22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

JUDECATORI INAPTI PSIHOLOGIC – Trei dintre judecatorii inscrisi la concursul pentru numiri in functii de conducere nu au reusit sa treaca de testarea psihologica. Diagnosticul: nerecomandabil. Oare cati ca ei mai sunt prin tara? Alti patru judecatori au absentat de la testarea psihologica, iar unul s-a retras (Lista)

Scris de: George TARATA | pdf | print

3 November 2020 15:47
Vizualizari: 7341

Consiliul Superior al Magistraturii condus de Margareta Nicoleta Tint (foto) a afisat rezultatele de la testarea psihologica a judecatorilor inscrisi la “concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor la curtile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii”. Iar rezultatele dezvaluie ca nu toti au reusit sa treaca de aceasta etapa.


 

Concret, trei dintre candidati nu au reusit sa treaca de testarea psihologica. Verdictul pentru cei trei a fost: “nerecomandabil”. Totusi, cine sunt cei trei judecatori care au picat la testarea psihologica nu se stie, intrucat CSM a anonimizat numele acestora.

Altfel, ne intrebam: daca trei dintre cei aproximativ 60 de judecatori care au sustinut testarea psihologica au fost declarati “nerecomandabil”, oare care este situatia la nivel national? Este foarte posibil, ca pastrand proportia, sa avem de-a face chiar si cu sute de judecatori inapti din punct de vedere psihologic.

 

Patru absenti, un retras

 

Pe de alta parte, nu toti judecatorii care trebuiau sa sustina testarea psihologica au si facut acest lucru. In acest sens, patru dintre ei nu s-au prezentat la aceasta proba, iar un judecator s-a retras din concurs.

Amintim ca, asa cum Lumea Justitiei deja a prezentat in articolul “Inconstienta in cotet” (click aici pentru a citi), la “concursul sau examenul pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor la curtile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii” aproape 80 de judecatori au fost declarati ca indeplinind conditiile de participare. Dintre ei, mai putin de 70 au venit la testarea psihologica.

 

* Cititi aici lista cu judecatorii inscrisi la concursul pentru numirea in functii de conducere

* Cititi aici rezultatele obtinute la testarea psihologica de judecatorii care participa la concursul pentru numirea in functii de conducere

Comentarii

# M date 3 November 2020 16:04 +17

În mafia magistraturii eu personal cred ca probleme psihice au cel puțin jumătate dintre ei, dar sa nu uitam și pe cei cu deviere de comportament aceștia sunt imprevizibil și sunt foarte periculoși prin comportamentul lor. Trebuie o testare cinstita cel puțin una pe an și numai asa putem avea surprize de proportii

# DODI date 3 November 2020 16:10 +8

Dacă s-ar face un test psihologic începând cu ciolaniSS, guWERNER, șefi de instituții, organe și organisme statale am rămâne fără șefi. Cvasimajoritatea celor puși ”cu forța” de PDL (și mulți sunt în continuare pe funcții!) deveniți peste noapte funcționari publici sunt tembeli, psihopați, obsedați sau pur și simplu nu au mari lacune și com portamente nedemne de un conducător. Dar toate aceste ”lipsuri” li se iartă dacă întrunesc una dintre condiții: acoperiți ai SRI, membri ai PNL, USR sau sunt pâmpiți.

# rhhh date 3 November 2020 16:59 0

1.iohannis ii "primeneste" cu viteza,vezi mormanu cu decretele de penzionare. 2.ce au facut aia 3 la examenul pisicologic, si-o luau la laba compulsiv?!

# Andrei date 3 November 2020 17:09 +4

Romania este un ospiciu. De unde judecatori normali la cap?

# Edelweiss - Ivory Tower Psychiatrist date 3 November 2020 20:08 +9

DEPRAVAȚI. :-? PSIHOPAȚI. :-? NEVROPAȚI. :-? SOCIOPAȚI. :-? Acestea sunt atributele definitorii a 99,(6)% dintre șobolanii purtători de robe, ce uzurpă menirea judecătorului deuteronomic și întinează noblețea noțiunii de DREPTATE. Tocmai acesta este motivul pentru care șobolanii cu robe se opun din răsputeri unei expertizări psihologice regulate: să nu le fie devoalată public ȚICNEALA PĂ PERSOANĂ FIZICĂ. În fapt, tot acest „system judiciar” nu e altceva decât o adunătură de indivizi cu ascendent nativ în tărâmul ce oferă omenirii filmele lacrimogene de la Bollywood. O clică infectă a Geambașilor Adevărului Mistificat și o cârdășie infamă a Telalilor Dreptății Siluite. Nimic altceva decât o gașcă de borfași bugetați, care ar trebui scuipați în față, cu fiecare ocazie. (doar scuipați și blestemați, altminteri se numește că e ultraj judiciar, astfel cum a performat psihotic o vestită momâie scelerată de la Rădăuți - Suceava. (V.G.)

# nae girimea date 4 November 2020 07:06 +4

Asta in ceea ce priveste defectul de "bibilica ". Nu exista insa nici o testare in ceea ce priveste caracterul . Mai ales intre procurori , 95 % sant gunoaie de oameni , din clasa Portocala .

# Ion date 4 November 2020 08:52 +5

Astea or fi judecatori facuti de Basescu si Monica Macovei? Cei 4000 sau cati au schimbat Monica si Basescu? Intre 2004 -2008! Judecatori fideli statului paralel care executa la comanda! Johanis ii foloseste in continuare!

# panduru date 5 November 2020 10:26 +1

Pentru Ion, da toate femeile inapte psihologic sunt aduse in Justitie d emafiotul Basescu Traian.

# ursuleanu date 5 November 2020 11:30 +1

Intrebari : 1. Poate fi judecatoare o femeie pentru care familia trece pe un loc secundar, in viata sa? 2. Poate fi judecatoare o femeie a caror copiii devin infractori si criminali tocmai pentru ca mama e judecatoare si nu mai are timp sa-si educe copiii? 3. Poate fi judecatoare o femeie care prin manifestari savarsite in exercitarea ori in afara exercitarii atributiilor de serviciu, aduce atingere onoarei si probitatii profesionale ? https://www.g4media.ro/judecatorul-ion-popa-proaspat-secretar-de-stat-la-ministerul-justitiei-femeia-magistrat-este-o-vulnerabilitate-a-justitiei-ea-are-foarte-putine-optiuni-decente-de-cuplu-iar-o-relatie-poate-capata.html

# ursuleanu date 5 November 2020 11:31 0

Cauza si efect. Familia unei judecatoare ajunsa in fata unei puteri care o impovareaza, devine , conform cazurilor de criminalitate si infractionalitate in familiile de judecatoare , devine esenta credibilitatii judecatoarelor. Odata ajunse sefe judecatoarele vad in familiile lor pedica in avansari, copii sunt lasati fara educatie , iar sotii sunt alungati(caz concret la Tribunalul Bihor).Cata dreptate are judecatorul Ion Popa : ” Femeia magistrat este o vulnerabilitate a justiției. Ea are foarte puține opțiuni decente de cuplu, iar o relație poate căpăta valențe infracționale.

# Gilu date 11 November 2020 14:34 0

Sa nu fim misogini ! Nu- i musai daca - i femeie,să fie supusă greșelii! Stiu ca va gânditi la Nefertiti,dar aceea nu- i femeie : e o harpie...Exista si bărbați imposibili in justiție,mai ales printre procurori...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva