24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUDECATORI INAPTI PSIHIC – Cinci magistrati care vizeaza functii de presedinti de instante au picat testarea psihologica. 27 dintre candidatii inscrisi la concurs au trecut de verificare. Sunt disponibile 129 de functii de conducere (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

27 March 2024 14:05
Vizualizari: 4721

Se viseaza sefi de instante, dar au picat la testarea psihologica. Aceasta este situatia unora dintre judecatorii inscrisi la “Concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor sesiunea februarie-iunie 2024”.


 

Cinci dintre candidatii care participa la concurs au fost declarati inapti din punct de vedere psihologic. Mai exact, cei cinci picat testarea psihologica, insa numele lor nu au fost dezvaluite de CSM in lista publicata marti, 26 martie 2024, ci doar codurile de concurs.

Rezultatul de la testarea psihologica poate fi contestat, la fel ca orice proba din concurs. Pana atunci, cert este ca restul de 27 de candidati au fost declarati apti psihologic (vezi facsimil 1).

 

 


La concursul pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor iau parte 32 de judecatori. Initial, lista cu candidatii care indeplineau conditiile de participare cuprindea 37 de nume, insa cinci magistrati s-a retras (vezi facsimil 2).

In ceea ce priveste numarul posturilor scoase la concurs (functii de presedinte vacante sau care urmeaza a se vacanta) este mult mai mare. Si anume 129.

 


Comentarii

# maxtor date 27 March 2024 16:59 +2

"libertatea e necesitatea inteleasa", marx: multi au inteles sa se supuna psiscicologului in vederea obtinerii permisului de conducere,a 2a oara deja nu mai conteaza.(ca sa spunem pe limba lor, pisihologia o apreciem ca fiind o impostura si o profesie toxica)

# decretul 83/1949 date 31 March 2024 06:48 0

O intoarcere in vremurile demult apuse! Halal!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva