13 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IN ATENTIA ROMANILOR CU AFACERI IN UK – Camera de Comert si Industrie a Romaniei a facut anuntul: Ambasada Romaniei in Marea Britanie, cu sprijinul Biroului de Promovare Economica si Comerciala (BPCE) Londra, organizeaza evenimentul online „Impactul Brexit asupra activitatii comerciale a firmelor romanesti”, vizand activitatea de import-export dintre Romania si Regatul Unit, precum si noile cerinte impuse de la 1 ianuarie 2021

Scris de: L.J. | pdf | print

13 ianuarie 2021 13:33
Vizualizari: 2474

Lucrurile nu sunt deloc simple dupa iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Iar antreprenorii romani trebuie sa fie la curent cu noile realitati, astfel incat activitatea lor sa nu aiba de suferit.De aceea, Camera de Comert si Industrie a Romaniei a anuntat miercuri, 13 ianuarie 2021, ca Ambasada Romaniei in Marea Britanie, cu sprijinul Biroului de Promovare Economica si Comerciala (BPCE) Londra, va organiza vineri, 15 ianuarie 2021, evenimentul online „Impactul Brexit asupra activitatii comerciale a firmelor romanesti”, vizand activitatea de import-export dintre Romania si Regatul Unit, precum si noile cerinte impuse de la 1 ianuarie 2021, odata cu intrarea in vigoare a Brexitului.

Evenimentul se adreseaza firmelor romanesti care desfasoara activitati comerciale pe relatia cu Marea Britanie.


Redam comunicatul CCIR:


Eveniment online: Impactul Brexit asupra activitatii comerciale a firmelor romanesti

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) informeaza mediul de afaceri asupra evenimentului online „Impactul Brexit asupra activitatii comerciale a firmelor romanesti”, organizat, in data de 15 ianuarie 2021, cu incepere de la ora 12.00, de catre Ambasada Romaniei in Marea Britanie cu sprijinul Biroului de Promovare Economica si Comerciala (BPCE) Londra.

Evenimentul se adreseaza firmelor romanesti care desfasoara activitati comerciale pe relatia cu Marea Britanie si va aborda subiecte de actualitate privind activitatea de import/export Romania - UK. si noile cerinte impuse de la 1 ianuarie 2021, rolul transportatorilor in operatiunile de export/import si cum trebuie sa se pregateasca transportatorii, aspecte comerciale si de munca pentru firmele romanesti care presteaza servicii pe teritoriul Marii Britanii.

Reprezentantii companiilor care doresc sa participe la acest eveniment se pot inscrie prin completarea formularului aflat la aceasta adresa. Informatiile pentru accesarea evenimentului vor fi trimise ulterior tuturor persoanelor care se inregistreaza. Mai multe detalii puteti regasi facand click aici.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei este singura organizatie neguvernamentala si apolitica inclusa in Comitetul Interministerial dedicat iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. CCIR pune la dispozitia mediului de afaceri din Romania o platforma online actualizata cu cele mai recente informatii referitoare la Brexit si efectele acestui proces asupra economiei autohtone.


Background


Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord (UK) a parasit Uniunea Europeana (UE) la data de 31 ianuarie 2020. Astfel, dupa incheierea perioadei de tranzitie la 31 decembrie 2020, prin parasirea pietei unice UE si a uniunii vamale, noi reglementari au intrat in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2021, pe relatia cu Regatul Unit. Aceste reglementari sunt prevazute in noul Acord Comercial si de Cooperare dintre UE – UK, care a fost incheiat in data de 24 decembrie 2020”.

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.04.2021 – Ionut Matei se face notar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva