29 ianuarie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Cu nasa-n suflet! (Aflati cine sunt personajele din mesajele dezvaluite de soferul Angel)

Scris de: Adina ANGHELESCU-STANCU | pdf | print

27 februarie 2013 19:39
Vizualizari: 17077

 

M-am tot intrebat in ultimele zile: de ce nu s-a sesizat DNA cu privire la mesajele buclucase pe care soferul Angel le-a gasit in telefonul care i-a fost dat de la CSM dupa ce site-ul nostru le-a publicat? Si de ce s-ar sesiza daca Oana Schmidt-Haineala ar face plangere? Cu ce difera sesizarea din oficiu de cea pe care ar face-o doamna Haineala? Diferenta sta cumva in persoana care face sesizarea si ce ar vrea ea sa se confirme sau nu?


Evident ca, la modul la care a scazut increderea in acea parte a justitiei, numita parchete, nu mai sunt deloc convinsa ca o astfel de lucrare ar pica la un Falcone al PICCJ sau DNA, din simplul motiv ca Romania nu-l are! Dar poate se creeaza acum, sau poate se naste constiinta in vreunul dintre procurorii colegi ai doamnei Oana Haineala si vrea sa faca o ancheta serioasa fara sa tina seama de “VIP”-ul magistraturii devenit subiect principal in cauza. Caci altfel, cum am putea afla noi, contribuabilii care platim salariile, cheltuielile si protocolul acestor demnitari ai CSM, daca a fost cumva vorba de o frauda a votului, daca a fost vorba de un abuz in CSM? Pana atunci, pana la un posibil verdict al anchetatorilor, ramane in picioare declaratia-denunt a fostului sofer al CSM.

Sunt cateva chestiuni care fac ca declaratia lui Angel Gabriel sa fie credibila. In jurnalismul de investigatie trebuie sa pui cap la cap o serie de date si informatii pentru a-ti da seama daca si cat este adevar intr-un caz anume supus verificarilor. Drept urmare, asta am facut si noi. Si iata ce-am aflat.

Cel mai important mesaj de pe telefonul ce i-a apartinut procurorului membru CSM Bogdan Gabor inainte de a ajunge la soferul Angel Gabriel cat a fost angajat la CSM si care putea sa ne duca catre culisele ”afacerilor” din umbra pe care le devoaleaza dezvaluirea soferului, are urmatorul continut: „La suplimentarea cu posturile n-ar trebui sa votam impotriva? Eu asa as vota... La comisii la fct de conducere procurori. Membri: amian, foitos, petrescu, mandici. La judecatori: opaiog, franguloiu, hancu, marin. Trebuie spus ca aceste comisii facute pentru promovarea in functii de conducere sunt extrem de importante, dupa cum suna si denumirea lor, tot asa si atributiile. Aceste comisii isi schimba componenta de la examen la examen si propunerile facute de INM sunt cenzurate – dupa cum am aflat – de catre CSM, deci componenta finala tine de onor conducerea Consiliului. M-am intrebat, mai intai, ce-i cu acest Mandici, si am aflat ca domnul Mandici este prim-procurorul de la Parchetul Curtii de Apel Suceava, prieten bun al lui Bogdan Gabor si, evident, pe lantul „trofic” binecunoscut in CSM, si cu Oana Schmidt-Haineala. Mandici este procuror cu state vechi, care si-a inceput cariera in 1976 si a fost confirmat ca sef, prin concurs, in 2011, in fruntea institutiei sucevene. La recenta intalnire de la Bacau, unde a participat si ministrul Mona Pivniceru si toti procurorii generali din zona Moldovei, pe tema procedurii de numire a viitorilor sefi ai parchetelor, distinsul domn Mandici a fost “vedeta” loco.

Sursele noastre locale ne-au dezvaluit ca procurorii din Moldova asteptau un mesaj de la „nasa din suflet” aflata la sefia CSM, ca sa stie daca sectia ramane unita in viitoarea sedinta de plen in care se pusese pe ordinea de zi revocarea lui Vasilica Danilet si a Alinei Ghica. Din cate am fost noi informati, nasa” procurorilor din CSM tocmai daduse, la bilantul Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, mesajul „Sa ramanem uniti”. Uniti in fata a ce? - s-au intrebat unii procurori ai Curtii de Apel prezenti la aceasta intrunire.

Un alt nume important din mesajul de pe telefonul utilizat de procurorul Gabor din CSM este Petrescu. Petrescu se pare ca este nimeni alta decat procuroarea Camelia Petrescu. Cat de importanta este Camelia Petrescu? Nu stim acum, dar importanta sa ar putea creste considerabil daca, prin aranjamentele electorale, domnia-sa ar castiga scaunul din CSM pe care l-a lasat liber, prin demisie, procurorul George Balan. Procuroarea Camelia Petrescu, magistrat ce conduce actualmente Parchetul Curtii de Apel Brasov, s-a inscris in cursa pentru ocuparea acestui post, iar alaturi de ea mai figureaza o doamna celebra a parchetelor, Lia Palade, care s-a avut cu Balan precum soarecele cu pisica. Iata, asadar, ce buna a fost pentru unii aparitia din neantul ambientalelor DNA a dosarului lui Balan!

Si cum nimic nu poate ramane TOP SECRET in CSM, am mai aflat si faptul ca Oana Haineala, la doar cateva zile de la demisia lui Balan din magistratura, a dat zvon pe coridoarele Consiliului ca in locul acestuia va candida doamna Petrescu, procuror care are toata sustinerea sa. Se cunosc cele doua doamne? Da, si inca foarte bine, caci Oana Haineala este de-a casei la Parchetul brasovean! Iata cum jocurile par a fi facute pentru a inclina balanta majoritatii celor ce-o au pe “nasa-n suflet”in onorabilul autodezonorat CSM!

In concluzie, nu cred ca soferul Angel Gabriel avea habar de astfel de “culise” tehnice si, drept urmare, nu i se poate atribui, sub nicio forma, dreptul de autor!

PS - Mai avem si alte dovezi ca mesajele au fost date pe filiera dezvaluita de “magicul” telefon, dar nu le oferim acum, caci tot ce doresc este sa vad cum se vor misca procurorii in cazul in care vor deschide un dosar pe aceasta tema! Doar nu le facem noi treaba, ca nu impartim salariul!

Si pe foarte scurt: ”amian” e de fapt Carmen Damian de la PICCJ, Foitos e celebrul procuror de la PICCJ care ii tine deschis dosarul expertului Catalin Grigoras si are tupeul sa candideze in shema judecatorilor de Inalta Curte, Hancu este presedintele Curtii de Apel Suceava care a refuzat sa convoace adunarea generala pentru revocarea Alinei Ghica (!!!), Franguloiu este Simona Franguloiu de la Curtea de apel Brasov (acel loc de la poalele Tampei mult indragit de sefa CSM). Si lista poate continua...

Comentarii

# Băiatu lu Luluţa date 27 februarie 2013 20:10 +72

Laţul în care se zbate Haimanaua  naţională se strânge tot mai mult în jurul libertăţii sale. Ştie bine asta, motiv pentru care se agaţă disperată de orice fir de aţă, evident portocalie. Este în afara minţii de când a aflat că \"personaje\" din imediata ei apropiere, (unul, aproape, aproape de tot!), au dat totul din casă. De fapt, au trădat semnificativ! De ce îl apără pe Descreieratul de la Cotroceni? Ştie că va fi liberă numai în măsura în care Descreieratul este liber! 

# Marian date 29 martie 2013 00:30 -2

E adevarat ca doamna Anghelescu si domnul Savaliuc au lucrat la ziarul \"Ziua\" al lui Sorin Rosca Stanescu? Daca e asa, si Google nu minte, ce credibiltate mai are doamna Anghelescu si domnul Savaliuc???

# mariene, esti agramat ! date 29 martie 2013 07:09 +1

Nu cred ca are, AU mare credibilitate ! Daca nu-ti convine, du-te pe juridice la mafiotii lui florea !

# Gore date 3 aprilie 2013 11:50 0

Ce intrebare idioata ! Cum ce credibilitate mai are!? E credibilitatea adevarurilor afirmate. Indiferent despre cine. Ai vrea adevaruri numai despre cineva anume? Ce cauta in frunte Iustitiei romane asemenea traficanti de influenta? Astia trebuiesc eliminati din Justitie. Viata, libertatea, proprietatea oamenilor sa depinda de aceste sinistre figuri ale unei lumi intunecate de mult apuse!? Ce au jurat aceste fapturi cand au imbracat roba de jurist in aceste inalte posturi? Cine trebuie sa-i judece pe ei este deja o mare problema, pentru ca increngatura e infioratoare. Iata unde a adus Justitia tarii POLITICA si OMUL \"PROVIDENTIAL\" cu tzepele din piata. Ar trebui, dincolo de judecarea acestora, in fiecare facultate de drept sa se studieze organizat cum s-a ajuns ca Justitia in tara asta sa fie terfelita de niste nemernici.

# ADEVARUL date 27 februarie 2013 20:37 +39

DIN PACATE INDIVIZII CARE POPULEAZA LUMEA JUSTITIEI DIN ROMANIA SE COMPORTA CA NISTE PARAZITI AI BUGETULUI,NICI DE ACEASTA DATA NU PUTEM VORBI DESPRE O CONSTIINTA CARE SA MOTIVEZE PROCURORUL,ORICARE AR FI EL-MOTIV PENTRU CARE EI AR TREBUI RECICLATI,TRIMISI CU TOTII IN AMERICA,GERMANIA,FRANTA SAU ORICE TARA IN CARE JUSTITIA FUNCTIONEAZA,IAR IN LOCUL LOR SA AVEM PROCURORI STRAINI,CA LA ARBITRII DIN LIGA INTAI DE FOTBAL.DA CHIAR NU VA ESTE RUSINE SUGACII DRACULUI DE PROCURORI CORUPTI?

# Tepes date 28 februarie 2013 00:29 +53

Sper ca madam Haineala sa n-o mai duca prea mult in fruntea CSM! Se pare ca cercul se stringe si Basescu o sa ramina fara justitie in curind...si in curind sa-l vedem si la puscarie ;-). Ce nu inteleg eu este de ce asteptam ca DNA sa se utosesizeze? :lol:Nu poate face nimeni o plingere penala in privinta asta si sa forteleze pe jegu ala de Morar sa porneasca o ancheta?

# georgeta date 28 februarie 2013 01:09 +34

Ce se mai stie despre data cind va avea loc procesul cu privire la legalitatea alegerii lui Haineala in functia de presedinta CSM?Nu se mai aude nimic despre asta?

# Cristi Vasilica Prostulet date 28 februarie 2013 07:17 +47

Nu putem continua demersul justitiar? Sa-l revocam pe Danilet Prostulet din magistratura cu totul? Sa-l revocam din CSM si pe Bogdan Gabor, acest mic farsieu de nordul Moldovei, transpus in MM?

# secu date 28 februarie 2013 08:04 -32

Dar daca va spun ca undeva prin niste sertare intunecate zace un raport despre cum \"soferul Angel\" trisa la ratia de carburant pe cand lucra la Tribunalul Vrancea ? Si ce este ma grav ca toate astea aveau loc cu incuviintarea stapanului cu \"doar sa ai grija mai \" :-* ...luju o luati pe aratura \"mai\" ;-)

# xrogo date 28 februarie 2013 23:16 +20

nea Secu,ce-are sula cu prefectura,si daca fura nea soferu o cisterna de carburant,ce este in telefon tot ramane,si daca Haineala le-a scris se duce dupa cei doi,papusa blonda si superkaratistul!

# gopo date 28 februarie 2013 09:52 +32

noi suntem curiosi de benzina folosita la masinile cu care plecau in tara si acasa si alti de la CSM si tanti hainica

# dello date 28 februarie 2013 20:02 +6

bravo

# Speranta date 1 martie 2013 10:22 +18

Fiat iustitia, pereat mundus = sa se faca dreptate, chiar de-ar fi sa piara lumea; In vremurile tulburi, adevaratii magistrati sa se dezica de cei obedienti.

# tifutângurâdichivnişireasâcurvâ date 1 martie 2013 19:17 -12

di aia i-au rivocatâ, di aia voi numi procurori şefi care ia şpagâ la dinia, di aia judicâtorii nu il va candamna pi rilu. Cum cari rilu??? finichiu bre, finichiu!

# SIANA date 7 martie 2013 16:32 +1

Nene ...tu esti bine asa ..cu caputzul ??? 

# Preaahahaticul Dionisie date 1 martie 2013 20:17 +19

Damian-Selaru-Petrescu-Franguloiu sunt slugile structurilor de crima organizata din Justitie. Acesti obedienti mafiei institutionalizate au contribuit in ultimii 8 ani la aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

# monicutza date 1 martie 2013 22:05 +17

DNA.Procuror infractor.Morar.Bocsan.Cerbu.Stoina.Papici.Selaru.Damian.etc.Cotroceni.Bruxelles.Monicutza.******.

# unul din lumea cea mare date 2 martie 2013 00:57 +11

singura cale pentru acesti ,,magistrati,, cu sufletul lor mic in care incape doar nasul cel mare,este justitia strazii,care se face cu celeritate,nu greseste si nu are apel si recurs.\\ dupa cum vad eu lucrurile mergind ....cred ca se apropie. apropos astia cu nasul in suflet...este si foarte ieftina justitia din strada ,nu asa scumpa cum ati facut prezenta justitie. nu aveti nevoie sa va angajati aparatori

# crovat adrian date 2 martie 2013 10:56 +13

Cu ajutorul procurorului petrescu camelia cei care au jefuit cnadr nu raspund in fata legii,se bucura de rezultatul infrctiunilor.judecatorul horia peptea,registratorul BCI ratoi emilia,primarul dumitrescu flavius nu raspund:validari terenuri duble,substituirea unor propietari din evidente cf,transferuri de teren din categorie in alta,notarii implicati,funcionari ocpi titluri de propietate false fara documentatie.printre beneficiarii ilegalitatilor se numara si fam Borcoman a procurorului DIICOT brasov.procurori si judecatori raspund promt la comenzile lui petrscu.Combinatia petrescu+borcoman ascunde o retea imobiliara din jud.brasov,care a jefuit statul,si propitarii tabulari in special sasii.O adevarata retea in justitie coordonata de petrescu.oamenii ocrotiti sint in mare parte PDL.Acesti oameni ar trebui indepartai din sistem,pentru binele justitiei brasovene.

# elos date 11 martie 2013 21:33 +7

felicitari. va rugam sa nu va lasati, aveti tot suprotul cititorilor.

# mio date 13 martie 2013 18:44 +7

super scris super-atins la basca pe ...personaje. la mai mare. :-)

# astralo schengen date 13 martie 2013 23:11 -7

Ce japita de \"jurnalista \" esti , cine mata te plateste sa dezinformezi in halul asta ?

# barosso date 15 martie 2013 09:25 +1

ba dar suparat mai esti. te-ai suparat rau cu Steaua la Londra? o fi presa de vina ca stai la coada si nu esti i schengen?

# livia date 19 martie 2013 12:03 +2

Ce este de facut,cat timp mai sunt suportati in magistratura aceste cozi de topor ce sunt un enorm pericol nu numai pentru toti judecatorii si procurorii ce NU-L AU PE NASHUL MAFIOT BASESCU in suflet, ci pentru oricare roman in parte.In loc de respect fata de jsutitie romanii simt doar dispret si teama.

# fan basescu date 21 martie 2013 15:21 -1

Nu accept ca la adresa doamnei Anghelescu - Stancu sa fie proferate tot felul de injurii. Eu am vazut-o pe distinsa doamna in discutie la Antena 3 si pot sa spun cu mana pe inima ca logica juridica impecabila izvorata dintr-o experienta de viata bogata m-a tinut lipit de ecran. De asemenea, a trebuit sa remarc cat de fluid se armonizau ideile doamnei cu cele ale domnului Gadea, la randul sau, o minte extrem de ascutita. Nu pot sa inteleg cat de ticalosite pot fi unele persoane care le contesta Oamenilor de la Antena pregatirea juridica.

# fan basescu date 21 martie 2013 15:27 -2

Prezentul articol este un monument de deductie logico - juridica ce ar trebui efectiv predat sub forma unui curs sau seminar la INM, MJ, MAI, DNA, DIICOT, PICCJ, ICCJ, Reteaua Administratiei Nationale a Penitenciarelor, CEDO, Tribunalul pentru judecarea crimelor de razboi de la Haga, toate facultatile de drept din tara si din strainatate pentru a putea fi asumat ca valoare de adevar absolut.

# fan basescu date 21 martie 2013 15:33 -5

Nu ma satur sa citesc acest articol al doamnei Anghelescu - Stancu din nou si din nou .............. este in acelasi registru desavarsit ca si tratatul de Drepturi Reale a domnului Judecator Corneliu Barsan (o victima nevinovata ca si Domnul Nastase a railor de la DNA).

# de acord date 23 martie 2013 19:49 0

asa e, are o logica de fier si un mare bun simt si caracter. asta emana si din spatele ecranului. asa ca, e o doamna ca nu sterge comentariile mizere, dar orice pasare pe limba ei piere, asa ca se vede ca nu se baga sa dea apa limitatilor.

# ionel date 30 martie 2013 11:07 -1

Angheleasco, lasate de comentariile justitiei ca le faci prost. dupa cum te comporti mai ca devi sluga celor de la care astepti informatii. a fi adevarat ziarist nu se invata la ff.

# cotro date 30 martie 2013 22:24 +1

ionele, vezi-ti de comandantii tai si invata tu Drept, ca doamna este cat se poate de profesionista. numai un prost ca tine si un frustrat poate sa faca astfeld e comentarii imbecile si pline de invidie.

# gramatica Ionelule date 30 martie 2013 22:27 0

auzi bai hahalera de om, iti lipseste cratima de la \"lasate\", asa ca lasa-ne!

# yos date 1 aprilie 2013 16:43 0

ionele tu cand ajungi la birou ai un stres? ia taica niste pastile, poate-ti trece. se vede ca esti din presa si ca TE OFTICI RAU RAU RAU pe site-ul asta.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Cum catalogati propunerile privind numirea Gabrielei Scutea ca Procuror General, a Giorgianei Hosu ca sefa DIICOT si a lui Crin Nicu Bologa in fruntea DNA?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.01.2020 – Danilet sparge greva la Cluj. Adevarul despre pensiile de serviciu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva