3 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NICI EUTANASIAT, NICI INCENDIAT, DOAR INCULPAT – Avocatul Teofil Drugarin a fost trimis in judecata de PCA Timisoara pentru hartuire: „A urmarit-o fara drept si repetat... A folosit, in public, un limbaj injurios”. In 2013, avocatul Drugarin a cerut sa fie eutanasiat, dupa ce l-a acuzat pe procurorul Radu Bucurica de hartuirea fiicei sale: „Urinand intr-un loc public, dupa care ostentativ isi scutura penisul”. Drugarin a amenintat ca-si da foc, dar s-a razgandit

Scris de: George TARATA | pdf | print

5 November 2015 17:00
Vizualizari: 5226

Va amintiti de cazul avocatului Teofil Drugarin (foto), care in 5 noiembrie 2013 a depus la Judecatoria Oravita o cerere de ordonanta presedintiala in care a cerut sa fie eutanasiat, pe motiv ca nu ar mai suporta sa vada „infractiunile” procurorului Radu Bucurica de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita? Drugarin nu a fost eutanasiat si nici nu si-a dat foc, asa cum amenintase. Avocatul a devenit inculpat.

La fix doi ani de la acel moment, joi 5 noiembrie 2015, procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara l-au trimis in judecata pe Teofil Drugarin pentru hartuire si tulburarea linistii si ordinii publice. Potrivit parchetului, avocatul ar fi urmarit persoana vatamata in mod repetat si i-a adus atingere demnitatii, prin cuvinte injurioase la adresa acesteia:


Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului DRUGARIN TEOFIL (avocat in cadrul Baroului Bucuresti) sub aspectul savarsirii infractiunilor de hartuire si tulburarea ordinii si linistii publice.

In rechizitoriul intocmit in cauza, procurorii au retinut urmatoarea situatie de fapt:

Inculpatul Drugarin Teofil, pe fondul unor nemultumiri legate de activitatea desfasurata de persoana vatamata, a urmarit-o fara drept si in mod repetat (in 6 decembrie 2014, 15 decembrie 2014, ianuarie 2015, martie - aprilie 2015, 13 mai 2015 si 24 iunie 2015) supraveghind locurile pe care aceasta obisnuia sa le frecventeze, cauzandu-i astfel, o stare de temere.

De asemenea, in zilele de 13 mai 2015 si 24 iunie 2015, in timp ce persoana vatamata se afla pe terasa unui restaurant din orasul Oravita, inculpatul a folosit, in public, un limbaj injurios la adresa acesteia, aducandu-i o grava atingere demnitatii si tulburand ordinea si linistea publica, persoanele prezente fiind deranjate de atitudinea acestuia, unele chiar parasind terasa.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Curtii de Apel Timisoara.

Precizam ca aceasta etapa a procesului penal reprezinta, conform Codului de procedura penala, finalizarea anchetei penale si trimiterea rechizitoriului la instanta, spre judecare, situatie care nu poate in niciun fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”.

Teofil Drugarin, in razboi cu procurorul Bucurica

Avocatul Teofil Drugarin este un personaj celebru. Cel putin in Oravita. In cursul anului 2013, Drugarin a avut un urias scandal cu procurorul Radu Bucurica de la Parchetul Judecatoriei Oravita, impotriva caruia au fost depuse plangeri penale si pe care l-a acuzat ca i-a hartuit fiica. Bucurica il trimisese in judecata pe fiul lui Teofil Drugarin, Teofil Jr. Drugarin, pentru talharie, santaj si violare de domiciliu.

Mai mult, la acea vreme, Teofil Drugarin a postat pe pagina sa de Facebook o inregistrare audio, desore care sustinea ca ar fi fost facuta de fiica sa Teofila Drugarin. Avocatul acuza ca inregistrarea ar surprinde momentul in care procurorul Bucurica ii face avansuri sexuale fiicei sale. Evident, nimeni nu stie barbatul din respectiva inregistrare este sau nu procurorul. De altfel, Radu Bucurica a explicat ca inregistrarea este un trucaj.

Ulterior, avocatul Teofil Drugarin a anuntat ca doreste sa fie eutanasiat, in caz contrar urmand sa isi dea foc. Drugarin a formulat in acest sens, la Judecatoria Oravita, o cerere de ordonanta presedintiala, in care acuza ca nu mai suporta si nu mai rezista sa vada “infractiunile” comise de procurorul Radu George Bucurica:

Prin prezenta va rog sa dispuneti o hotarare in care sa pronuntati eutasierea mea pentru urmatoarele motive:

-nu mai pot sa suport si sa rezist la infractiunile savarsite de catre pr. Bucurica Radu care a acostat-o pe fiica mea Drugarin Teofilia, beat fiind si conducand autoturismul personal prin loc. Oravita, zicandu-i "vreau sa te f**" in nenumarate randuri si urinand intr-un loc public in fata Liceului "General Dragalina" din Oravita, dupa care ostentativ isi scutura "penisul" in fata tinerei d-soare Drugarin Teofilia, care este fata av. Drugarin Teofil.

-l-am parat de nenumarate ori la fratii lui mai mari, procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, care nu au luat nicio masura impotriva acestui monstru tortionar, excroc, alcoolic, obsedat sexual, cu alte cuvinte, un om diabolic fara frica de Dumnezeu.

In cazul in care cererea nu va fi solutionata in termenul de urgenta pe baza ordonantei prezidentiale, inteleg in data de 11.11.2013 sa ma incendiez, ca forma de protest, in fata Judecatoriei Oravita.

Asa sa-mi ajute Dumnezeu!!

*Cititi aici mai multe detalii despre scandalul avocatului Teofil Drugarin cu procurorul Radu Bucurica (I)

*Cititi aici mai multe detalii despre scandalul avocatului Teofil Drugarin cu procurorul Radu Bucurica (II)

Comentarii

# slim date 7 November 2015 00:33 +1

De ce nu faceti investigatii amanuntite si despre acest procuror? O sa va minunati de ispravile sale! Pe el cand il trimite parchetul CAT in judecata? Poate fi trimis pt. mult mai multe infractiuni decat avocatul. Cred ca va fi arestat in scurt timp ! ;-)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva