25 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INFIERAREA ELENEI A FOST UN EXCES DE ZEL AL DNA – Cererea DNA de plasare sub control judiciar a Elenei Udrea a fost respinsa. Exclusiv: iata aberantul referat prin care DNA a cerut control judiciar pentru Elena Udrea. Nici macar judecatoarea Claudia Jderu de la Curtea de Apel Bucuresti nu a mai putut sa inchida ochii la prostiile parchetului anticoruptie, desi tot ea confirmase in orb acuzatiile procurorului Marius Bulancea, condamnand-o pe Udrea la 8 ani inchisoare (Referatul)

Scris de: George TARATA | pdf | print

5 martie 2021 15:55
Vizualizari: 7045

Tampenia DNA si excesul de zel impotriva Elenei Udrea au fost atat de mari incat nici macar judecatoarea Claudia Jderu de la Curtea de Apel Bucuresti nu a mai putut sa le ignore. Asta desi aceeasi judecatoare Jderu a confirmat in orb acuzatiile DNA impotriva Elenei Udrea, pronuntand o condamnare socanta a acesteia, la 8 ani inchisoare cu executare, mai mult decat primesc unii criminali sau violatori. Astfel, judecatoarea Claudia Jderu a respins vineri, 5 martie 2021, cererea DNA de plasare sub control judiciar a Elenei Udrea.


 

Era singura solutie normala, avand in vedere ca DNA si-a justificat demersul prin acela ca Elena Udrea ar fi subminat increderea romanilor in Justitie si a pus presiune pe judecatori prin criticile aduse sentintei de condamnare. De asemenea, Udrea a fost acuzata ca ar putea fugi in Italia, desi DNA nu a reusit sa aduca vreun indiciu in acest sens. Mai mult, insasi DNA a inclus in referatul cu cererea de control judiciar, in care a facut revista presei, o declaratie a Elenei Udrea in care aceasta sustine ca nu vrea sa fuga din tara, iar legea din Italia nu ii este deloc favorabila, neputand sa ramana in respectivul stat.

Incheierea judecatoarei Claudia Jderu poate fi contestata de DNA la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Totusi, cu o judecata corecta si impartiala, solutia nu ar avea cum sa fie schimbata in opinia noastra nici la instanta suprema.


Iata minuta judecatoarei Claudia Jderu de la Curtea de Apel Bucuresti, de vineri, 5 martie 2021:


“In baza art. 399 alin. (10) rap. la art. 214 C.proc.pen. respinge propunerea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie de luare a masurii controlului judiciar fata de inculpata Udrea Elena Gabriela.

In baza art. 257 alin. (3) C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate raman in sarcina statului.

Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 05.03.2021”.

 

Prezentam in exclusivitate aberantul referat prin care DNA cere masura controlului judiciar fata de Elena Udrea. Cititi si minunati-va:

 


Comentarii

# gogu date 5 martie 2021 16:28 +3

Instantei i-a fost jena sa o respinga ca inadmisibila? Sau se mai gandeste in timpul motivarii asa, sa-i stea bine si sa nu deranjeze dna ul?

# Codul penal pe placul Șobolanilor cu robe date 5 martie 2021 17:04 +4

În scopul asigurării confortului psihologic al membrilor GRUPULUI INFRACȚIONAL ORGANIZAT „JUDICIAL MAFIA INC.”, în codul penal, la art. 279 după alineatul 3 se vor introduce următoarele alienate: :-? 3^1 Invectiva de orice fel, proferată la adresa judecătorului sau procurorului, se va sancționat cu amendă în cuantum de 1.000 de zile amendă pentru fiecare înjurătură. Invectiva (FMM!) la adresa membrilor defuncți ai familiei procurorului sau judecătorului va fi pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă. :eek: 3^2 Imprecația (blestemul) rostit la adresa procurorului sau judecătorului se va pedepsi cu închisoare de la 1 la 3 ani. :eek: 3^3 Invocarea „Justiției IMANENTE” cu referință la un judecător sau procuror se va pedepsi cu închisoare de la 2 la 5 ani.

# santinela date 6 martie 2021 07:59 +2

Pe dracu jena la TUTA de judecatoare. Cit de sluga este, totusi s-a speriat de ce a facut si incearca sa dreaga busuiocul acum . Motivarea va fi insa una de risul curcilor nu alta !

# mitica date 6 martie 2021 20:04 0

Viata este ca o roata fara cineva sa poata sa mai fie ce-a mai fost.

# Narcis date 7 martie 2021 11:38 +3

Vad ca unii au inceput sa plângă de mila ei. Acum e f activa ca sa ne arate ”pornirea” Sistemului impotriva ei, dar cand a fost in cauza Gica Popescu, sau Mencinicopschi, etc.nu a zis nici ”pâs” si nici ”nu s-a minunat” de ceea ce faceau procurorii/Kovesi, careia ii facea cadouri poșete. Udrea a fost timp de 10 ani, complicea si beneficiara celui mai jegos si ticalos sistem din RO si ne-a sfidat cu multa nerusinare. Acum plange public, la toate televiziunile, dar cand au avut loc abuzuri impotriva dusmanilor Sistemului nu a avut nici o iesire publica. Ea nu s-a intrebat ce simt copiii lui Gica Popescu, ai lui A. Nastase, fiica lui Mencinicopschi....Totul pana la ei! Basescu e intangibil, desi el cu familia lui au fost implicati in cele mai murdare afaceri.

# Narcis date 7 martie 2021 11:39 +3

Judecatoarea Jderu a fost insultata, culpabilizata pt ca a fost coautoare la un tratat de drept penal, dar Udrea care a beneficiat de cel mai mare buget in turism, care a facut praf sute de milioane de euro, care a coabitat cu Sistemul, culmea, este nevinovata! Am mai observat aici o alta manipulare: doctora Dorobăț a fost jignita in fel si chip, desi procuroarea respectiva avea relatii dubioase, dar in cazul Udrea, totul este injust.

# sic semper tyrannis date 8 martie 2021 09:23 +1

COMANDA SPECIALA DE LA LULUTZA! sa-i spuna cineva lui "frunte ingusta si ochi apropriati" ca razbunarea este arma prostului. mai ales cand razbunarea incalca legea si bunul simt: independenta justitiei si judecarea pe probe!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.05.2022 – Procurorul DNA a lesinat la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva