8 decembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PACATELE TORTIONARILOR – Mesaj de exceptie al judecatoarei Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti: “Pentru cei care au fost retinuti, arestati si, ulterior, achitati. Eu, ca judecator, va cer iertare pentru ceea ce vi s-a intamplat, pentru ceea ce ati trait... Pentru cei insetati de catuse, priviti-va in oglinda, si, daca puteti suporta ceea ce vedeti, inseamna ca sunteti pierduti definitiv! Ma bucur pentru ca, la sfarsitul vietii, voi fi judecata De Dumnezeu si nu de oameni”

Scris de: George TARATA

17 octombrie 2018 11:35
Vizualizari: 8449

Gest unic! Pentru prima data un magistrat roman cere scuze victimelor abuzurilor comise in ultimii ani in Romania. Judecatoarea Madalina Afrasinie (foto), presedinta Sectiei a VI-a Civila a Tribunalului Bucuresti, a transmis un mesaj de exceptie, cerandu-si scuze pentru ororile comise de tortionarii din Justitia romana.


Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, judecatoarea Afrasinie le cere scuze oamenilor care au fost retinuti si apoi arestati, pentru ca in final sa fie achitati in instanta. Evident, Madalina Afrasinie adreseaza scuze in numele celor care au comis aceste infioratoare abuzuri si in numele celor care au permis sa se comita aceste abuzuri, in conditiile in care ea este judecator de civil, nefiind implicata in genocidul judiciar petrecut in ultimii ani in Romania. Mai mult, Madalina Afrasinie este unul dintre judecatorii care au luat pozitie impotriva derapajelor din sistemul judiciar.

Cat priveste procurorii si judecatorii care au distrus mii de destine, evident ca acestia nu vor face niciodata un gest precum cel al Madalinei Afrasinie, fiind mai degraba preocupati sa isi scape pielea astfel incat sa nu plateasca pentru ceea ce au faptuit. De altfel, judecatoarea Madalina Afrasinie are un mesaj si pentru “cei insetati de catuse”.

Iata mesajul judecatoarei Madalina Afrasninie:

Pentru cei care au fost retinuti, arestati si, ulterior, achitati...Eu, ca judecator, va cer iertare pentru ceea ce vi s-a intamplat, pentru ceea ce ati trait...

Mai devreme sau mai tarziu, toti vom plati pentru greselile noastre...noi sau/si cei dragi noua!

Pentru cei insetati de catuse, priviti-va in oglinda, si, daca puteti suporta ceea ce vedeti, inseamna ca sunteti pierduti definitiv!

Ma bucur pentru ca, la sfarsitul vietii, voi fi judecata De Dumnezeu si nu de oameni...

Noapte buna, Oameni!


Comentarii

# Iulian date 17 octombrie 2018 11:53 +19

D-na judecator, aveti, din pacate, multi colegi care au ,,confirmat” propuneri ale procurorilor si din aceasta perspectiva va apreciez gestul pe care l-ati facut in numele lor. Ma tem ca, degeaba! Tot din pacate, INM-ul scoate pe banda viitori colegi ai Dvs. gata fezandati/indoctrinati in ale relelor. Constiinta judecatorului intru dreptate este, din pacate pentru justitiabil, o utopie. La cate rele sunt facute si se mai fac, eu cred ca mai este mult pana ...departe!

# Nicolae Clivet date 17 octombrie 2018 12:52 0

Eu, de exemplu, am fost "abuzat" de colegii doamnei judecator din civil, dosar 28188/2013 TB. Insa, daca observati, doamna judecator si-a cerut iertare numai celor "...ulterior achitati". Ce se intampla cu ceilalti? Oricum scuzele de la magistratii din categoria in care intra doamna judecator nu-si au rostul. Consider ca rolul unui magistrat judecator este acela de a face dreptate, nu de a-si cere iertare pentru greselile altora.https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/un-caz-zglobiu-in-curtea-dna-fostul-grefier-sef-serviciu-din-dna-nicolae-clivet-acuza-ca-a-fost-internat-cu-forta-la-ordinul-procurorului-doru-tulus-clivet-a-depus-plangere-la-piccj-si-i-a-scris-liviei-stanciu-am-fost-retinut-de-2-politisti-inarmati-care-

# DODI date 17 octombrie 2018 11:55 +7

Câtă nevoie are justiția românească de asemenea oameni: modești, profesioniști, cu bun simț și verticalitate. Ce distanță astronomică față de ”calitățile” umane ale unor ”magistrați” precum tractoristul șef, slujirea, macovei și alții ca ei.

# Mda... date 17 octombrie 2018 12:28 +3

Mda... dar mesajul este incomplet. Dna judecator nu mentioneaza nimic despre oamenii care nu ocupa functii publice si care toti iau condamnare indiferent de probele administrate numai ca procurorii sa nu aibe nimic de pierdut. Judecatorii dau solutii exact pe placul procurorilor ca nu cumva procurorul respectiv sa fie considerat neperformant si ca se cheltuie bugetul degeaba pe filaje,interceptari,... asadar dna judecator isi cere iertare tot politicienilor( ca numai in cazul acestora se dau achitari) uitand de poporul care ii alege ca datorita poporului sunt toti care sunt in functiile respective(isi cere iertare asa ca sa dea bine ca i se pare ca bate vantul schimbarii) .

# Dorina date 17 octombrie 2018 12:31 +2

Iertarea dvs. nu ne da inapoi nimic din ceea ce am pierdut si trait... Timpul e ireversibil… Actiunile justitiare comise nu se pot anula cu nimic. Justitia ne-a aratat adevarata fata a tarii… din toate punctele de vedere… Primul si cel mai important este cel al mentalitatii… al modului de abordare si actiune… Este din nou un rezultat a ceea ce suntem si de ce tara arata exact asa si nu altfel! Va admir in cele din urma franchetea…

# Botomei Vasile, doctor in drept, 0744191717 date 17 octombrie 2018 12:43 -1

Botomei Vasile, doctor in drept, seregaseste in scuzele trimise de dna judecator Madalina Afrasninie.Multumesc frumos! Am fost trimis in judecata pentru folosirea denumirilor de Barou, UNBR, avocat, ca si cum ar fi fost fara drept, desi eram inregistrat prin cabinet avocat dr.Botomei Vasile, fiind decan al Baroului Bacau-UNBR si, presdinte UNBR, infiintate in aplicatia principiului de pluralism de UNBR-uri validat stiintific in teza de doctorat Botomei Vasile.am fost condammnat definitiv cu 2 anu de inchisoare cu executare. UNBR-ul din care faceam oarte este inregistrat ca marca cu denumirea de UNBR si servicii juridice specifice legii avocaturii 51/1995,in timp ce UNBR-ul tortionar din Splaiul Independentei 5,Sef: av.Florea Ghe,nu este inregistrat.Tortionarii mei sunt:procurori Iftode Mariana Ionel Sentes,Ursulescu Cristian Nicolae, Zotta Gabriela,Majerii Adrian Stefan,din Bacau,si judeatori:Laurentiu Paduraru,Sergiu Lupascu,Adrian Bogdan, Iacobut Cristian Nicolae;Da-le Doamne1

# visu date 17 octombrie 2018 13:47 +2

Dati si solutia ca judecatorii colegi sa acorde repede despagubirile aferente!

# lacrimi de crocodil, madam ! date 17 octombrie 2018 13:49 -4

iertarea cere noi pacate !

# Bravo date 17 octombrie 2018 13:50 +2

O adevarata judecatoare. Ce pacat ca oamenii ca dânsa sunt asa putini. Generatia tanara de procurori si judecatori au apucaturi naziste. Pacat de ei. Posedati.

# Gilu date 17 octombrie 2018 14:02 +2

Fereste- ma , Doamne , de judecata semenilor mei ! Te aprob intru totul !

# poporul date 17 octombrie 2018 14:34 +2

frumos dna.judecator,dar cum ramane cu cei inchisi pe nedrept si inca stau in inchisori ?si cu cei ce au murit nevinovati? cine plateste?nimeni! omoram oamenii si pe urma ne cerem scuze!

# L. date 17 octombrie 2018 14:49 +2

Cu respect, salut tot ceea ce ati spus, stimata doamna judecator! Din pacate, sunt multi tortionari, acolo unde ar trebuie sa guverneze, adevarul, dreptatea si legea cea dreapta. Ca sa parafrazez, daca justitie nu mai avem, nimic nu mai avem. Dar ca sa avem nu trebuie sa stam cu mainile in san si cu captul plecat. Am zis!

# Mircea date 17 octombrie 2018 15:07 +1

Și celor care au fost anchetați si judecați cu încălcarea unor drepturi, care au fost interceptati și filați ani de zile, cărora li s-au respins expertize și probe în apărare și într-un final au fost condamnați pe protocoale nevinovati, cine le cere iertare? Aha, uitasem, le-a cerut Dl. Dragnea, când promitea (ca și Dl Toader de altfel!) că guvernul va da o ordonanță pentru remedierea situației lor. Intre timp, ambii au uitat probabil! Dar Dumnezeu nu uită nimic și nu doarme! Și nici noi nu vom uita, când vom merge la vot!

# Edelweiss - guraliv dublu paradit (de BUKOWINA) date 17 octombrie 2018 16:51 +2

Bun mesaj! De suflet. Îl dedic, asociat cu câte o lumânare acatist virtual, porcanilor și torționarilor din circumscripția Curții de Apel Suceava (aka Vespasian de Apel Suceava). Iaca lista celor pomeniți cu arhicunoscutul #nuvarmairăposamulțiînainte,gunoaielor! :-x https://www.facebook.com/Eine.Hand.wascht.die.andere.Hand/photos/a.1600025020209209/2022887654589608/?type=3&theater

# acadeaua date 17 octombrie 2018 18:59 +2

saraca femeie, are dreptate, cred ca nu este usor sa traiesti printre colegii tai care au comis aceste abuzuri! in ceea ce priveste" pocainta" dansei, cred ca colegii ei securisti, care au comis abuzurile, ii trimit niste injuraturi... adevarul este ca femeia asta a avut iesiri spectaculoase de-a lungul anilor si este un judecator adevarat! Din pacate, locul ei nu este in corpul magistratilor din tara asta! Felicitari, d-na judecator!

# sandu date 18 octombrie 2018 08:30 +2

Jos palaria d-na Judecator ! Mai rar asa ceva ....un om deosebit. RESPECT !!!!!!

# cerem iertare da' facem tot asa date 18 octombrie 2018 16:05 0

ierata-ti-va singuri.

# andrei date 19 octombrie 2018 14:28 +1

Dansa ar trebui sa scrie o carte. Are atat talent cat si integritate ca sa sesizeze si sa recunoasca abuzurile comise.

# Dora date 22 noiembrie 2018 11:04 0

Si pentru cei condamnati fara probe, fara un proces echitabil , fara sa se admita nici macar un martor in proces, fara sa se respecte prezumtia de nevinovatie....si, ca acum am aflat, unde sa mai pui ca la comanda intr-o justitie subordonata serviciilor prin protocoale. Lor nu le cereti iertare?

# Dora B. date 22 noiembrie 2018 11:14 0

Si pentru cei condamnati fara probe, fara un proces echitabil , fara sa se admita nici macar un martor in proces, fara sa se respecte prezumtia de nevinovatie....si, ca acum am aflat, unde sa mai pui ca la comanda intr-o justitie subordonata serviciilor prin protocoale. Lor nu le cereti iertare?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va fi Klaus Iohannis un presedinte dictator in al doilea mandat?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.12.2019 – Omul lui Kovesi vrea sa-l faca pe Calin Nistor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva