23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

NEGLIJENTA CRIMINALA A PROCURORULUI #REZIST – Fostul judecator militar Constantin Udrea solicita cercetarea penala a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul Judecatoriei Caracal: „Se impun cercetari de natura penala. E cel putin neglijenta criminala sa actionezi cu atata intarziere, incat sa lasi fiintele alea sa sufere atat”. Udrea acuza magistratii activisti: “Profita de aceasta situatie pentru a se da din nou puteri sporite SRI, ca organ de cercetare penala”

Scris de: V.B. | pdf | print

4 August 2019 10:33
Vizualizari: 16430

Trebuie anchetat si penal, nu doar disciplinar, procurorul #rezist Cristian-Ovidiu Popescu de la Parchetul Judecatoriei Caracal – cel care a instrumentat in bataie de joc dosarul disparitiei Alexandrei, blocand intrarea politistilor in casa presupusului criminal. Apelul a fost lansat miercuri, 31 iulie 2019, de catre fostul judecator militar Constantin Udrea (foto), de la Curtea Militara de Apel.


In acelasi context, colonelul-magistrat (ramas in istorie datorita hotararii definitive prin care a stabilit ca protocolul SRI-PICCJ din 2009 este ilegal) a subliniat ca tragediile din Caracal ar fi putut fi foarte usor evitate daca Parlamentul ar fi facut un lucru simplu – si anume: sa-si treaca in subordine Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor, aflat in prezent sub controlul Serviciului Roman de Informatii.

De altfel, Udrea a amintit ca exista deja un astfel de proiect de lege, initiat de catre presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. In plus, judecatorul (iesit intre timp la pensie) a subliniat ca respectivul centru poate localiza tinte cu o uluitoare precizie, asa incat s-ar evita balbaieli precum cele din sistemul 112.

Prezent in studioul TVR, fostul judecator militar i-a aratat cu degetul inclusiv pe #rezistentii din instante si parchete – grupati in special in asociatiile Forumul Judecatorilor din Romania si Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor – care profita de disparitia celor doua adolescente din Caracal ca sa faca agitatie in favoarea refacerii campului tactic al SRI. Nici presedintele Klaus Iohannis nu a scapat de criticile lui Constantin Udrea, colonelul sustinand ca Werner a plecat urechea la jelaniile unui SRI disperat sa redevina organ de cercetare penala si sa forteze trecerea legilor Big Brother.

Redam declaratiile colonelului Constantin Udrea (vezi video la final):

Radu Andrei Tudor: Politia avea cadrul legal existent pentru a patrunde fara acordul procurorului sau judecatorului?

Constantin Udrea: Evident ca da. Politia este organ de cercetare, este investit de lege cu urmarirea infractorului, mai ales atunci cand el se afla in situatia de a savarsi o infractiune – deci cand infractiunea este flagranta. Prin urmare, infractorul care savarseste infractiunea poate fi prins chiar de catre public, nu numai de catre politist. Politistul avea obligatia sa patrunda direct (fara nicio aprobare), sa intocmeasca procesul-verbal, sa-i retina pe infractori samd, urmand ca de indata sa-l informeze pe procuror, care trebuia sa dispuna masurile de urmat.

Radu Andrei Tudor: As vrea sa discutam putin si despre impactul asupra institutiilor implicate – ma refer aici la politie, parchet si STS. Ce deficiente ati observat dumneavoastra la prima vedere, in urma acestui caz?

Constantin Udrea: Cea mai importanta deficienta pe care am observat-o – dincolo de toate – este ca le lipseste un cod deontologic in relatia cu publicul. Le lipseste respectul cuvenit. Nu tuturor – ca nu vreau sa arunc anatema asupra tuturor –, ci celor care au intrat in contact cu victima. Le lipseste respectul cuvenit unei persoane – mai ales unei fiinte umane aflate in suferinta. Le lipseste spiritul datoriei. Le lipseste o educatie corespunzatoare zilelor noastre si momentelor noastre. Dincolo de lipsurile pe care le au si ei (inclusiv de ordin material, inclusiv sub aspectul salarizarii), chestiunea umana trebuie sa fie pe primul loc.

Pe de alta parte, esenta a plecat de la faptul ca politistii n-au fost dirijati catre o adresa exacta. Aici este o problema de discutat si chestiunea era foarte simplu de rezolvat daca s-ar fi dat curs unei initiative mai vechi, promovate de catre chiar presedintele Senatului) – in sensul ca organismul care face supravegherea comunicarii informatiilor se cheama Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor si care se afla la SRI, acest organism sa fie trecut sub autoritate civila, sub controlul Parlamentului, la care sa se branseze toate institutiile abilitate (respectiv cele care fac parte din sistemul national de aparare si organele judiciare), incat in orice moment sa se logheze, cu posibilitatea de localizare instantanee a telefonului, cu o precizie uluitoare. Inclusiv etajul, adresa si coltul ferestrei poate sa le determine!

In aceste zile, nu s-a vehiculat (n.r. o astfel de idee); dimpotriva: au fost situatii cand unele asociatii ale magistratilor au avut opinii diferite (inclusiv presedintele Romaniei a avut o opinie potrivit careia cazul a creat o problema de securitate nationala). Esenta este urmatoarea: in ceea ce priveste opinia unei asociatii a procurorilor (n.r. ONG-ul Alexandrei Lancranjan) si a unei asociatii a judecatorilor (se cheama Forumul Judecatorilor), ele constau in aceea ca toate au plecat de la faptul ca prin decizia Curtii Constitutionale nr. 51/2016, i s-a luat competenta SRI de a face aceste activitati si localizare instantanee. Deci li s-a luat competenta de a fi organe de cercetare penala. Este o teza falsa, contrazisa de presedinta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, care a scos in evidenta imprejurarea ca se profita de aceasta situatie pentru a se da din nou puteri sporite SRI, ca organ de cercetare penala. Este o drama de care ei profita, spre a se ajunge la un lucru pe care tocmai Curtea Constitutionala l-a interzis. Si este foarte important ca oamenii politici sa inteleaga ca fara costuri suplimentare, daca acest organism – Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor – este trecut sub autoritate civila (nu militara), atunci si coruptia, si faptele de acest gen, inclusiv coruptia din sistemul de securitate nationala (ca si acolo e coruptie; dar pe aia cine o mai scoate la iveala, daca ei stapanesc totul?), inclusiv alea pot fi stapanite, controlate de procuror, de politist, de organele statului, pentru ca atunci structura respectiva va fi supusa doar Parlamentului, si nu CSAT (respectiv numai unei singure structuri).

Radu Andrei Tudor: Si pentru ca ati amintit pozitia autoritatilor publice, m-as opri la presedintele Klaus Iohannis. Si as vrea sa va intreb daca este aceasta o problema de siguranta nationala, din punctul dumneavoastra de vedere.

Constantin Udrea: Nu. Este o problema de siguranta cetateanului. Problemele de siguranta nationala sunt definite in articolul 1 din Legea sigurantei nationale. Pot sa-mi permit sa afirm, fata de cadrul legal existent, ca nu au fost afectate valorile supreme ale natiei, astfel incat sa se vorbeasca de probleme de siguranta nationala. Dar cred ca i-a fost sugerata domnului presedinte aceasta chestiune tot de catre SRI, pentru a repune pe tapet legile care-i privesc, astfel incat sa redobandeasca atributii de organe de cercetare.

Radu Andrei Tudor: Bun, dar existau totusi capacitatile necesare pentru localizarea cat mai precisa a apelului de pe telefonul dat de Alexandra?

Constantin Udrea: Exista aceste posibilitati – au fost dintotdeauna, cu o precizie uluitoare. Acest Centru National de Interceptare a Comunicatiilor poate localiza instantaneu orice persoana, in orice pozitie (inclusiv etajul). Numai ca ei nu vor sa-l puna la dispozitia celorlalti. Exista niste protocoale intre ei, Ministerul Public si Ministerul de Interne, dar numai pentru urmarirea penala, nu si pentru acest gen. Or, aici lucrurile sunt foarte clare: daca nu se actioneaza de indata, se pierde timp pretios. Iata de ce (si nu trebuie cheltuiala suplimentara sau masuri bugetare suplimentare) acel centru trebuie scos de sub tutela SRI si trecut sub autoritatea unei institutii civile, nu militare (ca militarul actioneaza la ordin), astfel incat si procurorul, si politistul, si serviciile speciale sa apeleze la el. Si in mod oportun, instantaneu, putea fi localizat telefonul.

Radu Andrei Tudor: Sunt necesare fonduri suplimentare pentru infrastructura de acest fel?

Constantin Udrea: Trebuie doar o lege de trecere a acestei structuri de la SRI in cadrul unei structuri civile, sub coordonarea si controlul Parlamentului, si mici cheltuieli ocazionate de bransarea acestei structuri acolo. Dar ea trebuie mutata inclusiv fizic, nu numai sa existe [doar] fizic in ograda SRI. Pentru ca cine are in ograda stapaneste cu totul.

Radu Andrei Tudor: Cat de mult afecteaza presiunea publica actul de justitie? Am tot auzit (chiar si astazi) diverse autoritati vorbind despre faptul ca presiunea publica ar afecta in mod negativ ancheta.

Constantin Udrea: Aici sunt doua chestiuni asupra carora as vrea sa ma opresc. Prima: dreptul publicului de a cunoaste intotdeauna informatii. Este un drept firesc, suveran dreptul presei de a informa publicul, pentru ca – dupa cum se stie – presa e cainele de paza al democratiei. Pe de alta parte, este si dreptul organelor judiciare de a-si putea face treaba in conditii in care sa nu simta asupra lor presiuni din exterior. Insa acest gen de stiri – precum cele pe care le auzim in fiecare zi – nu trebuie sa constituie pentru niciun procuror si pentru niciun politist vreun fel de presiune, deoarece el isi desfasoara activitatea numai sub imperiul legii. Ca pana in prezent atat politisti, cat si procurori si functionari de la STS au gresit lamentabil (pentru ca au creat o stare de pericol inadmisibila pentru fiinta umana), ca nu si-au facut treaba, ca au luat totul in deradere, ei trebuie sa raspunda.

Auzeam mai devreme stirea ca procurorul (n.r. Cristian-Ovidiu Popescu de la PJ Caracal) va fi cercetat de Inspectia Judiciara. In opinia mea, se impun cercetari de natura penala, pentru ca este cel putin neglijenta criminala sa actionezi cu atata intarziere, incat sa lasi fiintele alea sa sufere atat.

TEMA ZILEI. Despre intervenția în cazul fetelor dispărute în Caracal, a vorbit la #temazilei colonelul CONSTANTIN UDREA, fost judecător la Curtea Militară de Apel.

Publicată de StirileTVR pe Miercuri, 31 iulie 2019

 

 

Comentarii

# Oly date 4 August 2019 12:11 +11

Fie ca le convine unora sau nu, toti politicienii procurorii si judecatorii vietii din Ro stiau despre aceste retele de prostitutie . Bineinteles aceste retele functionau cu sprijinul si sub atenta supraveghere a politicului SRI SI DIICOT, aceste institutii sunt pline ochi de coruptie si mafie si trebuiesc URGENT DESFIINTATE. RO nu are decat de pierdut cu escrocii astia care baga pe altii la puscarie inventandu--le fapte sa-si faca ei norma de prosti arestati( cei care nu dau spagi) in timp ce DIICOT SRI lucreaza pe la spate traficand minore si incasand bani sau placeri sexuale cu minorele de la interlopi. Aceste institutii mincinoase sunt un Real PERICOL pt societate. Oricand pot inscena orice(si de bine si de rau).acum probabil se gandesc ce sa insceneze sa ia atentia de la cazul Alex.societatea,Ro e distrusa din cauza acestor institutii care trebuiesc rase din temelii.

# gelu date 4 August 2019 12:37 +11

A/Procurorul de caz DIICOT Craiova, Liviu Vasilescu cu 2 luni in urma preia dosarul disparitiei Luizei, dosar in care se gaseste fotografia cu masina lui Dinca. 1. Prima varianta de lucru a procurorului. Liviu Vasilescu intra in baza de date a Politiei Circulatiei si cauta toate masinile din jud. Olt, marca Renault Megan Break de culoare gri sau argintie. Dar Liviu Vasilescu tine dosarul in nelucrare pana dispare o alta fata din zona Caracalului, Alexandra. Daca intra in baza de date a Politiei avea o lista cu toate masinile, ca marca masinii din fotografie, din Judetul Olt. Iar din aceasta lista afla proprietarii. Si avand proprietarii cerea informatii despre varsta acestora, ocupatia, venituri, adresa si nr. telefon care locuiesc in Caracal deoarece disparitia Luizei a avut loc in acest oras.

# gelu date 4 August 2019 12:38 +10

B/ Avand proprietarii putea sa-i cheme la DIICOT si sa afle cine dintre ei are masina din fotografie. Si ajungea la Dinca. Sau si trimetea politistii judiciari la acele adrese pentru a vedea la fata locului cine detine o asemenea masina. Cate masini argintii sau gri se gaseau in Caracal??? Nu mai mult de 5-6 sa zicem. Nu gasea masina in Caracal extindea cercetarile la toti proprietarii Megan Break din jud. Olt. 2. A doua varianta, cu fotografia masinii isi trimetea politistii judiciarii din subordine sa se intereseze pe teren in Caracal si-n toate localitatile din zona pe o raza de 10 km cine sunt cei care fac taximetrie ilegala. Si ajungea astfel la criminalul Dinca. Si Alexandra nu mai era rapita. Dar porcurorul DIICOT ca sa musamalizeze cazul ii supune la detectorul de minciunii pe bunicul fetei si mama Luizei dupa care il agata pe bunic ca nu stiu la ce intrebare a mintit.

# gelu date 4 August 2019 12:40 +8

C/ In final cand constata ziua si ora cand a disparut Luiza il lasa pe bunic in pace, bunicul in acel moment era la pescuit. Acum va intreb, tindand cont de toate de mai sus, credeti ca procurorul este tampit, prost si indiot??? In mod sigur nu. Dar Liviu Vasilescu, procuror DIICOT Craiova tinea de sase astfel incat gruparea lui Dinca sa nu fie descoperita. In mod sigur aceasta e cea mai corecta varianta. DIICOT Craiova este bagat pana in gat in acoperirea faptelor de trafic de persoane din judetul OLT in frunte cu procurorii sai care cerceteaza rapirile de persoane. De ce o fac??? Pentru banii si accesul la trufandalele minore rapite de aceasta banda pentru a se desfata si ei, saracii procurori cu placerile carnale. Iar daca DIICOT Olt e bagat pana-n gat in acesta activitate criminala e imposibil ca DIICOT Central sa nu stie de acest lucru.

# gelu date 4 August 2019 12:41 +10

D/Acum v-ati prins de ce DIICOT Craiova la inceput si acum DIICOT Bucuresti a preluat cazul de omor al Alexandrei si Luizei??? Ca sa duca cercetarile doar in directia unui nebun care a omorat doua fete din sadism. Si sa acopere implicarea sefilor si procurorilor DIICOT in traficul de carne vie din Romania. Asa ca familia Luizei si Alexandrei trebui sa depuna urgent plangere penala impotriva lui Liviu Vasilescu, sefilor DIICOT Craiova si DIICOT Bucuresti petru favorizarea infractorului, participare la omor si apartenenta acestora la un grup de crima organizata. DIICOT dorind sa inchida dosarul de trafic de minori in care e implicat Dinca, petru ca gurparea sa-si continue activitatea. Ps. 1 Rog Cotidianul sa transmita avocatilor familor Luiza si Alexandrei aceasta postare. Va multumesc

# imun/teanu date 4 August 2019 12:51 +3

Cata zbatere zbantuita a procurorilor securisti CSM "sa stinga" acest foc pe care zice un Dinca ca l-ar fi pus. Stiut "obiectivul" oricui nu e prost, eii la "punctul de tragere", si si "observatie", doar 'punctul de comanda" inca nu e devoalat (vreodata va fi?!). Peste orice autoritate legala pORC-orori isi fac mendrele, la ordin bine-nteles (de unde cat/unde sus!). Alaturi de SECU-uri adevaratul functionat stat, in stat. Militant tutelat si eVropean si de "marel nostru prieten aliat de acum" (pentru presedintele Trump tot inca ambasadorele Marele Slem canta cum sa se joace!). Mai pORC-orori!, chiar si prinsi cu mata in sac nu mai puteti nici masca?, va e misiunea "de sacrificiu"?, neandeplinita executati? * Se joaca ceea ce Basescu juca din copilarie, "poarca", in cartiere (cum si in terenul aici) zisa (po******r) "porcii rade". Radeti-va porcilor, asta lasand mostenire si la copii, porcaria!, desi deja in succesiune operativa aflata.

# TITULESCU date 4 August 2019 14:05 +3

Dar de ce numai procurolul de la Caracal ? Procurorul de la DIICOT NU TREBUIE CERCETAT SI DISCIPLINAR SI PENAL ???? Cat a stat cu poza aceea cu masina FARA sa o identifice ???? Cum s-a comportat cu familia LUIZEI ??? CUM ??? Simplu … a INCERCAT SA II DESCURAJEZE SI CHIAR I-A FACUT SA SE TEAMA CA VOR FI ARESTATI ???? Ce inseamna asta ,comportament de procuror ????? Hai ,sa fim seriosi !!!!!!!!!! FITI CORECTI ,AICI SUNT CARDASII MARI !!!!!!!!!!! Numai Luci mergea la c….????? Ce lume bolnava e lumea asta a justitiei si cat de lipsita de moralitate si cat de goala de omenie este … sunt destul de multi , un fel de RAMARU-DINCA la justitie … AMENINTI SI DESCURAJEZI PARINTII UNEI FETE DISPARUTE SI statul roman TE PLATESTE INCA CA procuror ???? CE stat PLATESTE asa ceva SI CE popor ACCEPTA ASA CEVA si ce popor IESE IN STRADA sa sustina asa ceva ??? FAMILIA LUIZEI A FOST UMILITA DE acest procuror DIICOT ,masina tot el nu a identificat-o , EL MERITA SA RAMANA PROCUROR ?????

# obiectiva din Iran date 4 August 2019 14:11 +5

:o :o EU CRED ca VASILESCU de la DIICOT craiova STIA si el a trimis MESAJUL DE PE TELEFON..........``STIM CA FATA E LA TINE ! ELIBEREAZA FATA !`` !!!!! asta a fost emitatorul mesajului....verificati sa dati-mi si mie un mesaj daca se confirma....vasilescu credea ca fata e una simpla, de la TARA, stiti voi ca fetele de la tara au parinti de la tara care nu au putere sa lupte cu sistemul...DINCA rapit fata care avea un UNCHI la Bucuresti......si tambalaul facut de Cumpanasu in seara aia a alertat ``organili``....VASILESCU era SINGURUL care avea fotografiile cu masinile ?? ei, MANA IN MANA CU SRI -ul care asculta in continuarem de aia tace malc, ca mortu `n popusoi....STIAU DE DINCA.......si au simtit ca se inchide cercul si se strange latu`l si de aceea si-a adus aminte brusc de

# Edelweiss - Ivory Tower Chivuț-Gâcitor date 4 August 2019 17:08 +4

Hai să azvârl și Io* o ipoteză, care se poate suprapune și poate lega, într-un context logic, toate inadvertențele și toate bizareriile acestui caz. Premise: 1. Dincă nu este UCIGAȘUL, este doar un … CLEANER! 2. este foarte probabil ca Alexandra să nu fi fost ținută sechestrată și ucisă în Casa Groazei. În atare circumstanțe ipotetice, apare clar rolul lui Dincă: el este cel care a luat-o pe Alexandra la ocazie, a imobilizat-o și a predat-o Rețelei. Alexandra a fost ținută sechestrată în cu totul altă locație decât Casa Groazei. Violul Alexandrei nu îl are ca autor pe Dincă, ci sărmana fată deja fusese introdusă în... producție. Probabil un al doilea client (de după primul violator) a ucis-o pe Alexandra înainte, în timpul sau după un alt act sexual neconsimțit de minoră. Dincă este apelat de urgență, să-și îndeplinească rolul de CLEANER al mizeriei produse cel mai probabil de un client statornic al rețelei. (Which is the stable customer profile? Who can say? „Only time” by Enya).

# Edelweiss - Ivory Tower Chivuț-Gâcitor date 4 August 2019 17:09 +4

Cleanerul Dincă intră în acțiune, o extrage pe minora ucisă din locația bordelului neoficial, împreună cu toate itemurile ce pot constitui probe materiale și demarează preparativele în vederea eliminării atât a cadavrului, cât și a probelor: haine, bijuterii, telefon, poșetă etc. În atare condiții, poate avea un grad ridicat de veridicitate teza următoare: Dincă nici nu a violat-o pe minoră, nici nu a ucis-o. El doar a acționat la un ordin primit pe scară „ierarhică” și… A FĂCUT CURĂȚENIE. Dincă doar s-a descotorosit eficient de trupul neînsuflețit al Alexandrei. Dincă e doar un nenorocit de Cleaner al locului faptei și Cioclu al Alexandrei. Întrebarea finală ar fi: de ce Dincă recunoaște toate porcăriile? (în limbajul pușcăriașilor se spune că „își ia asupra lui faptele” altora?) Răspuns: pentru că aceasta este POLIȚA LUI DE ASIGURARE DE VIAȚĂ. PUNKT! --- post-scriptum: sunt „mai tare” decât Cristoiu la ipoteze inedite!

# Dany date 4 August 2019 23:05 +4

Eu as zice mai degraba ca e POLITA DE ASIGURARE DE VIATA A LUI FIICA-SA. PE EA O PROTEJEAZA.Se vorbeste la A3 ca facea parte dintr-o retea de proxeneti. Pai nu ai cum sa scoti din tara atatea fete/femei fara sprijinul SRI,DIICOT . Televiziunile fac iara aceeasi greseala :vorbesc doar despre prostii de jos( Dinca si restul) ignorand supermafia din DIICOT SRI.

# Edelweiss - Ivory Tower Observer date 5 August 2019 01:05 +3

Posibil! Însă Io* mi-am propus să nu pun botul al tot felu ld e ipoteze, scornite de tv-șanț, can-can, wow-biz, fanatik, infractoarea mov sau altele asemenea pseudopublicații. Io* îmi fundamentez analizeze pe date certe: cunoștințele mele teoretice de fost ofițer activ de transmisiuni, locațiile și azimuturile furnizate de STS, lista mea sicretă cu toate BTS-urile Vodafone (la nivelul anului 2009, listă utilizată acum 5 ani la evenimentul Apuseni), înregistrarea integrală a celor 3 apeluri la SNUAU ale Alexandrei, detalii topografice real vizualizate pe Google Maps, Earth și Stret View, înregistrări ale camerelor de luat vedere ce l-au surprins pe Dincă. Cioace, cancanuri, tromboane, dume, texte, ceaiuri, gulgute, abureli și vrăjeli marca ”acces direct”, wow-biz, DIICOT, PÎCCJ, MJ, IML, Vladimir Beliș etc. îmi sunt totalmente indiferente atenției.

# Tot Io* date 5 August 2019 01:12 +3

De exemplu, în loc să-mi zăpăcesc capul cu teze a la lazarus ,mălin bot sai ioana ene dogioiu, încerc să-mi explic, LOGIC, cum se îmbină cele comunicate de Alexandra polițistului Florentin Neagoe, care a sunat-o de pe telefonul său personal - „vede un brad, un nuc, iar gardul e metalic de culoare roșie” cu știrile comunicate acum ceva vreme prin care „Dincă ar fi ținut-o sechestrată pe Alexandra într-o anexă din spatele curții sale, de circa 4 pe 3 metri dat care n-avea ferestre, singura fereastră fiind zidită!” Hmmmm! :-?

# !!!????!!!! date 5 August 2019 11:26 +4

In mod sigur autoritatile nu erau straine de ceea ce facea Dinca. Totusi, cum de a lasat Dinca telefonul in camera fetei ( chiar si fara un sim valabil sau fara credit apel la 112 se putea face,in mod sigur stia si el asta). De unde a vazut Alexandra masina gri a lui Dinca din moment ce masina nu era acolo, era prin oras la ora aceea? Cand Alex a zis :"vine, vine" Dinca era tot in oras, ci ne i-a trimis sms lui Dinca " stim ( la plural stim ??) ca fata e la tine,elibereaz-o!" COMPORTAMENTUL ABSOLUT BIZAR AL INSTITUTIILOR DE FORTA, FAPTUL CA CICA ANCHETEAZA DUPA O SAPTAMANA CAND"ADEVARATA" ECHIPA DE "EXPERTI" AJUNGE ACOLO.Toate astea mi se par vrajeli scornite de catre niste institutii care incearca sa acopere faptul ca nu erau straine de ceea ce facea Dinca , ce sa mai? SE VEDE DIN AVION CA RO E CONDUSA DE MAFIE IN TOATE INSTITUȚIILE JUSTITIE SERVICII POLITICA

# Edelweiss - Ivory Tower Chivuț-Gâcitor date 4 August 2019 19:26 +2

Deci individul ăsta, care stă pe str. Craiovei (în partea de vest a Caracalului, pe traseul care duce la… Craiova, având în continuare denumirea de E70) dimineața pe la 8 vine cu mașina din vest, ca să și-o parcheze în centrul Caracalului, în P-ța Victoriei (la ora 08.40). Apoi, de acolo se duce nu știu unde, dar pe la vreo 10 este surprins de camerele de luat vederi din Craiova, luând un taxi. (A venit de acasă în centrul Caracalului ca să-și lase mașina, ca apoi să plece la Craiova cu alt mijloc de transport, cu care trece … prin fața casei lui!!! Ilogic!). Mai departe. De la Craiova cică vine pe la vreo 11.50, nu se știe cu ce mijloc. Acel vecin cu Renault Kangoo Albastru, spune că l-a luat pe Dincă DIN FAȚA CASEI LUI și l-a adus „la piață” (ora 12.13) adică în centrul Caracalului, loc în care își avea parcată mașina). Din imagini se vede că Dincă încă mai are în mână punga aceea cu care a fost filmat în Craiova. Dar el tocmai ce vine… de acasă!

# Edelweiss - Ivory Tower Chivuț-Gâcitor date 4 August 2019 19:27 +3

Întrebarea firească este: care este temeiul rezonabil care justifică aceste plecări veniri la și de la Craiova, cu trecere prin fața casei lui, fără să lase acasă acea pungă? (Dacă tot ai fost acasă, lasă năibii punga aceea din mânuri!) Răspunsuri de o logică intuitivă elementară: 1. Alexandra era sechestrată într-o altă locație. 2. Dincă tocmai ce-și începuse a-și îndeplini misiunea de ”Cleaner” al mizeriei produse de un client psihopat! Cu ce avea în pungă și cu ce mai luase de la domiciliul său, și-a recuperat mașina din Piața Victoriei și a trecut la executarea ordinului primit: să facă curat după adevăratul ucigaș.

# nae girimea date 5 August 2019 06:55 +3

Teza :"un nebun singuratic a ucis si a incinerat cadavreul" , nu ar fi putut fi oferita publicului daca procurorul [ rugat de fratia caracaleana sau la ordin "de ( foarte ) sus " ] nu ar fi intirziat intrarea la casa ororii. Intradevar , procurorul ar trebui strans de cojones si "repartizat "la mititica .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva