18 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

OFICIAL N-AU BANI IN CONTURI, DOAR DATORII LA BANCI – Noii adjuncti ai SRI, colonelul Romeo Cristian Bizadea si generalul Adrian Ciocirlan, si-au facut publice averile. Ofiterii SRI au de returnat credite de 140.000 euro. Pana la numirea in functie, Ciocirlan a incasat de la SRI un salariu anual de 23.000 euro, iar Bizadea cu 6.000 euro mai putin (Declaratiile de avere)

Scris de: George TARATA | pdf | print

4 September 2016 12:16
Vizualizari: 11469

Noii adjuncti ai Serviciului Roman de Informatii, colonelul Romeo Cristian Bizadea (foto stanga) si generalul Adrian Ciocirlan (foto dreapta), si-au facut publice averile. Pe site-ul SRI au fost postate declaratiile de avere ale celor doi ofiteri numiti in functiile de adjuncti ai serviciului in 22 iulie 2016, de presedintele Klaus Iohannis. Oficial, Bizadea si Ciocirlan nu au bani in conturi, nici masini de lux, nici tabloruri, nici bijuterii, ci doar credite contractate la banci in valoare totala de aproximativ 140.000 de euro.


Astfel, Romeo Cristian Bizadea detine impreuna cu sotia sa, Constanta Monica Bizadea, trei terenuri si un apartament. Bizadea mai este proprietarului unui autoturism si are de returnat patru credite. Pana la numirea in functia de adjunct al SRI, Bizadea a avut un salariu anual de 78.131 lei, adica aproximativ 17.000 de euro, ceea ce inseamna cam 1.500 de euro pe luna. De asemenea, colonelul Romeo Cristian Bizadea a mai incasat din activitati didactice 2.650 de lei. Alti 7.245 lei au venit din chirii, iar 11.859 lei in baza Legii 143/1994. Potrivit declaratiei de avere, completata in 11 august 2016, in ultimul an fiscal, sotia adjunctului SRI a avut venituri din salarii in valoare de aproape 75.000 lei, de la Agentia Nationala de Integritate, Institutul de Virusologie „Stefan S. Nicolau”, Tender SA, Mavos Energy, Bizadea Constanta Monica Expert Contabil si Editura CD Press SRL.

Iata proprietatile adjunctului SRI Romeo Cristian Bizadea:

- 3 terenuri in satul Pietrosani, judetul Prahova

- 1 apartament in Bucuresti

- 1 autoturism Renault Fluence

Iata datoriile adjunctului SRI Romeo Cristian Bizadea:

- 31.000 euro, credit la BCR

- 35.000 lei, credit la BRD

- 20.000 lei, credit la BRD

- 10.000 lei, credit la ING

Generalul, mai putin avut decat colonelul

In ceea ce-l priveste pe generalul Adrian Ciocirlan, acesta apare ca fiind ceva mai sarac decat colegul sau, colonelul Romeo Cristian Bizadea. Cel putin conform declaratiei de avere completata in 22 august 2016. Concret, Adrian Ciocirlan detine, alaturi de sotia sa Otilia Ciocirlan, un teren si o casa. Ciocirlan nu are nicio masina, iar pana la numirea in functia de adjunct a SRI a avut un salariu anual de 103.154 lei, adica aproximativ 23.000 de euro. Ceea ce inseamna, lunar, Ciocirlan a incasat de la SRI cam 1.900 de euro. Sotia generalului SRI, Otilia Ciocirlan, a avut in ultimul an fiscal salarii in valoare de 59.000 de lei, de la SC Wienerberger Sisteme de Caramizi SRL si SC Farmavet SA.

Iata proprietatile adjunctului SRI Adrian Ciocirlan:

- 1 teren in judetul Ilfov

- o casa de locuit in judetul Ilfov

Iata datoriile adjunctului SRI Adrian Ciocirlan:

- 55.000 euro, credit la Volskbank (Banca Transilvania)

- 40.000 euro, credit la Volskbank (banca Transilvania)

*Cititi aici declaratia de avere a colonelului Romeo Cristian Bizadea, adjunct al SRI

*Cititi aici declaratia de avere a generalului Adrian Ciocirlan, adjunct al SRI

Comentarii

# avocat traditional date 4 September 2016 14:43 +11

Ma intreb,ce o fi facut cei doi incat la varsta lor sa aiba aceste grade?Dar ce o fi facut sa fie numiti in aceste functii?Vorba bancului:asa tanar si deja Popescu?

# ARGUS date 4 September 2016 14:46 +7

Ma intreb,ce o fi facut cei doi incat la varsta lor sa aiba aceste grade?Dar ce o fi facut sa fie numiti in aceste functii?Vorba bancului:asa tanar si deja Petrescu?

# Dan capitan de play-boy date 4 September 2016 15:31 +9

Sunt papagali!si,da,asa tineri si DEJA Popescu!!! ;-)

# ARGUS date 4 September 2016 15:43 +8

am uitat ghilimelele

# DODI date 4 September 2016 16:03 +10

Din două una: ori le-a trebuit mult timp ca să realizeze ce multe datorii au ori sunt din categoria celor care știu doar să citească (nu să scrie). Pare-se că până la vârsta lor nu au reușit decât să care geanta repetentului coldea și hellvig. Așa li se explică ascensiunea fulminantă care nu are la bază alte realizări decât cele de cărăuși și de linge-clanță.

# Albumița date 4 September 2016 18:35 +14

În general, când vorbim despre aceste ... somități * care au transformat Rromânica în „Planet der Affen”, atributul definitoriu este cel de „analfabetism funcțional”. Fără a mai gugăli mult după definiții sofisticate, o luăm pe cea mai la îndemână: „Analfabetism funcțional este o noțiune care se referă la persoanele care știu să citească, dar nu înțeleg ceea ce au citit. Mai precis, o persoană poate să reproducă verbal sau în scris un text, dar nu îl înțelege suficient pentru a-l folosi ca resursă în reușita unei acțiuni sau în performanță.” ///// nota*: „Uitaţi-vă la masa asta ce somităţi sunt! În profesia lor, dom'le! Noi avem în spate o profesie, avem un nume, avem titluri, avem valoare! Uitaţi-vă la noi!" apud ioan adam - lăcătușul semianalfabet din Zărnești, actualmente pârnăiaș notoriu.

# Curiosul date 4 September 2016 21:01 +14

Ia verificati declaratia de avere a sotiei lui Bizadea pe 2015. Unde credeti ca a "lucrat" inainte de a fi infiltrata la ANI (ca pe site-ul lor e declaratia)? Va amintiti cand Bica a venit la instanta si a zis ca amenintat-o Coldea sa il scape pe Tender pt ca firmele lui sunt ale SRI-ului si ca el e al Lor? Si cand procuroarea mincinoasa s-a razgandit la instanta si a zis ca Bica nu a pus-o sa faca nimic, dar ca asa au pus-o procurorii DNA sa declare? Da...Nu ati ghicit? Nevasta-sa lu' Bizadea lucra la Tender cand Coldea o punea pe Bica sa-l scape... Pai o fi bine?

# Dana date 6 September 2016 11:12 -4

Asta e mafia penalilor care ataca fara sens. Chiar asa de greu le e lui Andronic si lui Voiculescu sa stea deoparte? O tara de hoti

# Vladimârrr... date 6 September 2016 13:32 +4

Stimata DaNA, ca te-ai ratacit printre noi inteleg. Au mai patit-o si altii. Dar nu inteleg de ce in nume ti-ai intercalat primul "a" ...?! 

# BALAN IONEL date 14 November 2016 23:23 +1

MONICA CONSTANTA BIZADEA a prestat servicii catre firme ale lui Tender, condamnat penal ...ce cauta aceasta persoana la ANI? Ce poate verifica dansa din postura unei persoane care a lucrat pentru un condamnat penal?...care e statul de drept aici?

# BALAN IONEL date 14 November 2016 23:28 +1

Romeo Cristian Bizadea este fiu de fost ofiter SRI pe timpul comunistilor, nu a fost in stare sa faca o facultate la stat in Bucuresti si locuieste in gazda la soacra sa.... soacra sa a avut dosar de delapidare din banca...si a lucrat la fosta banca a lui Sorin Ovidiu Vantu......sarlatani........

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.08.2022 – Sediul DNA a ajuns in paragina (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva