunea penala, a dispus luarea masurilor preventive privative de libertate si, finalmente, a dispus trimiterea mea in judecata, procurorul sef de serviciu aproband/avizand masurile;

-Procurorul sef serviciu ONEA LUCIAN GABRIEL a tolerat abuzurile procurorului NEGULESCU, continuate si in faza in care dosarul s-a aflat la DNA, fiind lucrat cu complicitatea altui procuror, DEACONU GILUELA, exact cum isi propusese Negulescu (dar nu cu mana mea!)

-Cei trei, probabil in participatie diferentiata, au produs, falsificat ori ticluit probe nereale in dosarul meu, in scopul condamnarii mele pe nedrept.

-Scopul procurorului NEGULESCU MIRCEA nu a fost cel legal, oficial, al procesului penal definit de Codul de procedura penala, ci – la comanda – sa ma 'paradeasca', pentru ca 'asa s-a stabilit' (vreau sa-l paradesc cu mana altcuiva, pentru ca asa s-a stabilit.)”.


Comentarii

# Nea Mărin date 13 February 2018 13:16 +14

Să fim oneşti, statul islamic care-şi dă duhul prin deşert, e mic copil pe lânga statul nostru paralel din DNA,DIICOT,SRI! Văzand şi auzind realitatea lugubra din Ro. cum că aici sistemul mafiot a reuşit să îngenuncheze un popor întreg de milioane de locuitori fară ca să tragă NICI MĂCAR un glonț,... probabil e şoc total în terorişti şi deja au început să-şi facă harachíri cu tesla-n-Ouuăă de oftică :D ..Morala: Prostia celor mulți este cheia succesului.. celor puțini! :-*

# DODI date 13 February 2018 15:16 +2

CSM neștiind cu să iasă basma curată din haznaua în care i-a aruncat portocală i-au făcut DNA-ului cel mai mare rău posibil pentru că a ținut la foc mocnit tărășenia din subordinea luluței, făcându-i astfel, fără să vrea, un deserviciu chiar luluței cu a ei ceată. Acum nici cu pickamerul nu mai scoți din mințile oamenilor faptul că DNA a fost mătrășit de luluța și redus la postul de ladă de gunoi a istoriei justiției române. Ce-au semănat au cules. După eliberarea locului luluței trebuie făcută urgent, cu pricepere, o deratizare a acelui loc unde a fost promovată incultura, neprofesionalismul, impostura și fărălegea.

# Vaccin date 13 February 2018 15:39 +3

Basescu in puscarie (flota, ALRO, CEC, terenul de la Nana, Luxten, etc) cu Udriste cu tot , beneficiara a mai multor servicii de la asta . Macovei, Coldache, Stanciu,Kovesi, Oprea, Videanu inchisi pe viata !

# roberto date 13 February 2018 23:21 0

Nu stiu care e realitatea, dar cred ca daca nu e nimic adevarat ar trebui ca procurorii sa propuna ei insasi sa fie testati cu detectorul de minciuni in sedinta publica. Ar putea fi o propunere legislativa ca orice contact procuraror-martor, inculpat, suspect sa nu se poate realiza fara a fi inregistrata audio video, cu caracter secret insa sa existe.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva