25 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PRELUDIUL NENOROCIRILOR – Consultantul politic Cozmin Gusa face o profetie cutremuratoare: “Planeta a intrat deja in epoca crimelor si a violentei, pandemia coronavirus indusa artificial n-a fost decat preludiul nenorocirilor ce vor veni peste capetele noastre... Este mult prea tarziu sa cautam vinovatii, putem insa face fiecare exercitiul util de-a ne uita-n oglinda si a ne chestiona sincer naivitatile sau rautatile personale care au contribuit la crearea acestui marasm”

Scris de: B.G. | pdf | print

3 noiembrie 2020 13:19
Vizualizari: 5099

Profetie cutremuratoare facuta  de consultantul politic Cozim Gusa: de azi, planeta intra in epoca crimelor si violentei - ”Pandemia coronavirus indusa artificial n-a fost decat preludiul nenorocirilor ce vor veni peste capetele noastre”.



Potrivit lui Gusa, modul in care a fost administrata pandemia arata ca lumea nu se va descurca mai bine nici cu solutiile pentru calvarul care urmeaza, dominat de razboaie civile duse in numele religiilor sau a mega-intereselor financiare.

Consultantul politic face referire si la atentatul care a avut loc luni seara la Viena, o capitala europeana considerata ca fiind  extrem de sigura, dar si la alegerile care au loc in prezent  in SUA.

Cozim Gusa spune intr-o postare pe Facebook ca in America au fost publicate zeci de filme care indica precis cum militantii din organizatii precum ANTIFA sau BLACK LIVES MATTER se pregatesc sa ia cu asalt cladirile oficiale in cazul in care Donald Trump va fi castigatorul alegerilor:

“In Washington totul este militarizat deja, trupele comasandu-se in jurul punctelor vizate de catre neoteroristii finantati si manipulati de catre cei ce-si apara privilegiile financiare cu orice pret”.

In incheiere, consultantul politic spune ca este mult prea tarziu sa cautam vinovatii pentru ceea ce se intampla peste tot in lume.


Iata postarea  facuta de Cozmin Gusa pe Facebook:


DE AZI, PLANETA INTRA-N EPOCA CRIMELOR SI VIOLENTEI:
ATENTATE SI MORTI IN EUROPA PRIN ATACURILE DECLANSATE DE FUNDAMENTALISTII MUSULMANI IMPOTRIVA CRESTINILOR.
PREGATIRI INTENSE PENTRU RAZBOI CIVIL FRATRICID IN AMERICA.


Azi-noapte a fost declansata teroarea in Viena, capitala europeana considerata ca fiind cea mai sigura, bine organizata, propice unui trai pe care ni-l dorim cu totii. Celule de teroristi islamici au ucis si ranit vienezi, au luat ostatici cetateni pasnici, exact in ultima seara dinaintea lockdown-ului anuntat de azi de catre austrieci. Sotia si fiica mea se afla acolo, si-am putut afla toate detaliile de groaza chiar de la fata locului. Iar Viena urmeaza dupa decapitarile si impuscarea crestinilor din Franta din urma cu cateva zile.

In SUA au fost publicate ieri zeci de filme care indica precis cum militantii din organizatii precum ANTIFA sau BLACK LIVES MATTER se pregatesc sa ia cu ASALT INARMAT cladirile oficiale inca din aceasta noapte, in cazul in care Trump va fi castigatorul alegerilor de azi. In Washington totul este militarizat deja, trupele comasandu-se in jurul punctelor vizate de catre NEOTERORISTII finantati si manipulati de catre cei ce-si apara privilegiile financiare cu orice pret, asa cum v-am descris ieri dimineata.

Azi pe la 6.30 cand mi-am deschis computerul, primul mesaj trimis azi-noapte era de la un bun prieten american, consultant prestigios in SUA, care-mi descria situatia dramatica de-acolo, si-mi spunea serios in final ca ia in considerare in mod efectiv sa-si cumpere o casuta in Transilvania si sa se mute sa traiasca la noi, tocmai pentru ca prevede ca viata-n SUA va deveni un calvar societal pentru mult timp de-acum inainte …

La ce spectacol lugubru ne este dat sa asistam, cu mentiunea ca suntem si actorii si regizorii (prin reprezentantii alesi!) acestei piese de teatru, unde se moare si se distruge de-adevaratelea! Este mult prea tarziu oricum sa cautam vinovatii, putem insa face fiecare exercitiul util de-a ne uita-n oglinda si a ne chestiona sincer naivitatile sau rautatile personale care au contribuit oricum la crearea acestui marasm.

Planeta PAMANT a intrat efectiv deja in epoca crimelor si-a violentei, pandemia CORONAVIRUS INDUSA ARTIFICIAL n-a fost decat preludiul nenorocirilor ce vor veni peste capetele noastre, iar felul mimetic si pagubos in care a fost administrata, imi zice mie clar ca lumea nu se va descurca mai bine nici cu solutiile pentru calvarul care urmeaza, dominat de razboaie civile duse in numele religiilor sau a mega-intereselor financiare”.

 

Comentarii

# Neanae date 3 noiembrie 2020 15:09 +10

Cam categoric Dl Gușă, însă tare aproape de adevăruri. Cineva poate face o lista de conducători pe planeta naționaliști, patrioți care au pus, sau au încercat sa pună piciorul in prag OCULTEI ȘI A INTERESELOR STRAINE? A colonizatorilor din OCULTĂ? Eu știu de doi, unul autohton, celălat la o aruncătură de băț. Liviu Nicolae Dragnea și Viktor Orban (poreclit “Cel rău”, cel bun și ascultător fiind canalia naționala, de fapt una din ele)

# Andrei Muresan date 3 noiembrie 2020 15:43 0

Cosmin, ai dreptate in parte. Cat despre prietenul tau "consultant prestigios in SUA" spun ca este un nenorocit de doi dolari. Daca mai este si roman sunt lamurit deplin. Baba Vanga este mica pe langa acest "prestigios". Din pacate sunt multi trogloditi si in Romania si in SUA, dar Canada ii intrece cu brio. Isus nu s-ar fi nascut in America, pentru-ca ar fi fost imposibil sa i se alature macar trei intelepti si o virgina. Vad multi romani care vin in America si posteaza filmulete pe net, mai si comenteaza pe unde trec. Pai, daca tu nu ai niciun fel de pregatire jurnalistica, niciun fel de pregatire in arta, cultura, imagine, gastronomie,igiena, bun simt, cum te poti pronunta pe internet? Asa se intampla si cu tine Cosmine. Mai tii minte cand la un 4 iulie, la ambasada idiotilor ti-m spus sa iesi din PSD si sa-ti vezi de drumul tau?. Era intr-o Duminica. Luni am citit in ziare ca ai parasit PSD. Nu te mai lua dupa prieteni idioti, chiar daca vietuiesc in USA.

# Curajosule date 3 noiembrie 2020 16:29 +2

#Andrei Muresan,mey mhartore a lui Jahve,esti ultimul american virgin,motiv pentru care esti perturbat de PSDistii sustinatori ai pelerinajelor ortodocsilor.Telectualule de ghetou,fugarule,ataci romanismul si PSD tamam din mareata USA a transgenderilor evrei.

# imun/teanu date 3 noiembrie 2020 17:40 +3

Ca la noi. Mai bine zis si la noi ca-n America. Am vazut, aici!, mobilizate si-n strada, trupe czivile de Gertapo si SS /cu molotoave si orgnizati in guerile desemnai ca cetateni "pasnici". Vazute, acum!, (zise) alegeri, cu furt nu doar prin falsuri flagrante ci si demonstrativ sa se bage la cap. Dincolo catorva a zis careva (dintre "voci"!) un "ceva"? In America!, deja "democratia" stradala si-a luat, necontrolabil, avant. Exemplu si-n eVropa urmat cu succes. Ce se intampla de fapt?, si nimeni nu indrazneste sa spuna pe sleau! Cel mai notoriu NAZISM. Avand zvastica imbarligata cu secera si ciocanul. Culmea, afisat un Soros (in spatele lui cine?), cu alde, in "poala", Obama si Clintoneasa, in rasturnarea principiului clasic al "rasei pure", multinationala acum. La noi?, din dec. '89 pana acum, cand mai activ, poligon de-ncercare /deja de la locale dl. Hoha a si dispus procentele la parlamentare /dincolo de care doar teatru, comedia dell arte. Mai bine sa ne culcam.

# Andrei Muresan date 4 noiembrie 2020 13:11 0

Iarasi tuciuriul "Curajosul" se da in stamba. Nu tu gramatica. Nu tu punctuatie. Nicio topica logica, dar mazgaleste limba romana. "Curajosule", du-te la baie, daca ai, si priveste in oglinda. Daca globurile tale oculare sunt spre galben, nu trebuie sa iti mai faci ADN-ul caci indica 100% ca ai sange din India sau Pakistan. Cat despre religia mea: "Religia, o fraza de dansii inventata, ca cu a ei putere sa va aplece-n jug". Eminescu, baragladina, daca nu stii. PS: tactu are sange?

# VIKY date 4 noiembrie 2020 13:38 +1

Moldovan, Secretar de stat in sanatate, fiind intrebat de ce nu se face testare in masa, d-lui raspunde: "Nu este elocventa testarea in masa, deoarece incidenta ar fi de 1 la mia de locuitori". Ce sa inteleaga populatia?. Daca ei fac azi 40000 de teste, rezulta ca sunt 40 de infectati, dar ei raporteaza 8000. Unde este cacialmaua acestei isterii apocaliptice care se pune pe tava turmei mondiale?. Poate cineva stie raspunsul.

# Neanae date 4 noiembrie 2020 14:29 +3

Nea Mureșaneeeee, ia zi bre sa-nțeleg și io, matale plecăși in Americi sau rămăsăși acilea pă cocioc??? (Mircea Badea autor dă ecspresiune). Dar ții la gramatica nu-i așe breee?) Ori că că ori că că, cu cine te dai convins? Cu alde progresiștii actuali, eminamente dă stânga și supuși Ordinelor Noii Ordini (nazistoid-comuniste la greu)? Deci poponaro-lesbiano-antifamilietraditionala cu chef de viață in haită-antichristLGTBIST? Ori cu neamul matale dă oameni cu bun simt și cu frica de Dumnezeu = respectuos fata de aproapele, de familie, de natura și de tot ceea ce e viață. Ca dacă ești dăla dă vrei sa crape și capra vecinului și urăști dă moarte gestapovista dapăi e nasol. Trăiești urât oriunde pe planeta! Ia zâ ce hram porți ca sa știu și io dacă sa te plâng sau sa te fericesc! Ambiguitatea matale e cam bizară, in afara dă gramatica stai cam PROST cu semantica. Trăiască-ți familia și neamu’

# Andrei Muresan date 4 noiembrie 2020 16:39 0

"neanae", de ce nu o intrebi pe piranda ta, ca multe camioane cu soldati au fost in garajul ei? Oricum, tu esti un colonist, adica traiesti intra-o colonie numita RRomania.

# Soros voteaza Biden date 4 noiembrie 2020 20:12 +1

#Andrei Muresan,mey arianule Hohateu,aici cu tuciuriul tamam m-ai nimerit, blondule colonizator.Esti offtopic,rasa puraSS,rest in peace in haita #rezist USR minti contorsionate.PS:nu posed oglinda retrovizoare la usa cortului,dacat brusturi si ciocalai.Caragiale,blondule arian,daca nu stii.

# Andrei Muresan date 4 noiembrie 2020 20:42 -2

Doamne, ce cretin esti "Soros voteaza Biden"? Du-te idiotule la scoala si invata sa scrii si sa compui "manele". Limba tiganeasca nu are gramatica. Beshi potaie la "covid", caci ai facut destula umbra prostituatelor de pe centura Europei. Nu uita ca ai un copil cu probleme!

# Neanae date 4 noiembrie 2020 22:57 +1

Neamuresane, bre, întrebai dacă stai acilea pă cocioc, fiindcă DE ACILEA GACEM VORBITE! Dar am întrebat-o pe Piranda și zâsă ca camioanele cu soldați nu să opriră la garaj. S-au dus la bordel, ăla dă fusăși matale. Degeaba. Piranda e de clasa și sta la Ritz Carlton de la Paris, Londra, New York, Roma, Muscat, Singapore, Berlin, Montreal și Melbourne. Circula Piranda, e Escort dă clasă mare. In garaje sta a lu matale. Iar Piranda e liberă, nu-mi aparține. Eu am doar un cățel și trăiesc in Papuazia. Bre, vezi-ți de mămăliga dumitale și visează dâ Pirande super fu#ta-cioase! Mâncați-aș pipota matale. Cruda (ca in Papuazia mai sunt niște aborigeni dă veche tradiție canibalescă), deh, interculturalitate. Nu vor sarmale nici de-ai dracului! Pipote crude da ...

# VIKY date 5 noiembrie 2020 08:19 0

Daca in SUA va castiga Bideu, pardon, Biden, atunci s-a zis cu democratia pe planeta. Dupa instalarea lui la casa alba, veti avea tot timpul din lume sa meditati, si sa va rugati in liniste in casa. Linistea va fi deranjata doar de tastaturile tabletelor si calculatoarelor. Copiii vor sta linistiti 4-5 ore cu ochii in ecran, voi veti sta 8-10 ore la fel (daca veti avea slujba), daca nu, va plateste GuWernul meu sa stati acasa pe somaj, ca doar locuri de munca pentru voi nu vor fi in tara, decat pe campuri sau abatoare la stapani. Veti vizita si veti intalni prieteni si rude doar pe Facebook, Skipes...Dar ma intreb, cati vor iesi din casa pe geam, nu pe usa?.

# VIKY date 5 noiembrie 2020 08:28 +1

Daca in SUA va castiga Bideu, pardon, Biden, atunci s-a zis cu democratia pe planeta. Dupa instalarea lui la casa alba, veti avea tot timpul din lume sa meditati, si sa va rugati in liniste in casa. Linistea va fi deranjata doar de tastaturile tabletelor si calculatoarelor. Copiii vor sta linistiti 4-5 ore cu ochii in ecran, voi veti sta 8-10 ore la fel (daca veti avea slujba), daca nu, va plateste GuWernul meu sa stati acasa pe somaj, ca doar locuri de munca pentru voi nu vor fi in tara, decat pe campuri sau abatoare la stapani. Veti vizita si veti intalni prieteni si rude doar pe Facebook, Skipes...Dar ma intreb, cati vor iesi din casa pe geam, nu pe usa?.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.05.2022 – Procurorul DNA a lesinat la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva