28 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MUSAT & ASOCIATII ISI EXTINDE STRUCTURA DE CONDUCERE – Cunoscuta casa de avocatura Musat & Asociatii a anuntat promovarea patru avocati la statutul de Partener. Cinci avocati au fost promovati ca Managing Associates, iar alti 12 in pozitia de Senior Associates. Echipa casei de avocatura ajunge la 20 de parteneri si peste 100 de avocati, consultanti fiscali si practicieni in insolventa

Scris de: L.J. | pdf | print

15 March 2017 15:53
Vizualizari: 9832

Casa de avocatura Musat & Asociatii isi extinde structura de conducere, promovand alti patru avocati la statutul de Partener, de la 1 martie 2017. Potrivit unui comunicat de presa al Musat & Asociatii, cei patru noi Parteneri sunt: Vlad Cordea (foto 1), Bogdan Mihai (foto 2), Bogdan Riti (foto 3) si Liviu Togan (foto 4), specializati in arii de practica cheie ale firmei. Cu o experienta profesionala si manageriala bogata, Partenerii nou promovati au facut parte, anterior acestei numiri, din echipa de Managing Associates a firmei.


In acelasi timp, casa de avocatura a mai promovat in pozitia de Managing Associates alti cinci avocati cu experienta, respectiv Dana Buscu (Restructurare & Insolventa, Litigii Comerciale), Iuliana Iacob (Arbitraj International, Litigii Comerciale), Andrei Ormenean (Drept Societar, Fuziuni & Achizitii), Iuliana Popa (Restructurare & Insolventa, Litigii Comerciale) si Ioana Varga (Litigii si Arbitraj, Co-Head al biroului regional MUSAT & ASOCIATII Cluj).

Pe de alta parte, alti doisprezece avocati au fost promovati in pozitia de Senior Associates si anume: Ana Maria Abrudan, Coralia Alecu, Raluca Alexandru, Mateea Codreanu, Diana Dobromir, Adrian Danciu, Stefan Diaconescu, Maria Dosan, George Ghitu, Mihai Macovei, Alina Man, Anca Simeria. Reprezentantii Musat & Asociatii au mai precizat, in comunicat, ca promovarile vizeaza departamentele de Litigii & Arbitraj, Fuziuni si Achizitii, Energie si Resurse Naturale, Drept Societar si Comercial, Dreptul Concurentei, Restructurare si Insolventa si Drept Penal. In urma acestor schimbari, incepand cu 1 martie, echipa Musat & Asociatii ajunge la un numar de 20 de parteneri si peste 100 de avocati, consultanti fiscali si practicieni in insolventa.

Vlad Cordea devine Partener dupa o experienta profesionala de peste 14 ani in domeniul juridic, dintre care ultimii 9 ani in cadrul firmei Musat & Asociatii. El este specializat in domeniile Energie si Resurse Naturale, Infrastructura si Parteneriate Public-Private, Drept Societar si Comercial, dar si Piete de Capital. Vlad a consiliat numeroase societati comerciale locale, cu precadere companii internationale cu activitati in Romania in legatura cu un spectru larg de aspecte juridice care au vizat reorganizari corporative, majorari de capital, finantari si investitii de tip greenfield in sectorul energiei regenerabile si alte sectoare economice. Vlad Cordea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai in anul 2003, precum si Colegiul Juridic de Studii Europene din cadrul Universitatii Pantheon Sorbonne, cu diploma de Master, in anul 2012.

Bogdan Mihai este promovat ca Partener al firmei Musat & Asociatii, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai experimentati avocati in domeniile Telecom, Media IT si Protectia Datelor. Bogdan face parte din echipa MUSAT & ASOCIATII din anul 2000, firma unde si-a inceput, de altfel, cariera imediat dupa absovirea facultatii de drept. De-a lungul practicii avocatiale, Bogdan a oferit consultanta juridica in legatura cu achizitionarea a numerosi operatori de televiziune prin cablu din Romania, a consiliat companii locale si internationale in legatura cu diverse contracte privind dezvoltarea de software si armonizarea legislatiei nationale cu cea europeana, a acordat asistenta juridica in procesul de privatizare a unor companii, precum si in numeroase investigatii de tip due-dilligence. in plus, Bogdan presteaza in mod regulat servicii de asistenta juridica si in domeniul Dreptului Societar si Comercial, precum si Fuziuni si Achizitii. Bogdan Mihai are un Master in Dreptul Afacerilor acordat de Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si este membru al Baroului Bucuresti din 2000.

Bogdan Riti a devenit Partener dupa un parcurs profesional de 14 ani in cadrul Musat & Asociatii, fiind specializat in Drept Societar si Comercial, Dreptul Muncii, Fuziuni si Achizitii, Restructurari si Insolvente. De-a lungul activitatii sale la Musat & Asociatii, Bogdan a asistat numerosi investitori straini, institutii financiare internationale, companii internationale si locale, privind restructurari corporative, fuziuni si achizitii, restructurari post-achizitie, tranzactii comerciale, proiecte de finantare si drept imobiliar, precum si consilierea unor fonduri de investitii interesate sa desfasoare activitati pe plan local. Bogdan este membru al Baroului Bucuresti din 2002 si face parte din echipa Musat & Asociatii din martie 2003.

Liviu Togan avanseaza in pozitia de Partener in cadrul Musat & Asociatii avand o experienta profesionala de 17 ani in domeniul juridic, fiind specializat in Drept Penal (criminalitate economico-financiara), Drept Societar si Comercial, Litigii si Arbitraj. Liviu a reprezentat numeroase companii comerciale si persoane fizice (indeosebi oameni de afaceri si persoane publice) in fata autoritatilor de cercetare penala si a instantelor de judecata de toate gradele, in proceduri judiciare complexe vizand infractiuni de coruptie, evaziune fiscala, spalare de bani, constituire de grup infractional organizat, precum si abuz in serviciu, inselaciune etc. Expertiza sa include de asemenea audituri corporative de tip “compliance”, acordand asistenta clientilor din randul companiilor comerciale pentru identificarea si remedierea riscurilor de natura penala ce pot afecta activitatea economica a companiilor respective. De asemenea, Liviu asigura reprezentarea clientilor in diverse dispute de drept administrativ si fiscal, drept societar si procedura insolventei.

Despre MUSAT & ASOCIATII:

MUSAT & ASOCIATII este una dintre primele case de avocatura infiintate in Romania, dupa 1 ianuarie 1990. Avand 20 de parteneri si peste 100 de avocati si consilieri, MUSAT & ASOCIATII acorda servicii de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale, drept penal

MUSAT & ASOCIATII este recunoscuta ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din Romania, iar publicatiile internationale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomanda cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pietei avocatiale, multi dintre avocatii firmei fiind la randul lor nominalizati de aceste publicatii ca facand parte din elita avocaturii de business din Romania.

in 2015, MUSAT & ASOCIATII a castigat premiul “Firma de avocatura a anului in Romania”, distinctie acordata anual de reputata publicatie britanica “The Lawyer” firmelor de avocati din Europa care au obtinut performante deosebite in anul de referinta.

in anul 2013, MUSAT & ASOCIATII a fost desemnata „Casa de avocatura a anului in Romania”, de catre International Financial Law Review, fiind pentru a doua oara cand MUSAT & ASOCIATII isi adjudeca acest valoros premiu, dupa distinctia primita in 2011, anul in care Romania a fost inclusa pentru prima data in lista tarilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea in 2012, MUSAT & ASOCIATII a fost recompensata cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai buna casa de avocatura din Europa Centrala si de Est”, distinctie acordata de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente inregistrate in Romania de echipa de avocati MUSAT & Asociatii, in ceea ce priveste evolutia portofoliului de mandate in practica de fuziuni & achizitii si strategia de management adoptata.

Totodata, renumita publicatie Chambers Europe a decernat firmei MUSAT & ASOCIATII trofeul „Romanian Law Firm of the Year", pentru casa de avocatura cu cele mai bune performante in Romania, in cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUSAT & ASOCIATII acorda in mod regulat consiliere juridica celor mai cunoscute si respectate corporatii din Romania, precum si institutiilor publice si financiare locale in tranzactii corporative si financiare sofisticate si in proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 3.000 clienti, majoritatea din categoria investitorilor straini si corporatii multinationale.

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2023 – Judecatorul Goagal

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva