10 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LUMEA BANILOR – Prima publicatie lansata in lockdown. Lumea Banilor – luba.ro – este cea mai noua platforma economica creata de nucleul jurnalistilor de la Lumea Justitiei. Veti sti ce se intampla cu adevarat in economie, la fel de bine pe cat ati aflat in ultimii 10 ani despre Justitie

Scris de: L.J. | pdf | print

28 May 2020 17:13
Vizualizari: 5846

In 2020, cand Lumea Justitiei implineste 10 ani de la aparitie, jurnalistii care au facut ca acest portal sa fie reprezentativ pentru Justitie si domeniul juridic in ansamblul sau, au decis sa dezvolte un nou produs.


 

Sub egida Lumea Justitiei am lansat Lumea Banilor, o publicatie online care isi propune sa fie aproape de mediul de afaceri, precum si de cetateni, pentru a putea intelege toti cum putem transforma Romania.


Planurile pe care le avem cu noua publicatie sunt marete si curajoase, si pornim la drum cu acelasi entuziasm cu care, timp de 10 ani, am facut Justitia publica.


Suntem siguri ca profesionalismul cu care am lucrat in toti acesti ani va face in in timp ca noua platforma economica Lumea Banilor sa fie pentru Economie ceea ce Lumea Justitiei este pentru Justitia din Romania.

Pentru aceasta, am inclus in noua platforma Lumea Banilor sectiunile Analize, Eveniment, Litigii, Banci, Camere de Comert, Antreprenoriat, Companii, Piata Online, Insolventa, Business Capital, IT si Interviu. Toate aceste sectiuni au fost gandite astfel incat intreg spectrul economic si financiar sa fie acoperit de jurnalistii profesionisti care nu si-au uitat menirea.


Am decis sa abordam si domeniul economic pentru ca ne pasa de aceasta tara bogata si frumoasa, pe care o iubim si stim ca poate deveni ceea ce merita: un stat puternic, cu o clasa de mijloc dominanta. Tine de noi, romanii carora inca ne mai pasa, sa punem tunurile pe guvernanti, astfel incat acestia sa dea sens uitatului articol 47 din Constitutie: “Statul este obligat sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent”.


Speram sa fie intr-un ceas bun si la cat mai multi cititori!

 

Lumea Banilor poate fi accesata AICI.

Comentarii

# Lita date 28 May 2020 20:53 +3

Felicitari si mult succes!

# Pintea date 29 May 2020 09:38 +1

Succes si sa aveti un viitor frumos!

# Baran Gheorghe date 29 May 2020 11:06 0

Succes!!!

# afiliatul date 1 June 2020 16:44 0

Succes! Totusi, o lume era destul! Dar, daca sunt ,,fonduri,, .....pe ele!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 9.08.2022 – Incurcatura in legea lui Predoiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva