5 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PETCU A PRIMIT UNDA VERDE – CSM a constatat ca succesoarea lui Netejoru la conducerea Inspectiei Judiciare indeplineste condtitiile de participare la concurs. Judecatoarea Roxana Petcu este singurul candidat pentru functia de inspector sef al Inspectiei Judiciare. Iata anuntul CSM

Scris de: G.T. | pdf | print

20 mai 2022 12:22
Vizualizari: 2232

Succesoarea lui Lucian Netejoru la conducerea Inspectiei Judiciare, judecatoarea Roxana Petcu (foto), a trecut de un prim hop. S-a intamplat in procedura pentru preluarea sefiei IJ.


 

Concret, Roxana Petcu indeplineste conditiile de participare la concursul pentru numirea in functia de inspector sef al Inspectiei Judiciare. Anuntul a fost facut vineri, 20 mai 2022, de Consiliul Superior al Magistraturii.

Amintim ca judecatoarea Roxana Petcu, in prezent directoarea Directiei de inspectie pentru judecatori din cadrul IJ, este singura candidata pentru functia de inspectior sef al Inspectiei Judiciare. Rezultatul concursului, mai exact daca Petcu va fi sau nu numita la sefia Inspectiei, se va afla in 17 iunie 2022, cand aceasta va sustine proietul la CSM.


Prezentam anuntul CSM:

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.07.2022 – Codrut Olaru s-a decis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva