18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

PENTRU SCLAVI VIRUSUL NU MAI E UCIGAS – "Guvernul meu" tine in casa angajatii firmelor din Romania, dar ii lasa sa umble in grupuri de mii de persoane pe romanii ceruti la export. 2000 de oameni au fost inghesuiti ca sardelele pe Aeroportul Cluj pentru a fi trimisi la munca in Germania, fara sa se mai tina cont ca se incalca ordonantele militare. De ce mai este Romania tinuta in case si oamenii amendati?

Scris de: Elena DUMITRACHE - Razvan SAVALIUC | pdf | print

9 April 2020 17:27
Vizualizari: 19112

Romanii au ajuns bataia de joc a Guvernului meu si a lui Klaus Iohannis! Milioane de romani au primit interzis sa mai iasa la munca si sunt tinuti inchisi in case de saptamani de zile, sub amenintarea unor amenzi de zeci de mii de lei, in timp ce economia romaneasca se prabuseste dramatic din cauza opririi fortate a activitatii, sub pretextul evitarii infectarii omenirii cu "virusul mortal", asa cum insusi presedintele Romaniei l-a numit. Cand este insa vorba despre partenerii din Germania ai lui Klaus Iohannis, interdictiile din ordonantele militare nu se mai aplica.

Caci, in timp ce romanilor le este restrictionata munca in Romania si sunt tinuti in case, atunci cand este nevoie de "sclavi pe plantatie" pentru Germania, adica pentru munci pe care poporul german nu se mai coboara sa le mai faca, romanilor li se permite sa iasa din case si sa plece la munca in alt stat european. Ce mai conteaza ca Germania este zona rosie pe COVID-19 (coronavirus) si ca pana sa ajunga pe teritoriul acestui stat sunt incalcate toate dispozitiile din ordonantele militare, atat timp cat lucratorii campului ajung in timp util pentru brazdat, semanat, plantat...


 

Iobagii lui Merkel - ingramaditi ca sardelele pentru agricultura germana


Concret, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au fost ingramaditi circa 2000 de romani pentru a fi trimisi in Germania ca "mana de lucru" in agricultura. Situatia din Aeroportul Cluj a fost expusa de publicatia stiridecluj.ro, care il citeaza pe prefectul judetului Cluj, Mircea Abrudean: "Cursele sunt organizate de un operator privat, care a gestionat prost situatia. I-a adus pe oameni gramada, in conditiile in care zborurile charter sunt programate sa plece de la 13.00 la 21.00, aproximativ. Intra controlat in aerogara. Problema e in exterior. Am trimis jandarmi si forte ale politiei pentru a-i dispersa pe oameni".

Practic, Romania permite in plina pandemie de coronavirus ca mii de romani sa iasa din tara in zonele rosii pentru a fi pusi la muncile pe care strainii refuza sa le mai faca. In aceste cazuri, astfel cum arata si imaginile din aeroportul din Cluj, nici nu se mai poate discuta despre distantare sociala si interzicerea formarii de grupuri, dispozitii obligatorii pentru toti romani, odata cu adoptarea ordonantelor militare.

In schimb, cei care raman in tara si indraznesc sa iasa nejustificat din case sunt amendati si chiar devin obiect de dosar penal.


Klaus Iohannis, un sprijin de nadejde pentru partenerii germani


La baza exportului de muncitori romani in Germania sta un agreement facut de presedintele Romaniei Klaus Iohannis cu presedintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier care releva faptul ca atunci cand e vorba de interesele altor state de la care ne luam lumina, nu se mai pune problema tinerii oamenilor in case pe motiv ca pot transmite altora "virusul mortal".

Romanilor le este interzis in tara sa stea in grupuri mai mari de trei persoane, fiind pasibili de amenzi severe si chiar de punerea sub acuzare pentru infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor, dar daca se incoloneaza cu sutele si chiar cu miile pe cate un aeroport pentru a fi exportati la lucru, pericolul virusului mortal dispare cu desavarsire.

Despre acest agreement s-a facut vorbire si in conversatia telefonica pe care Iohannis a avut-o in 3 aprilie 2020 cu omologul sau german, in cadrul careia Presedintele Romaniei l-a incurajat pe Steinmeier ca cele doua state vor avea o cooperare stransa pentru combaterea efectelor negative asupra lucratorilor romani din Germania, in special celor cu contacte temporare, detasati sau sezonieri.

 

Europarlamentarul Rares Bogdan: "Parem imbecilii Planetei"


In acest context, deloc magulitor pentru natiunea romana, liderul PNL Rares Bogdan a avut o luare de pozitie publica vehementa in care a calificat o imbecilitate faptul ca in perioada imediat urmatoare, pe langa romanii care vor pleca la munca in Germania, alte peste 15.000 de persoane vor zbura in nordul Italiei ca sa munceasca in agricultura: "O imbecilitate. Daca tot au venit acasa, sa ii pastram si sa dezvoltam agricultura romaneasca. Aici producatorii si cultivatorii duc lipsa de forta de munca si noi ne trimitem forta de munca pentru agricultura in Italia si Germania. Nu stiu cine a luat decizia, insa oricine ar fi, este un imbecil. (...) Parem imbecilii Planetei".


Priviti imaginile de mai jos si incercati sa dati un raspuns la urmatoarele intrebari:


- De ce s-au dat zeci de mii de amenzi in Romania cetatenilor care si-au permis sa iasa pe strada fara a putea justifica o urgenta?

- De ce s-au interzis in Romania toate adunarile de persoane?

- De ce s-a interzis iesitul romanilor la munca si au fost obligati sa stea in case, chiar si cu riscul prabusirii economiei romane, dar celor ceruti la export sa faca muncile de jos li se permite sa plece in alte state infectate (zone rosii) pentru ca economia altor state sa nu se prabuseasca?

- Asistam oare la cea mai mare discriminare fata de romanii care vor sa lucreze in tara si nu sunt lasati sa o faca?

- Daca noi, ceilalti romani, am vrea sa plecam maine in Germania, ne-ar lasa Romania sa iesim si Germania sa intram?


Comentarii

# Marinescu Nihaela date 9 April 2020 17:43 +19

Dar daca tot au ales sa plece ? zic ca sa ramana unde se duc. Asta este un aspect al doilea? Duamna Rares Bogdan partial are dreptate ca este o imbecilitate dar ? Legat de votarea care va veni ? SA SE VOTEZE ACASA LA ADRESA DIN BULETIN . P.S. ACUM DIASPORA CARE VENEA IN LACRIMI LA FRONTIERA ? CA MOARE IN TARI STRAINE, NU SE MAI TEME DE MOARTE ?

# Cabinetul 2 date 9 April 2020 17:47 +8

Dar doamna Carmen ce zice? Sa stam linistiti la locurili noastre, ca ne mai da Claus 10 lei la salariu, dar in minus..... 6 case din ce? Din munca cinstita si meditatii?

# basicuta date 9 April 2020 18:02 +17

Dnu Rares, vezi dnu că imbecilu care ne tine in case e sefu lu matale la partid. Te rugăm să transmiti matale mesaju lu pipăl: vrem la muncă! pe noi imbecilu nu ne aude si oricum nu ne crede!

# Cetateanul date 9 April 2020 18:07 +15

De ce se dau ordonanțe? Pentru fraierii ce stau în case? Pentru firmele ce se închid? Pentru ăia de au ajuns șomeri? Primaruleeeeee ... da tu ăla de îți zice lumea comandantul intergalactic ... cum mama naibii au ajuns ăia din Suceava, din focar sau carantină, trecând lela prin zeci de filtre și au ajuns să facă miting prin parcări? Bine că vreți să o demiteți pe Pintea cu directive abuzive live pe care dacă le dădea ciuma roșie făceați spume la gură isteric, dar pe ăia de sunt pe acolo șefi pe la aeroporturi, poliții, securități, prefecturi nu îndrăzniți să le mișcați vreun fir de păr. Da bine! Le-a făcut ulea dosar! Așa și? Dacă se îmbolnăvesc TOȚI, dacă mai îmbolnăvesc alți mii de oameni și ajung TOȚI pe ATI cu ce mă încălzește pe mine cetățean că peste nșpe ani vine un nene ce acum arestează teste rapide și dă o mare clasare? Asta în timp ce csm doarme în papuci, inspecția e tupilată de frica virusului și miliția dă amenzi babelor de ies să își cumpere o pâine. Pe bune?

# Edelweiss - Ivory Tower Claimant date 9 April 2020 18:08 +11

Io* pentru o că_cănărie de asta, de trafic de forță de muncă nelegală, recrutată dintr-o zonă aflată sub incidența Ordonanței Militare nr. 6/2020, am formulat sesizare validă (cu nume, prenume, adresă, CNP, telefon), la Poliția Română. Neavând nici UN DRAM DE ÎNCREDERE în acești argați ai statului sclavagist, în paralel am efectuat trimiteri electronice către Poliția Federală Belgiană și Centrul Belgian de Informare privind securitatea muncii. Din Bukowina, din satele zonei de protecție, aflate la doar 5-10 km de zona carantinată, sau din orașul Siret autocarantinat (cu cazuri de covid și decedați) SE RECRUTEAZĂ NELEGAL FORȚĂ DE MUNCĂ pentru pomicultorii belgieni.

# Edelweiss - Ivory Tower Herald date 9 April 2020 18:17 +3

De la Suceava, din comunele AFLATE ÎN CARANTINĂ, pleacă sclaveți pe plantațiile de bumbac și șparanghel. Tot în Suceava, locuitorilor din aceleași comune carantinate NU LI SE DĂ VOIE să se deplaseze imediat în apropierea localităților, acolo unde-și au în suprafețele de teren, ca să și le lucreze și însămânțeze. Cei din PĂTRĂUȚI PLEACĂ la SCLAVIE. Celor din Adâncata nu li se permite să-și lucreze pământul aflat la o aruncătură de praștie. ALLES SIND KLAR JETZT?

# Edelweiss - Ivory Tower Herald date 9 April 2020 18:18 +2

Suveranul Pontif s-a adresat credincioşilor din toată lumea în timpul slujbei matinale oficiate (miercuri) în capela reşedinţei sale din Casa Santa Marta. „Să ne rugăm pentru cei care în aceste vremuri de pandemie fac trafic de persoane şi profită de cei nevoiaşi. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să ajungă la inimile traficanţilor şi ale intermediarilor şi să le înduplece. Când ne gândim la traficul de persoane, ne aducem aminte de comerţul cu sclavi, de Africa şi de America, care sunt de domeniul trecutului, dar comerţul cu fetiţele de religie yazidi aduse din Daesh, nu este ceva care ţine de trecut. Ei sunt aceia, exploatatorii sociali, impecabili ca înfăţişare dar care pe ascuns fac comerţ cu oameni.”

# VIKY date 9 April 2020 18:27 +15

Rares Bogdan:"Nu stiu cine a luat decizia, insa oricine ar fi, este un imbecil. Raspuns: Imbecilul de la Cotroceni. Fara ordinul lui, nici musca nu zboara in Romania, dar-mite zeci de avioane pe zi. Daca tot te consideri patriot (ti-o fi venit mintea la cap), uita de culoarea politica, si implica-te in salvarea tari, unde traiesti, si a romanilor, printre care traiesti, nu apara o sleacta de sobolani cu un imbecil in frunte. Nu aparati nulitati trecatoare, aparati-va tara si poporul.

# Lita date 9 April 2020 18:47 +2

Daca parlamentul aproba prelungirea starii de urgenta, cu acest guvern incompetent va fi dezastru pentru Romania. Desteapta-te romane!

# Ioana M. date 9 April 2020 19:14 +3

Contribuim, pas cu pas, la bunastarea Germaniei ???

# mitica date 9 April 2020 19:57 +3

Sa nu ne mai mire ca in Romania are un guwern PNL si o caricatura de "presedinte" !

# nae din dealul feleacului date 9 April 2020 20:20 +7

Diasporezii au venit,ne-au infectat,i-am tratat pe banii nostrii si acum sint buni la export.Spunea marele politruc/om de afaceri(afacere cu apa imbuteliata)Virgil Guran/PNL/ ca au plecat inapoi sa se infecteze ai nostri si nu ai lor.Pai cit de sanatos sa fi la cap sa spui asa ceva,ori stie el ce stie!

# Edelweiss - Ivory Tower Power Archiver date 9 April 2020 20:40 +6

Acuma pe bune, pentru toți cei indignați pe bună dreptate de TRAFICUL DE SCLAVI PRACTICAT de plăvann și kamarila lui de nazi-penelei. Chiar își închipuia careva că ar putea avea ceva resentimente și remușcări un EISMANN care a vândut fără pic de conștiință copiii României? Îl doare fix în șpilhozeni de soarta a câtorva mii de argați. Pentru androidul prezidențial prioritară este asigurarea consumului neamțului de sparanghel întrucât fără sparanghel Fritzul nu-și mai poate drăgăli Brunhilda care astfel va fi nevoită să iasă de anul nou pe Strasse ca să fie oleacă smotocită taharruș de „musafirii” Aishei Merkel ibn Kasser. * :eek: —--- * dar chiar, „musafirii” ăștia din 2015 ai Oficiului German de Migrație și Refugiați (BAMF – Bundesamt für Migration und Flüchtlinge), nu se coboară la umilința de a strânge sparanghelul „gazdelor” lor ce-i întâmpinau cu pancarte idioate: ”Willkommene Flüchtlinge”?

# Nm date 9 April 2020 21:03 +6

Întreb și eu ca ori ce cetățean, de când suntem noi parteneri cu nemti? Chiar nu se vede cum ne trateaza acești naziști? Datoria de miliarde care o au fata de poporul roman de ce nu plătesc? Nu le este rușine sa spună ca noi suntem parteneri cu ei. Nu se vede ca aceste specii a iște nu își plătesc datoriile, cum este posibil ca un președinte de tara sa nu plătească datoria avuta fata de tara. Cred ca utem singurul popor pe mapamond care președintele este un excroc dovedit plus ca nu își plătește datoria stabilita de instanta. Acum când au nevoie de ajutor, adică de slugi suntem parteneri lor. Bravo natiune

# Lulu date 9 April 2020 21:06 +4

Sa vedeți ce va umbla Miliția de Paste și ce amenzi va da. Din păcate ne-am pierdut toți credința și de asta își permit imbecilii ăștia sa facă ce vor cu noi. Atunci când ne vom recapăta credința probabil ca vom avea și conducători pe măsura și patrioți adevărați ... momentan ăștia sunt stăpâni de sclavi care ne vând ca pe animale :cry:

# Ghro date 9 April 2020 21:15 +5

Germania se confrunta de ani de zile cu un deficit de forta de munca, calificata, pentru agricultura, prelucrare si alte industrii... dar prefera sa importe refugiati si sa le acorde cetatenie pe banda rulanta si sa le plateasca ajutoare sociale ani de zile, respectivii neavand nicio intentie sa intre ulterior in campul muncii, in timp ce pe alti europeni ii tin la usa si ii platesc prin firmele de recrutare. Si la nemti sunt cazuri de sclavagism ca prin sudul Italiei, Spania... ii muncesc bine, si daca reusesc sa se planga, ei isi pun palma in 3 litere si spun ca nu ei sunt de vina, firmele care i-au recrutat sunt responsabile de conditiile de cazare.

# VIKY date 9 April 2020 21:37 +5

Rares Bogdan:"Nu stiu cine a luat decizia, insa oricine ar fi, este un imbecil. Raspuns: Imbecilul de la Cotroceni. Fara ordinul lui, nici musca nu zboara in Romania, dar-mite zeci de avioane pe zi. Daca tot te consideri patriot (ti-o fi venit mintea la cap), uita de culoarea politica, si implica-te in salvarea tari, unde traiesti, si a romanilor, printre care traiesti, nu apara o sleacta de sobolani cu un imbecil in frunte. Nu aparati nulitati trecatoare, aparati-va tara si poporul.

# un mizantrop date 9 April 2020 21:49 +18

Hai, ca ne-am saturat de circul asta macabru! oricum, transportul asta de sclavi face caduca starea de urgenta...mai bine cheama Iohanis elicopterul in curtea Cotrocenilor si-si incarca toata liota de tradatori si se cara la Miami, ori unde mai are actiuni cumparate pe banii obtinuti din vanzarea romanilor de toate varstele...Te-ai fi asteptat ca un baby-brocker, odata ajuns in cercuri inalte, sa-si piarda naravul...pare, insa, ca traficul de carne vie din anii 1990, n-a fost numai o oportunitate exploatata, individului pare sa-i placa, nu se poate abtine...indiferent de functia pe care o detine, el tot asta practica...poate nu degeaba il asociau unii cu cazul Caracal...era solidaritate de breasla...

# Sphinx date 9 April 2020 22:33 +2

Cum au VENIT asa sa si PLECE toti !.

# Dorel Cotan date 9 April 2020 23:03 0

Cine oare este Imbecilul ? Klaus Iohanis pentru noi este Ceaușescu 2

# mitica date 9 April 2020 23:12 -17

Vin ai nostri , pleaca ai nostri noi ramanem tot cu PSD si Voorica. Mafiotii lu Dragnea nenorocitii hoooooooo ..... sa vin melitia si sa faca arestari nu demisii , la puscarie .noi nu avem voie sa mergem in parc ca ne da melitia amenda ,guvernare psd-ista halal. Sa vina Pnl-ul si sa puna ordine in tara Eu votez PNL singura sansa a noastra de aici din Tara Romaneasca

# Zamolxes date 10 April 2020 00:13 +4

" NOI cu muschii ca otelul vom CULEGE SPARANGHELUL " in germanica doamnei Merkel !..

# mascota la atac date 10 April 2020 00:22 +7

Conflictul Ciceo (aeroport) - Tise (Consiliul Judetean) este cunoscut. Evident ca Tise a profitat, iar mascota Lucovid a muscat cerând demiterea lui Ciceo. Dar ce nu stie mascota LuCOVID, este ca GUVERNUL lui a aprobat cele 15 curse charter si NU aeroportul Cluj. Aeroportul NU POATE deschide spatial aerian restructionat ! Ministrul Transporturilor si-a dat ACORDUL, iar Romatsa s-a executat ! Ciceo, pastreaza cu sfintenie înregistrarile video din interiorul aeroportului, cu accent pe înregistrarile din zonele sub incidenta SRI si a politiei de frontiera, acolo unde administratia aeroportuara NU are competente, iar cele doua componente de securitate sunt sub directa comanda militara !

# Plantatie Pandemica date 10 April 2020 02:09 +1

Pe https://www.stiridecluj.ro/ ,spre exemplu: https://www.stiridecluj.ro/social/vineri-zboara-de-la-cluj-4-avioane-cu-sute-de-muncitori-spre-germania ""Zborurile speciale cu muncitori care "trebuie" să ajungă în Germania continuă și vineri, când sunt programate 4 plecări. (...) 800 de oameni vor sosi vineri la Aeroportul Internațional Cluj pentru a pleca spre Germania, la muncă. Joi au fost circa 1500 de muncitori care au plecat cu 9 avioane."' RECAPITULARE: Vine PER PEDES APOSTOLORUM netestat, poate asimptomatic, molipsește, apoi pleacă "cu derogare de ordonanță militară" . Pare un Raid ce virusează spre zadarnicia combaterii bolilor mintale, cu portavocea TEATRUlui paralel cu MISIUNEA de infestare; așa apare ? Costul migrației proprietarilor de pârloage agricole" e lipsirea de proprietate, sau de producție ?

# IO date 10 April 2020 05:45 -6

Vorbă din bătrâni:”Ursul joacă de nevoie!” Românii pleacă la muncă fiindcă au guri de hrănit acasă! Cei care s-au întors, au fost luați cu ”huide-o”, normal că pleacă!Mulți de pe publicația asta sunt politruci, de meserie!

# santinela date 10 April 2020 07:40 +6

Un simplu telefon de la Merkeloane si s-a dus dracului "distantarea " sociala latrata de Cucu de la Cotroceni. Lasi,mizerabili si slugi ce sint "guvernul meu " impreuna cu Snitel !

# livia date 10 April 2020 07:48 +4

Au fost fortati sa plece? Au plecat pentru ca au vrut. Duca-se. Dar sa nu mai fie primiti inapoi cand se impute treaba pe unde se duc. Inca o davada ca toata isteria asta cu virusul este o mare minciuna careia i-a cazut prada toata planeta. Scopul? Acapararea resurselor, sa mai dispara oameni ca 8 miliarde sunt prea multi si greu de controlat, sa cerem noi sa fim vaccinati (!)etc. Si in concluzie unii, sa fie si mai bogati decat sunt.

# xxx date 10 April 2020 08:13 +2

Sclavi sau nu, referitor la cei care pleacă, e vorba de oameni disperaţi, că altfel n-ar avea ce pune pe masă nu numai de Paşte, ci şi de Crăciun.

# Alo, Ceausescu in balcon date 10 April 2020 08:29 +4

Claus,ia-o pe Ravasitoarea si plecati din Dealul Cotrocenilor...spre Sibiu, cu elicopterul, ca sa nu vedeti prostimea cum sta blocata in trafic, in masini, ca deh...amaratii nu au coloana cu girofar.

# VIKY date 10 April 2020 09:26 +5

Lucovid Orban: "De doua ori s-a incercat demitera lui, si instanta i-a dat dreptate. Trebuie sa folosim toate PARGHIILE pentru indepartarea lui de la conducere". Mai sobolane, daca nici prin instanta nu ati reusit sa il indepartati, ce PARGII veti folosi, asumarea?. Ati ingropat toata elita Romaniei pentru scopuri marsave: de a va imbogati, de a vinde tara, si de a ingenunchea poporul. Elita din tara va deranjat, ei nu se coborau la nivelul vostru, va deranjau, cum defapt nici un roman simplu nu se poate cobora, ca EL, romanul simplu, adevarat, nu va trece niciodata peste cadavre pentru un scop meschin. Ca acest roman, simplu, sunt cu milioanele, care acum au timp sa adune si sa scada, dar nu peste mult timp vor trage linie, si veti cadea pe capete prin... ASUMARE, incat numai D-zeu ii va putea opri.

# Marcel date 10 April 2020 09:35 +5

Cine va plati PENAL daca vreunul dintre muncitorii trimisi in neo-sclavie in Germania se va imbolnavi si va muri? Iohanis, Merkel sau Orban? Nu cred! Poate vreun fraier de la firma care a semnat! Stiti ca exista in Codul Penal art. 352 Zădărnicirea combaterii bolilor? Care zice asa: 1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

# VIKY date 10 April 2020 10:07 +6

La Suceava nu s-a deschis dosar penal, a fost trimis corpul de control al Guvernului, ca in cazul bojdeuci dintr-un sat, unde s-a incheiat cu statul afacerea de 11 mil euro. Ati mai auzit ceva de musamalizarea, pardon, "controlul" care s-a facut?. La aeroport s-a deschis dosar penal, dupa cateva ore de la "distantarea" din parcare. Dupa toate legile tari, dupa toate legile pamantului si naturi, in secunda urmatoare trebuia demis hitleristul si guvernul meu. Unde sunteti patriotilor din Parlament?. Daca nu sunteti in stare sa opriti o mana de imbecili de la decimarea Romaniei, cum vreti sa o salvati???. In 5 ore ati votat si instalat trupa de comando, tot in 5 ore, puteti vota, instala, salvarea Romaniei. Da, am uitat, pentru asta iti trebuie cap, vointa, sa iti iubesti tara, si sa fii un patriot inascut. Se baga cineva?.

# Calin din Cluj date 10 April 2020 10:13 0

@mitica:23,12 Tot "diasporez" cu Covi-19 ai ramas!

# Elena date 10 April 2020 10:28 +1

Ne-au demonstrat inca o data daca mai era nevoie, ca suntem sclavii lor, ne-au demonstrat ca tara nu mai este condusa, avem niste papusari ,care raspund comenzilor lor , avem un guvern pentru multinationale si pentru guvernele lor , Nu se face o politica pentru cetateanul roman , pentru Romania, nu urmaresc decat interesele altora si sa se imbogateasca ei. Noi suntem sortiti pieiriica persoane fizice si juridice,. S-a dus o plitica impotriva noastra . Ne-au luat tot. Banci, energie , asigirari , paduri petrol , forta de munca . Am ajuns si cei care mai vrem sa facem ceva ,sa lucram sub teroarea angajatilor , Cei care au ramas , fiind consteienti de lipsa fortei de munca pur si simplu te terorizeaza , prin atitudine , lipsa de respect , neindeplinirea obligatiilor de serviciu , pentru ca stiu ca nu ai ce pune in loc si de cele mai multe ori esti nevoit sa-l accepti asa iresponsabil cum este , S-a creeat o adevarata falie intre angajatii de la stat si cei din mediul privat.

# Edelweiss _Ivory Tower Flightradar Stalker date 10 April 2020 10:54 +3

2 CURSE CU SCLAVI AU PLECAT IERI ȘI DE LA BUCUREȘTI! Mey băeț’, am stat să dau playback la arhiva Flightradar, să văd galerele cu sclaveți cum pleacă înspre Jermanika Împărătesei Aisha Merkel ibn Kasser. Am adunat vreo 13 zboruri spre Jermanika, cu diferiți airlineri: TUI, Eurowings, Condor, SunExpres. Surpriza mea mare a fost să văd că 2 dintre cele care au decolat de la Cluj, mai pe seară s-au întors de la Karlsruhe/ Baden-Baden la… BUCUREȘTI, de unde au efectuat curse către… Hamburg. Ori, după reg. nr. avioanelor Condor sunt aceleași: Astfel: Condor CGF8111, reg. nr. D-ATCF, decolat de la Cluj la ora 15.30 LT, a zuburat la Karlsruhe de unde a revenit la București și a efectuat la ora 20.58LT cursa CFG8023 Bucharest – Hamburg. Iar Condor CFG8031, reg. nr. D-ATCG, decolat de la Cluj la ora 16.31 LT, a revenit de la Karlsruhe la București și a efectuat la ora 22.17 LT cursa CFG8045 tot la Hamburg.

# #Florin date 10 April 2020 11:06 -4

Sclavi ?! Asa se numesc cei care merg la munca pentru un castig mai bun decat in Romania ? Cum se numesc cei care muncesc in Romania pe salarii care-i mentin la limita minima a subzistentei, umfland buzunarele celor care s-au imbogatit prin furt si au afaceri prin care inca fura fentand sistemul financiar, impozitarea, banul public, etc. De ce nu va legati de interlopi, de cei care au venit in tara si sunt pesti, prostituate sau cersetori carora le platiti carantina cu toate conditiile ei, le platiti asistenta medicala si altele de genul asta ? De ce nu va legati de asistatii sociali, care sunt mai multi decat muncitorii din Romania ? Sunteti mari patrioti si eroi ai tastaturilor si daca cumva iesiti in strada cereti rezolvarea problemelor din trecut in loc sa cereti aplicarea si implementarea legilor care sa va asigure viitorul.Sunt mandru ca sunt roman dar imi e rusine ca sunt si altii !

# VIKY date 10 April 2020 11:53 +11

"- De ce s-au dat zeci de mii de amenzi in Romania cetatenilor care si-au permis sa iasa pe strada fara a putea justifica o urgenta?" Cei care nu sunt de vanzare(ca cei de la Cluj)trebuie ingenuncheati, trebuie sa le intre in cap ca au un... stapan. "- De ce s-au interzis in Romania toate adunarile de persoane?" Erau un pericol pentru dictator. "- De ce s-a interzis iesitul romanilor la munca si au fost obligati sa stea in case, chiar si cu riscul prabusirii economiei romane,..." Scopul dictatorului este tocmai prabusirea ecomomiei romane, inclusiv a sistemului sanitar."- Asistam oare la cea mai mare discriminare fata de romanii care vor sa lucreze in tara si nu sunt lasati sa o faca?". Romani din tara nu ii aduc veituri la bugetul personal, doar straini, si sclavi vanduti la straini."- Daca noi, ceilalti romani, am vrea sa plecam maine in Germania, ne-ar lasa Romania sa iesim ..." Daca nu faceti parte din "sistem", va vor ajuta sa iesiti din casa, si sa intrati la beciul domnesc.

# Jkl date 10 April 2020 12:02 +1

Eu nu cred că nemții sunt atât de proști să primească oameni la întâmplare. Nu-l cred nici pe Rareș Bogdan de ceea ce spune. Ori nu-l mai bagă nimeni în seamă pe la partid și nu știe ce vorbește,ori e demagog. Oamenii ăștia care au plecat, garantat au fost testați și au semnat acordul de confidențialitate pentru asta. Cred asta din două motive: 1. Nemții nu-i primeau fără o garanție. 2. Știau că sunt testați și nu aveau niciun stres să se bulucească in aeroport. Știau că nu există riscuri. Probabil că se va dovedi asta. Dacă este așa, ținând cont că e ținut la secret,, sigur testele au fost făcute pe banii statului român. Nu știu dacă e penal, dar sigur e imoral in condițiile in care doctorilor și asistentelor nu li se fac teste.

# Neanae date 10 April 2020 12:41 +2

Mesaj către guvernul LOR! Câțiva cetățeni romani (eu cu vecinii mei si cateva rude acolo) ne întrebam cum e cu rugămintea, incepand cu dealul Cotrocenilor si pana la portarul guvernului VOSTRU, către diaspora sa se întoarcă acasa. Ca e nevoie de ei si de prestațiile lor. Este totul O MEGA MINCIUNA CA-I VREȚI ACASA LA MUNCA! A venit milionul pe care-l așteptați amu dăi ani in piața Victoriei. Că cădea bine pentru alegeri. Acum ca veniră îi luară-tide gât că ce caută. Amu ca vor sa plece (Covid necovid) la munca iar le sariti de gât cand nu au nicio vina. Doar mneata dle preș si guvernul matale aveti vina. Una. Ce dracului faceți, ca nu știți ce faceți, ca vreți sa guvernați dar nu ati învățat încă sa va legati șireturile. Continuați sa va împiedicați la fiecare pas. Dom-leeeeee, vreți ori nu vreți acas DIASPORA? Știm precis ca vreți voturile lor. Decideți-va caci uite asa, pas cu pas ii pierdeți (NU DE COVID) CU VOT CU TOT. Doamne ce Fericiți erați cand dadurati jos un guvern legitim.

# Diasporean date 10 April 2020 19:49 +1

Pentru #Florin Esti in afara subiectului, postacule! Pai daca este stare de urgenta sa fie respectata de toti, nu dubla masura folosita de nemtalu si clica lui! Dute si munceste la sparanghel cat vrei tu, dar nu te mai intoarce pana nu este eradicat virusul ucigas! De munca este si in Romania, dar v-ati invatat putori, vai conditii de occident, ce sa zic!?

# Edelweiss - Ivory Tower Flightradar24 Stalker date 10 April 2020 20:17 +1

Iar pentru FRAIERII de jurnaliști care pun botul la komunicatele oficiale ale TRAFICANȚILOR de FORȚĂ DE MUNCĂ, precum că azi s-au aprobat alte 3 zboruri de la Iași și 2 de la Sibiu, aflați că în afara acestora TOT DE LA CLUJ AU PLECAT AZI LA ORA 15.29 către Karlsruhe / Baden - Baden aerona a Eurowings reg. nr. D-AGWV, iar la ora 17.29 tot la Karlsruhe / Baden - Baden a plecat Condorul reg. nr. D-ATCG. DECI TOATĂ FAZA E O MARE PROSTEALĂ NAȚIONALĂ ÎN CARE SUNT IMPLICAȚI FUNCȚII ÎNALTE DIN EXECUTIV; ADMINISTRAȚIA PREZIDENȚIALĂ, MI ȘI SRI. „ALL THE PRESIDENT'S MEN” - ca să parafrazez titlul unui film celebru.

# Pintea date 10 April 2020 20:21 +1

De ce vă supărați? Românilor le place sa fie traficati!...oriunde si oricum! Bani să iasă! Ni se traficheaza fetele, forta de munca, prostia, copiii, li se iau organele...și? Vreo revoltă? Nein! Aah, ne-am revoltat parcă de vreo 2 ori: impotriva Legilor justitiei ale lui T. Toader! Of, ce tare ne-a durut atunci, mai ales pe diasporezi! Si cu cazul COLECTIV! Si cu ordonanta pe amnistie si gratiere...de parca acum cu toti reveniții de la furat nu e mai rau decat daca era o amnistie! Astea au fost cazuri majore in viata noastra! Bine ca a intrat si Dragnea la puscarie, s-a rezolvat si ultima problema! In rest, ce COVID-19? Banu contează, apar modele noi la telefonia mobila, se vor redeschide mall-urile, vor trebui investiti banii in asa ceva, nu? Ati mai vazut o națiune atât de tâmpită? Nici eu! Să nu pună preț pe sănatate, să nu respecte legi, să nu aiba consideratie pentru NIMENI si pentru NIMIC! Nici nu e bine ca in perioada aceasta de tristețe pentru creștini sa alergi după profit!

# Vaniem date 10 April 2020 22:48 +1

Cum s-au organizat locuitorii din Patrauti, judetul Suceava, pentru ca sa plece din judetul Suceava, prin judetul Bistrita-Nasaud, prin judetul Cluj, pentru ca sa ajunga la aeroportul din Cluj-Napoca?. Judetul Suceava era sub carantina prin Ordonanta Militatra! Cum acesti oameni au traversat 3 judete fara sa fie opriti sau intrebati unde se deplaseaza, ce adeverinte au de la angajatori ? Si deplasarea lor a decurs pe durata a cca 8 ore de mers cu autocarele sau autobuzele pe drumurile nationale. Mai citeam ca aceste drumuri sunt suprevegheate, in judetul Cluj, cu drone! Mai bine puneti drone pe padurile Romaniei!

# Pintea date 10 April 2020 23:11 +2

De ce sa nu îi lase sa plece? Nu i-au impiedicat sa vină, inca mai vin in tara altii, zilnic, cu risc major de contagiune exponentiala, algoritmica, și le pare rău că pleacă? Ce e asta, Bollywood? Să plece, să se imbolnavească in alte țări, sa aibă Deutschland grijă de ei ca sunt sanitari mai buni decât noi! Dacă pentru ei sănătatea și Paștele nu sunt importante, n-o sa le ducem grija cu forța! Germania e adepta (cum altfel?) imunității de turmă! Adică îi apelează pe ai noștri să zburde prin Reich ca să absoarbă virusul ca buretele, in timp ce nemții stau bine mersi, disciplinați, in zona lor de comfort! Carne de tun se numește si dacă nici Germania nu s-o pricepe la asta, atunci cine?

# VIKY date 11 April 2020 17:57 +6

"PENTRU SCLAVI VIRUSUL NU MAI E UCIGAS" In urmatoarea ordonanta militara, Vela anunta ca se va deschide granitele spre Ungaria si Bulgaria, pentru muncitori in agricultura. Romania mai are agricultura?. Daca Romania are agricultura, cati nemti, italieni, spanioli, unguri, bulgari, a cerut hitleristul sa i se aduca urgent in tara, ca romani sa stea linistiti in casa, si ca la iesirea din casa sa le fie asigurata hrana?. Numai orbul nu vede mani******rea care o face hitleristul si guvernul lui. Daca traficul de muncitori sezonieri, se practica in flux continuu,(dus-intors) in plina pandemie, economia Romaniei va porni la...anul. Anul acesta vor porni (cu dedicatie) ce le va aduce LOR venituri, nefiindule deajuns ce au pradat in ultimele luni. TREZITI-VA!.

# nae din dealul feleacului date 12 April 2020 11:58 +1

Vladimir Putin:"Romanii au ajuns prostii Europei;pacat ca e o tara frumoasa"!Stie el ce spune,pe cind altii(..)spun ce stiu!

# Ovidiu Cristian Gherman date 20 April 2020 19:55 0

Unde sunt sirienii migranți din Germany ei nu pot munci Dna Merkel este.Tel.la Iohannis și dă-mi repede niște băieți că te ia mama lu proces verbal.Așa după mandat Jerry KWI va dispărea în Germany.Sau cine știe la cât de proști suntem va ramane să mai spele niște chiloți nemțești.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva