17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BINOMUL HELLVIG-LAZAR – Scandalos: Cititi protocolul secret PICCJ-SRI semnat in decembrie 2016 de Eduard Hellvig si Augustin Lazar: "In cazul in care una dintre Parti intentioneaza valorificarea informatiilor, este obligatorie obtinerea acordului prealabil al Partii care le-a pus la dispozitie". Practic, SRI a conditionat solutiile procurorilor. Binomul ne-a prostit ca a denuntat protocolul din 2009, dupa ce il incheiase pe cel din 2016, care il rezilia pe primul (Document)

Scris de: L.J. | pdf | print

24 August 2018 17:31
Vizualizari: 41996

Redactia Lumea Justitiei publica Protocolul privind organizarea cooperarii intre Serviciul Roman de Informatii si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin, potrivit legii, incheiat la data de 8 decembrie 2016 intre SRI – Eduard Hellvig (foto stanga) si PICCJ – Augustin Lazar (foto dreapta), pentru care anuntam oficial ca vom depune luni plangere penala impotriva semnatarilor. In opinia noastra, protocolul din decembrie 2016 il intrece in gravitate pe cel din aprilie 2009, despre care tandemul Hellvig-Lazar l-a declasificat si a sustinut ca e denuntat. Vrajeala cat casa, in realitate cei doi sefi de institutii de forta reziliasera protocolul din 2009 prin cel pe care l-au incheiat pe sest – sub clasificarea secret de stat – in decembrie 2016, dupa care ne-au prostit cu declasificarea si i-au lasat pe romani sa creada ca nu ar mai exista niciun protocol intre SRI si PICCJ.


Nici astazi nu se stie cand a fost denuntat acest protocol, intrucat nu s-a prezentat opiniei publice niciun act prin care a fost denuntat, informatiile facute publice pe asa zisa denuntare de catre SRI si PICCJ fiind contradictorii cu privire la data denuntarii. Cum poate cineva sa creada ca protocolul nu functioneaza si azi?

Lazar si Hellvig ii cred tampiti pe romani si cred ca institutiile sunt ale lor

Cum isi permit doi sefi de institutii de forta platiti din bani publici sa ii prosteasca pe romani in asemenea hal? Sa nu uitam de scena jucata in CSM de Procurorul General Augustin Lazar in ianuarie 2017, cand acesta se revolta ca nu este de acord cu asemenea "inginerii" si se mai si jura cu "Doamne fereste" ca el nu ar fi niciodata de acord cu asemenea concubinaje intre procurori si agentii secreti. Practic, Augustin Lazar ne-a luat de prosti si sa dadea fecioara neprihanita la o luna dupa ce semnase noul protocol cu SRI.

In opinia noastra, atat Eduard Hellvig, cat si Augustin Lazar trebuie sa raspunda penal pentru protocolul incheiat in decembrie 2016, dupa ce au jucat sceneta cu declasificarea si denuntarea, prezentandu-se in ochii societatii ca reformatori ai sistemului judiciar.

Gravitatea uriasa din protocolul SRI-PICCJ din decembrie 2016 consta in faptul ca acesta i-a transformat pe procurori in slugile SRI, anchetatorii fiind obligati sa raporteze periodic cum au fructificat sesizarile si informatiile venite de la SRI, si mai ales, sa nu ia nicio masura in cursul urmaririi penale fara acordul in prealabil al SRI, in calitate de furnizor al informatiilor pe baza carora s-au deschis anumite dosare. Mai mult, protocolul Binomului Hellvig-Lazar obliga in continuare procurorii sa ofere informatii din dosare catre SRI, totul fiind practic o incalcare brutala, pe langa lege, a principiului independentei procurorului, de care toti servitorii Statului mafiot au facut atata caz in ultimii 12 ani, desi lucrau ilegal pe protocoale.

Consideram ca Eduard Hellvig si Augustin Lazar trebuie pusi imediat sub acuzare, iar Parlamentul Romaniei trebuie sa se intruneasca si sa ia decizia, prin lege, cu derogare de la prevederile in vigoare de destituire a celor doi din functii intrucat ne aflam in fata unei situatii care atenteaza la securitatea nationala si si la aservirea Justitiei serviciilor de informatii, cu incalcarea fatisa a legilor in vigoare.

Protocolul secret circula de o saptamana prin redactii

Protocolul pe care il publicam in continuare circula de o saptamana prin marile redactii ale presei sanatoase, neaservite Statului mafiot, insa fiind caracterul lui de secret de stat si a faptului ca publicarea unui document de asemenea natura poate atrage raspunderea penala a celui care il aduce la cunostinta publicului, jurnalistii au ezitat pentru a nu ajunge tinta unor dosare penale facute chiar de ticalosii care au lucrat pe asemenea protocoale.

Redactia Lumea Justitiei nu l-a publicat pana acum intrucat senior-editorul Razvan Savaliuc nu a fost in tara pana vineri, 24 august 2018 si exista riscul ca procurorii vanduti serviciilor sa trimita mascatii sa ridice calculatoarele si sa blocheze activitatea redactiei Lumea Justitiei.

Cinste lui, joi seara, 23 august 2018, fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov - a spart blocada - si a publicat pe pagina de Facebook cotinutul integral al protocolului, despre care consideram ca nu putea fi secretizat sub clasificarea "secret de stat" intrucat Legea 182/2002 privind informatiile clasificate prevede la art. 24 alin. (5) "se interzice clasificarea ca secrete de stat a informatiilor, datelor sau documentelor in scopul ascunderii incalcarilor legii, erorilor adminstrative, limitarii accesului la informatii de interes public, restrangerii ilegale a exercitiului unor drepturi ale vreunei persoane sau lezarii altor interese legitime". Odata facut public de cineva acest document, nu se mai poate invoca sub nicio forma caracterul lui secret!

Desi protocolul are, printre altele ca justificare Ordonanta abuziva nr. 6/2016 data de fosta ministresa a Justitie, Raluca Pruna-Guvernul Ciolos – care dupa decizia Curtii Constitutionale din 2016 privind eliminarea SRI din activitatea de urmarire penala, a recalificat SRI ca "organ de cercetare speciala" – reglementarile interne si internationale interzic ca in problemele ce tin de Justitie sa se clasifice procedurile si accesul la identitatea celor care strang probe.

Cum SRI, potrivit Ordonantei 6/2016 a fost folosit in continuare ca instrument pe filaje si interceptari, precum si expertize pe inregistrarile si probele adunate din aceste activitati, era interzisa ascunderea cetatenilor, identitatea celor care operau inregistrarile si misiunile de filaj pentru ca Justitia nu se poate face la secret, ci numai prin verificabilitatea si conditia de contradictorialitate efectiva intre acuzare si aparare, neputandu-se ascunde persoanelor acuzate elemente care sunt folosite la inculparea lor. In aceste principii sta ilegalitate protocolului SRI-PICCJ din decembrie 2016 care depaseste cooperarea institutionala si se transforma in fapt intr-o colaborare interzisa de articolul 7 din Legea 303/2004 care ii sanctioneaza pe magistratii care colaborareaza cu serviciile cu destituirea din functia detinuta.

Cum sa ajunga procurorii – asa-zis independenti – sa dea raportul la SRI, date din activitatea secreta a urmaririi penale, or sa dea raport asupra solutiilor date pe baza informatiilor venite de la SRI, or, cel mai grav, sa nu poata valorifica informatiile decat cu acceptul prealabil al SRI?

Iata de ce credem cu tarie ca directorul SRI Eduard Hellvig a mimat ca este un reformator al Serviciului si a continuat in fapt aceleasi practici instaurate in timpul regimului mafiot creat de Traian Basescu. La fel credem si despre Augustin Lazar, care a prostit populatia la sedinta CSM, ca el nu e de acord cu asemenea "inginerii", cand el, cu o luna in urma parafase parteneriatul cu SRI. Pentru aceste mesaje false transmise opiniei publice cei doi vor trebui sa raspunda!

Astfel, “Protocolul privind organizarea cooperarii intre Serviciul Roman de Informatii si Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin, potrivit legii” a fost semnat in decembrie 2016 de catre directorul SRI Eduard Hellvig si Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar. Protocolul a fost inregistrat la SRI in 7 decembrie 2016, sub numarul 03656, iar la PICCJ in 8 decembrie 2016, sub numarul 09472.

Protocolul din decembrie 2016 incheiat de directorul SRI Eduard Hellvig si Procurorul General Augustin Lazar este la fel de nociv si odios, daca nu chiar si mai nociv si odios, precum cel din 2009, incheiat de sefii SRI de la acea vreme, George Maior si Florian Coldea, si Procurorul General al Romaniei de atunci, Laura Kovesi. Iar asta intrucat protocolul Hellvig-Lazar contine prevederi pe langa lege, consfintindu-se practic nasterea unui nou “Binom”, dupa ce vechiul “Binom SRI-DNA” fusese destructurat prin decizia CCR 51/2016. Mai mult, protocolul din 2016 este construit pe baza acelorasi principii odioase din vechiul protocol din 2009.

SRI organ de cercetare penala

Inca de la inceputul protocolului gasim anomalii si abateri de la lege. Spre exemplu, asa cum reiese din art. 2 al Protocolului, SRI si PICCJ se angajau sa desfasoare activitati vizand, printre altele:

-”valorificarea informatiilor referitoare la savarsirea infractiunilor prevazute de legislatia in vigoare”.

Practic, avem de-a face cu o prevedere extrem de vaga, ce a facut posibila o colaborare extinsa intre SRI si PICCJ. Dupa cum s-a putut observa, Protocolul stabileste ca SRI si PICCJ vor derula activitati pentru valorificarea informatiilor savarsirea infractiunilor prevazute de legislatia in vigoare. Nu se specifica in niciun moment despre ce infractiuni anume este vorba sau despre ce legislatie este vorba. Cu alte cuvinte, in baza acestei prevederi SRI si PICCJ puteau lucra pe toate infractiunile din legislatia penala.

De asemenea, la acelasi art. 2 al Protocolului se specifica faptul ca SRI si PICCJ se angajau sa desfasoare activitati vizand:

-”realizarea atributiilor organelor de cercetare penala speciale”;

Este confirmarea clara ca SRI primea atributii specifice organelor de cercetare penala, in contradictie flagranta cu Codul penal si legea. De altfel, o confirmare a transformarii SRI in organ de cercetare penala o avem la art. 7 din Protocol, unde se specifica faptul ca:

-”Parchetul coordoneaza, prin intermediul procurorilor desemnati, conform prevederilor legale, activitatea organelor de cercetare penala speciala ale Serviciului”;

la art. 12 unde se prevede ca:

-“Serviciul deruleaza activitati specifice organelor de cercetare penala speciale, prin consilieri juridici anume desemnati si ofiteri specializati, care isi indeplinesc atributiile specifice sub conducerea si controlul direct al procurorului desemnat”.

Procurorii transformati in colaboratori ai SRI. Procurorii erau obligati sa ofere SRI date din dosare

Foarte grav, prin acelasi Protocol PICCJ-SRI, procurorii erau subordonati SRI, avand obligatia sa dea Serviciului date din dosarele pe care le instrumentau. O arata cat se poate de clar art. 5 conform caruia:

-”La cerere sau din oficiu, Partile se informeaza reciproc si oportun si cu privire la datele sau informatiile obtinute din activitatea specifica si care pot prezenta interes pentru realizarea misiunilor celeilalte Parti”;

si de art. 6 alin. (1) potrivit caruia:

-”Parchetul comunica, in mod operativ, nu mai tarziu de 60 de zile lucratoare de la data inregistrarii sesizarii la Parchet, modul de valorificare a sesizarilor primite de la Serviciu cu exceptia cazurilor in care, inaiante de implinirea termenului mentionat, se solicita informatii suplimentare in legatura cu cauza”.

Ce inseamna aceste prevederi? Practic, procurorii erau transformati in colaboratori ai SRI, desi acest lucru este strict interzis de art. 7 din Legea 303/2004 privind statulul judecatorilor si procurorilor, care stabileste ca: “Judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat acestora si personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si parchetelor nu pot fi lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii”.

Mai mult, in baza protocolului, procurorii erau obligati sa dea SRI informatii din dosare, o prevedere evident contrara legii.

Incalcarea art. 43 din Codul penal

O incalcare grava a Codului penal o regasim la art. 15 alin (2) din Protocolul SRI-PICC. La acest punct se precizeaza urmatoarele:

-“In vederea sprijinirii activitatilor specifice desfasurate de Parchet, Serviciul va asigura transcrierea comunicatiilor sau convorbirilor relevante in cauza”.

Or, aceasta prevedere este total contrara Codului de procedura penala, unde la art. 143 din Codul de procedura penala se mentioneaza ca toate convorbirile, comunicarile sau conversatiile interceptate si inregistrare sunt redate de procuror sau organul de cercetare penala. Nicidecum de un organ de cercetare penala speciala, asa cum a fost transformat SRI prin ordonanta lui Pruna si prin acest protocol.

Art. 143 Cod procedura penala:

Convorbirile sau comunicarile interceptate si inregistrate, care privesc fapta ce formeaza obiectul cercetarii sau contribuie la identificarea ori localizarea persoanelor, sunt redate de catre procuror sau organul de cercetare penala intr-un proces-verbal in care se mentioneaza mandatul emis pentru efectuarea acestora, numerele posturilor telefonice, datele de identificare ale sistemelor informatice sau ale punctelor de acces, numele persoanelor ce au efectuat comunicarile, daca sunt cunoscute, data si ora fiecarei convorbiri sau comunicari. Procesul-verbal este certificat pentru autenticitate de catre procuror”.

Acelasi protocol mai continea o prevedere contra naturii. Si anume, la art. 18 se mentioneaza in mod clar faptul ca procurorii nu puteau valorifica informatiile primite in cadrul unor dosare penale, daca nu avea acceptul SRI:

-”Parchetul se obliga sa asigure protectia datelor si informatiilor clasificate pe care Serviciul le trimite in cadrul raporturilor de cooperare, in scopul prevenirii oricaror riscuri de pierdere, sustragere, acces neautorizat, divulgarea neautorizata sau distrugerea acestora”;

-”In cazul in care una dintre Parti intentioneaza valorificarea informatiilor prevazute la alin. (1), potrivit competentelor proprii, este obligatorie obtinerea acordului prealabil al Partii care le-a pus la dispozitie”.

Nu in ultimul rand, trebuie spus ca protocolul putea fi extinsa si la alte domenii. Asa cum se precizeaza la art. 21: -"Conducerile celor doua institutii pot conveni, in functie de situatia si dinamica starii infractionale si asupra altor domenii de cooperare, cu respectarea prevederilor prezentului protocol".


Cititi mai jos documentul integral:*Cititi aici dezvaluirea protocolului facuta in premiera de fostul ministru Darius Valcov, un adevarat aparator al ideii de Justitie curata

Comentarii

# Edelweiss - Der Einsame Wolf von Bukowina date 24 August 2018 14:18 +33

Chintesența emblematică a acestui Bantustan Babuinizat, guvernat de fărădelegea bunului plac a câtorva scelerați sadea, rezidă în ADMIRABILA SINTAGMĂ - „ORGANELE DE CERCETARE SPECIALĂ ALE SERVICIULUI”. :eek: IN-CRE-DI-BIL! :o Dovada superlativ a caracterului despotic al acestei șandramale împuțite de rit neo-nazist: în Rroemenika ORICE CETĂȚEAN, indiferent de statut, putea și POATE intra la închisoare doar în baza unor criterii străine oricărei norme de drept penal: dacă tremuriciul schizofrenic din fruntea SRI, în servraj nootropic, visa noaptea cohortele de arahnide invadând Rroemenika, sau dacă o altă notorie scelerată a sistemului se trezea pis-de-dimineață botoasă și cu fața la cearșaf, nemulțumită de prestația erotică a însoțitorului SPP-ist! O ȚARĂ NEBUNĂ, NEBUNĂ, NEBUNĂ care trebuie demolată, purificată prin purjarea focului ca să nu mai rămână pic de spurcăciune securistă în ea și apoi să renască MÂNDRĂ ca soarele de pe ceriu.

# localizare date 24 August 2018 15:46 +9

Art. 13 (1) SERVICIUL pune în executare activitățile dispuse prin actele de autorizare emise de instanțele competente […] ÎN CALITATE DE ORGAN DE CERCETARE PENALĂ SPECIALĂ” !!!!! Și această NEBUNIE ÎN FORMĂ SUBLIMATĂ ESTE ULTERIOARĂ CRONOLOGIC DECIZIEI CCR nr. 51 din 16 feb. 2016 ce admite excepția de neconstituționalitate a art.142, alin., (1) C.p.p. – „constată că sintagma „ori de alte organe specializate ale statului” din cuprinsul dispoziţiilor art.142 alin.(1) din Codul de procedură penală este neconstituţională.” N-au nici o stinghereală plotonerii și sergenții-major din SRI! Pentru ei o decizie GENERALĂ și OBLIGATORIE a CCR e doar așa, un fel de șervețel umed cu care se pot igieniza tot felul de locuri imunde. Am impresia că cei care cer DESFIINȚAREA ȘI REFORMAREA SRI AU DREPTATE!

# localizare date 24 August 2018 15:49 +4

În momentul în care vreun prostovan de sergent-major, (cu liceul absolvit la seral sau FF, cu școala militară parcursă în stil intensiv – fast forward – 2 ani în 3 luni de școlarizare) își permite să ignore Deciziile Moailor CCR *, atunci este clar că respectiva structură și-a renegat menirea și utilitatea socială. Este de un minim bun-simț gospodăresc de a demola orice construcție, orice acaret din bătătură care ÎNCURCĂ bunul mers al trebilor domestice. // * cine sunt Moaii CCR - aicișa: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2018/07/moaii-de-la-ccr-si-pigmeii-de-la-csm.html

# DODI date 24 August 2018 16:14 +13

Alogenul HELLvig face ce știe mai bine: linge pe față ca să poată scuipa pe dos. Așa că fața lui de bonom nu trebuie să ne înșele. Nu degeaba este sluga prea (a)plecată a sfertodoctului ciolanis. La așa stăpân, așa slugă. Diferența dintre ei se măsoară în centimetri. Caracterul lor e identic.

# Corect ! date 24 August 2018 17:32 +4

Sustin in totalitate ! Niste mizerabili in camasi albe ...

# ana date 26 August 2018 02:45 +3

Despre ce fata de "bonom" faceti vorbire ? Ati vazut seria "Police Academy" ? Priviti asemanarea izbitoare între Helving si cadetul Carl Sweetchuck, rol jucat de catre actorul Timothy James "Tim" Kazurinsky. NU NUMAI FATZA DAR SI FIZICUL, o asemanare izbitoare, deci la ce va asteptati ? TOTI ACESTI MIZERABILI TREBUIE PUSI LA ZIDUL INFAMIEI, TRADUSI ÎN JUDECATA SI SA RASPUNDA PENAL ÎMPREUNA CU MIZERABILII DIN CSAT CARE AU APROBAT ASA CEVA !

# prostovanu date 26 August 2018 10:59 0

Daca din 1947 pana in 1990 securitatea era in subordinea partidului comunist, dupa 1990 pana in 2018 partidele si justitia sunt in subordinea securitatii. Halal revolutie, halal democratie americana! Huuo! Romania a intrat in epoca sclavagismului. Mai multa democratie este in Russia!

# un mizantrop date 24 August 2018 14:27 +11

Telalul sef, smenar juridic, comunist imbatranit in rele a depasit pana si limita de ticalosie stabilita de DNA... il ajuta si fatza...Eu tot am banuiala ca actuala putere a incercat o "mediere" la masa verde, adica "nu dam tot ce avem, dar si voi sa fiti baieti salon..." si si-au incasat-o grav in 10 august, cand statul "vertical si protectiv" si-a aratat adevarata fata si adevaratii stapani si atunci au inceput astia sa dea din ei...Asa se explica si devoalarile lui Valcov (asta-i "nucleara"), mai mult decat credibile, palpabile de-a dreptul si faza cu atentatul la Dragnea (si asta e credibil, mai mult atacarea fizica a fost vehiculata public de atatea ori tocmai ca sa-i "asmuta" pe niste dezaxati...) si acum protocoalele mai imputite decat cele, deja, publice...Ar fi fost de mirare sa nu fie asa, avand in vedere securismul notoriu al "decidentilor" juridici...O anchetare urgenta a Ralucai Pruna de comisia parlamentara si devoalarea apartemnentei ei la Securitate se impun!

# pintea date 24 August 2018 14:48 +8

Securitatea comunista n-o muritu’,nici macar n-o hodinitu’!

# Nu se poate ! date 24 August 2018 17:27 +3

Doi ticalosi ! Sa fie eliminati din functie de urgenta !

# Steluta date 24 August 2018 15:16 +3

Lazar a mimat inocenta când ajuns in funcție a mințit ca el nu recunoaște acele protocoale pe care le-a calificat ca INGINERII iar complicele Hellvig îl pune pe Mărincean sa minta poporul roman la televizor. Dacă PDD ALDE nu-l demit pr Hellvig atunci votul mru dat PSD a fost inutil

# Viorel date 24 August 2018 15:23 +2

INCREDIBIL ! Art. 3, pct (4): Constienti de ILEGALITATE,, intalnirile si informatiile se fac in "locuri conspirative", cu respectarea CONFIDENTIALITATII ! E NO COMMENT ! Daca nu se vor lua masuri urgent si drastice impotriva "specimenelor" acestea, Romania este "in metastaza" si nu mai are sanse de "vindecare". ALO, COALITIA DE GUVERNARE ! Se aude ?

# Andrei Muresan date 24 August 2018 15:23 +6

Cand vad cele doua semnaturi pe acest protocol nazist, ma cutremur. Ce fel de oameni are Romania? Cu cine lupta acesti tradatori de neam si Tara? Au curajul viermilor si apar cu declaratii imbecile. Nu credeam ca Romania are asemenea loaze in structurile statului. 

# coco date 24 August 2018 16:00 +9

Normal ar fi ca cel tarziu luni Lazar si Helvig sa fie demisi

# Cornel date 24 August 2018 16:24 +11

Acum intelegeti de ce in mod arbitrar, si presedintele Iohanis, nu a dat nici doi bani pe decizia curtii constitutionale, prirevind incalcarea constitutiei de catre Kovesi ?. Deci, am ajuns in situatia in care legea, este incalcata la cel mai inalt nivel, sub motivarea ca actioneaza in numele statului de drept. In aceasta conta cinismul si ipocrizia lui Iohanis, Helvic si Lazar, dar si a multor altii ca ei, sub motivarea ca o fac in numele legii, cind de fapt fara nicio rusine, toata viata lor au actionat numai contrar legii. Intrebarea este, readuce cineva increderea in justitie, si in statul de drept, pentru ca Iohanis, Orban, Barna, dar si Helvig si Lazarica, ne-au rupt increderea ca aceste institutii, ar actiona in numele LEGII !.

# Gino date 24 August 2018 17:22 +7

Ce hazna infecta au ajuns PICCJ si SRI, ce dispret fata de lege, ce batjocura ordinara fata de cei anchetati. Cum e posibil ca nimeni sa nu raspunde cu nimic la aceste excrocherii de tip neo-nazist practicate se acesti doi criminali. Astia doi ar fi trebuit arestati de aseara. Pentru ce ceilalti cetatteni ai Romaniei trebuie sa respecte legile iar acesti doi infractori nu? Ce scrie in lege cu privire la interzicerea cooperarii intre procuror si securist? Ca e ilegala. Ce patesc cei care incalca legea? Merg la puscarie. Asta instr-un stat normal nu intr-unul mafiot confiscat de doi nenorociti, a ajuns justitia o intreaga excocherie, parca e Caritas sau FNI, eu nu vad nici o diferenta in aceste ilegalitati. Unde sunt procurorii adevarati? Toti sunt niste mamaligi pusi doar pe capatuiala? Lazar si Hellvig la puscarie.

# Incredibil , Hell-vig mai rau ca Maior ! date 24 August 2018 17:26 +7

Cum se poate asa ceva intr-o tara UE , NATO ? Lazar trebuie suspendat de urgenta , de gat !!! Hell-vig nu am cuvinte ce dezamagire ...Inlocuit de urgenta ! Daca mai are o urma de omenie si-ar da demisia . Incredibil ! Practic Vadim avea dreptate : s-au pus pe distrus tara , strainii cu viermii interiori . Copiii nostri (si ai lor !!! ) in ce lume vor trai ? :o Se vor duce toti sclavetzi pe plantatiile occidentale ? Le convine la strainezi . Iar tara ramane la jaf total . Jos Iohanis imputitul ; daca va amintiti el e exemplul rau : bisnitar de case si traficant de copii ; pai asta cum sa fie presedinte ?!?!?! :eek:

# Toata stima Lumea Justitiei !!! date 24 August 2018 17:37 +2

Ar trebui probabil depuse cat mai multe plangeri pe numele celor 2. "esact" cu facura si ei cu jandarmii care nu au permis lovitura de Stat ! Jos Iohannis , cel care cedat prin semnatura aprox 9mrld de EURO la nemtalaii lu` Merkel , babeta care-l sustine ; dar care , se vede treaba , nu pe nimic ... :-*

# Fratilor , ce-am fost si ce-am ajuns ... date 24 August 2018 17:42 +3

Cum se poate asa ceva ? Sistemul asta pervers trebuie inlaturat din temelii si deindata ! PSD+ALDE , urgent sa zboare dihorii astia din functii si de fapt toti cei care au semnat protocoale sa fie reevaluati/concediati ... prin ordonanta de urgenta ca atentat la siguranta nationala !!!

# KANT date 24 August 2018 17:43 +8

Din păcate trebuie să constatăm că, în pofida a mii și mii de luări de poziție împotriva acestor ilegalități, ele continuă să funcționeze sub oblăduirea " turistului " din dealul Cotrocenilor care " se jura " că acestea nu sunt semnate în mandatul său ?! " Mahalaua ineptă ", cea care le plătește salariile gigantice și care-i propulsează la vârf prin votul său, nu este luată în seamă, același lucru se intâmplă și cu decizia CCR, CSM -ul este inexistent, Parlamentul nu a decis printr-un act oficial abrograrea acestor protocoale, tragerea la răspundere a celor care le-au inițiat și le-au pus în practică, dreptul celor afectați la o dreaptă judecată ; tăcerea / inacțiunea celor care pot îndrepta aceste lucruri îi fac părtași la această monstuozitate !

# PSD+ALDE , de ce-i platim pe astia de la SRI de fapt ????!!! date 24 August 2018 17:46 +6

Vreau sa stiu ce dracu` fac ei 8 ore pe zi de-i platim intre 3000 si 10000 EURO pe luna , ca sa nu mia zic de facilitatile care le au si firmele lor care nu pot fi competitionate deloc ? Ce cauta bugetul ala de 3 mrld la SRI , fata de 300mil la SIE si SPP ? Alo ? Vreu raspuns la tv la ore de maxima audienta !!!

# ghiorghita ionel date 24 August 2018 17:47 +8

Conform legii Lazar trebuie demis. De fapt este deja demis prin efectul legii care spune ca este interzisa colaborarea sub incidenta pierderii functiei!

# Klaus-Klaus date 24 August 2018 18:04 +3

:roll: :roll: :P :-* FIX ACUM cca 5 minute, "generalul lui Orban" SIBIUL S-A INTALNIT CU ... SEDINTA INFORMALA" :P a haitelor PeDeLeprelor imbatranite in ticalosii si a PeNeLor zbarlite de aparitia falcilor supraponderale ale buldogului -usor EXOFTALMIC 8) . Desigur ca " sedinta informala" a avut o luuunga si GUT-FAKUTA FLEGMA PALVANNISTA cu lantisor catre PSDsi GUVERN, etc. Macar sa-i fi spus " consilierii pe SECURITATE" :P :roll: CE A SPUS UN GENERAL FRANCEZ DE JANDARMERIE ... Mutter FRANKEREICH bey Herr, de la sanul careia sugem si noi"europenism" etc. Ca de obicei DATUL CU PUMNUL IN K...L PUS PE TIPSIA DE ARGINT MASA ESTE OPTIUNEA LUI DE BAZA PT.. " DIPLOMATIA" stil G-E-G reloaded ca FDGR.. Ja-Ja ! Cum zbierau aia de la GEG? - SxxG HEIL?! ;-) . PS Sa vezi belea! Mutter-Rebecca o sa-l decoreze pt efortul 'telectual cu discursul in usa 'otelului. Sa fi luat exemplul ZDRAHONULUI trimis de paho(n)tzul SePePe - ala tacea... PPS face SUMMITUL "PE DATORIE" -PE CAIET? :roll:

# Baran Gheorghe date 24 August 2018 19:43 +7

Nu trebuie sa ne invrajbim si nici sa ne injuram cind nu mai avem argumente. Este clar ca Wernwer Klau Iohannis a declarat ca pe "vremea" lui nu s-au semnat protocoale , cum la fel de clar vedm ca da , s-au semnat dar habar nu are. In ceea ce priveste imixtiunea acestor protocoale in dreptul la aparare si un proces echitabil , pe principiul armelor egale, este clar ca justitiabilii au fost pusi in dezavantaj. Astept declaratia domnului Helvig si as dori sa- i spun ca dl Iohannis a condamnat fascismul si comunismul dar despre nazism nu a zis nimic cu ocazia 23 August.Cine are ochi sa auda iar cine are urechi sa vada. Voi fi mereu cu ochii pe toti

# !!! date 24 August 2018 20:27 +1

Doi  derbedei inclusiv  şeful lor.  VAI DE NOI. !!!!!!!!!!!

# Edelweiss - Archivar de Bukowina date 25 August 2018 00:37 +3

Mie acum îmi zornăie prin urechi bâlbele cotoroanței de la ÎCCJ - Frau Ilse Kock-Tarcea die Hexe von OKJ - de prin ianuarie - februarie, când se împleticea ea în numărul protocoalelor dintre SRI și ÎCCJ: ba că-i unul, ba că-s două dar ea nu știe de două. Io* bănuiesc că și la ÎCCJ este dublură de protocol, de tipul contabilitate dublă - un protocol pentru ochii prostimii și altul subteran, pentru uzul derbedeilor cu epoleți pe sub robe. :eek: Darius, nimic găselnițe pe pragul de dinaintea cășii? :roll:

# AJUNGE, raul taiat de la radacina - KWJ SUSpendat ! date 25 August 2018 05:33 +10

In loc sa-si dea repede demisia Hellwig are tupeul sa iasa public si sa incerce sa ne mai prosteasca o data. La fel Lazar are obraznicia sa deschida dosar penal ca sa afle cum a ajuns public protocolul lui secret cu Hellvig. Acesti doi indivizi cand au incheiat acest nou protocol au considerat ca OG Raluca Pruna-Ciolos ii acopera in incalcarea si nerespectarea Constitutiei (Decizia CC care interzicea ca SRI sa interefereze cu Justitia) Si cum sa nu ne ia de prosti daca Hellwig a admis doar asa de forma, pensionarea lui Coldea in loc sa-l fi deferit justititiei ca pe ultimul borfas evazionist cand a justificat cu facturi false excursiile exotice platite de S Ghita. Daca SRI poate fi pacalit cu facturi false, atunci merita a fi desfintat sau macar seful schimbat. Daca T Toader nu-l revoca nici acum pe Lazar cel care face dosare numai pt cine vrea KWJ atunci domnul ministru e o speranta ratata, cum la fel pot fi si Dragnea si Tariceanu daca nu curma acum tandemul KWJ-HELLWIG.

# adrian date 25 August 2018 09:06 -3

Emil Butnaru din nou dupa gratii.La fond achitat pentru abandon in familie,la apelul procurorului a fost condamnat la 11 luni si 10 zile. Isi bat joc de el astia.

# Edelweiss - Bi-penal de Bukowina date 25 August 2018 15:59 0

Lasă-i, Adriane, că le vine rândul la „răsplată” Încă de pe 3 aug am trimis plângerea împotriva celor 2 bulagii de la C3A Pen al CA Sv. - grigorean maria loredana și hetriuc laurențiu marius (presedinte de secție penală) sub aspectul comiterii infracțiunilor de „Abuz în serviciu” și „Represiune nedreaptă”. Am trimis-o la PÎCCJ cu mențiunea de a fi repartizată spre soluționare SIIJ - Secției de investigare a infracțiunilor din Justiție. :roll: Iar pentru cunoștința unora nedeprinși cu ticăloșia judiciară, trebuie de precizat că toate aceste condamnări în apel, după achitare pe fond, se numesc „condamnări capac” și care au rolul de a smulge dosarul din lista dosarelor „cu achitare” ce vor fi verificate prin hotărârea CSM, respectiv au rolul de a văduvi „paraditul” de posibilitatea de a se întoarce împotriva porcușorului cu plângere penală fundamentată pe art. 278 C.p. - ”Represiunea nedreaptă”. link: :roll: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2018/08/alea-jacta-est.html

# adrian date 25 August 2018 09:36 +2

Cristina Rotaru Radu,Anca Madalina Alexandrescu,Codruta Stramb,Augustin Lazar,Tiberiu Nitu,Hondor Alexandru Mihai,Cristian Lazar,Horatiu Razvan Radu,Cruceu M. Catalina,Dinu Daniel,Nestor Raul Alexandru,Laura Codruta Kovesi,Mihaela Curte,Ancuta Vasile si multi altii nu au ce sa caute in magistratura.Sunt colaboratori ai secu....

# Edelweiss - Pârâcios de Bukowina date 25 August 2018 15:19 +1

HopșiIo*, Adriane! vicol gabriela, bucsa andrei sebastian, chiochiu cătălin, zagan anca alioara, crăciun gina ionela, ilieș titiana, aparaschivei valentin, grigorean maria loredana, hetriuc laurențiu marius, lămășanu daniela, ÎNTREG EFECTIVUL PJ Suceava și PCA Suceava... nu au ce să caute în magistratură, fiind securiști cu acte în regulă.

# ana date 25 August 2018 17:05 +4

GUVERNUL SA FACA O LICITATIE INTERNATIONALA PENTRU O ECHIPA DE INVESTIGATII DIN SPECIALISTI DE RENUME MONDIAL ÎN DREPT PENAL PENTRU REPUNEREA JUSTITIEI ROMÂNE ÎN ZONA STATULUI DE DREPT. FARA ACEASTA COMISIE, ASA CUM SUGERA FOSTUL DIRECTOR F.B.I., ORISICE ACTIUNE A PSD VA FI COMPROMISA DE COZILE DE TOPOR AFLATE LA BRUXELLES SI LA COTROCENI. U.R.G.E.N.T !!!!!!!!!!!! Pentru Dragnea: chiar daca sunteti santajabil, NU va opuneti sugestiei Directorului FBI !

# LASACOMENTARIUL date 25 August 2018 22:03 0

De ce nu sunt desecretizeaza si protocoalele incheiate cu media? De ce nu sunt descoperiti acoperitii din media? Europa FM - Anca Gradinaru@toata compania de vechi asazisi ziaristi racolati de noua si poate de fosta securitate, Exharcu (sau cum s o fi scriind), diversi formatori de opinie infiltrati....hei ma aude cineva....!!!! Dar ONG-urile...?. Trebuie sa se afle daca si cine a intermediat intelelegerile cu FBI, (EU NU AM NICIO INDOIALA CA ASA A FOST, modelul securisto stalinist, soviectic in esenta) pentru incheierea protocoalelor de colaborare cu SRI (CINE LINGEA CLANTELE?????) Atentie - Hotnews si bineinteles G4Media au reinceput campania postacilor platiti, marca Udrea (te platim ca sa injuri), pentru defaimare, dezinformare a celor care i acceseaza. Se mai intampla ceva cu problema accesul la SIPA al Macoveicii si Tapalaga???? Nu i cauta nimeni sau undeva suntem supusi diversiunii??

# Udo date 26 August 2018 09:42 +2

TOT DARIUS VILCOV , TOT EL SI-A LUAT IN CIRCA TREABA ASTA , TOT EL ARE CURAJUL SA O FACA , TOT EL VORBESTE CU SUBIECT SI PREDICA NU CU ALUZII , VRAJELI , PROSTELI GEN DRAGNEA.ACEST DRAGNEA NE ARATA ,PRIN CEEA CE FACE SI PRIN CEEA CE NU FACE , CA NU MERITA NICI LOCUL DIN PARTID NICI CEL DIN CAMERA DEPUTATILOR .CEI CA VILCOV NU AU VOIE IN FATA ,OARE DE CE ???

# romanul date 26 August 2018 10:14 +1

Amindoi, la gunoi! N-am gasit alta rima!

# Adiana Maria date 7 September 2018 11:33 0

fiecare sef sri a fost anume desemnat pt a duce mai departe la indeplinire misiunea secreta -vorba lui Rudel Obreja,pus la punct de teroristul traian basescu&bor&2rusu tiberiu&moise guran&marincea ovidiu&&&&ancorandu-si actiunile pe corpul meu mental,in dezvoltare.Si pt ca SUNT IN EVOLUTIE,I-AM TOT SIMTIT/VAZUT/DECONSPIRAT/PEDEPSIT.BUMERANGUL DIVIN SA ACTIONEZE SUPEREFICIENT,SPULBERANDU-VA,ELIBERANDU-MA SRI/ROMANIA....AMIN.AMIN.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva