13 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LICU A IESIT LA PENSIE – Numit judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, procurorul Bogdan Licu a iesit la pensie. CSM a aprobat eliberarea din functie a prim-adjunctului PICCJ incepand cu 10 iunie 2022, cu cinci zile inainte sa isi inceapa mandatul la CCR. Licu va cumula pensia de magistrat cu salariul de judecator CCR

Scris de: L.J. | pdf | print

31 May 2022 15:17
Vizualizari: 3148

Proaspat numit judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, procurorul Bogdan Licu (foto centru), prim-adjunct al PICCJ, a iesit la pensie. Decizia a fost luata marti, 31 mai 2022, de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.


 

Astfel, CSM a decis trimiterea catre presedintele Romaniei Klaus Iohannis a propunerii de eliberare din functie prin pensionare a lui Bogdan Licu. Prim-adjunctul PICCJ va iesi la pensie incepand cu 10 iunie 2022, cu cinci zile inainte sa isi inceapa mandatul de judecator CCR.

La fel ca Livia Stanciu (foto dreapta), spre exemplu, Licu va avea si pensie de magistrat, si salariu de judecator CCR.


Iata minuta Sectiei pentru procurori a CSM:


“Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 10.06.2022, a domnului DIMITRIE - BOGDAN LICU, prim - adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)”.

Comentarii

# DODI date 31 May 2022 15:48 +265

După tractoristul (fost torționar LA ZĂR, care i-a albit dosarul lui CiolaniSS-WuhaniSS) și fosta PORCuroare comunistă Coliva stanciu (care l-a ”legalizat” pe salamul de Sibiu, primind în schimb o numire la CCR) ne mai mirăm că unii au cumul de salar și pensie? Guru pedelist Zegrean avea pensie + salar CCR + pensie de handicapat + pensie de parlamentar. Și - toate acestea pentru a-i compensa INcompetența profesională. Dar acest fapt nu a deranjat televiziunile care fac coadă la poarta ”specialistului” pentru a-l întreba de câte-n lună și în stele. De parcă profesioniștii din țara asta au emigrat cu toții și nu au rămas decât analfabeții.

# nae din dealul feleacului date 31 May 2022 18:28 +140

D-le #DODI adevar graiesti!In loc sa fie numit Prof.Dr.Av.Ioan Sabau Pop de la Tg.Mures a fost numit aceasta nulitate de Bogdan Licu.Aici vedem formidabila solidaritate a nulitatilor si drept consecinta sistemul judiciar din Romania/Romanistan este cel mai eficient grup infractional organizat din tara!Si gata!

# Camelian Propinatiu date 1 June 2022 23:46 0

Eminescu vorbea de cumularzi.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.08.2022 – Exces de zel la CSM, dupa pofta lui Predoiu. Corbu se simte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva