3 June 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

HAINEALA SCOATE IAR COLTII LA ANTENE – Sefa CSM acuza Antena 3 si invitatii postului privat ca au incalcat independenta Justitiei si ca au lansat o campanie agresiva la adresa magistratilor, in cazul directorului Antena 1, Sorin Alexandrescu. In loc sa cerceteze abuzurile procurorilor DNA si PICCJ, Consiliul este folosit ca mijloc de cenzura a presei, prin antrenarea Inspectiei Judiciare intr-o actiune antidemocratica (Sesizarea)

Scris de: George TARATA | pdf | print

7 June 2013 15:13
Vizualizari: 6235

Cum s-a refacut tripleta Haineala-Ghica-Danilet in CSM (care a reclamat la CNA Antena 3 si se afla in dusmanie cu acest post), cum Consiliul este folosit ca mijloc de sicanare a presei libere. In loc sa verifice neregulile procurorilor DNA din cazul directorului general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, acuzat de santaj, arestat preventiv si apoi eliberat, Consiliul Superior al Magistraturii este preocupat sa cenzureze presa si opiniile jurnalistilor. Sefii CSM Oana Haineala si Adrian Bordea (foto) au sesizat vineri, 7 iunie 2013, Inspectia Judiciara pentru dispunerea si efectuarea de verificari cu privire la o posibila incalcare a independentei Justitiei de catre trustul Intact, in special de catre moderatorii si invitatii de la postul de televiziune Antena 3. Presedinta CSM, Oana Haineala, si vicepresedintele CSM, Adrian Bordea, acuza Antena 3 ca a declansat o campanie agresiva impotriva unor institutii ale sistemului judiciar si magistrati, dupa arestarea lui Sorin Alexandrescu.


In opinia sefilor Consiliului, moderatorii unor emisiuni de la Antena 3 si invitatii acestora au avut un mesaj care a prezentat “un potential de intimidare si decredibilizare a justitiei, ca putere a statului” si au acreditat “direct si fara echivoc ideea ca justitia este aservita politic sau, mai mult, controlata politic”. Totodata, sefii CSM sustin ca Antena 3 a promovat “cu insistenta si de o maniera speculativa teorii conform carora ar fi fost incalcate procedurile judiciare atât de catre PiCCJ, DNA dar si de catre instanta care a dispus arestarea preventiva a inculpatului” si ca moderatorii si invitatii, prin referiri la metode de “tip stalinist”, au creat un “potential negativ de imagine a statului de drept proclamat de Constitutia României, cu consecinte deosebit de grave la nivel intern si international”.

Haineala si Bordea sunt preocupati de modul in care se face presa la Antena 3 si acuza postul de incalcarea independetei justitiei, in loc sa verifice gravele probleme existente in dosarul lui Alexandrescu. De exemplu, CSM ar trebui sa verifice cum a fost posibil ca DNA sa anunte printr-un comunicat din 28 mai ca Sorin Alexandrescu a luat la cunostinta acuzatiile care i se aduc in dosar la 30 mai 2013. De asemenea, Consiliul condus de Oana Haineala ar trebui sa cerceteze si scurgerile de informatii din aceasta cauza, in conditiile in care referatul prin care DNA cerea arestarea preventiva a lui Alexandrescu a aparut in anumite publicatii inainte ca judecata sa aiba loc. Acest aspect ar fi necesar de lamurit cu atat mai mult cu cat ne amintim ca o asemenea practica era intalnita si in perioada in care Laura Codruta Kovesi, actuala sefa a DNA, era Procuror General al Romaniei.

CSM ar putea sa analizeze si dezvalurile facute de catre avocatul lui Sorin Alexandrescu, maestrul Gheorghita Mateut, in legatura cu inregistrarea plangerii impotriva directorului Antena TV Group, declinarea competentei si apoi preluarea competehntei, intr-o singura zi.

Nu in ultimul rand, sefii CSM se fac ca uita ca incheierea prin care s-a dispus arestarea preventiva a lui Sorin Alexandrescu a fost desfiintata de catre instanta superioara, in speta Tribunalul Bucuresti.

Iata comunicatul CSM:

Astazi, 7 iunie 2013, conducerea Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in vederea dispunerii si efectuarii de verificari privind posibila incalcare a independentei justitiei, ca urmare a declansarii, incepand cu data de 30 mai 2013, de catre Trustul INTACT, in special prin intermediul emisiunilor postului de televiziune „Antena 3”, a unei campanii sustinute, agresive si cu depasirea oricaror reglementari si standarde in materia libertatii de exprimare, impotriva unor institutii ale sistemului judiciar, precum si impotriva unor magistrati, in legatura cu activitatile desfasurate in cadrul procedurii penale privind persoana inculpatului Sorin Alexandrescu.

Sesizarea Inspectiei Judiciare vizeaza, in special, discursul moderatorilor si al unora dintre invitatii emisiunilor postului Antena 3, care, in calitate de formatori si vectori de opinie, au depasit limitele de disciplina a discursului public, cu potential de intimidare si decredibilizare a justitiei, ca putere a statului“.

Iata sesizarea trimisa la Inspectia Judiciara de catre Oana Haineala si Adrian Bordea:

Catre: INSPECTIA JUDICIARA

In atentia doamnei Judecator Rica Vasiliu- Cravelos – inspector sef

In baza art. 30 alin. 1 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii si art. 7 alin 4 (a) din HCSM nr. 326/2005 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Superior al Magistraturii, va solicitam dispunerea si efectuarea unor verificari cu privire la apararea independentei sistemului judiciar, ca urmare a declansarii, incepand cu data de 30 mai 2013, de catre Trustul INTACT, in special prin intermediul emisiunilor postului de televiziune „Antena 3”, a unei campanii sustinute, agresive si cu depasirea oricaror reglementari si standarde in materia libertatii de exprimare, impotriva unor institutii ale sistemului judiciar, in legatura cu activitatile desfasurate in cadrul procedurii penale privind persoana inculpatului Sorin Alexandrescu.

Analizand diferitele afirmatii vehiculate recent in spatiul public, de catre moderatorii si invitatii emisiunilor „100 de minute”, „La ordinea zilei”, „Sinteza zilei”, precum si in jurnalele de stiri difuzate de postul de televiziune Antena 3 in perioada mentionata, constatam urmatoarele:

1. Elemente din mesajul public al acestora prezinta un potentialul de intimidare si decredibilizare a justitiei, ca putere a statului.

2. Discursul public al moderatorilor si al unora dintre invitati acrediteaza direct si fara echivoc ideea ca justitia este aservita politic sau, mai mult, controlata politic.

3. Asa-zisa implicare politica a fost accentuata prin trimitere la lideri politici, la comanda carora s-ar fi efectuat, de catre procurori, presupuse abuzuri in ancheta pe care Directia Nationala Anticoruptie a instrumentat-o in legatura cu faptele savârsite de Sorin Alexandrescu, director executiv al postului de televiziune Antena 1. Mai mult, in contextul materialelor de presa difuzate si al transmisiunilor televizate, afirmatiile cu caracter general la adresa activitatii unor magistrati, prin asocierea improprie a termenilor, respectiv a unor nume de politicieni si cazuri anterior mediatizate, potenteaza registrul diversionist al mesajului public.

4. Pornind de la apararile formulate de inculpat in instanta, sunt promovate cu insistenta si de o maniera speculativa teorii conform carora ar fi fost incalcate procedurile judiciare atât de catre PiCCJ, DNA dar si de catre instanta care a dispus arestarea preventiva a inculpatului,

5. Referirile moderatorilor si invitatilor la metodele de „tip stalinist”, in legatura cu aceasta procedura judiciara, creeaza un potential negativ de imagine a statului de drept proclamat de Constitutia României, cu consecinte deosebit de grave la nivel intern si international.

Raportat la afirmatiile sus-mentionate, va solicitam efectuarea de verificari pentru a se stabili daca, prin acestea, s-a adus atingere independentei justitiei, cu consecinta subminarii autoritatii acesteia, inclusiv a sistemului judiciar“.

* Cititi aici comunicatul CSM

* Cititi aici sesizarea CSM catre Inspectia Judiciara

Comentarii

# FLEOŞCUŢĂ date 7 June 2013 15:35 +26

AM AJUNS ÎN PERIOADA ANILOR 48-65 CÎND SE LUAU OAMENII DE PE SXTRADĂ SI SE BĂGAU LA ZDUP PENTRU ORICE. CSM A AJUNS SĂ SE FACĂ SINGUR TOT C.....U ŞI NE MIRĂM CĂ NU SUNTEM PRIMIŢI CU DREPTURI DEPLINE ÎN SPAŢIU COMUNITAR. DEGEABA VREM NOI CEI DE RÂND DACĂ CEI DIN csm.NE FAC DE RUŞINE NUMAI CA SĂ-I FACĂ HATÂRUL LUI BAŞESCU CÂT TIMP VOM AVEA LA PARTEA DE SUS A TĂRI OAMENI CA BĂŞESCU,HĂIMĂNEALĂ, CARATISTU VOM FI ÎN COADA EUROPEI ŞI NE MERITĂM SOARTA DACĂ NU ŞTIM SĂ NE ALEGEM CONDUCĂTORI

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 7 June 2013 20:24 +14

TARA MOARE SI HAINEALA ,,SE PIAPTANA,,

# RICA PASARICA date 7 June 2013 23:47 +9

sesizarea CSM SE RESPINGE, ACEASTA FIIND NESEMNATA! NU-O MAI TRIMITETI CA CONSUMAM HAARTIE DEGEABA!

# RICA PASARICA date 7 June 2013 23:55 +5

sesizarea CSM SE RESPINGE, ACEASTA FIIND NESEMNATA! NU-O MAI TRIMITETI CA CONSUMAM HAARTIE DEGEABA!

# cetăteanul de rand date 9 June 2013 12:27 +3

jos cu cei care lucreaza după modelul si stilul partidului BOLSEVIC STALINIST si sustinatori lor.

# asa si? date 7 June 2013 16:22 +28

Sa faca inspectia ce? Doamne iarta-ma, astia chiar nu mai au limite? Iar se apara inchipuit si cu zero efect de propriile lor spaime? Nu au altceva de lcuru?

# Ponta e basist pionul SRI date 7 June 2013 16:45 +24

Ponta prin coabitare a relegitimat regimul Basescu tradand votul primit prin propunerea procurorilor basisti si basificarea justitiei. Regimul Ponta-Basescu trebuie indepartat pana nu este prea tarziu .

# Libertadores date 7 June 2013 17:11 +28

Măi, băsiști descreierați, hai să moară blenga! Cum adicătelea, v-au intimidat ăștia de la A3, măi jigodoților?  Credeți că ignorarea criminală a votului celor 7,5 milioane de românași, de expulzare a Descreieratului din capul statului,ne-a încurajat? Sau arestările fără număr din scara blocului? Sau zecile de ani de pușcărie făcuți de oameni nevinovați? Sau acordarea, ca la mașina de cusut, a mandatelor de ascultare? Sau condamnările și arestările pe bază de „presupuneri” sau în baza „logicii voastre juridice”? Sau faptul că sunteți sufocați de propriile voastre dosare penale de hoți, infractori și borfași, iar voi pozați în modele ale cinstei, dreptății și corectitudinii? Sau ..., hai că mă grăbesc, toate astea, ticășoșilor, credeți că ne încurajează? Va veni vremea când veți implora amânarea dreptului moral al exprimării ultimei dorințe!

# anton date 7 June 2013 17:19 +27

Lumina se misca ca melcu in raport cu viteza DNA Acesti vajnici procurori care au DNA in ADN merita sa intre in cartea recordurilor.Doamne ....... mai exista ceva in tara asta sa ne apere de ei . Parlament ! Ponta !, v-am ales ca sa ne aparati, sa ne reprezentati si vad ca ne tradati. Sa nu spunem noi .. DREPTATE PANA LA CAPAT !!!!!!!!!!

# curiosul date 7 June 2013 17:44 -37

voi va numiti presa libera? libera de ce? fugiti de aici, varaneilor

# unul din lumea cea mare date 8 June 2013 01:22 +7

pentru curiosul//mai basistule hai sa vedem un pic si din alte unghiuri ce a facut makacul si ce a facut varanul!!!!!!! VARANUL a facut macar o televiziune buna la care sta lumea nebasista si care nu minte ca nasul,ca b1tv ca digi si mai stiu eu ce rtv,a facut o fundatie ,facias care macar ca apara pensionarii si pe cei fara mijloace,a facut o fundatie pentru copii super dotati care nu au mijloace materiale,a facut un ziar care supravietuieste fara subventii de la udrea,a inscris a3 un simbol national pe un loc de invidiat,a facut un partid care/i ok pentru o. lume care are o alternativa se ocupa de un sector mare sct 4 care a inceput sa arate decent si chiar curatel.a venit cu ideii de reducere tva la alimente de baza(ca in tarile civilizate) acum makacul.a facut praf o tara.a mintit,si/a bagat analfabeta in parlamentul european,a denigrat romanias/a inbatat si a semnat(taiat)legea pensiilor,a mintit pe toata lumea,a furat cu gasca lui,ne/a sfidat,ne/a jignit.(continuare

# unul din lumea cea mare date 8 June 2013 01:27 +8

ne/a furat,a distrus flota tarii,a distrus bucurestiul,a facut cele mai mari excrocherii imobiliare din bucuresti(vezi parcul bordei si nu numai)a distrus soselele(vezi milioanele cheltuite de el pentru autostrada buc pitesti)a taiat 1000 de vagoane cfr pentru el.si/a dat casa ilegal,NU A FOST IN STARE MACAR O CIRCIUMA SA CONSTRUIASCA. deci voi astia de/l ridicati in slava pe makac nu vreti sa mai luati ceva pauza?ar cam trebui,macar din bun simt!!!!!!

# dora date 8 June 2013 09:36 +7

Foarte corecte faptele enumerate in cele 2 postari.Si ,punctual,ar fi cazul sa spunem ca acel tanar din Rm Valcea care recent a luat premiul 1 in SUA a fost si este bursier al fundatiei Dan Voiculescu.Fara o sustinere financiara poate nu ar fi reusit.

# unul din lumea cea mare date 8 June 2013 11:14 +2

pentru dora//chiar la el faceam referirea si nu numai!!!

# curiosul date 8 June 2013 10:56 -8

cu bani furati

# unul din lumea cea mare date 8 June 2013 11:20 +5

pentru curiosul//cu bai furati?????ok atunci makacul ce a facut cu banii furati de el????voi chiar nu aveti simtul penibilului?makacul nu a furat destul?macar varanul daca ,,a furat,,tot a intors ceva bani societatii,,daca makacul a furat ce a intors societatii?ca sa ma bag in comparatii timpite ca sa le intelegi.. varanul a facut macar niste locuri de munca ,makacul cite a facut?

# anton date 8 June 2013 13:55 +3

LIBERA de tine PUROI BASIST.

# hunter date 7 June 2013 19:36 -23

nu cred ca a incalcat independenta dar presiuni sau facut de ANTENA 3 chiar si de luju 

# dora date 8 June 2013 09:42 +6

\"pesiuni sau facut\"???.Dupa cat de bine cunosti limba romana precis esti din tagma portocaliilor,frate cu EBA,Poate ati absolvit(sau nu) aceeasi scoala, prin corespondenta sau la fara frecventa.Asa ca marsh la EVZ,Acolo e permis din moment chiar si asa zisi jurnalisti cunosc la fel de bine limba romana.

# anton date 8 June 2013 13:59 +2

Merinos ma rog frumos.

# Istratie date 7 June 2013 19:37 +16

Ce sclifoseli, ce aère, ce trucuri jenante, ce viclenii de curve pioase, ce manevre de cocalari nesimțiți, ce scârboșenii și borâturi, ce pârțuri sulfuroase, ce atmosferă de morgă fară curent la frigidere, ce lăutari la *mierleală*, ce mârțoge de dric, ce savanți nebuni și sadici, ce balamuc din care a evadat și ultimul doftor dar s-a procopsit cu încă doi nebuni, ce Iad!  

# macacu basescu vipera haineala arsii de desvaluirii a 3. date 7 June 2013 20:45 +14

:lol: lesba haineala lui macovei si buzata eba :P :P linge bine 8) la chiorul-dictatorul ,mai vipera veninoasa justitia nu esti tu si demisul chelito basaliny nu este statul ,voi tradatorii de neam va pretindeti ca sunteti justitia :lol: :lol: :lol: ???? justitia sunt cei 17oo de magistratii care lau demis pe sobolanul danilet si ghica :P lingai de gaoaza lui presche base :cry: trebuie sa fiti judecati in lotul basescu de justitia cea corecta dreapta ce nu are virusul basist -satanist ,drepturile omului la libera exprimare daca b 1,rtv-evz,etc vacinati de deraiatul in gard va plac uite ca noi 99% nu va vrem nu dictati voi la noi unde sa ne uitam ce sa facem cum sa va pupam mai securisti inputiti,deghijati in procurorii lui dictatorul descreerat macacu in voi de sobolanii dementi,pusi de gaozarul sal serviti cand vomita cu eba si gasca lor de infractorii cu dosare ca voi. :-x

# JUDEX date 7 June 2013 22:52 +8

dar cand DNA ori DIICOT scot in presa tot felul de comunicate,cand procurorul in propunereda de arestare atrage atentia judecatorului ca trebuie sa ia masuri eficiente pentru c a opinia publica sa poata avea incredere in justitie,nu avem imixtiune si presiune asupra justitiei?Credeti=ma,stiiu ce zicc

# Ion date 7 June 2013 23:58 +12

Am avut o sansa istorica la referendumul din 2012, atunci a fost cu adevarat o batalie pentru independenta nationala, acum am revenit sub vanzatorul basescu si stapanii lui stiuti de toti. Slougile basiste, inclusiv CSM-ul, DNA-ul, CCR-ul se simt protejate de colonialistii moderni. Refrerendumul din 2012 a fost o lupta autentica, de eliberare, va mai trece mult timp pana cand vom incerca sa ne eliberam din nou. Ponta si PSD-ul nu s-au dovedit a fi eliberatori decat pentru cateva zile, dupa care s-au supus strainilor...

# Aneta Ispas date 8 June 2013 04:37 +12

Va tolera plenul CSM-ului actiunea diversionista/ilegală a dnei Haineala ? Ilegalitatea dnei Hăineală trebuie pedepsita. Domnia Sa nu avea dreptul legal sa sesizeze Inspecția Judiciara. O asemenea sesizare ar putea fi facuta   N U M A I de catre plenul CSM-ului !  Oare dna  Hăineală nu știe că Inspectia Judiciara nu are dreptul legal sa ancheteze activitatile jurnalistilor ?  Vor tolera asociatiile profesionale ale magistratilor ilegalitatile savarsite de dna Hăineală ?   Unde este societatea civila  care ar trebui sa infiereze actiunile dnei Hăineală de limitare/inabusire a dreptului opiniei publice, inclusiv al jurnalistilor, la libera exprimare?

# florin date 9 June 2013 11:32 +2

Tampita aia de Haineala a comis magaria din doua motive : 1. Pregatirea profesionala dezastruasa ( vezi \"succesurile\" ei profesionale), care inseamna necunoasterea legilor 2. Ordinul primit \" de sus \" , de la nashul din suflet...

# Doar Libertate date 8 June 2013 09:11 +10

Astia, basistii astia plantati in institutii ale statului pentru intimidarea presei libere ( doar Antena 3) vor fi trasi la raspundere dupa ce stapanul lor nu va mai fi stapanul Romaniei? 

# Nu cred... date 8 June 2013 20:01 +2

 deoarece ... oricât ar fi de jeg și devotat  maurul, / o mân-o spală p-alta și amândouă curul...

# Cata date 8 June 2013 09:13 +8

nici ca putea avea csm-ul, la reputatia pe care o are, un sef mai de doamne ajuta. pai cita lipsa de creier sa ai in cap sa acuzi o entitate privata, fara niciun fel de atributii in treburile justitiei, \"de incalcare a independentei Justitiei\"? pai ca sa incalci ceva nu trebuie sa fii capabil si indrituita face acel ceva??? io m-am uitat in Constitutie si nu am gasit trustul intact ca si institutie ci ministerul public si csm-ul. pai daca nu ai atributii in justitie, poti sa-i incalci independenta??? nu cumva \'mneaei e plecata cu sorcova pe miriste??? intreb si eu asa, ca un cetatean ce ma aflu. cine se foloseste de acesti \"luminati\" cu lumin stinsa, si ei deopotriva, trebuie sa ajunga in fata justitiei, pt ca este inadmisibil ca din poziita pe care o ocupi sa aburesti societatea cu subiecte moarte. inseamna ca esti fara de discernamint si nu ai ce cauta in functii de decizie pt ca faci numai timpenii! adio, ba haineala! i-ati bocceaua si muta cortul!

# dora date 8 June 2013 09:51 +7

Cate incalcari ale legilor si Constitutiei,cate abuzuri din partea unor procurori obedienti mai trebuie sa suportam?Cu mare regret trebuie sa recunosc faptul ca noi,cei multi,suntem principalii vinovati.Nu am luat si nu luam pozitie asa cum se intampla in celelalte state democratice.Ne multumim cu o postare pe internet si atat.Si prima categorie care ar trebui sa ia o pozitie publica ar trebui sa fie tinerii,cei care au viitorul in fata si care ar trebui sa fie constienti ca aceste precedente de incalcare a drepturilor sunt foarte periculoase.

# unul din lumea cea mare date 8 June 2013 15:39 +3

pentru dora//nu numai procurori/s napirci obediente sint si dintre ,,onorabilii asa zisi judecatori,,uita/te cum a fost invrajbita populatia pe categorii sociale ca deh ,,divide et impera,,.uita/te la ultima isprava de la mall......a vituperrat gunoiul de makac impotriva profesorilor si apoi ne miram ca sint luati la bataie in scoli.uita/te la bestiile umane din jandarmerie.stiai ca la toate adunarile oamenilor unde sint adusi jandarmii ,jandarmii/s supravegheati video de sri?deci supravegherea/i pe etaje si lumea nu constientizeaza.mai mult acum ii zice coabitare ca sa nu/i zic complicitate la favorizarea infractorului.dar si noi sintem un neam de prosti.nu ies romanii ca turcii,dar nici turcii nu au vorba,,capul taiat sabia nu/l taie,,!!

# unul din lumea cea mare date 8 June 2013 16:21 +1

erata se citeste,,CAPUL PLECAT SABIA NU/L TAIE,,

# N date 8 June 2013 10:58 +6

BAI ASTIA DE LA CSM ,ORI VI-L SCOTETI PE NASUL DIN SUFET ORI VA SCOATEM NOI SUFLETUL. VALABIL SI PTR. RESTUL DIN  JUSTITIE. JAVRA ASTA DE HAINEALA NU STIE LEGILE, SA SE DUCA PE CENTURA SA FACA BANI NU SA TOACE DIN BANII NOSTRI.SI BORDEA ALT BOU.

# anton date 8 June 2013 14:05 +8

Tot vorbim de ... MACAC ....pe el nu-l mai crede nici Bruxelesu. Ar fi cazul sa-i \'batem\' pe turci macar la plimbari pe strazi.

# SCLAVII VARANULUI date 8 June 2013 23:44 -8

8)

# dora date 9 June 2013 11:52 +5

Zise sluga macacului !

# Poiana lui Iocan date 9 June 2013 08:41 -9

LUJU+ Antena 3= MANIPULARE pt. fraierii de care e plina sarmana tara, faraniciun viitor

# Poiana lui Iocan date 9 June 2013 08:46 -5

Erata: in loc de faraniciun, a se citi fara niciun 8)

# dora date 9 June 2013 11:50 +6

@Poiana lui Iocan:labe1-EVZ+Poiana lui Iocan=ma-cac

# Dana date 9 June 2013 10:48 +10

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Parerea mea este ca sa ajuns prea departe,cu aceasta PUPAZA  NUMITA  HAINEALA-TREBUIE SA EXISTE O BOSIBILITATE DE A SCHIMBA ACEASTA CLICA DE IMPOSTORI-PAREREA MEA CA EI SE OPUN REFORMELOR IN JUSTITIE- PAREREA MEA ESTE CA PARCHETELE SUNT CORUPTE PANA IN MADUVA OASELOR

# reteaua securistilor basinosii bogatii miliardarii din jaful date 9 June 2013 11:22 +6

seful hotilor basescu-corneliu idu miliardar,magureanu securistul milionarul,bogdan dragoi cu vile in maiami ,milionar din furat,eba prosta buzata ,gaina udrea corveta cu cocos milionarii hotii gunoie de lingaii :P popovicu jinerele lui te leaga securistul ciausist :zzz fugit in usa dupa revolutie intors ca investitor cu banii furati din conturile securitatii ia cu japca terenurii a statului cu basescu primar atunci ,ioana bsescu vila de 1 mil.euro cadou,vlad soare milionar,bebe ionescu securistul miliardarul cu syda eba basescu,dan dragoi demolatorul combinatul galati milionar,cristian vlaicu milionar,haineala securista,ghica,danilet,lingaii basistii,kövesy securista spiona ungariei,macovei tradatorea securista sunt dati in vileag de antena 3 ,cum sa nui faca praf pe criminalii de mai sus gasca de securistii jefuitori poporului ???? :lol: numai b 1 tv ,rtv,evz,presa lor a securistilor le convine ,pora scrofa vrea legii sa nu mai vorbim despre hotiile lor sai lingem ca ei satanisti :lol: :lol: :lol: :lol:

# dora date 9 June 2013 11:57 +5

De ce nu a sesizat CSM-ul inspectia Judiciara si cu privire la acei jurnalisti care i-au infierat pe cei trei judecatori care au hotarat ca SA trebuie judecat in libertate?Oare aceia nu au atentat la independenta justitiei?Pentru CSM-ul obedient macacului acesti au facut un lucru corect daca este pe placul lui basescu.

# Bojidar date 9 June 2013 13:10 +4

ABUZ IN SERVICIU comis de Handeala prin urmatorul comunicat: \"Astăzi, 7 iunie 2013, conducerea Consiliului Superior al Magistraturii a sesizat Inspecţia Judiciară în vederea dispunerii şi efectuării de verificări privind posibila încălcare a independenţei justiţiei, ...\" In conformitate cu art. 23 din Legea Nr. 317 din 1 iulie 2004, privind Consiliul Superior al Magistraturii, cu modificarile si completarile ulterioare,: \"Consiliul Superior al Magistraturii funcţionează ca organ cu activitate permanentă. Hotărârile Consiliului Superior al Magistraturii se iau în plen sau în secţii, potrivit atribuţiilor care revin acestora. (2) Membrii Consiliului Superior al Magistraturii desfăşoară activitate permanent\" . De cand Handeala si Ghica sunt PLENUL C.S.M.? Cine va ancheta ABUZUL comis de cele doua Ciocioline? De ce tace Ponta si ministrul justitiei? Cat timp vom asista impasibili la abuzurile comise de C.S.M.- Handeala si Ghica, Curtea Constitutionala- Handicapat Zegrean si Iulia M

# geta date 10 June 2013 07:27 +1

oare de cine sunt puse aceste femei de catre ponta si ne mai miram

# livia date 10 June 2013 19:27 +1

Experimentul Pitesti se redeschide in Romania la CSM unde sefa este progenitura unui criminal al securitatii ceausist BASISTE. hAINEALA oANA VREA SA-I REEDUCE PE ROMANI ! Sunt atat de crunte marturiile ce vin din inchisorile comuniste incat noi abia le putem si citi. Dar noua ni se cere chiar mai mult, nu doar a putea sa le citim, ci a putea sa le intelegem, sa intelegem de ce s-au petrecut si, mai ales, sa intelegem REEDUCAREA dusa in prezent cu alte mijloace, care au insa acelasi scop. Pentru ca cea ce s-a petrecut ne priveste direct si pe noi. Asa cum spunea Ioan Ianolide, daca nu vom lua aminte, noi vom fi urmatorii reeducati! De fapt asasinii inchisotilor comuniste s-au rein tors prin progeniturile lor.Ceea ce a facut tortionara Haineala Oana in numele CSM-ului nu-i de gluma este inceputul unor noi crime securist-basiste.

# FLEOŞCUŢĂ date 12 June 2013 15:14 +1

NUMELE DE HĂINEALĂ SPUNE TOT ,NU VĂ MIRAŢI DE CE FACE E FOARTE INDEPENDENTĂ DOAR CĂ CE FACE ESTE LA COMANDA LUI BĂŞESCU SE VEDE DE PE MARTE

# mariana date 17 June 2013 16:42 0

Rusine. Nu este posibil sa incalcam toate legile.In romania nu se stie decat perchezitie si arest preventiv-Nu este posibil. Unde sunt drepturile omului ca in Romania nu le gasesti.Si aceasta doamna Haineala vezi doamne suparata pe televiziuni si ziare.Noroc cu ziaristi ca mai trezesc justitia ca alt fel SE INCALCA LEGI,ARTICOLE.CONSTITUTIE....TOT.Suntem procurori si judecatori si facem legi........RUSINE SI PACAT DE ROMANIA.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.05.2023 – Alerta printre magistrati: varsta de pensionare de 65 de ani

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva