23 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PAPICI ASTEAPTA DECRETUL LUI IOHANNIS – Campionul achitarilor de la DNA, procurorul Lucian Papici, a fost eliberat din functie de CSM. Papici se pensioneaza incepand cu 18 iunie 2021. Propunerea de eliberare din functie a lui Papici a fost trimisa de procurorii din CSM catre presedintele Klaus Iohannis. Vedeti cine sunt cei mai noi procurori iesiti la pensie

Scris de: George TARATA | pdf | print

20 April 2021 14:39
Vizualizari: 6845

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a eliberat din functie pe campionul achitarilor de la DNA. Ne referim la vestitul procuror Lucian Papici (foto).


 

Procurorii din CSM au votat marti, 20 aprilie 2021, cererea formulata de Lucian Papici de eliberare din functie prin pensionare. Papici urmeaza sa plece din sistem incepand cu data de 18 iunie 2021, dupa ce presedintele Klaus Iohannis va semna decretul de eliberare din functie, conform propunerii facute de CSM.

Pe langa Lucian Papici, Sectia pentru procurori a CSM a aprobat tot in sedinta de marti, 20 aprilie 2021, eliberarea din functie prin pensionare a altor sapte procurori.

 

Iata minuta CSM cu cei mai noi procurori iesiti la pensie:

 

“1. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.05.2021, a domnului BRISCAN ADRIAN – VIRGIL, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor. (unanimitate)

2. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, a doamnei BALDEA DIANA, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, avand gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

3. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 04.05.2021, a doamnei DRAGUSIN GABRIELA LAURA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani. (unanimitate)

4. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 10.05.2021, a domnului ZAHARIA ALEXANDRU, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Radauti, delegat la Parchetul de pe langa Judecatoria Gura Humorului. (unanimitate)

5. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.05.2021, a doamnei TATAR ANDREA DORINA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Mures. (unanimitate)

6. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.06.2021, a doamnei GULER LUMINITA SIMONA, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Gurahont, delegata in functia de prim procuror la aceasta unitate de parchet. (unanimitate)

7. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 18.06.2021, a domnului PAPICI LUCIAN GHEORGHE, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, avand gradul profesional corespunzator Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. (unanimitate)

8. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa suplimentarea ordinii de zi, a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerii privind eliberarea din functie, prin pensionare, incepand cu data de 01.05.2021, a doamnei POPESCU CREOLA DANIELA, procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - structura centrala. (unanimitate)”

Comentarii

# imun/teanu date 20 April 2021 15:37 +10

Portret de cremenal cu papion.

# santinela date 21 April 2021 07:01 +1

O alta figura sinistra si trista pleaca din sistem.Pleaca cu un purcoi de bani lunar si pleaca la bine in loc ca asta sa plece la puscarie unde-i este locul !

# Angela date 22 April 2021 09:36 +1

La Dunavat..ce domeniu are acolo Papici, ce firme si-au plantat reclame in jurul domeniului...si ce de arafati misuna in jurul casei lui Papici....ce ziaristi erau odata...scotoceau, cautau...acum batranetea i-a coplesit... Cum se explica averile imense ale celor care au lucrat in OPERATIUNEA PNA-DNA?..CU AVOCATI DE CASA AI PNA-DNA, CU PROCURORI AI POLITICII SI AI SERVICIILOR

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva