1 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NITU DENUNTAT LA KOVESI – UNBR Bota il acuza pe Procurorul General al Romaniei Tiberiu Nitu de fals intelectual, inselaciune, trafic de influenta si mita: „A luat pozitie de drepti in fata mafiei... Nu si-a uitat prietenii din avocatura mafiota si a pornit jihadul impotriva avocatilor nostri... A realizat ca exista pericolul ca profesia de avocat sa devina cu adevarat liberala si casta avocaturii sa se prabuseasca” (Denuntul)

Scris de: L.J. | pdf | print

20 September 2015 12:00
Vizualizari: 9802

Mutare de ultima ora din partea UNBR Bota. Cu cateva zile inainte ca Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin completul pentru solutionarea recursurilor in interesul legii condus de vicepresedintele instantei supreme, sa se pronunte asupra problemei barourilor paralele, UNBR Bota, prin presedintele acestei structuri Pompiliu Bota (foto), a formulat la DNA un denunt impotriva Procurorului General al Romaniei, Tiberiu Nitu. Adica impotriva celui care a introdus recursul in interesul legii, care, odata adoptat, poate scoate in afara legii barourile din structura UNBR-Bota.

In denuntul depus la DNA-ul condus de Laura Codruta Kovesi, UNBR-Bota face niste acuzatii extrem de grave impotriva lui Nitu, acuzatii care, evident, vor trebui probate. UNBR-Bota aminteste, in preambul, ca procurorii din Romania au fost stimulati, impiedicati si santajati pentru a nu se apropia de „baronii avocaturii”. Acesta este contextul in care este amintit si numele actualului Procuror General al Romaniei, Tiberiu Nitu.


Astfel, in denuntul formulat la DNA, UNBR-Bota acuza ca, in 2010, pe cand era adjunctul Procurorului General al Romaniei de la acea data, mai exact a actualei sefa DNA Laura Codruta Kovesi, Nitu „a luat pozitie de drepti in fata mafiei”. Asta dupa ce „mafiotii din avocatura i s-au plans ca un procuror 'a indraznit' sa dea o solutie 'prea corecta' in care a dispus netrimiterea in judecata a lui Bota Pompiliu si a colegilor sai, cu niste concluzii 'periculos de adevarate'”.

Totodata, in acelasi denunt, UNBR-Bota sustine ca Tiberiu Nitu, dupa ce a fost numit in functia de Procuror General al Romaniei, a pornit din nou „jihadul”. Concret, potrivit documentului, Nitu ar fi dispus emiterea unei note prin care procurorii din cadrul parchetelor de pe langa Curtile de Apel au fost obligati sa ia mai multe masuri impotriva avocatilor din UNBR-Bota, cum ar fi sa li se interzica sa isi exercite profesia sau sa fie trimisi in judecata.

Prezentam in continuare fragmente din denuntul formulat de UNBR-Bota la DNA, care este atasat integral la finalul articolului:

DENUNT

impotriva numitului:

Nitu Tiberiu, Procuror General al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie

pe care solicitam sa il cercetati pentru savarsirea infractiunilor de fals intelectual, prev. de art. 321 c.p., inselaciune prev. de art. 244 alin. (1) c.p. si coruptie prevazute de art. 289, 290, 291, 292, 294 cod penal, corob. cu art. 6 si 7 din Legea nr. 78/2000.

MOTIVE

PREAMBUL:

Conform legii (Legea nr. 51/1995 art. 1 alin. 1)

'PROFESIA DE AVOCAT ESTE LIBERA SI INDEPENDENTA' dar cine nu stie ca pentru a ajunge avocat in Romania trebuie sa dai spaga?

Si totusi, parchetele din Romania nu au cercetat niciodata niciunun conducator (decan, presedinte, consilier) al castei avocaturii (sa ii zicem baron sau mafiot).

DNA a retinut si trimis in judecata senatori, deputati, primari, consilieri judeteni, medici, generali, ministri pentru infractiuni de coruptie – mita, trafic de influenta.

Procurorii au fost stimulati, impiedicati si/sau santajati pentru a nu se apropia de aceasta casta a avocaturii.

Mai mult, acesti baroni ai avocaturii isi permit sa manipuleze chiar varfurile magistraturii in vederea inabusirii revolutiilor din interiorul castei sau din exteriorul ei.

In anul 2010, Nitu Tiberiu era Adjunctul Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Mafiotii din avocatura i s-au plans ca un procuror 'a indraznit' sa dea o solutie 'prea corecta' in care a dispus netrimiterea in judecata a lui Bota Pompiliu si a colegilor sai, cu niste concluzii 'periculos de adevarate':

Rezolutia Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti - nr. 4130/P/2007 din 30.01.2009 a statuat despre avocatii nostri:

-'nu pot fi asimilati persoanelor care exercita fara drept profesia de avocat'

-'detin documente care ii autorizeaza la exercitarea profesiei de avocat'

-Legea nr. 3 din 1948 a desfiintat toate barourile 'traditionale'

-Legea 51/1995 nu infiinteaza barourile

-'Spre deosebire de Baroul Bucuresti traditional care nu are o lege de infiintare ori o hotarare judecatoreasca de infiintare ori un act constitutiv, noul Barou Bucuresti (Bota) exista si functioneaza in baza acestor acte'.

Rezolutia Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, nr. 4130/P/2007 din 30.01.2009 a fost confirmata definitiv cu autoritate de lucru judecat prin:

-rezolutiile prim-procurorului Parchetului d. p. l. Judecatoria Sect. 5 Bucuresti:

-nr. 261/II-2/2009 din 23 februarie 2009

-nr. 263/II-2/2009 din 23 februarie 2009

-Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti – Sentinta penala nr. 726 din 28 aprilie 2009

-Tribunalul Bucuresti - Decizia penala definitiva nr. 1109R din 25 august 2009

-rezolutia prim-procurorului Parchetului d. p. l. Judecatoria Sect. 5 Bucuresti

-nr. 2235/II-2/2009 din 15.12.2009

-Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti – Sentinta penala nr. 365 din 17 martie 2010

-Tribunalul Bucuresti - Decizia penala definitiva nr. 707 din 12 mai 2010.

Procurorul Nitu Tiberiu, Adjunctul Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a luat pozitie de drepti in fata mafiei stabilind cu de la sine putere ca toate aceste rezolutii si hotarari judecatoresti sunt 'nejuridice'!

Sfidand autoritatea de lucru judecat, fostul adjunct, actualul Procuror General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, NITU TIBERIU a realizat ca exista pericolul ca profesia de avocat sa devina cu adevarat liberala si casta avocaturii sa se prabuseasca!

Domnul NITU 's-a inteles' cu doamna IULIANA NEDELCU, procuror sef de sectie in Parchetul ICCJ sa 'examineze' si sa 'decreteze' ilegalitatea acestor acte jurisdictionale, dispunand prin Rezolutia nr. 1099/C din 14 iunie 2010, urmatoarele:

-examinarea rezolutiei Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti - nr. 4130/P/2007 din 30.01.2009, precizandu-se (inainte de de examinare!!!) ca:

-'aceasta contrazice decizia XXVII/2007 a ICCJ'

-'necesitatea unui act constitutiv al formei de organizare a profesiei de avocat' (!?!).

Din acest moment se poate considera despre procurorul Nitu Tiberiu urmatoarele:

1. oficial a luat la cunostinta ca UNBR si barourile noastre exista, sunt legale si functioneaza in conformitate cu Constitutia Romaniei si legea de organizare a profesiei de avocat – Legea nr. 51/1995

2. a aflat ca avocatii nostri au dobandit calitatea de avocat si exercita profesia de avocat conform Legii nr. 51/1995

3. a luat la cunostinta ca UNBR si barourile traditionale (mafiote) au fost desfiintate prin Legea nr. 3 din 1948, nu au nici statut, nici act constitutiv, nici hotarare judecatoreasca de infiintare

4. a hotarat sa ii ajute pe acesti mafioti sa isi 'construiasca' acte de infiintare - 'necesitatea unui act constitutiv al formei de organizare a profesiei de avocat'(!?!)

5. a hotarat sa ii trimita in judecata pe toti avocatii nostri!

In cateva ore s-a nascut celebrul referat al Serviciului Judiciar penal al PICCJ din 16 iunie 2010 al dos. nr. 1099/C/2568/III-7/2010, din care citam urmatoarele ineptii:

'Argumentul desfiintarii barourilor prin Legea nr. 3/1948, respectiv faptul ca barourile Bota nu au fost desfiintate sau declarate ilegale de catre nicio instanta... O asemenea concluzie este nejuridica si formulata cu ignorarea reglementarii privind infiintarea persoanei juridice'

'Asadar, este evident ca U.N.B.R. si barourile care o compun au o lege de infiintare; un asemenea serviciu auxiliar justitiei nu poate fi infiintat prin hotarare judecatoreasca, act constitutiv, asa cum se afirma nejuridic in rezolutia nr.4130/P/2007'

'Indiferent daca aceasta lege foloseste sau nu termenul de infiintare, ea este un act de infiintare, conform art 28 litera a din Decretul nr. 31/1954,

Deci Legea nr. 51/1995 este un act legal valabil emis de infiintare a actualelor structuri in care functioneaza avocatura si se exercita profesia de avocat' (?!)

Aceste concluzii de tip mafiot au fost transmise tuturor parchetelor din tara pentru a fi inculpati toti avocatii nostri.

Executand intocmai ordinele de la Bucuresti, procurorii obedienti au dat rechizitorii 'copy paste' pe care unii judecatori tineri le-au confirmat pe fond, probabil de frica.

Judecatorii Curtilor de Apel nu au putut fi pacaliti cu aceste elucubratii; au casat hotararile de fond si au decis achitarea, a se vedea:

-Sentinta penala de condamnare din 25.11.2011 a Judecatoriei Negresti-Oas – ('copy paste' rechizitoriul) a fost casata prin Decizia penala definitiva de achitare nr. 270 din 8 martie 2012 a Curtii de Apel Oradea.

Presa a sesizat inscenarea: http://www.luju.ro/avocati/barouri/curtea-de-apel-oradea-a-achitat-in-recurs-un-avocat-din-structura-bota-pentru-profesarea-avocaturii-fara-drept-dupa-ce-acesta-fusese-condamnat-la-amenda-penala-de-judecatoria-negresti-oas

Aceeasi soarta a avut-o rechizitoriul colegului nostru Bejan Costica, (copie fidela a referatului din 16 iunie 2010 - dos. nr. 1099/C/2568/III-7/2010) a fost insusit tot 'copy paste' de instanta de fond care l-a condamnat - Sentinta penala de condamnare nr. 426 din 08.09.2011 a Judecatoriei Tecuci, dar Curtea de Apel Galati - Decizia pen. definitiva nr. 467 din 2 aprilie 2012 a casat sentinta pen. de condamnare si l-a achitat, considerandu-l avocat.

(...)

In anul 2014 Nitu Tiberiu a ajuns Procuror General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Nu si-a uitat prietenii din avocatura mafiota si a pornit din nou jihadul impotriva avocatilor nostri:

A dispus emiterea NOTEI nr. 2969/C/2014 a Serviciului de Indrumare si Control din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie prin care ii obliga pe procurorii tuturor Curtilor de Apel:

-sa ni se interzica exercitarea profesiei de avocat

-sa preia toate dosarele penale de la parchetele judecatoriilor

-si sa ne trimita in judecata:

'se interzice acordarea de asistenta juridica de catre persoane care fac parte din structuri destinate practicarii acestei activitati, fara suport legal,(?) constituite cu incalcarea Legii nr. 51/1995'

Prin aceasta 'nota de indrumare' Nitu i-a amenintat direct pe procurorii care nu se supun (cu litere ingrosate – bold-uite):

'Mentionam ca, potrivit Regulamentului de organizare al parchetelor, art. 47 alin. 2 lit. i, Serviciul de Indrumare si Control din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in conformitate cu disp. art. 65 alin. 3 din Legea nr. 304/2004, privind organizarea judiciara, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, efectueaza activitati de coordonare si control la parchete si propune masuri de inlaturare a deficientelor constatate, inclusiv sesizare Inspectiei Judiciare'. (!?!)

De teama Inspectiei judiciare a CSM, procurorii au dat zeci de rechizitorii, bazate pe aceleasi teorii false”.

*Cititi aici integral denuntul formulat de UNBR-Bota la DNA, impotriva Procurorului General al Romaniei Tiberiu Nitu

Comentarii

# Cristi P. Sturzu date 20 September 2015 13:16 +21

Cate generatii 'de sacrificiu' de-acum incolo vor mai trebui sa suporte mizeriile unui sistem de drept corupt, in care clanurile mafiote grupate pe categorii de interese fac tot cee mai rau posibil pentru a mentine societatea asta si-asa destul de chinuita, intr-o perpetua stare de promiscuitate si de teama. Iata dragi romani, pana unde au dus toate sforariile unei grupari periculoase, alcatuite din indivizi care nu s-au remarcat prin NIMIC sub aspect profesional, dar au avut meritul malefic de a aduce cu ei tocmai din umbra epocii de trista amintire in care intelectualii si nu numai, erau distrusi psihic sau chiar decimati prin diverse metode de asuprire si tortura, comportamentul de lider suprem, de dictator, manifestat vadit prin monopolizarea unei piete care a devenit liberala prin excelenta, chiar cu pretul vietii.

# ASA VA INCEPE SI,,,ANUNTUL,, LUI NITU,,,SI COMPANIA date 20 September 2015 15:30 +5

22 ANI INCHISOARE PENTRU 7000 EURO – Judecatorul sindic Mircea Moldovan, condamnat infiorator de aspru, a formulat plangere penala impotriva judecatorului Ciprian Alexandru Ghita, care l-a executat la 22 ani inchisoare. Judecatorul Ghita e acuzat ca a refuzat sa expertizeze inregistrarile audio si ca a respins probe in aparare admise initial de el. Moldovan acuza ca a fost condamnat la fond fara sa i se ia declaratia de inculpat (Plangerea) Duminică, 20 septembrie 2015 11:39 | Scris de L.J. | pdf | print | email Magistrati - Instante Justitia din Romania are o grava problema cu judecatorii din penal, din dosarele instrumentate de DNA si bazate pe interceptari audio-video. In sensul ca mai toti judecatorii, ca si cand ar fi la ordinul cuiva, refuza in pofida tuturor evidentelor sa incuviinteze expertizarea inregistrarilor pe care DNA si/sau SRI le depune la dosar in acuzare. Mai mult, c

# BERCEA MONDIAL ;; e manevra lu frații miei...........,, date 20 September 2015 19:09 +9

Motivele reale pentru care UNBR și Barourile componente nu pot fi desființate niciodată, de nici-o instanță, vor constitui în principal motivarea RIL-ului, pentru că de la aceste considerente se poate stabili cu certitudine care instanțe au aplicat corect legea. Dacă completul ICCJ, pe baza probelor din dosar și a documentării ajunge să clarifi cu adevărat în ce condiții a apărut UNBR Bota și barourile componente și funcționează, atunci Decizia ne este favorabilă.  În RIL, proc. general bâjbâie în ceea privește această problemă de drept. Niciodată Bonis Potra, Figaro Potra sau Nițus potra, nu au fost barouri, nu au emis decizii de primire în profesie și nu avut legătură cu avocații UNBR Bota. Nițu nu dă nici-un exemplu de avocat care se află pe tabloul ,,BONIS POTRA,, și ar fi fost cercetat pentru exercitare fără drept a profesiei. ATENȚIE FOARTE MARE, av .Pompiliu Bota deține documente zdrobitoare pentru org. prof. Floricel, sper să fie publice după publicarea în M of. a Deciziei 

# jurist date 20 September 2015 14:25 +5

vedeti raportul MCV pentru Romania si vedeti ce sistem de justitie mafiot avem...nu mai vb de condamnarile anuale (celel mai mari din europa) de zeci de milioane de euro le la CEDO..magistrati corupti&coruptibili care favorizeaza grupurile de interese si crima organizata...pe baza de spaga mare se face orice (vedeti cazuri de judecatori ,procurori ,politisti,politicieni,primari etc) nedreptate impotriva oricui.....Romania o tara bananiera fara sistem de justitie cerebral unde hotia si mafia predomina toate domeniile....ce sa asteptam de aici! ne meritam soarta ...cei mai saraci din europa!!!!nu va puneti multe sperante ca s eva face dreptate...ril ul va fi admis deoarece interesul financiar e mare...coruptia e mare .............DIN PACATE VA FI ADMIS EXACT IN FORMA CERUTA DE PROCURORUL CORUPTIBIL TIBERIU NITU! asta nu inseamna ca se va putea aplica avocatilor membrii ai barourilor (unbr-2004) ...dar mafia din justitie e la putere.....

# SX date 20 September 2015 14:50 -17

Lasa,mai, dupa ce vi se taie macaroana cu avocatura, veti avea mai mult timp liber sa faceti munca de propagandisti de internet. Va pricepeti la lozinci.

# Cristi P. Sturzu date 20 September 2015 14:36 +11

Consider ca este un subiect serios, astfel incat din decenta si bun simt, latraii anonimi sa se abtina de la reply-uri tampe si grobiene. Nu raspund in niciun fel la provocari si va recomand politicos sa nu va bagati in seama cu mine daca nu aveti ceva serios si matur de spus in legatura cu aceasta chestiune critica.

# avocat Bucuresti date 20 September 2015 21:04 -6

daca te referi la traditionalii care mai posteazape luju,iti faci sperante desarte.Noi nici nu te bagam in seama.Si mai lasa statutul asta,autoimpus,de inteligent al lui bota,ca nu tine.Mai stim si noi cate ceva despre tine.

# oarecare date 21 September 2015 10:04 0

Am apreciat la tine ca ai bun simt, prin tot ce ai publicat. Cum se face ca Bota pretinde ca are acte dar nu afiseaza niciodata acel act pe care tot il invoca ? Tu, personal, de ce crezi ca nu a publicat niciodata acea incheiere de la Targu-Jiu ? Iti dai seama ca aici e ceva putred ? Iti dai seama ca ne ia de prosti invocand o hotararre pe care nu o publica niciodata ? Chiar ne ia de prosti ? Sa publice acea incheiere, macar acum, sa vada oamenii lui ca nu au fost inselati !

# Unbr2004 date 20 September 2015 14:57 +7

Ai oo maestre, bravooo!!! Cei care nu dormiti de grija noastra, omul are cu ce :-). Voi aveti curaj sa-l dati in gat pe gurul vostru? Nu cred :D

# Zenit date 20 September 2015 19:31 -4

Da,da,da, pasaroiul vostru, gluma a naturii, face oua la foc automat.Zici ca-i mitraliera. Solicitarea de convocare a CSAT cu denuntul asta mot, reprezinta o adevarata capodopera de omleta. :lol: :lol:L-ati convins la congres sa faca si denunt impotriva lui Nitu la DNA sau ideea geniala ii apartine doar lui, ca presedinte de onoare ? :lol:

# zenit de Al ti Kur to date 20 September 2015 23:54 +1

vezi zenite, ce ghinion, tu la valoarea ta esti obligat sa te ascunzi ! Ia da-ti numele adevarat si ouă si tu ceva sa te vedem ca esti barbat !

# visu date 20 September 2015 15:02 +2

Se poate si-o actiune civila de vatamare a imaginii si a demnitatii institutionale si s-o semneze mai toti interesatii?!

# Raspuns CAP CRAIOVA ! date 20 September 2015 15:09 +8

- Curtea de Apel Craiova-Dec. de achitare nr. 700/15 mai 2015: ,,Curtea mai constată că inculpatul Criveanu a fost autorizat să exercite această profesie, potrivit Legii nr.51/1995. Împrejurarea că prin decizia nr.27/2007 a ÎCCJ dată în soluţionarea unui RIL nu poate constitui temei pentru desfiinţarea baroului din care face parte inculpatul Criveanu si pe cale de consecinţă, nu scoate în afara legii activitatea desfăşurată de acesta.

# ady date 20 September 2015 16:45 +7

da asa este achitari peste achitari (9 achitari pe tema asta la iccj) dar cum in justitia din romania nimic nu e sigur si cum nu si respecta nici macar propria jurisprudenta se poate intampla orice !  traim in romania si asta ne omoara! trezirea!   la noi ca la nimeni  

# avocat baroul bucuresti (bota) date 20 September 2015 16:47 -6

RIL-UL VA FI ADMIS! 

# tercighiol floraresu date 20 September 2015 20:04 +3

Esti sigur?

# jurist 1 date 20 September 2015 20:12 +8

totusi eu nu cred ca se poate admite o prostie ca asta. nici un elev de clasa 1 nu crede in RIL-ul mafiot si las.

# @avocat baroul bucuresti (bota) date 20 September 2015 20:29 +5

Mai ne lesi :lol: . Poate sa ne recunoasca si sa-si ceara scuze public toata mafia avocaturii (pedeapsa asta ar fi foarte buna pentru ei). Daca Bota a facut denunt la DNA, inseamna ca are cu ce :D

# pentru Zenit cel viteaz date 20 September 2015 21:48 +2

mai Zenit, daca tot esti asa de viteaz si-l jignesti pe Cristi Sturzu, de ce nu iti dai numele? suntem multi care vrem sa te cunoastem. uite eu unul vreau sa te cunosc si sa dau mina cu tine. (...)

# Zenit date 21 September 2015 10:10 0

Tu esti avocatulal sturzului ? Nici nu l-am bagat in seama. La pasaroiul sef al vostru faceam referire. Poate vrei sa public si nr. de telefon si adresa doar ca sa vii sa dai mana cu mine. :D :D :D

# Cristescu,,Incident" date 20 September 2015 22:52 +5

RIL va fi admis.Uniformizarea practicii judiciare in sensul ca avocatii UNBR-Bota practica legal profesia.Nu se va schimba nimic cu ,,traditionalii",doar nu vor mai fi anchetati si vor intra corect in instante.Despre restul...,nimic pana nu va fi o implozie la avocatii lui Florea.Vor fi lasati sa se autodistruga.Oricum multi vor trece la Bota din cauza taxelor de la ei .Se asteapta pronuntarea pe RIL doar pentru un exod de la un barou la altul.Si inca ceva...,nu are relevanta doar infiintarea UNBR ci faptul ca se respecta Legea 51 ,licenta in drept,examen de primire,etc.RIL a fost formulat prost din punct de vedere juridic si nu poate avea ca solutie o pronuntare pe ce nu i s-a cerut instantei.

# avocat baroul buc 2004 date 21 September 2015 00:25 +1

ASCULTATI CE VA SPUNE OMUL CARE LUCREAZA DE 10 ANI IN AVOCATURA...E MANEVRA ARANJATA!  RIL-UL VA FI ADMIS!!!! VETI VEDEA CA AM DREPTATE!!!!

# Cristescu,,Incident" date 21 September 2015 00:36 +5

Da dragule.RIL ADMIS -SOLUTIE AVOCATII UNBR-Structura Bota PROFESEAZA LEGAL.MOTIVAREA VA FI CU ADEVARAT FACUTA PROFESIONIST. :D :lol: :D :D :lol:

# bogdan date 21 September 2015 06:19 -6

ICCJ ora 09:00. Bucurați va de ultimele voastre ore de "legalitate" "stimați" botisti  :D

# @BOGDAN date 21 September 2015 11:13 0

Hai zi zau  :D. Ne lasi cu teatrul asta  :cry:

# @borcan date 21 September 2015 11:24 +1

Pai comentariul tau este scris la 6:19. Aveti ordin de la florea sa stati treji si sa monitorizati luju. Ha ha ha, ce va mai supuneti  :D  :D  :D  :D

# hotu 34 date 21 September 2015 08:01 -1

astia e advocati..nui bine sa te bagi,e destepti,e pe lovele...aferimmmmmm......,

# Cucu date 21 September 2015 08:30 -6

RIL admis înseamnă că se interzice practicarea profesiei de avocat de către membri structurii înființate de către Bota și nimic altceva. ÎCCJ s-a pronunțat deja pe chestiunea de fond și așa va rămâne, mai pe românește: NU BOTIȘTILOR!!!

# @CUCU si pupaza date 21 September 2015 10:47 +2

Bai nefericitule, ce te-ai bucura tu si sleata de neinfiintati sa fie asa, dar nu o sa fie. Floreo da banii de pensii. Kurti, nu are rost sa te ascunzi. Iti cunoastem modul de exprimare.

# Cristescu ,,Incident'' date 21 September 2015 12:07 +1


Citeza pe Cucu
RIL admis înseamnă că se interzice practicarea profesiei de avocat de către membri structurii înființate de către Bota și nimic altceva. ÎCCJ s-a pronunțat deja pe chestiunea de fond și așa va rămâne, mai pe românește: NU BOTIȘTILOR!!!
   RIL ADMIS INSEAMNA SA SE PRONUNTE ASUPRA UNEIA DIN CELE 2 SOLUTII ENUMERATE IN PROMOVAREA RIL ,SOLUTIE CORECTA SI MAJORITARA IN PRACTICA JUDICIARA...,DECI ADMITE RIL SI STABILESTE CA AVOCATII STRUCTURII BOTA PROFESEAZA LEGAL. NU SE VOR LUA SI DE traditionali.

# yyy date 21 September 2015 14:15 +1

RIL respins ar fi singura soluţie favorabilă pentru botişti. Dacă RIL-ul va fi admis, se va constata dacă cele câteva soluţii de condamnare ale botiştilor sunt sau nu legale. În cazul în care condamnarea definitivă, fie şi numai cea pronunţată împotriva lui Bota va fi constatată ca legală, atunci membrii "baroului" său nu vor profesa decât expunându-se aceluiaşi risc. Apropo, au fost publicate rezultatele pentru primirea în profesia de avocat. 587 de candidaţi au fost admişi ca avocaţi stagiari, iar 27 au fost admişi ca avocaţi definitivi.

# CUCU date 21 September 2015 14:39 +1

Soluția corectă nu înseamnă și majoritară!!! ”Unde-s mulți e și prostie multă” spune un proverb, așa că s-ar putea să nu fie așa cum vă gândiți voi. Bota nu are sprijinul nicunei personalități din crema justiției, a vreunui doctrinar de elită, deci va rămâne singur cu aberațiile sale și fără DONAȚII.

# Cristescu,,Incident" date 21 September 2015 16:12 +2

RIL ADMIS : STRUCTURI RECUNOSCUTE DE LEGEA 51/95 .ADICA UNBR....SINGURUL CARE EXISTA UNBR-BOTA!

# ceata si mai mare date 21 September 2015 16:19 0

Decizia nr.15 în dosarul nr.10/2015 Admite recursul în interesul legii. În interpretarea şi aplicarea dispoziţiilor art.348 din Codul penal stabileşte: „Fapta unei persoane care exercită activităţi specifice profesiei de avocat în cadrul unor entităţi care nu fac parte din formele de organizare profesională recunoscute de Legea nr.51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat republicată, cu modificările şi completările ulterioare, constituie infracţiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi prevăzută de art. 348 Cod penal.” Obligatorie, potrivit art.474 alin.4 din Codul de procedură penală. Pronunţată, în şedinţă publică, azi 21 septembrie 2015.

# Cristescu ,,Incident" date 21 September 2015 16:36 +4

ICCJ s-a spalat pe maini in RIL. Care sunt structurile recunoscute de legea 51/1995? UNBR !!! Care UNBR? Singurul existent !! UNBR-Bota!!! SA VEDEM MOTIVAREA!!!

# xx date 21 September 2015 17:36 -4

astepti degeaba. Admiterea unui RIL inseamna ca ICCJ este de acord cu motivele PG si deci procurorii vor da navala sa faca rechizitoriile. o sa aveti parte de o mare distractie - in loc sa practicati o sa va faceti mina in dosare proprii :) byby

# @xx date 21 September 2015 18:41 +4

Si cu deciziile judecatorilor, alea peste 600, ce se intampla? Esti tu destept :lol:

# Sauciuc Aurelia Carmen date 19 March 2018 12:39 0

ANUNT PENTRU TOTI AVOCATII DIN U.N.B.R.-2004 BAROUL BUCURESTI! MIERCURI 21.03.2018 LA TRIBUNALUL PRAHOVA LA ORA 8.30 Se JUDECA DOSARUL NR.8984/105/2017 SECTIA LITIGII DE MUNCA AVAND CA OBIECT ACTIUNE DE CONSTATRE A INCALCARII DREPTULUI LA MUNCA PRIN EFECTUL RIL-ULUI INITIAT DE FOSTUL PROCUROR GENERAL NITU TIBERIU.RECLAMANT SAUCIUC AURELIA CARMEN AVOCAT DEFINITIV IN BAROUL BUCURESTI U.N.B.R. -2004 VERSUS PARAT NITU TIBERIU FOSTUL PROCUROR GENERAL AL ROMANIEI .VENITI SA FIM IMPREUNA!

# deci in statul aberant democratic date 19 March 2018 14:55 0

sa te asociezi ca avocat este voie...  intr-un  sigur barou... unic... altfel...  sa nu fii sub controlul unic... este ilegal ? triar... dictatura baroului unic ?!?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.02.2024 – Corbu s-a intors in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva