14 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SAVONEA CERE ANCHETE DUPA CRIMA DIN CARACAL – Sefa CSM Lia Savonea a sesizat Inspectia Judiciara si SIIJ: “Efectuarea tuturor verificarilor necesare cu privire la imprejurarile si modalitatea in care procurorul PJ Caracal a exercitat supravegherea activitatii de cercetare penala in cauza si a coordonat activitatea de efectuare a perchezitiei domiciliare, precum si cu privire la modul de solutionare a cererilor inregistrate pe rolul Judecatoriei Caracal”

Scris de: V.B. | pdf | print

26 July 2019 19:28
Vizualizari: 8893

Noi evolutii in cazul crimei din Caracal, unde o adolescenta de 15 ani ar fi fost ucisa si transata de un mecanic auto. Presedinta Consiliului Superior al Magistraturii, judecatoarea Lia Savonea (foto), cere anchetarea urgenta – deopotriva disciplinara si penala – atat a procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal care a coordonat perchezitia la domiciliul principalului suspect, cat si a felului in care Judecatoria Caracal a solutionat cererile legate de aceasta cauza. In acest sens, Savonea a sesizat atat Inspectia Judiciara, cat si Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie.


Potrivit informatiilor aparute in spatiul public, se pare ca desi adolescenta in varsta de 15 ani Alexandra Maceseanu a apelat de trei ori la numarul de urgenta 112 joi, 25 iulie 2019, in jurul orei 11 a.m., mandatul de perchezitie a fost obtinut abia la ora 3 dimineata, perchezitia avand loc trei ore mai tarziu.

Iata comunicatul CSM:

Biroul de informare publica si relatii cu mass-media din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii este abilitat sa aduca la cunostinta publica urmatoarele:

Fata de informatiile semnalate de mass-media cu privire la cauza penala privind decesul unei tinere din judetul Olt, Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii solicita Inspectiei Judiciare si Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie efectuarea tuturor verificarilor necesare cu privire la imprejurarile si modalitatea in care procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal a exercitat supravegherea activitatii de cercetare penala in cauza si a coordonat activitatea de efectuare a perchezitiei domiciliare, precum si cu privire la modul de solutionare a cererilor inregistrate pe rolul Judecatoriei Caracal in aceasta cauza.

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii solicita efectuarea cu celeritate a tuturor verificarilor prevazute de lege pentru clarificarea in cel mai scurt timp a imprejurarilor de fapt si de drept incidente in cauza.

De asemenea, o ancheta interna privind modul in care s-a actionat in acest caz a fost declansata de catre Procurorul General Bogdan Licu:

„Biroul de informare si relatii publice este abilitat sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Bogdan Dimitrie Licu, a dispus in cursul zilei de azi, 26 iulie 2019, efectuarea de verificari la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal privind modul in care s-a realizat supravegherea activitatii de cercetare penala in cauza privind decesul unei tinere din judetul Olt.

Controlul va fi efectuat de catre procurori din cadrul Serviciului de Indrumare si Control.

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Observer date 26 July 2019 20:18 +27

STS n-are nici o treabă cu localizarea apelurilor, rolul preponderent al acestei instituții fiind măsluirea alegerilor. Au rasolit-o în 2014, în cazul avionului prăbușit la Beliș, au rasolit-o și acum. Căci, majoritatea echipamentelor și facilităților tehnice ale STS sunt destinate și ocupate cu „dirijarea” a peste un milion de botsi-cu drept de vot, entități virtuale care au ridicat „standardul” fraudei electorale de la 5-10% până înspre nivelul de peste 20%. Ia să fi fost vorba de un bumb (nasture) de la paltonul Plăvannului. Să fi văzut atunci precizie de 0,25 secunde și exactitate de 5 milimetri în localizarea nasturelui lui Palton Vodă, rostogolit pe sub Merțanul prezidențial! ----- post-scriptum: ce față de Hannibal Lecter are decrepitul acela! Oare miliția o căutat bine prin crătițele, oalele și ceaunele individului?

# Dați afară jegul rezist procurorul Popescu de la Calafat date 27 July 2019 13:39 +7

Dați afară jegul rezist procurorul Popescu de la Calafat și trimiteți-l la bulău. Desființați Secția de Procurori din CSM a penalilor Mateescu, Ban și Solomon dacă continuă să albeaască golani rezist oprecum Pițurcă de la Craiova.Altfel va fi rău pt așa zisa Justiție, iar poporu va iesi în stradă, Scoateți armata și duceti-o la Parchete, procurorii lu soros vor să distrugă democrația din țară.

# Edelweiss - Ivory Tower Human Resource Recorder date 27 July 2019 17:56 +6

Popescu Cristian –Ovidiu – PJ Caracal / Decorat de Lulutza pentru „merite deosebite” în activitatea de nazificare etapizată a Koloniei; / Semnatar la nr. crt. 1129 a Memoriului Magistraților români pentru apărarea statului de drept; / Semnatar la nr. crt. 936 a Rezoluției magistraților pentru retragerea proiectelor de modificare a legilor justiției; / Semnatar la nr. crt. 329 a protestului magistraților împotriva deciziei CCR nr. 358/2018 (solidarizare împotriva demiterii Lulutzei); / Semnatar al listei magistraților care solicită abandonarea procedurii de revocare a Tractoristului Augustin Lazăr din funcția de PG. // ALLES IST KLAR JETZT?

# In țara asta TOATE relele au aceeaşi cauză primară!(Adelina) date 27 July 2019 18:12 +6

Securitatea-n '89 după ce la lichidat pe tătucul lor Ceauşescu a mai omorât peste o mie de români prin diversiune criminală ca să-şi ascundă reinstalarea altei dictaturi militare mai criminale a celor mai supradimensionate sevicii secrete din lume ce-s mascate de un STAT FALS! NeDemocratic! Timp în care serviciile controlează toată JUSTITIA PROCURORILOR+Politica+Economia+Economia subterană prin firme secrete şi offshore. Ne mai întreabăm? De ce au emigrat 10 milioane :o De ce sunt vânduți copii sub forma de adopții false? De ce DISPAR copii? Crede cineva că ar putea cineva face trafic de copii sau organe+ MEGA JAF NAȚIONAL NESFĂRŞIT fără acordul zecilor de mii de securişti SRI/DIICOT/SIE/STS/SPP+acoperiți pt.care proştii plătesc continuu Miliarde!? Tot răull ce  se întâmplă în Ro.are aceeaşi cauză!! Dar proştii iar înghit momeala altor subiecte! Şi a schimbărilor FALSE doar de suprață! Deja e PREA TÂRZIU PT. REFORME SAU RESET! STATUL AR TREBUI REINFIINȚAT DE LA ZERO :-x

# Edelweiss - Ivory Tower Observer date 26 July 2019 20:19 +12

Iar porcușorul, este al câtălea și al câtălea caz ce demonstrează, fără putință de tăgadă, faptul că buldogii judiciari din Ministerul fără minister nu sunt altceva decât niște elemente anti-sociale, a căror misiune este protejarea doar a unor interese oligarhice și de grup infracțional.

# unul din lumea cea mare date 27 July 2019 23:18 +4

ptr Edelweiss - Ivory Tower Observer//bai edelweis,nu ma bucur ca s/a intimplat unui copil nevinovat,DAR MA BUCUR CA I S/A INTIMPLAT CUMPANASULUI .NU ERA UNUL, MAI MARE APARATOR AL MINJITILOR STATULUI DECIT CUMPANASUL , PE LA IREALITATEA SI B UNULEA,NU ERA UNUL SA STRIGE MAI TARE INTRU APARAREA KOIVESOAICEI,PROCURORILOR ,JUDECATORILOR SECUTITATII A STSULUI SI A SECURITATII.nu/l compatimesc deloc pe cumpanasul,i/a dat dzeu dupa fapte,insala doamne sa le dea la toti paraditorii si nenorocitii de/ale /d/astea,incepind cu procuratorii,judecatorii,moroiu,koivesi, si la toti minjitii statului.ba cretinilor,acusilea degeaba veniti la a3 sa va plingeti cu lacrimi de crocodil,nu uitati ca inaintelea mergeati la irealitatea.rifai,maruntica rares,va doresc si voua sa vi se intimple,ca prea ati suflat in pinazele nenorocitilor astora de se cheama minjitii statului care tot si toate mermelesc!!!!!asa ca CIOCUL MIC,CIT MAI MIC,INDURATI/VA SENTINTA JUSTITIEI IMANENTE

# cOboara si mai jos, doamna Savonea,in Parohia Corabia date 26 July 2019 20:35 +16

Cate plangeri la Insp Jud exista ? Cand, cum si de ce au fost solutionate , cum au fost solutionate? Desfiintati Jud Corabia, Caracal si aduceti prin rotatie magistrati din alte zone ale tarii (stiu, stiu, ... nu e permisa deplsarea; OK, schimbati legea ca va omoara astia contribuabilii si nu mai aveti pensii si nici salarii). Trimiteti-o pe doamna Lascu in tara, la o judecatorie batalion disciplinar ... cu gasca ei de fete cucuiete

# Sole date 27 July 2019 00:32 +13

Serviciile romanesti au cel mai mare buget din toata Europa, avem cel mai mare nr de agenti la 100.000 de locuitori. Suntem cei mai interceptati cetateni de le mapamond. La ce platim atata mafie inutil cand acesti bani ar fi putut fi investiti in fabrici,agricultura,autostrazi si s-ar crea si locuri de munca,etc !!! Nu avem nevoie!! Reduceti nr agentilor si bugetele reduse drastic. La ce platim? Sa-si faca viloantze!! Nici macar legile nu le cunosc. Iesitul in strada ne salveaza de mafia numita servicii care a ruinat Ro. Pt oricare alte gainarii vin mascatii pe tine in casa, pt un criminal in serie se aşteaptă!! Mafia numita servicii si procurorime trebuie rase din temelii. Sunt pline de mafie, infractori, astia-s cei mai periculosi,ca-s cu legea-n mana si joaca numai mafioteste!!! TRADATORI DE NEAM SI TARA

# Cetateanul date 26 July 2019 22:58 +6

Sigur! Așa cum a fost anchetată și mme pițurcă :lol: . Băi looserilor ... rămâneți mai bine la urlat pe treptele instanțelor după independență, pentru pensii și salarii, pentru beneficii și lipsă de orice fel de răspundere. PS În curând țara va deveni și la modul real un adevărat vest sălbatic ...

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant date 27 July 2019 04:41 +6

N-a știut săraca fată cum să-i pună la „lucru” pe guați. Dacă l-ar fi înjurat pe vreun procuror sau judecător, o găseau în 3,14 secunde și veneau după ea cu efective numerice egale cu cele ale Armatei a VI-a a feldmaresalului Paulus de la Stalingrad. https://www.facebook.com/nelu.lucut.90/videos/158893371933401/UzpfSTEwMDAwMTY5MjQ5NTMwMDoyNDAzNjI5NTQzMDM2Nzcy/

# nae girimea date 27 July 2019 06:35 +7

Am vazut cu aceasta ocazie ce besencizme ocupa posturi bine remunerate si cu dolcefarniente . Am vazut nivelul intelectual , cultural , al (in)competentei structurilor ce "ne apara" : STS , Politie , SRI , Procuratura . Toate acestea explica situatia in care este Rou . Daca mai exista profesionisti ( ma indoiesc dat fiind nivelul invatamantului) nu ei conduc tara.

# imun/teanu date 27 July 2019 07:11 +4

*1. Nelocalizat telefon. Aparatura (scumpa!) "bolnava"? /doar obosita dupa alegeri, in odihna pentru prezidentiale. [ Pe voi, care "dubii", va vede si pe closet. ] *2. Adresa gasita prin mijloacele ei de politie. Desi se si putea, neintrat de vetto procuror-judecator. Suflat si-n iaurt, dupa experientele politistilor "agresori" de talhari /guni de plata. *3. O lege la si ACEST obiect intoarsa de doua ori, nesmnata de "pres". Daca era promulgata politistii puteau intra ca in branza, noapte sau zi, si fara mandat. Vaaai!, dar la cine ajungem asa! In fond ce!, a murit o copila (mai "trebuie sa si moara oameni"), victima colaterala si de alt/inca mandat "meu" /cauzele nobile cer si sacrificii. Dupa "un" Colectiv iar, iar, "cu mainile (curate) pline de sange".

# Valter Cojman date 27 July 2019 07:48 +8

Incompetentii au fost cei de la STS si magistratura, adica aia pe care ii apara IohaniSS, PDL in piele de PNL si PMP, USR, magistratii corupti, incompetenti si abuzatori (L. Stanciu, Tarcea, Danilet, Portocala, Onea, Bogdan, sectia PORCURORI din CSM, etc.), "onegeurile" securisto-sorosisto-stalinisto-naziste de tip mafiot, fascistii drogati #rezist si toti sustinatorii lor. STS n-a fost în stare, 19 ore, să localizeze apelul fetei. Dacă sunam și îl amenințam cu moartea pe nazist, mă găseau în 3 minute. In maxim 30 de minute intrau mascatii peste mine... Procurorul de caz a interzis politistilor sa intre in casa criminalului inainte de ora 06.00. Politrukul nazist autodeclarat trebuia, încă de dimineață, cand s-a constatat ca STS a gresit localizarea DE TREI ORI, să demită toată conducerea STS și pe cei care nu au localizat apelul. A nu se uita ca: - pe seful STS l-a numit IohaniSS. - IohaniSS a fost cel care a refuzat legea prin care se permitea politistilor sa intre, fara mandat

# fost judecator date 27 July 2019 09:17 +6

Daca a fost apel pe linia de urgenta 112 de ce trebuia autorizatia procurorului si judecatorului? Afara din politie, procuratura si magistratura...eu m-am ratacit in Germana, am sunat la ambasada Romaniei la Berlin de 12 ori si au zis sa nu ridic tonul al ei, sa ies de pe fir daca nu sunt mort sau ranit sau arestat...

# Carcotas date 27 July 2019 09:25 +5

Ni s-au arătat niste oase de animale sugerandu-se ca ar fi resturi de cadavre umane. Tânara , încaputa pe mâinile unui posibil criminal, a gasit un telefon si a sunat de trei ori. Si ala, periculos, violent a lasat-o... Sunt acuzați procurorul si polițiștii ca nu au rupt poarta la 2 noaptea si ca pana au intrat ei la 6 ala a ucis-o si a tranșat-o, dar nu sunt imagini ori informatii cu/despre pete de sange sau resturi. Putea oare individul ala sa faca asta in trei sau patru ore? S-a terminat combustibilul emoției cu Sorina, si prompt apare chestia asta cu "măcelarul ". Hm! Prilej pentru toti sa se bage in seama: dogioaica si o avocata amica cu Secu exulta, v-am zis noi ca protocoalele sunt bune, nu se ajungea aici daca voi acceptati sa stam cu capul in jug la Secu, Secu e bun dar STS e prost, polițiștii sunt competenti dar procurorul e slab pregătit , plavanul de procuror general cu o cariera bazată pe pcr-acronim PTR pile cunostinte si relații , fara dosare solutionate la viata lui

# IO date 27 July 2019 12:19 +1

Nenică, ai damblagit! Păi, un******de 200 Kg îl ”ajustezi” în maxim 1 oră, de nu ești măcelar! Persoana asta  de 45 Kg a fost hăcuită in câteva minute! Pentru Elodia, timpul de hăcuire a fost chiar mai mic!

# Floare Albastra date 27 July 2019 17:24 0

Serios,il hacuiesti,il incinerezi, ai timp sa stergi TOATE urmele..mai putin ale militarilor amerloci de la Deveselu care aveau in fisa postului necesitatea de adolescente romance cat mai frumoase ,cat mai virgine.pastileeee alogenilor cu nasocurile groase in fum de ardei iute .

# AntiFake date 27 July 2019 18:34 +3

Vezi ca tu nu esti Floare Albastra. Eu scriu cu acest pseudonim de ani de zile pe aici. Daca mai semnezi comentarii cretine cu pseudonimul meu, poate solicit sa-ti fie facuta public  identitatea reala. 

# #parintii minorei date 27 July 2019 17:32 -1

Fata ucisa de hommlessul caracalean de ce nu si-a sunat parintii de pe telefonul gasit din intamplare prin casa?

# Laura date 27 July 2019 11:39 +3

EEEEE, ce să zic.... Inspecţia Judiciară.. Cine dracu are încredere în aceşti mameluci şi în Secţia de procurori.. Nu v-aţi prins? Aceşti neştiutori de carte, aceşti îmbuibaţi, nu vor decât drepturi şi pensii.... Aţi auzit-o pe prim procuroarea de la Olt, cum vorbea în vârful limbii, băgând Codul deontologic la înaintare... L-aş fi încălcat de 100 de ori şi dădeam cu procurorul de pământ. Apropos... cu Pițurcă ce s-a întâmplat? mai ştie cineva ceva?

# Floare Albastra date 27 July 2019 12:03 -1

Trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea. Asemenea indivizi nu au dreptul sa traiasca. Trebuie sa moara in chinuri, la fel ca si victimele lor. "Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte."

# Bogdan date 27 July 2019 12:39 -3

Ce treaba are procurorul? El doar vrea sa respecte noile modificari la codul penal si de procedura penala date de Iordache, Serban Nicolae, Eurgen Nicolicea Cataniciu si cu Marton Arpad. Gata ati reusit. Criminalii pot face ce vor!

# IONm pentru BOGDAN date 27 July 2019 23:55 +3

CRETINULE!Care modificari zaludule?

# Neanae date 27 July 2019 12:41 +3

Ma întreb ca prostu (între prostii proștilor): oare trăia sihastru psihopatul? De cca 60 de ani (ca și vârsta diferă de la știre la știre!) un individ cu apucături nesănătoase oare nimeni nu realizează ca circula deraiat și fără busola? Aflam ca are nevasta și 3 progenituri, ca e mecanic și cineva a zis ca prindea câini și-i fierbea. Adică persoanele care s-au intersectat pe scurt, mediu și lung termen ca nevasta, au considerat ca individul asta este normal, uman, cinstit și de treaba? Este atât de incredibila istoria asta încât ajung la concluzia ca SUNTEM TOȚI BOLNAVI. Dapai va dați seama ca speram cu toții ca fetița asta sa fie DOAR in mâna traficanților de carne vie? NE DAM SEAMA IN CE JALE DE HAL SUNTEM TOȚI? Este un coșmar social ceea ce trăim.

# fetele pot fi in viata date 27 July 2019 13:39 +3

mirificul dobitoc a avut sange rece sa ucida,transeze si topeasca in acid un corp in trei ore cu politistii la poarta?despre traficantii de carne vie care au reusit in acea pustietate sa o scoata ,pe sestake,nu se pune problema?cam multe inadvertente in luarile de pozitie oficiale..,ceva nu se leaga :-x

# mitica date 27 July 2019 14:33 +4

Toti cei din STS care se fac vinovati sa fie bagati la puscarie!Sa declare anual cum au folosit banii publici!

# Neanae date 27 July 2019 14:50 +3

Adaug in prostia mea. Când e un politician la mijloc, țintit de un procuror deraiat ((am impresia ca pe șine sunt doar câțiva) ca șefa aia de procurori care dădură cu gura ieri la TV zicând NIMIC, doar ca tine grozav ea la deontologie - aș, face pi dânsa)) s-ar sti de acel politician pana la a șaptea spiță, de nași, fini, unde a făcut apendicectomia la 7 ani și cu ce bani și-a luat o Skoda in 2006. Dom-leeeeeee, de psihopatul mecanic de la Caracal nimeni nu a observat NIMIC ANORMAL? Copiii lui ce au învățat de la criminalul asta? Și ei cum sa fiarbă câini? Eventual sa sfârtece vietăți? Nevasta ăstuia este lobotomizată? Eu nu ma capacitez cum de un asemenea Hanibal de Caracal a trăit liber pana acum. Si de ce dracului sa fie protejat privacyul familiei lui. SUB LUPA TOȚI, LA TESTE ȘI ANALIZE. O asemenea familie și anturajul trebuie sa demonstreze ca sunt OAMENI! Trist. Foarte Trist sa nu mai avem măsura normalității. Sa nu mai existe FORȚA RESPONSABILITĂȚII. De valori nu mai vorbim ...

# Cum scriam după decizia CCR privind date 27 July 2019 15:00 +5

Înregistrările și supravegherile:nu vor trece 3 ani,și fi-vor reînființate (aduse din adormire).in alta ordine de idei,Fiscul caracalean l-a controlat vreodată la sediu pe baiatu' asta?Poliția caracaleana l-a verificat în trafic la autorizatii?Bai caracalenilor,daca va omorâți baza de impozitare,cine naiba credeți că va plăti impozite,CAS și CASS pt curu' gras al judecătorilor și procurorilor?

# Edelweiss - Ivory Tower Messenger date 27 July 2019 18:51 +4

Radu Herjeu spune: „M-am luminat. Aşa putea fi evitată tragedia de la Caracal” „ În sfârșit m-am luminat! De fapt, m-au luminat jegurile… pardon, minunații apostoli ai adevărului. Tragedia de la Caracal ar fi fost evitată dacă: 1. Erau în vigoare protocoalele secrete între justiție și serviciile secrete (care permiteau localizarea la milimetru a dușmanilor nației); 2. Nu era înființată Secția de Investigare a Magistraților (de care i-a fost teamă procurorului care a(r fi) împiedicat intrarea în clădire până la ora 6); 3. Nu elibera ciuma roșie infractori pe baza legii promovate de dna Prună, a recursului compensatoriu; 4. Penalilor le era interzis în funcții publice! Acum înțeleg de ce atâția proști înghit pe nemestecate toate mizeriile propagandei, oricât de ilogice ar fi. E mult mai ușor decât să gândești singur. N-ai bătăi la cap să înțelegi. Și-apoi, ura nu se hrănește cu rațiune, ci cu emoții viscerale ațâțate de profesioniști!”

# Edelweiss - Ivory Tower Accountant date 27 July 2019 18:53 +1

ÎN FAPT (!) cea mai tare glumă a momentului de față este prevederea constituțională de la art. 131, alin. (1): „ În activitatea judiciară, Ministerul Public reprezintă interesele generale ale societăţii şi apără ordinea de drept, precum şi drepturile şi libertăţile cetăţenilor.” :eek: OMG! :lol: LOL! :lol: LOL!

# Știați că date 27 July 2019 20:28 +4

Știați că? - un procuror cu peste 15 ani vechime are peste 15.000 lei net pe lună? - că același procuror, dacă e "detașat", cum mulți sunt, mai ales la DNA, unde 90% sunt detașați, mai au 2% din salariu, pe zi diurnă, faceți calculul! - că ies la pensie după 25 de ani, cu 80% din brut, în timp ce orice alt salariat român, care a muncit 45 de ani, nu 25, ia o pensie de aprox 30% din salariul lui ultim, ..faceți calculul! - că își deconteaza mrdicamentele în fiecare lună, până la ultima aspirina? - că au pentru transport, până la 15% pe lună din salariu? ..faceți calculul! - că au 40 de zile lucrătoare concediu de odihnă pe an? - că nu au criterii de performanță a activității, și, muncesc sau nu, salariul și privilegiile și le iau? - că makoritatea mai și predau pe la facultăți, unde-s colegi și prieteni cu judecători sau polițiști, plus avocați cu care chipurile sunt adversari profesional vorbind, pe altarul justiției? Că vorba aia, corb la corb nu-și scoate ochii?

# nae girimea date 27 July 2019 20:30 +2

Sa inghiti pe nemestecate toata propaganda sorosista este in avantajul zoombificatilor de stiri de senzatie .Nu iti trebuie minte sa intelegi iei totul de-a gata,citesti titlul te consideri edificat ,nici prin minte nu iti trece ca esti ramas de caruta.Din banii nostri multi sunt platite serviciile de supraveghere.

# Nu stiam! date 27 July 2019 21:36 +4

Nu stiam de toate privilegiile astea! Stiu, si constat că, desi au toate privilegiile astea, multi dintre ei au averi uriase, adcunse dupa paravane umane interpuse, că, după 10 ani si mai bine de cand li s-au dat asemenea privilegii, evaziunea fiscala a crescut, infractionalitatea in general a crescut, coruptia la fel, cu tot DNA-ul mult laudat!

# gica70 date 28 July 2019 10:12 +3

De ce nu se prezinta transcripturile convorbirilor telefonice? Aaa, este un dosar in cercetare..da' cum de apareau tot felul de informatii tot din dosarele in cercetare/ Aaa..erau dosare de coruptie! Niste nemernici platiti cu bani grei din buzunarele noastre isi bat joc, pe banii nostrii, cum vine.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2024 – Buda nu se da dus

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva