6 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INREGISTRARE NOUA CU MIRCEA NEGULESCU – Ascultati-l pe “Zdreanta” in timp ce punea la cale o paradeala: “Ma pis pe el cu bolta... Deci eu fac o cunoastere pe om, da, dupa care cand l-am adus aici ii dau niste directii: 'uite, vezi, cam asta ar fi, vrei sa te paradesc'?... Daca ma duc la 'ghici', ala isi da seama ca sunt slab ca nu am informatii pe el, si mi-o da prin gura… Pot sa-l arestez inca o data, imi bag p...a in ma-sa” (Audio)

Scris de: George TARATA | pdf | print

9 March 2021 12:40
Vizualizari: 10113

Adversarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) ar trebui sa asculte cu mare atentie inregistrarea de mai jos, care arata cum se puneau la cale paradelile in interiorul DNA si cum se lucra pentru executarea oamenilor politici. Si dupa ce o asculta sa se gandeasca de doua ori inainte sa sustina desfiintarea SIIJ, intrucat desfiintarea SIIJ poate insemna salvarea unor personaje care faceau executii, precum cele devoalate in inregistrarea de mai jos.Lumea Justitiei publica in editia de astazi, 9 martie 2021, o noua inregistrare cu vestitul paraditor de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu (foto), zis "Portocala" sau "Zdreanta". Inregistrarea a fost difuzata in exclusivitate luni seara, 8 martie 2021, in emisiunea “Punctul culminant“ realizata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania Tv.

Astfel, Mircea Negulescu este surprins intr-o discutie purtata in biroul sau in timp ce vorbea despre fabricarea unui dosar. Este mentionat si un nume de politician, cel al fostului senator Daniel Savu.


Iata cea mai noua inregistrare cu fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti:


Mircea Negulescu: Vorbeste cu… Tu crezi ca ala se baga la joaca, sa se paradeasca singur.

Voce barbat: Eu ti-am zis…(neinteligibil)

Mircea Negulescu: Stii care e problema? In dosarul ala, in dosarul ala (n.r.: dosar Lukoil) s-a gresit o … au facut baietii de la 2 miliarde cat am retinut eu (n.r: prejudiciu calculat de Negulescu), au dublat ei o suma si de fapt este 1 miliard si 200 de milioane (1,2 miliarde euro)…adica oricum e ca la piata…daca te duci la florarese (n.r: asa se calculeaza prejudicii de sute de milioane de euro)... au gresit o suma de 800 de milioane de euro..da!

Voce barbat: Si il trimite in judecata acuma?…(neinteligibil)

Mircea Negulescu: Ce? L-au trimis deja (n.r.: dosarul Lukoil fusese trimis in judecata). L-au trimis, e in camera preliminara, l-au facut astia, l-a trimis. Eu, nu pot eu sa iti spun din ce motive nu pot ca nu am de ce sa iti spun, dar e doar o chestiune de timp. Mai vedem… Sunt niste lucruri, sunt niste etape care trebuiesc trecute, nu pot fi arse.

Voce barbat: Dar de ce……(neinteligibil)

Mircea Negulescu: Ca nu este o chestie, sa zici, ba gata am doar asta si il paradesc, am doar asta si il paradesc…sunt intr-o 100 de mii de chestii (n.r.: ca a deschis mai multe dosare penale simutan aceleeasi persoane)... e un mort viu, asta e situatia si toate se coc la momentul oportun (n.r.: adica scoate dosarele la momentele oportune). Eu intentionez ca lucrurile astea sa se intample pana sa inceapa campania (n.r.: campania electorala din 2016).

Negulescu catre Iordache Mihai (politist judiciar): Identifica dosarul cu Savu Daniel, ca s-ar fi putut sa le fi pus eu direct la dosar, Mihao.

Iordache Mihai: Prejudiciul pe evaziune ca si incadrare e ala 24 + 16. C-ul este 24 + 16 din …

Mircea Negulescu: 24 cu 16, da, da e sub 50.000 dar nu ma deranjeaza.

Iordache Mihai: E pe alineatul 1, ala de cacat.

Mircea Negulescu: Da nu ma deranjeaza (n.r.: nu il deranjeaza ca posibilul prejudiciu este sub 50.000 euro, fapta nepedepsita penal, doar sanctionata cu amenda art 10, alin 1 din lege 241/2005)

Iordache Mihai: Am zis

Mircea Negulescu: Ii dau pe alineatul 1, ii dau pe spalare, si l-am dus de la 3 la 10 ani (n.r.: Negulescu planuieste sa adauge din burta o acuzatie de spalare de bani, astfel incat victima Savu Daniel sa nu 'scape')

Iordache Mihai: Corect.

Mircea Negulescu: Si ma pis pe el…cu bolta, adica e foarte clar. Si cu ce mai are prin instanta, prin astea, s-a paradit de tot … despre ce vorbim (n.r.: adica sigur o sa fie condamnat la inchisoare). Deci eu fac o cunoastere pe om, da, dupa care cand l-am adus aici ii dau niste directii: 'uite, vezi, cam asta ar fi, vrei sa te paradesc? Ca uite stiu asta, asta, asta…daca nu preda-te singur' asta este situatia! (n.r.: metoda prin care determina persoanele sa faca denunturi)

Voce barbat: Nu ma intereseaza despre ce este vorba …(neinteligibil)

Mircea Negulescu: Pentru ca daca ma duc la 'ghici', ala isi da seama ca sunt slab ca nu am informatii pe el, si mi-o da prin gura…ca i-o dau definitiiv. Vrei sa-l iau inca o data? Ca pot sa-l arestez inca o data, imi bag p...a in ma-sa.

Voce barbat: Nu, nu.

Mircea Negulescu: I-ai zis lui Lucian ? (n.r : Lucian Onea zis “Lucica”).

Iordache Mihai: E cu cineva”.

 

* Ascultati aici inregistrarea cu Mircea Negulescu

* Cititi aici traducerea in limba engleza a articolului

Comentarii

# Gilu date 9 March 2021 13:57 +53

Fata de pegra fals-liberalo-neo-marxista de la putere,d-l Mircea Negulescu mi se pare parfum...In poza,mi se pare gata să scoată carnetul de partid din buzunarul de la piept! Poate ca neamțul il are in carti pentru Ministerul Justiției la o eventuală remaniere...Sau la Parchetul General...Oricum,daca turma de gâște de la Casa Poporului,va vota desființarea SIIJ,revenirea SRI la redactarea hotărârilor judecătorești și circuitul plicurilor galbene,viitorul lui Portocală în conducerea justiției este asigurat! Parcă văd rînjetul fotogenic al Neamțului Suprem... Bucurati-va români!

# Ion date 9 March 2021 13:59 +50

Omul asta mai este liber? ??????????????????

# MN date 9 March 2021 15:36 +50

lumea intreaba daca zdreanta mai este liber, pai liber este mai mult veti vedea ce emisiune va avea ca moderator la Realitatea plus, mai mult cred ca va avea si cea mai mare audienta pentru ca lumea va fi curioasa ce va spune zdreanta, uite asa se uita cine a fost acest ticalos impreuna cu seful lui

# Narcis date 10 March 2021 09:54 +101

Pacat ca se iroseste o asemenea competență! Eu cred ca ar trebui sa fie reabilitat si trimis lui Koveși la Parchetul European, pentru ca ar fi perfect, chiar indispensabil pentru ea si pentru tot ce va face ea acolo: muultă mizerie!

# maxtor date 10 March 2021 12:31 +41

"nu am informatii pe el, si mi-o da prin gura" -chiar merita recitit asa....

# Carmen Mihail date 16 March 2021 00:11 +1

Un derbedeu! Pe care rudele, pentru ca nu avea niciun rost in viată și era un golan de bulevard, l-au înscris fără voia lui la RENUMITA facultate Gheorghe Cristea (desființata între timp pe motiv că nu îndeplinea standardele de calitate). Nu știm încă unde si-a dat licența, probabil la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu ( ca mulți alți TELECTUALI ai vremuirilor noastre), sau cine știe pe unde. Apoi, întrucât, intre timp, a obținut titlul de OMUL NOSTRU, a fost promovat la UNITATEA DE ELITA, unde a pocnit din călcâie și a executat ORDINELE tâmpite si fără noima ale unor SLUGI, fără Dumnezeu si fără de lege, orbiți doar de dorita ca au ajuns CINEVA, fără sa realizeze ca sunt de fapt NISTE NIMENI!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.10.2022 – Tudoran loveste din nou. Un judecator numara lunile pana la pensie

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva