13 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INCA UN PAS PENTRU AUTOSTRADA BACAU-PASCANI – Deputata PSD Oana Bulai: „A fost lansata licitatia pentru executia lucrarilor... Ofertele vor fi depuse pana la 15 septembrie. 77,3 km lungime, 112 poduri, pasaje, viaducte si structuri casetate, 9 noduri rutiere. Din punct de vedere al infrastructurii, autostrada asigura o conexiune mai rapida cu sudul si nordul tarii. Economic, va oferi noi argumente investitorilor pentru a veni in municipiul Roman si in judetul Neamt”

Scris de: L.J. | pdf | print

26 July 2022 12:39
Vizualizari: 2744

Guvernul a facut un pas important zilele trecute pentru Autostrada Bacau-Pascani: a lansat licitatia pentru executia lucrarilor, a anuntat deputata PSD de Neamt Oana Bulai (foto) marti, 26 iulie 2022.Soseaua va avea o lungime de peste 77 de kilometri si va asigura o conexiune mai rapida a judetului Neamt atat cu nordul, cat si cu sudul Romaniei, facilitand astfel atragerea de investitii in regiune, a aratat deputata.

Companiile interesate pot depune oferte pana la 15 septembrie. Odata incepute lucrarile la cele trei loturi ale Autostrazii Bacau-Pascani, ele trebuie finalizate in termen de 30 de luni, a mai mentionat Bulai.


Redam postarea de pe Facebook a Oanei Bulai:


Inca un pas a fost facut pentru Autostrada Bacau – Pascani, cea care va traversa si judetul Neamt!

A fost lansata licitatia pentru executia lucrarilor. Documentatia privind licitatia lucrarilor pentru cele 3 loturi ale autostrazii a fost incarcata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Ofertele urmeaza a fi depuse pana la data de 15 septembrie.

77,3 km lungime, 112 poduri, pasaje, viaducte si structuri casetate, 9 noduri rutiere – acestea sunt cateva dintre caracteristicile autostrazii.

Pentru municipiul Roman, dar si pentru intregul judet Neamt, aceasta autostrada are un rol foarte important, atat din punct de vedere al infrastructurii rutiere, cat si economic.

Din punct de vedere al infrastructurii, asigura o conexiune mai rapida cu sudul, dar si nordul tarii.

Economic, aceasta autostrada va oferi noi argumente investitorilor pentru a veni in municipiul Roman si in judetul Neamt, dar va asigura si o dezvoltare a regiunii noastre.

Durata de executie a lucrarilor pentru toate cele 3 loturi ale Autostrazii Bacau – Pascani este de 30 de luni.

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.08.2022 – Exces de zel la CSM, dupa pofta lui Predoiu. Corbu se simte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva