29 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

HORODNICEANU DOCUMENTAT DE SRI – Colonelul SRI Daniel Dragomir a detonat bomba: “O nota strict secret prezentata in noiembrie 2013 de catre generalul Dumbrava fostului sef DIICOT Alina Bica, in care face referire la acte de coruptie in care a fost implicat Daniel Horodniceanu la Iasi. Aceasta nota secreta a ajuns la DNA... A fost transmisa si doamnei Kovesi... Nota exista. Martori exista”

Scris de: George TARATA | pdf | print

9 februarie 2018 14:50
Vizualizari: 11589

Seful DIICOT Daniel Horodniceanu (foto) a fost “documentat” de SRI. Motivul ar fi avut legatura cu posibila implicare a lui Horodniceanu in acte de coruptie. Dezvaluirea, cu adevarat exploziva, ii apartine colonelului SRI (r) Daniel Dragomir.

Colonelul Dragomir a fost chemat, vineri dimineata 9 februarie 2018, la DIICOT, acolo unde a dat pentru prima data declaratie in dosarul “Black Cube”. La iesire, Dragomir a acuzat starea de incompatibilitate a lui Horodniceanu in legatura cu dosarul “Black Cube”, in conditiile in care numele sefului DIICOT ar fi aparut intr-un posibil caz de coruptie: “Mie mi se pare incompatibilitate ca asa-zisa persoana vatamata, doamna Kovesi, sa cotcaiasca, asta e cuvantul, sa cotcaiasca acest dosar impreuna cu cel care avea suspiciuni de coruptie la o structura a DNA”. In acest context, Daniel Dragomir a precizat ca numele lui Horodniceanu ar fi fost mentionat intr-o nota strict secret intocmita de SRI. Nota respectiva i-ar fi fost prezentata de catre generalul SRI Dumitru Dumbrava ex-sefei DIICOT Alina Bica, ea ajungand inclusiv la DNA si chiar la sefa parchetului anticoruptie Laura Kovesi.


Iata declaratiile lui Daniel Dragomir:

Am ridicat, de asemenea, urmatoarea problema. Eu consider o evidenta stare de incompatibilitate a sefului DIICOT in acest dosar. Vreau sa fac referire la o nota strict secret prezentata in noiembrie 2013 de catre generalul Dumbrava fostului sef DIICOT Alina Bica, in care face referire la acte de coruptie in care a fost implicat Daniel Horodniceanu la Iasi. De asemenea, aceasta nota secreta a ajuns la DNA. Mie mi se pare incompatibilitate ca asa-zisa persoana vatamata, doamna Kovesi, sa cotcaiasca, asta e cuvantul, sa cotcaiasca acest dosar impreuna cu cel care avea suspiciuni de coruptie la o structura a DNA. Sa ne amintim si modalitatile in care a fost numit domnul Horodniceanu. Facem aici o referire foarte scurta. Se discuta, serviciile de informatii au dat, n-au dat avizele la ministri. Dar la sefi de structuri de parchete dau avize? Caci domnul Dumbrava, desi cred ca se grabeste sa toace niste hartii astazi... Exista documente cu privire la domnul Daniel Horodniceanu, exista niste documente cu privire la niste sechestre ridicate in dosarul lui Gruia Stoica la Iasi, in dosare DIICOT. Haideti sa spunem lucrurilor pe nume si sa nu ne mai ascundem in conferinte de presa, sa venim aici la DIICOT si sa vorbim de inculpatul Dragomir care nu colaboreaza”.

Activitati ilegale derulate in dosar de structurile aflate sub comanda adjunctului directorului SRI Adrian Ciocarlan”

La scurt timp dupa declaratiile facute in fata DIICOT, Daniel Dragomir a postat pe pagina sa de Facebook un text mai amplu in care face referire atat la nota secreta a SRI privindu-l pe Daniel Horodniceanu, cat si la implicarea in dosarul “Black Cube” a sefului SPP Lucian Pahontu.

Totodata, Daniel Dragomir a acuzat existenta unor activitati ilegale derulate in acest dosar de structurile aflate sub comanda adjunctului SRI, generalul Adrian Ciocirlan. Ar fi vorba despre rupere de sigilii, acces ilegal la probele din dosar si acces ilegal la suporturi informatice si multe alte infractiuni.

Nu in ultimul rand, foarte interesant, Dragomir a dezvaluit ca a solicitat celor de la DIICOT sa ceara detalii despre persoana sau persoanele din conducerea statului roman cu care Meir Dagan, presedintele onorific al companiei Black Cube si fost sef al Mossad, a luat legatura, dar si despre emisarii Laurei Kovesi care ar fi negociat cu firma Black Cube.

Prezentam postarea de pe Facebook a lui Daniel Dragomir:

Sa incepem sa spunem ADEVARUL

1.Am observat cu amaraciune declaratiile sefului DIICOT: minte.

2.Azi am dat pentru prima data declaratie. Am spus la DIICOT ce spun si public:

-Nu recunosc acuzatiile aduse.

-Sunt nevinovat.

-Am fost arestat la ordinul statului paralel.

-In dosar NU exista NICIO proba impotriva mea.

Voi detalia in curand toate mizeriile din acest dosar.

3.Dosarul nu este blocat din cauza mea. Am facut pana acum 10 cereri de probe pentru clarificarea acuzatiilor, niciuna nu a fost admisa de DIICOT.

4.Pentru ca singura institutie in care am incredere in acest dosar este Politia israeliana, am cerut azi doua lucruri simple:

-DIICOT sa ceara la Lahav (unitatea speciala) cu cine din conducerea statului roman a luat legatura Meir Dagan in acest caz;

-Cine sunt emisarii doamnei Kovesi care au negociat cu firma BlackCube intre 1 februarie si 1 iulie 2016?

5.A trebuit sa fac plangere sa vedem dosarul dupa 6 luni. Ieri am primit dosarul.

Va anunt ca s-au cheltuit sute de mii de euro pe urmarirea mea si a familiei mele chiar din prima zi a eliberarii mele in arest preventiv, in decembrie 2016, pana azi.

6.In dosar s-au comis abuzuri flagrante.

Voi informa saptamana ce urmeaza Inspectia Judiciara a CSM si Ministrul Justitiei cu privire la toate aceste aspecte, inclusiv cu modul de sesizare in acest dosar si implicarea generalului Pahontu si a structurii informative a SPP.

De asemenea, ma voi referi la activitati ilegale derulate in dosar de structurile aflate sub comanda adjunctului Directorului SRI Adrian Ciocarlan:

-Rupere de sigilii;

-Acces ilegal la probele din dosar;

-Acces ilegal la suporturi informatice si multe alte infractiuni.

7.Cred ca domnul Horodniceanu se afla intr-o grava situatie de incompatibilitate: ma refer aici la Nota strict secreta prezentata de generalul Dumbrava fostei sefe DIICOT, Alina Bica, in noiembrie 2013.

Nota ce a fost transmisa si doamnei Kovesi si care face referire la suspiciuni de coruptie asupra procurorului Horodniceanu si a familiei sale.

Nota exista. Martori exista. Urmare a acestei note, trebuie sa clarificam ce a facut DNA cu aceasta informare.

Este incompatibil pentru ca procurorul Horodniceanu este direct interesat sa realizeze acte in dosarul BlackCube in favoare martorei Kovesi si a familiei sale, cu scopul de a-si proteja propria pozitie publica.

Conform codului deontologic, orice procuror este dator sa se abtina atunci cand cunoaste ca aprecierea sa ar putea sa fie afectata de interese personale si ar putea sa prejudicieze actul de justitie.

Consecintele sunt vizibile, din aprilie 2017 martora Kovesi nu a mai fost niciodata deranjata pentru a da explicatii cu privire la afirmatiile sale publice (milioane de euro, oameni de afaceri, oameni politici de care stie domnia sa).

De abia astept sa fiu reclamat la CSM.

De abia am inceput”.

Comentarii

# Gabriela date 9 februarie 2018 15:06 +11

;-) Mafia SRI-DNA-DIICOT-JUSTITIE e la putere se țin tare în top.La DNA totuşi au apărut dosare de achitare însă la DIICOT unde au loc cazuri multiple de judecare pe lipsă de probe sau încadrare juridică greşită sau încalcari de proceduri aici nu au apărut nici măcar cazuri de rejudecare caci nimeni nu are curaj de a aplica legea, de a controla şi restabili ordinea constituțională. Aceştia trebuie sa plătească pentru toate faradelegile si protocoalele ilegale

# santinela date 9 februarie 2018 16:21 +1

Gabriela poate vrei sa zici invers.DNA-ul are achitari ci totptanul iar la DIICOT este o marja rezonabia dar asta nu se datoreaza in nici un caz lui Horodniceanu ci procurorilor intradevar "meseriasi" de la aceasta strructura

# Miruna date 9 februarie 2018 17:58 +8

Păi bineinteles ca nu e vinovat doar Horodniceanu ci toată mafia de procurori abuzivi DIICOT.Totuşi DNAsunt achitări încă,dar la DIICOT e vorba de abuzuri pe proceduri si pe probe lipsă ca sa nu mai vorbim de ascultările făra limită ilegale. Dealtfel pentru cine cunoaste îsi va da seama ca nici o inregistrare facuta digital NU poate fi proba si nici macar indiciu dearece se pot edita si reedita extrem de usor. Din milioanele de inregistrari La noi NU EXISTĂ nici macar o singura înregistrare facuta corect pe bandă magnetică. S-a ajuns să nu se mai poată vorbi despre adevăr şi lege în țara asta imediat şarlatanii acoperiți ies la atac din duba DNA-DIICOT-SRI :-* E adevărat că toate ilegalitătile acum sunt suportate de toata națiunea indiferent daca este nevinovată. Însă se apropie vremea judecății pentru toate încălcarile de LEGE si tradare :eek: pare uşor incredibil deoarece mafia inca se tine pe piciore Dar vor fugi mai tare ca iepurii la vânătoare.Istoria judecă lent dar f.DUR :cry:

# Giany date 9 februarie 2018 23:19 +20

@santinela. Ce vrei tu sa zici e de rasul curcilor. Adica tu zici ca DIICOT nu are asa multe achitari ca sunt profesionisti? ;-) :D du-te bre d-aci. E din cauza ca judecatorii nu au raspundere si la toate cazurile DIICOT dau ce cer procurorii pt ca nu sunt vipuri implicate si cazurile sunt fara importanta publica.nu care cumva sa se zica ca institutia nu este "productiva", fiecare face ce vrea, spagi la greu. Oricum o justitie plina de escroci si corupti gen Horodniceanu si restul( dle Dragomir veniti cu probe si veti fi erou) cu legi interpretabile si neconstitutionale, cu protocoale secrete,nu este justitie, automat toate solutiile din dosare sunt NULE. Ce a facut diicot cand s-au taiat padurile tarii? Şi tunurile de miliarde dispărute? Marii mafioti sunt ei.Pe oamenii obisnuiti,pt maruntisuri ii insfaca imediat, başca, le baga acuzatii inventate de procurori ca de'nu-i "cauta" nimeni. Diicot-ul si Sri Niste escroci care sunt in afara legii si constituției, au distrus tara.

# ioan duscas date 9 februarie 2018 18:56 +2

de peste 11 ani de zile o trupa de criminali din diicot, dna, piccj, dipi,etc deruleaza actiuni pur criminale impotriva mea si a familiei mele ! si acesti criminali nenorociti pretind ca ar fii oameni ai legii

# DODI date 9 februarie 2018 15:32 +12

Mulțumesc pentru informație. Nu-mi explicam cum, în plină glorie a sistemului, aparea ca șef la DIICOT un Făt-Frumos, curat ca Albă ca Zăpada și neprihănit ca Sfânta Feciară. În fond el era un zmeu mai mic, dar cu zalele franjuri și cu mâinile unse după ce a umblat la borcanul cu... verzișori. Așa se și explică ”profesionalismul” care a răbufnit în Dosarul Black Tube și, mai nou, mizeria prin care se încearcă distrugerea doctorului LUCAN. Diferența dintre Horodniceanu, luluța și tractoristul lăzăruc se măsoară numai în kilograme. În rest aceeași plămadă, aceeași apetență spre ”lucrul bine făcut”, ”pas cu pas” pentru toți ”penalii”. Halal justiție. Așa sef (ciolanis) , așa sluji.

# Capac date 9 februarie 2018 16:19 +5

Păi cine ar fi crezut că există persoană în lume căreia să-i placă atât de mult sarmalele fără să facă orice este omenește posibil pentru a le dobândi?

# dudu date 10 februarie 2018 13:16 +3

pentru intelegerea situatiei este bine sa se stie ca horodniceanu are o sora la dna.

# Capac date 10 februarie 2018 19:07 +3

Este natural. Unele familii optează pentru căutat în gunoi, în timp ce alte familii aleg cariere în procuratura securistă.

# Directia Povestiri SRI date 12 februarie 2018 11:43 0

Informatia este foarte veche, Iohanis stia, s-a scris in media de dinainte de numirea lui Horodrniceanu in functie, nu este nicio noutate. Noutatea este ca d-nul Dragomir Daniel "profesionist SRI" cu doua dosare penale, intr-unul condamnat la 1 an cu suspendare si altul in lucru la DIICOT nu mai are rabdare, si-a unit fortele cu cei de la PSD si cei de la PMP, in speranta ca va intra in politica, devenind parlamentar al PSD cel mai porbabil, si bucurandu-se de imunitate. Diversiunea cu Pahontu de la SPP, preluata de PSD, si chipurile devoalata de Daniel Dragomir, miroase a uniune de interese comune si legitime de sprijin si avantaj reciproc. Cine poate sa inghita "POVESTILE LIVRATE DE PROVESIONISTII SRI", nu pot decat sa le urez POFTA BUNA!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.06.2022 – Scutea a pus ochii pe Udroiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva